MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

torchbearer 19 Ekim 2007 18:25

Alıntı:

ferhatktu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 773792)
arkadaşlar windows live hotmailden msn (eski) hotmail sürümüne maiilerimin hiçbirini kaybetmeden geçiş yapmak istiyorum.şu şeçenekler kısmından MSN Hotmail e geçiş yap falan diye bi buton yok yardımcı olun lütfen:@:@:@

Windows Live Mail sayfasının en sağında oturum kapat yazan linkin altında seçenekler diye bi bölüm var ona tıklayın ve çıkan listenin en sonunda diğer seçeneklere tıklayın. ''Yeterince hızlı değil mi? Klasik sürümü deneyin.'' linkine tıklayın ve burada da seçeneklerin olduğu yere gelin ve MSN Hotmail e dönüş yapın gibi bir yazı görmelisiniz. Ona bastığınızda size anket uygulayacaktır (Neden kullanmak istemiyorsunuz tarzı sorular). Soruları isterseniz cevaplarsınız istemezseniz sayfayı direk kapattıktan sonra hotmail sayfasından giriş yaparsanız postanızı yeniden hotmail olarak kullanırsınız.

ezid 20 Ekim 2007 21:55

merhaba kendinden kameralı laptopta windows vista kullanıyorum life msn 8.1.0178 kullanıyorum kameram normal olarak calısıyor msn ayarlarından ses ve goruntu kururlumuna girdigimde sesi kuruyor kamera kurulurken msn kilitlenip kapanıyor yardım edeblirmisiniz ben kamera suruculerini tekrar kurup ta denedim gene aynı

umutismet 21 Ekim 2007 03:48

slm ben msn nin live sürümünü kullanıyorum ve şu reklamlardan kurtulma yolunu arıyorm eskiden discovery kullanıyodm yoktu reklam falan.sonra sildim bi türlüde kaldıramadım o reklamları :(

http://img507.imageshack.us/img507/2995/adszkk5.jpg

kırmızı ile belirttiğim yeri kastediyorum şimdiden tşk

hellboy726 21 Ekim 2007 07:12

Alıntı:

umutismet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 776257)
slm ben msn nin live sürümünü kullanıyorum ve şu reklamlardan kurtulma yolunu arıyorm eskiden discovery kullanıyodm yoktu reklam falan.sonra sildim bi türlüde kaldıramadım o reklamları :(

http://img507.imageshack.us/img507/2995/adszkk5.jpg

kırmızı ile belirttiğim yeri kastediyorum şimdiden tşk

Şu yamayı kullanabilirsiniz;
https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html

ahmetgns 21 Ekim 2007 10:30

Alıntı:

ebed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 758893)
merhaba msnim ile ilgili bir sorunu araştırırken buraya ulaştım.henüz incelediğim kadarıyla faydalı bir siteye benziyor.ben benimkiyle benzer bir soruna ulaştım ama tam olarak çözüme ulaşamadım varsa da ben bulamadım:S.ben msn 8.0 kullanıyordum daha yeni bir sürümü yüklemem gerektiği yazı msn 8.1 yükledim.msnim açılıyor herşey normal kişileri görüyorum ama kimseye anlık ileti gönderemiyorum.konuşma başlatılamadı tekrar deneyin yazıyor defalarca denedim ama olmuyorrr:(:(aynı şekilde bana ileti gönderildiğinde de göremiyorum sadece ileti gönderildi diye bir pencere açılıyor ama okuyamıyorum.benim derdime derman olacak olan var mı acaba? şimdiden teşekkürler...

Bu sorunun çözümü sanırım, bilgisayardaki kişiler kaydını tamamen silmek. Oturum açtıktan sonra, önce Messenger Seçeneklerinden Güvenlik sekmesine gelip, orada "Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan adres defterimi, görüntü resmimi ve kişisel iletimi burada depolama" seçeneğinin işaretini kaldır, Tamam'a bas, Messenger oturumunu kapat, geri oturum aç ve şimdi biriyle konuşma başlatmayı dene. Olmadıysa;

Messenger oturumunu kapat, Bilgisayarım'ı aç, menüden Araçlar/Klasör Seçenekleri.../Görünüm/Gizli dosya ve klasörleri göster/Tamam.

Şimdi
şuraya gel: C:\Documents and Settings\{Windows kullanıcı adınız}\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ , şimdi burada kendi Windows Live ID adınızdaki klasörü tamamen sil. Şimdi Messengerda oturum aç, ve bir kişiyle konuşma başlatmayı dene. Kolay gelsin...

cem89 21 Ekim 2007 14:23

kişi ekleme ile ilgili yardım:(:(:(:(:(

arkadaşlar ... messenger live ile ilgili bi sorunum var.... ben öyle bişi istiyorum ki listeden engelleyip sildğim adresi tekrar EKLEYEMEYİM ..... tekrarlayım ... listeden engelleyip sildiğim adresi tekrar EKLEYEMEYİM .... BÖYLE Bİ PROGRAM VARSA O KADAR FAYDANIZ DOKUNURKİ .... LÜTFEN ACİL... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..:*(:*(:*(

WWW.MSXLABS.ORG

ahmed 21 Ekim 2007 18:58

Alıntı:

cem89 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 776526)
arkadaşlar ... messenger live ile ilgili bi sorunum var.... ben öyle bişi istiyorum ki listeden engelleyip sildğim adresi tekrar EKLEYEMEYİM ..... tekrarlayım ... listeden engelleyip sildiğim adresi tekrar EKLEYEMEYİM .... BÖYLE Bİ PROGRAM VARSA O KADAR FAYDANIZ DOKUNURKİ .... LÜTFEN ACİL... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..:*(:*(:*(

WWW.MSXLABS.ORG

böyle bir program yok sizin sildiğiniz kişiler sizi gizlilik listesinden silmiş ise ancak o zaman ekleyebilirsimiz tabi onaylanırsa ekleme talebiniz.

cihanuslu71 22 Ekim 2007 20:43

merhaba arkadaşlar..
msn messenger 80072745 hatası vermeye başladı.arayıp bulduğum bütün yöntemleri denedim ama olmadı.bilgisi olan varmı bu konuda yardım bekliyorum.teşekkürler..

ahmed 22 Ekim 2007 21:32

Alıntı:

cihanuslu71 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 778590)
merhaba arkadaşlar..
msn messenger 80072745 hatası vermeye başladı.arayıp bulduğum bütün yöntemleri denedim ama olmadı.bilgisi olan varmı bu konuda yardım bekliyorum.teşekkürler..

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

mkomus 23 Ekim 2007 00:22

Merhabalar bende acemiyim fakat bir sorunum var çözemedim Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim sorunum Windows Live Giriş sayfasında bulunan benim sayfaya bakan arkadaşların resimlerini nasıl kaldırabilirim ve bunu kimsenin görmesini istemiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim bu kadar çok MSN severlerin içinde bir dostum bana yardımcı olu umarım.
herkese mutluklar sevgiler.

torchbearer 23 Ekim 2007 01:31

Alıntı:

mkomus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 778879)
Merhabalar bende acemiyim fakat bir sorunum var çözemedim Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim sorunum Windows Live Giriş sayfasında bulunan benim sayfaya bakan arkadaşların resimlerini nasıl kaldırabilirim ve bunu kimsenin görmesini istemiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim bu kadar çok MSN severlerin içinde bir dostum bana yardımcı olu umarım.
herkese mutluklar sevgiler.

Kastettiğiniz bölüm Windows Live Space mi yoksa messenger'dan bekleyen kişiler var diye bir uyarı geldiğiyle ilgili mi diyorsunuz? Küçük bir ayrıntıya girerseniz daha da yardımcı olabiliriz umuyorum ki

umutismet 23 Ekim 2007 03:52

ben msn live kullanıyorm ve 8.5 e yükseltmek istiyorum msn 8.5 i indirdim ama açtığımda bu çıkıyor:S

http://img86.imageshack.us/img86/341/mkaq0.jpg

ne demek bu yha^o)

istediği şeyi nerde bulabilirim:^)

[WoL]bL 23 Ekim 2007 12:22

Alıntı:

umutismet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 779401)
ben msn live kullanıyorm ve 8.5 e yükseltmek istiyorum msn 8.5 i indirdim ama açtığımda bu çıkıyor:S

http://img86.imageshack.us/img86/341/mkaq0.jpg

ne demek bu yha^o)

istediği şeyi nerde bulabilirim:^)

Windows Live installer'ın üst sürümlerini kullanınız(3.1)Ve ya 8.5 e yükseltmek yerine 8.5 sürümünü indirebilirsiniz.

WLM Messenger 8.5 Turkce Icerik & Download

mkomus 23 Ekim 2007 21:04

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 779092)
Kastettiğiniz bölüm Windows Live Space mi yoksa messenger'dan bekleyen kişiler var diye bir uyarı geldiğiyle ilgili mi diyorsunuz? Küçük bir ayrıntıya girerseniz daha da yardımcı olabiliriz umuyorum ki

Teşekkür ederim ilgilendiğin için acemi olduğumu söylemiştim resim koyabilseydim daha net anlatırdım ama benim sorunum Windows Live Spaces le ilgili oradaki arkadaşlar bölümünde yani Windows Live Spaces te giriş bölümünün yanında Hotmail onun yanında Spaces var oradaki Yenilikler bölümündeki resimleri kaldırmak istiyorum.
Tekrar teşekkürler. ilgilenirsen sevinirim.

[WoL]bL 24 Ekim 2007 12:25

Alıntı:

mkomus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 780328)
Teşekkür ederim ilgilendiğin için acemi olduğumu söylemiştim resim koyabilseydim daha net anlatırdım ama benim sorunum Windows Live Spaces le ilgili oradaki arkadaşlar bölümünde yani Windows Live Spaces te giriş bölümünün yanında Hotmail onun yanında Spaces var oradaki Yenilikler bölümündeki resimleri kaldırmak istiyorum.
Tekrar teşekkürler. ilgilenirsen sevinirim.

http://img80.imageshack.us/img80/4868/spacesjl1.jpg

Bahsettiginz Burdaki Yenilikler ise Onlar Bildigim Kadarı Ile kaldırılmıyor girerken herkesin diger spaceleri görebilmesi icin

yesari 24 Ekim 2007 12:59

live messenger 8.1 yardım

messenger kısa yoluna tıklıyorum hiç bir şekilde açmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
kolay gelsin

torchbearer 24 Ekim 2007 17:24

Alıntı:

yesari adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 781469)
messenger kısa yoluna tıklıyorum hiç bir şekilde açmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
kolay gelsin

Masaüstündeki kısayol çalışmıyorsa Başlat > Tüm programlarda bulunan kısayolu deneyin. Hala açılmıyorsa Başlat > Denetim Masası > Program Ekle / Kaldır ve son olarak da Windows Live Messenger veya MSN Messenger yazan bölümü bulup tıkladığınızda sağ tarafta değiştir ve kaldır yazısı yer alır. Siz değiştir diyerek gelecek olan pencerede de onar butonunu tıkladığınızda yeni messenger yüklenmişçesine onarım yapacaktır.

ofli_bugs 24 Ekim 2007 18:52

ya arkadaşlar şöyle bir problemim var msn i olan bir kişinin en son ne zaman oturum açtığını nasıl öğrenebilirim, plus taki eklenti gibi değil. yani ben oturum açmadığım zamanlardada o online olmuş olabilir, bunu nerden öğrenebilirim. teşekkürler

ahmetgns 24 Ekim 2007 23:37

Alıntı:

ofli_bugs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 782007)
ya arkadaşlar şöyle bir problemim var msn i olan bir kişinin en son ne zaman oturum açtığını nasıl öğrenebilirim, plus taki eklenti gibi değil. yani ben oturum açmadığım zamanlardada o online olmuş olabilir, bunu nerden öğrenebilirim. teşekkürler

Öğrenemezsin!

srpabz 24 Ekim 2007 23:51

daha önce sorulmuş mu diye kontrol ettim bulamadım, sorulmuşsa da affola

soru şu, msn live kullanıcılarının çoğunun başına gelir, eklenti prg kullansın kullanmasın, msn'de yazışırken sistem dili kendiliğinden EN olur, yazdıklarınız anlamsız saçmalıklar olmuştur, TR karakterler kullanılamaz, taa ki siz dil çubuğuna gidip düzeltene dek, ama sorun çözülmez çünkü sürekli tekrarlanır, bu sorunu önlemenin bir yolu var mıdır? msn'nin müdahelesini engelleyecek bişey?

umarım en yakın zamanda bir çözüm bulabiliriz ...

şimdiden teşekkürler

torchbearer 25 Ekim 2007 12:56

Alıntı:

srpabz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 782306)
daha önce sorulmuş mu diye kontrol ettim bulamadım, sorulmuşsa da affola

soru şu, msn live kullanıcılarının çoğunun başına gelir, eklenti prg kullansın kullanmasın, msn'de yazışırken sistem dili kendiliğinden EN olur, yazdıklarınız anlamsız saçmalıklar olmuştur, TR karakterler kullanılamaz, taa ki siz dil çubuğuna gidip düzeltene dek, ama sorun çözülmez çünkü sürekli tekrarlanır, bu sorunu önlemenin bir yolu var mıdır? msn'nin müdahelesini engelleyecek bişey?

umarım en yakın zamanda bir çözüm bulabiliriz ...

şimdiden teşekkürler

İstediğiniz şekilde bende bu konuda muzdariptim ancak yaptığım şu işlemle artık sorunla karşılaşmadım. Diğer bilgisayarlarda ne kadar etkili olur bilemem. Bölgesel dil seçeneklerinde bulunan dil ayarlarından klavye dilinde olan ingilizceyi kaldırdım. Yani sadece Türkçe duruyor. MSN de herhangi bir şekilde de saçma karakter oluşumuna rastlamadım bu işlemden sonra.

Tam anlatımlı değişim : Başlat > Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri > Diller > Ayrıntılar

ve buradaki yüklü hizmetlerden ingilizce (A.B.D) seçeneğini kaldırdım. Hemen alt tarafında yer alan dil çubuğu ayarlarından da Dil çubuğunu masaüstünden kaldır çentiğini kaldırıp tamam dedim.

Ayrıca MSN de karakter karışması olduğunda ALT + SHIFT yaparsanız sorun çözülür.

megahers 26 Ekim 2007 20:18

Msn Hata Kodu 81000378 Live Messenger Hatası

Alıntı:

Msn/Windows Live Messenger 81000377 veya 81000378 Hata Kodu ve Çözümü

Bu iletilerden birini alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.

2 gün oldu hala bekliyorum ama açamadım yardım lütfen :(

the_lily 26 Ekim 2007 20:56

BAŞLAT + AYARLAR + DENETİM MASASI +TARİH VE SAAT AYARINA GEL VE ORDA ÜÇÜNCÜ SEÇENEK OLAN HATIRLAMIYORUM VE ŞUAN PCMDE SORTUN VAR BENDE ÇIKMIYOR O SEÇENEKTE PC Yİ NETTEN GÜNCELLEME SEÇENEĞİ VAR ORDAN GÜNCELLE VE TEKRAR DENE

kellepaca 27 Ekim 2007 17:13

şu son 5-6 gündür msnim aniden kapanıo ve belli bi sanie sonra tekrar açılıo,bazende net hata verio ve modemi kapatıp açmak zorunda kalıyorum.ve bu sorun bnde sinir yapıo artk :D tam heyecanlı bi konuşmada tak die keslmek biraz can sıkıcı tabi :D bunun nedeni ne olabilir :S

UmutG 27 Ekim 2007 18:27

Merhaba. Yeni üye oldum. Benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim. Bir hafta önce windows live messenger ile bir sorun yaşadım. Sorun tam olarak neydi hala bilmiyorum. Program bozuldu. Sorunlu msnyi kaldırdım gibi görünüyor ama yenisini kurmaya çalışırken hep şu hata kodunu alıyorum: 800700b7. Eski sürümleri kurmaya çalışınca da eski sürüm daha yeni diye bir uyarı alıyorum. Umarım yardım edebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

mkomus 27 Ekim 2007 20:50

Alıntı:

[WoL]bL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 781413)

Bahsettiginz Burdaki Yenilikler ise Onlar Bildigim Kadarı Ile kaldırılmıyor girerken herkesin diger spaceleri görebilmesi icin

teşekkür ederim kasteddiğim tamda buydu.

sezenn 27 Ekim 2007 23:18

SELAM
MSN DE SÜREKLİ BAĞLANTI KOPUYOOO
AMA İNTERNETTE EXP DA SORUN YOK

keweel 28 Ekim 2007 01:25

ses ve goruntu kurulum hatası cok acıııllllll

arkadaslar kameramı acmak ıstedıgım zaman bana bu hatayı verıyo.lutfen yardım edın. nasıl duzeltırım?

http://img87.imageshack.us/img87/498/dsfsdfsafsdaflj1.jpg

ahmetgns 28 Ekim 2007 11:04

Alıntı:

keweel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 786655)
arkadaslar kameramı acmak ıstedıgım zaman bana bu hatayı verıyo.lutfen yardım edın. nasıl duzeltırım?

Ben bu hatayla karşılaşmıştım, ama birşey yapmamıştım, madem o anda çalıştıramıyor, ben de başka bir anda denemiştim, çalışmıştı.

keweel 28 Ekim 2007 21:27

arkadasım ılgılendıgın ıcın sagol ama ben 3 gundur denıyorum bır sonuc yok . kafayı yıyecem .herseyı denedım msn ı sıtede yazdıgı bıcımde kaldırdım yenıden yukledım . kameranın guncel driver ını yukledım sonuc alamadım . ne yapabılırım baska bır fıkrı olan varmı? cunku ahmetgns nın dedıgı gıbı bekledım olmadı . yardımlarınızı beklıyorum.

fragrance_09 29 Ekim 2007 23:31

herkese selamlar bir sorunum var yardım ederseniz memnun olurum bugun msn adresımı actıgımda bilmediğim birinin beni eklemiş oldugunu gördüm ve engelledim kişi listesine de eklemedim ancak msn hacklenmiş midir diye dusunmeden edemedim:S hem engelleyip hem kişi listesine eklesem hacklenmiş olabilme ihitmalim var mıydı veya engelleyip aynı zamanda kişi listesine eklemesem yine de hacklenir miyim?? ya kafam çok karıştı benim ekleyenin iletisi de bir garipti o yuzden sorayım dedim şimdiden teşekkürler

ya belki kameranın yazılımını tekrar kurarsan daha iyi bir sonuç elde edebilirsin

selena79 30 Ekim 2007 12:17

Merhaba

Benim live messenger da çalışmıyor.en son sürümü yüklü ama msnmsgr diye bir dosya arıyor açmaya çalıştığımda sonra kapanıyor açılmadan.o dosya taşınmış yada silinmiş olabilir uyarısı verdi. ben anlamam ama onu nerden bulcam.

Bilgisayarımda kasperski 7.0.0.119 yüklü acele yardımınıza ihtiyacım var.

Saygılarımla

sürgün_63 30 Ekim 2007 16:36

msn hakında yardım

mrb arkadaşlar ben msn messenger programını pc me indiremiyorum kamu malı oldugundan pc ayarları başka yerden yapılıyor indirdiğim zaman bana 1603 nolu hata geliyor bu ne demek ve nasıl çözebilirim ikincisi meebo sitesinden girebiliyordum ama artık o siteyi açtığımda herhangi bir görüntü alamıyorum kurulumsuz nasıl msn'e mi açabilirim bunun için bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür. :S

ahmetgns 30 Ekim 2007 16:38

Alıntı:

keweel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 788014)
arkadasım ılgılendıgın ıcın sagol ama ben 3 gundur denıyorum bır sonuc yok . kafayı yıyecem .herseyı denedım msn ı sıtede yazdıgı bıcımde kaldırdım yenıden yukledım . kameranın guncel driver ını yukledım sonuc alamadım . ne yapabılırım baska bır fıkrı olan varmı? cunku ahmetgns nın dedıgı gıbı bekledım olmadı . yardımlarınızı beklıyorum.

Yani gerçekten hatırladığım kadarıyla ben bilerek hiçbir şey yapmamıştım, ama belki onu düzeltecek birşeyi elle değiştirmiş olabilirim, tam bilemiyorum. Sen antivirus yazılımlarını devredışı bırakıp denesene bi. Belki ses-görüntü ayarlarının kayıt defterine yazılması gerekiyordur, ve antivirüs programı gibi bir program bunu engelliyordur.
Alıntı:

fragrance_09 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 790407)
herkese selamlar bir sorunum var yardım ederseniz memnun olurum bugun msn adresımı actıgımda bilmediğim birinin beni eklemiş oldugunu gördüm ve engelledim kişi listesine de eklemedim ancak msn hacklenmiş midir diye dusunmeden edemedim:S hem engelleyip hem kişi listesine eklesem hacklenmiş olabilme ihitmalim var mıydı veya engelleyip aynı zamanda kişi listesine eklemesem yine de hacklenir miyim?? ya kafam çok karıştı benim ekleyenin iletisi de bir garipti o yuzden sorayım dedim şimdiden teşekkürler

ya belki kameranın yazılımını tekrar kurarsan daha iyi bir sonuç elde edebilirsin

Şimdi Messenger'a girmekte bir sorun yoksa, neyi sorun yapıyorsunuz anlamadım. Ama bana gelen bazı (spam) e-postalarda, "falanca adresi listenize kesinlikle eklemeyin, virüsmüş" falan yazıyordu, yani, eklersem kötü şeyler olurmuş muş muş muş.
Alıntı:

selena79 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 791079)
Merhaba

Benim live messenger da çalışmıyor.en son sürümü yüklü ama msnmsgr diye bir dosya arıyor açmaya çalıştığımda sonra kapanıyor açılmadan.o dosya taşınmış yada silinmiş olabilir uyarısı verdi. ben anlamam ama onu nerden bulcam.

Bilgisayarımda kasperski 7.0.0.119 yüklü acele yardımınıza ihtiyacım var.

Saygılarımla

Program Ekle veya Kaldır'a girip, orada Windows Live Messenger'ı bulup, Değiştir/Kaldır'a tıklayıp, Onar'ı seçin. Muhtemelen düzeltir.

otuzdokuz 31 Ekim 2007 16:33

Göz kırpması yükleyemiyorum

Ben göz kırpması yükleyemiyorum. Msn plus da yüklenmiyo.Plus yüklüyorum ertesi gün msn açtığımda çıkmıyo.Ben plusı silince de msn content plus uyarısı çıkıyo.Onu da bir türlü iptal edemedim. Önce msn content plus ı nasıl iptal edeceğim? Ve göz kırpması plus ile mi ilgili? Yani plus olmazsa göz kırpması çalışmaz mı? Sitedeki göz kırpmalarını yüklemeye çalışıyorum. Zıp dosyasını masa üstüne kaydediyorum. Aç deyince de hemen hata raporu gönder-gönderme kısmı çıkıyo.Ve msn kapanıyo. Şİmdi bende eksik olan bir programmı var? Ya da ne yapmam lazım . Lütfen yardım...

loafer girl 31 Ekim 2007 17:11

yha ben 7.5 kullanıorum msn den bı tanıdık bı lınk yolladı msn contsc adında gıbı bişi lınk tii bende tıkladımm msn sorun verdii masa ustune msn adresım adında bı dosya varr sılıorum sılınmıoo dosya silme hatası dioo.. bırı bısı yazsaa gorunmuoo dk bası acılıp kapanııo yazan kısının grntusu msn kapattıgım zmn daa tum msn pencelerınız kapancak dıoo ama hıc bısı gozukmuoo altta ...msn sılip tekrardan kurım dedımm hala aynı... ne ypmm gerekıo yardım edın lütfenn :(

fragrance_09 31 Ekim 2007 18:36

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 791520)
Şimdi Messenger'a girmekte bir sorun yoksa, neyi sorun yapıyorsunuz anlamadım. Ama bana gelen bazı (spam) e-postalarda, "falanca adresi listenize kesinlikle eklemeyin, virüsmüş" falan yazıyordu, yani, eklersem kötü şeyler olurmuş muş muş muş.

ya benım asıl sormak ıstedıgım bırını engellerseniz ama kişi listenize eklemezseniz msn hack olur mu sorusuydu ancak forumda en alakalı yer burasıydı en azından ben başka bir yer göremedim o yuzden buraya yazdım

loafer girl bence sen pc yi bir formatla bence:S

musdappo 31 Ekim 2007 19:35

selam arkadaşlar şoylebi sorunum war benım kişi listeme bazen yarısan bazen hepsine benım adımdan reklam mail li gonderiliyor mail bu

250 Kontör kazanmak istermisiniz ?
Ucretsiz olarak 250 kontor aninda cep telefonunuza yuklensin.
250 Kontör Kazanma Şansı
Avea kullanicilarina ozel bu firsati kacirmayin.
Yukleme adresiniz:
250 Kontör Kazanma Şansı

artık arkadaşlarıma acıklama yapmaktan sıkıldım lütfen yardım edin msn plus kulanıyorum işletim sistemi xp

hellboy726 31 Ekim 2007 20:22

Alıntı:

musdappo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 793689)
selam arkadaşlar şoylebi sorunum war benım kişi listeme bazen yarısan bazen hepsine benım adımdan reklam mail li gonderiliyor mail bu

250 Kontör kazanmak istermisiniz ?
Ucretsiz olarak 250 kontor aninda cep telefonunuza yuklensin.
250 Kontör Kazanma Şansı
Avea kullanicilarina ozel bu firsati kacirmayin.
Yukleme adresiniz:
250 Kontör Kazanma Şansı

artık arkadaşlarıma acıklama yapmaktan sıkıldım lütfen yardım edin msn plus kulanıyorum işletim sistemi xp

ringfon adındaki bir sirket yolluyor bunları. Spam mailde diyebiliriz. çeşitli kaynaklara eğer msn adresinizi ve bununla beraber şifrenizi girerseniz böyle olaylarla karşılaşabilirsiniz. Şirkey sizi kullanarak sizin üzerinizden mail atıyor.

önlemenin yenage yolu şifrenizi değiştirmek olacaktır.

Alıntı:

fragrance_09 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 793645)
ya benım asıl sormak ıstedıgım bırını engellerseniz ama kişi listenize eklemezseniz msn hack olur mu sorusuydu ancak forumda en alakalı yer burasıydı en azından ben başka bir yer göremedim o yuzden buraya yazdım

loafer girl bence sen pc yi bir formatla bence:S

Msn de bir kişiyi engellemek hacklemek anlamı taşımıyor. Hacklemek genelde, kişinin özel bilgilerine onun izni dahilinde olmadan ulaşma durumuna verilen bir kelimedir.

hiphopmania 31 Ekim 2007 20:45

Arkadaslar Pc deki Windows Messenger ( en eski surum sanirim ) da her 2 msn adresim ile de acabiliyorum..

Fakat live messenger de biri acilirken digeri acilmiyor..

Hani acilirken msn sembolu dönüyor ya..Ben de 5-10 dakka suruyor ne hata

kodu var ne bisey.. Msn sifrem felan dogru eminim ..cnku windows messenger

da aciliyo..

Neden olabilir arkadaslar yardim lutfen :S

ahmed 31 Ekim 2007 21:44

Alıntı:

hiphopmania adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 793765)
Arkadaslar Pc deki Windows Messenger ( en eski surum sanirim ) da her 2 msn adresim ile de acabiliyorum..

Fakat live messenger de biri acilirken digeri acilmiyor..

Hani acilirken msn sembolu dönüyor ya..Ben de 5-10 dakka suruyor ne hata

kodu var ne bisey.. Msn sifrem felan dogru eminim ..cnku windows messenger

da aciliyo..

Neden olabilir arkadaslar yardim lutfen :S

çoklu yama kullanıyorsanız bu tür sorunlar oluşabilir msn plus eklentisinin çoklu oturum açma özelliğini kullanınız...

https://www.msxlabs.org/forum/

hiphopmania 1 Kasım 2007 00:36

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 793843)
çoklu yama kullanıyorsanız bu tür sorunlar oluşabilir msn plus eklentisinin çoklu oturum açma özelliğini kullanınız...

https://www.msxlabs.org/forum/

Cevabin icin Tesekkurler kardes..Fakat Coklu msn kullanmiyorum..

Ozet olarak: Kendi mail adresimle Windows messenger i acabiliyorum ( en eski surum )..Fakat ayni mail adresiyle Windows live messenger acilmiyor..

bir diger mail adresimle ise ikisini birden ( windows messenger ve windows live

messenger ) acabiliyorum...Sorunun ne oldugunu cozemedim..

ahmetgns 1 Kasım 2007 01:00

Alıntı:

hiphopmania adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 794054)
Cevabin icin Tesekkurler kardes..Fakat Coklu msn kullanmiyorum..

Ozet olarak: Kendi mail adresimle Windows messenger i acabiliyorum ( en eski surum )..Fakat ayni mail adresiyle Windows live messenger acilmiyor..

bir diger mail adresimle ise ikisini birden ( windows messenger ve windows live

messenger ) acabiliyorum...Sorunun ne oldugunu cozemedim..

Windows XP'de şuraya gelip kendi adındaki klasörü sil.

Önce Gizli dosyaların nasıl gösterileceğini anlatayım.
Bilgisayarım'ı aç, yukarıdaki menüden Araçlar > Klasör Seçenekleri... Açılan pencerede Görünüm sekmesi > Gelişmiş ayarlar kısmında "Gizli dosya ve klasörler" > Gizli dosya ve klasörleri göster >> Tamam

Şimdi sileceğin klasörün konumu:

C:/Documents and Settings/Windows kullanıcı adınız/Local Settings/Application Data/Microsoft/Windows Live Contacts. İşte burada kendi Windows Live ID'niz adında bir klasör olmalı, onu silin, ve şimdi deneyin.

Sisteminiz Vista ise, yine böyle birşey yapacaksınız ama, klasörün konumu tam olarak neresi, onu bilemiyorum. Onu biraz arayacaksınız.

Muzzy 1 Kasım 2007 18:01

Msn imin Live Mail i İngilizce 8,5 sürümünü kullanıyorum msn türkçe ama mail kutum ingilizce
options / personel / Language den gidiyorum diller çıkıyor 15-20 tane ama içlerinde Türkçe yok . Türkçe ye çevirmek içinde başka bir yol bilmiyorum.
Bir Fikri Bilgisi olan varmı ...

hellboy726 1 Kasım 2007 20:00

Alıntı:

Muzzy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 794858)
Msn imin Live Mail i İngilizce 8,5 sürümünü kullanıyorum msn türkçe ama mail kutum ingilizce
options / personel / Language den gidiyorum diller çıkıyor 15-20 tane ama içlerinde Türkçe yok . Türkçe ye çevirmek içinde başka bir yol bilmiyorum.
Bir Fikri Bilgisi olan varmı ...

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/82-turkce-hotmail-turkce-msn-hotmail-turkcelestirme-250-mb-2-gb.html

torchbearer 2 Kasım 2007 00:11

Alıntı:

loafer girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 793531)
yha ben 7.5 kullanıorum msn den bı tanıdık bı lınk yolladı msn contsc adında gıbı bişi lınk tii bende tıkladımm msn sorun verdii masa ustune msn adresım adında bı dosya varr sılıorum sılınmıoo dosya silme hatası dioo.. bırı bısı yazsaa gorunmuoo dk bası acılıp kapanııo yazan kısının grntusu msn kapattıgım zmn daa tum msn pencelerınız kapancak dıoo ama hıc bısı gozukmuoo altta ...msn sılip tekrardan kurım dedımm hala aynı... ne ypmm gerekıo yardım edın lütfenn :(

Girdiğiniz linkten dolayı site bilgisayarınıza bi dosya atmış ve messenger ınızı bozmuş. Bu dosyayı silememenizin sebebi de dosyanın bağımlı bişeyin çalışmış olmasıdır. Ayrıca böyle şeylerde msn adresinizin hacklenebileceğini göz önünde bulundurmanız gerekli. Yapmanız gereken şey (eğer biliyorsanız bilgisayarı güvenli modda kendi oturumunuzda açıp spy programıyla taratmak). Bu Ad-aware olabilir veya Spyware Doctor olabilir. İkisi de çok iyidir alanlarında. Ayrıca güvenilir bir anti-virüs programı kullanmanızı öneririm. Bilgisayarınız çok fazla iyi değil yani bu zamana fazla yakın bi üretilmemişse NOD32 kullanabilirsiniz. İyi bir özellikteyse (512 - 1 GB RAM, 2 GHz işlemci özelliklerinde) Kaspersky kullanabilirsiniz. Bunun için illa da format atmanıza gerek yok. Ayrıca bilgisayarınızı internet üzerinden de taratabilirsiniz.

porther 2 Kasım 2007 17:51

Değerli kardeşlerim ben Windows Live Messenger 8.5'i kuramıyorum şu hatayı veriyor ne yapmam lazım :(

http://img514.imageshack.us/img514/1967/adszvy0.jpg

https://www.msxlabs.org/forum/%5Burl=%27http://www.resim-yukle.com/img01/14/346872ads%C3%84%C2%B1z.JPG%27%5D%5Bimg%5Dhttp://www.resim-yukle.com/thumbs/346872ads%C3%84%C2%B1z.JPG%5B/img%5D%5B/url%5D

NeutralizeR 2 Kasım 2007 18:05

Alıntı:

porther adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 796255)
Değerli kardeşlerim ben Windows Live Messenger 8.5'i kuramıyorum şu hatayı veriyor ne yapmam lazım :https://www.msxlabs.org/forum/%5Burl=%27http://www.resim-yukle.com/img01/14/346872ads%C3%84%C2%B1z.JPG%27%5D%5Bimg%5Dhttp://www.resim-yukle.com/thumbs/346872ads%C3%84%C2%B1z.JPG%5B/img%5D%5B/url%5D\" target=\"_blank\">https://www.msxlabs.org/forum/%5Burl=%27http://www.resim-yukle.com/img01/14/346872ads%C3%84%C2%B1z.JPG%27%5D%5Bimg%5Dhttp://www.resim-yukle.com/thumbs/346872ads%C3%84%C2%B1z.JPG%5B/img%5D%5B/url%5D

Windows Installer 3.1+ sürümünün sisteminizde kurulu olduğundan emin olun. Önemli Windows güncelleştirmelerini yaptıktan sonra tekrar deneyin.

fn_98 2 Kasım 2007 22:44

msn nicklerine eklenti

Sevgili msxlabs kullanıcıları!!
Siteye henüz üye oldum incelemeye fırsat buldukça devam edeceğim.Ancak bir konuda yardıma ihtiyacım var.Görüntü adımın sağ ve sol kısımlarına hareketli ifadeler eklemek istiyorum ama nasıl??Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

keras 2 Kasım 2007 22:50

benim bildiğim kadarıyla oraya hareketli ifade koyamazsında fakat simge koyabilirsin örnek:

*red+u 'isminiz'

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık