![]() |
Abı sen bır konu ac konusalım bızım tesekkurlere ıhtıyacımız yok ıhtıyacımız olan ıyı bır dostluk guzel sohbet guzel ınsanlar tanımak |
Alıntı:
konu aklima gelmiyor ama gecen gun resimlerini gordum sakal birakmissin.bende genclesmek icin keci sakalimi ve biyigimi kestim:):D |
saatler olsun abı yakısır ee neyapalım hayat bazen bıze sac sakal bıraktırıyor ama toparlarız evelallah ama bence top sakal bırak abı daha ıyı gıder bu benım fıkrım sadece :D |
Alıntı:
yaklasik 20 yil biraktim kestikten sonra arkadaslarim boyle daha iyi dediler ama bana belli olmaz belki daha sonra tekrar birakirim |
|
Gece gece cıgkoftemı yenır,ılgınc ama lahmacun olsa 20 sınıde ındırıdım mıdeye |
:D kahvaltıda bile yerim :D |
Alıntı:
selam hosgeldin bu saatte cig kofte gitmez yarin susulariz bayramdan sonra yeriz . ben birazdan sahuru yemeye baslarim |
cumleten afıyet olsun o zaman ben gece gece lahmacun nerden bulacam yaaa |
hoşbuldum bende birazdan çıkacam çok geç oldu artık :) unutma bayramdan sonra bekliyoruz çiğköfteyi :D |
|
herkese iyi uykular.. lahmacun için sağol pek güzelmiş :D |
Alıntı:
benim listemde cok yemek varda ben yiyemiyorum yaklasik 3 aydir dis yaptiriyorum 15 gun once bitti ama dis etleri surtuyordu onun icin bekliyorum disler iyilesince sirayla cok sey yiyecegim cenem dusuk oldugu gibi pis bogazimdir |
yemek mi yiyosunuz bensiz:P:D |
estafurllah abı ya can bogazdan gelır bence benım yerımede bır lahmacun soyersın dımı ben olum orucundayım malesef :D |
hayirdir ne olum orucu? mubarek gunlerde oyle sey olmaz:@ |
Gobek bakımından abı ya gobegı erıtmek ıcın yıyeceklerı kısıtladı aılem o bakımdan demek ıstedım ama yanlıs anlıyacagını dusunmedım pardon:$ |
Alıntı:
tamam yalniz tekrar kilo almamak icin az yemegi dene yoksa tekrar alirsin. ben 2 kez diyet yaptim yaklasik 18-20 kilo verdim sonra tekrar aldim az az yiyerek zayiflarsan daha iyi olur |
Merhabalar nasılsınız Dinazor bey :) |
Alıntı:
tesekkur ederim iyiyim siz nasilsiniz birkac gundur yoktunuz |
svlygl ımzanı degıstırsen artık dıom ben yagmur mevsımı kalmadıkı sıcaklardan gıdecegız saka saka nabersın bakem :D |
Alıntı:
Sütümü içeye kalkmıştım muhabbeti görünce uykum kaçtı. Çiğköfteler, lahmacunlar... Bi de tatlı olsa imiş...:) Alıntı:
|
Alıntı:
ben buraya gunde en az 10-15 kez giriyorum ama cogunlukla Rus chat var oraya takiliyorum buradaki msjlara bakiyorum ilgilendigim sey olunca yaziyorum simdilik iyi geceler ben birseyler atistirayim sonra tekrar girerim |
Alıntı:
Benim pc nerdeyse 24 saat açık ara ara oturup şöyle bir bakıyorum. Heryere yetişmeye çalışıyorum:) chatler pek takılmam |
Alıntı:
|
abı bırazdan davulcuda gelır ben sımdı cıkcam dısarı davulcu ıle bır sahbete baslayıp yıne davulu alacam asagakı mahalleye kadar calacam guzel oluyor ama bırkac kez denedım davulcuyla arkadas bıle oldum ben bakalım sımdı nasıl gececek.:D |
Alıntı:
|
eyvallah afıyet olsun :D |
Alıntı:
|
sanada afıyret olsun |
ben geldim sohbet edecek kimse yok |
Selam...yok agalar buranında sohbeti kalmamış sanırım |
henüz erken :) |
Alıntı:
Alıntı:
selam iyi aksamlar nasilsiniz? |
iyi olmaya çalışıyom abi sen nasılsın. Bilgisayarınlar aran nasıl:) sen şimdi sen kimsin dicen ama başka zaman sölerim |
iyiyim, bilmedigim programlari kaydetmezsem iyi gidiyor.daha once gorustugumuz birimisin? ozele yazarsan sevinirim |
Alıntı:
|
abi mesaj attım |
Alıntı:
Alıntı:
tekrar selam erotic akvaryumu deniyordum 1 dk. gosteriyor sonra register yaziyor sildim mesajini aldim cevapta yazdim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:break: canım sıkkılıyor |
Alıntı:
Bugünün yoğundu pek ilgilenemedim meğer neler kaçırmışım. Genel olarak da hızlı menüyü kullanmıyordum demekki atladıklarım oluyormuş. Sizle her sohbette bişiler öğretiyorsunuz sağolun. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
estagfurullah ne demek :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık