![]() |
Alıntı:
Windows Live Mail sayfasının en sağında oturum kapat yazan linkin altında seçenekler diye bi bölüm var ona tıklayın ve çıkan listenin en sonunda diğer seçeneklere tıklayın. ''Yeterince hızlı değil mi? Klasik sürümü deneyin.'' linkine tıklayın ve burada da seçeneklerin olduğu yere gelin ve MSN Hotmail e dönüş yapın gibi bir yazı görmelisiniz. Ona bastığınızda size anket uygulayacaktır (Neden kullanmak istemiyorsunuz tarzı sorular). Soruları isterseniz cevaplarsınız istemezseniz sayfayı direk kapattıktan sonra hotmail sayfasından giriş yaparsanız postanızı yeniden hotmail olarak kullanırsınız. |
merhaba kendinden kameralı laptopta windows vista kullanıyorum life msn 8.1.0178 kullanıyorum kameram normal olarak calısıyor msn ayarlarından ses ve goruntu kururlumuna girdigimde sesi kuruyor kamera kurulurken msn kilitlenip kapanıyor yardım edeblirmisiniz ben kamera suruculerini tekrar kurup ta denedim gene aynı |
slm ben msn nin live sürümünü kullanıyorum ve şu reklamlardan kurtulma yolunu arıyorm eskiden discovery kullanıyodm yoktu reklam falan.sonra sildim bi türlüde kaldıramadım o reklamları :( http://img507.imageshack.us/img507/2995/adszkk5.jpg kırmızı ile belirttiğim yeri kastediyorum şimdiden tşk |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html |
Alıntı:
Messenger oturumunu kapat, Bilgisayarım'ı aç, menüden Araçlar/Klasör Seçenekleri.../Görünüm/Gizli dosya ve klasörleri göster/Tamam. Şimdi şuraya gel: C:\Documents and Settings\{Windows kullanıcı adınız}\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ , şimdi burada kendi Windows Live ID adınızdaki klasörü tamamen sil. Şimdi Messengerda oturum aç, ve bir kişiyle konuşma başlatmayı dene. Kolay gelsin... |
kişi ekleme ile ilgili yardım:(:(:(:(:( arkadaşlar ... messenger live ile ilgili bi sorunum var.... ben öyle bişi istiyorum ki listeden engelleyip sildğim adresi tekrar EKLEYEMEYİM ..... tekrarlayım ... listeden engelleyip sildiğim adresi tekrar EKLEYEMEYİM .... BÖYLE Bİ PROGRAM VARSA O KADAR FAYDANIZ DOKUNURKİ .... LÜTFEN ACİL... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..:*(:*(:*( WWW.MSXLABS.ORG |
Alıntı:
böyle bir program yok sizin sildiğiniz kişiler sizi gizlilik listesinden silmiş ise ancak o zaman ekleyebilirsimiz tabi onaylanırsa ekleme talebiniz. |
merhaba arkadaşlar.. msn messenger 80072745 hatası vermeye başladı.arayıp bulduğum bütün yöntemleri denedim ama olmadı.bilgisi olan varmı bu konuda yardım bekliyorum.teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Merhabalar bende acemiyim fakat bir sorunum var çözemedim Yardımcı olursanız sevinirim. Benim sorunum Windows Live Giriş sayfasında bulunan benim sayfaya bakan arkadaşların resimlerini nasıl kaldırabilirim ve bunu kimsenin görmesini istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim bu kadar çok MSN severlerin içinde bir dostum bana yardımcı olu umarım. herkese mutluklar sevgiler. |
Alıntı:
Kastettiğiniz bölüm Windows Live Space mi yoksa messenger'dan bekleyen kişiler var diye bir uyarı geldiğiyle ilgili mi diyorsunuz? Küçük bir ayrıntıya girerseniz daha da yardımcı olabiliriz umuyorum ki |
ben msn live kullanıyorm ve 8.5 e yükseltmek istiyorum msn 8.5 i indirdim ama açtığımda bu çıkıyor:S http://img86.imageshack.us/img86/341/mkaq0.jpg ne demek bu yha^o) istediği şeyi nerde bulabilirim:^) |
Alıntı:
WLM Messenger 8.5 Turkce Icerik & Download |
Alıntı:
Tekrar teşekkürler. ilgilenirsen sevinirim. |
Alıntı:
http://img80.imageshack.us/img80/4868/spacesjl1.jpg Bahsettiginz Burdaki Yenilikler ise Onlar Bildigim Kadarı Ile kaldırılmıyor girerken herkesin diger spaceleri görebilmesi icin |
live messenger 8.1 yardım messenger kısa yoluna tıklıyorum hiç bir şekilde açmıyor yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin |
Alıntı:
Masaüstündeki kısayol çalışmıyorsa Başlat > Tüm programlarda bulunan kısayolu deneyin. Hala açılmıyorsa Başlat > Denetim Masası > Program Ekle / Kaldır ve son olarak da Windows Live Messenger veya MSN Messenger yazan bölümü bulup tıkladığınızda sağ tarafta değiştir ve kaldır yazısı yer alır. Siz değiştir diyerek gelecek olan pencerede de onar butonunu tıkladığınızda yeni messenger yüklenmişçesine onarım yapacaktır. |
ya arkadaşlar şöyle bir problemim var msn i olan bir kişinin en son ne zaman oturum açtığını nasıl öğrenebilirim, plus taki eklenti gibi değil. yani ben oturum açmadığım zamanlardada o online olmuş olabilir, bunu nerden öğrenebilirim. teşekkürler |
Alıntı:
|
daha önce sorulmuş mu diye kontrol ettim bulamadım, sorulmuşsa da affola soru şu, msn live kullanıcılarının çoğunun başına gelir, eklenti prg kullansın kullanmasın, msn'de yazışırken sistem dili kendiliğinden EN olur, yazdıklarınız anlamsız saçmalıklar olmuştur, TR karakterler kullanılamaz, taa ki siz dil çubuğuna gidip düzeltene dek, ama sorun çözülmez çünkü sürekli tekrarlanır, bu sorunu önlemenin bir yolu var mıdır? msn'nin müdahelesini engelleyecek bişey? umarım en yakın zamanda bir çözüm bulabiliriz ... şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
İstediğiniz şekilde bende bu konuda muzdariptim ancak yaptığım şu işlemle artık sorunla karşılaşmadım. Diğer bilgisayarlarda ne kadar etkili olur bilemem. Bölgesel dil seçeneklerinde bulunan dil ayarlarından klavye dilinde olan ingilizceyi kaldırdım. Yani sadece Türkçe duruyor. MSN de herhangi bir şekilde de saçma karakter oluşumuna rastlamadım bu işlemden sonra. Tam anlatımlı değişim : Başlat > Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri > Diller > Ayrıntılar ve buradaki yüklü hizmetlerden ingilizce (A.B.D) seçeneğini kaldırdım. Hemen alt tarafında yer alan dil çubuğu ayarlarından da Dil çubuğunu masaüstünden kaldır çentiğini kaldırıp tamam dedim. Ayrıca MSN de karakter karışması olduğunda ALT + SHIFT yaparsanız sorun çözülür. |
Msn Hata Kodu 81000378 Live Messenger Hatası Alıntı:
2 gün oldu hala bekliyorum ama açamadım yardım lütfen :( |
BAŞLAT + AYARLAR + DENETİM MASASI +TARİH VE SAAT AYARINA GEL VE ORDA ÜÇÜNCÜ SEÇENEK OLAN HATIRLAMIYORUM VE ŞUAN PCMDE SORTUN VAR BENDE ÇIKMIYOR O SEÇENEKTE PC Yİ NETTEN GÜNCELLEME SEÇENEĞİ VAR ORDAN GÜNCELLE VE TEKRAR DENE |
şu son 5-6 gündür msnim aniden kapanıo ve belli bi sanie sonra tekrar açılıo,bazende net hata verio ve modemi kapatıp açmak zorunda kalıyorum.ve bu sorun bnde sinir yapıo artk :D tam heyecanlı bi konuşmada tak die keslmek biraz can sıkıcı tabi :D bunun nedeni ne olabilir :S |
Merhaba. Yeni üye oldum. Benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim. Bir hafta önce windows live messenger ile bir sorun yaşadım. Sorun tam olarak neydi hala bilmiyorum. Program bozuldu. Sorunlu msnyi kaldırdım gibi görünüyor ama yenisini kurmaya çalışırken hep şu hata kodunu alıyorum: 800700b7. Eski sürümleri kurmaya çalışınca da eski sürüm daha yeni diye bir uyarı alıyorum. Umarım yardım edebilirsiniz şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
SELAM MSN DE SÜREKLİ BAĞLANTI KOPUYOOO AMA İNTERNETTE EXP DA SORUN YOK |
ses ve goruntu kurulum hatası cok acıııllllll arkadaslar kameramı acmak ıstedıgım zaman bana bu hatayı verıyo.lutfen yardım edın. nasıl duzeltırım? http://img87.imageshack.us/img87/498/dsfsdfsafsdaflj1.jpg |
Alıntı:
|
arkadasım ılgılendıgın ıcın sagol ama ben 3 gundur denıyorum bır sonuc yok . kafayı yıyecem .herseyı denedım msn ı sıtede yazdıgı bıcımde kaldırdım yenıden yukledım . kameranın guncel driver ını yukledım sonuc alamadım . ne yapabılırım baska bır fıkrı olan varmı? cunku ahmetgns nın dedıgı gıbı bekledım olmadı . yardımlarınızı beklıyorum. |
herkese selamlar bir sorunum var yardım ederseniz memnun olurum bugun msn adresımı actıgımda bilmediğim birinin beni eklemiş oldugunu gördüm ve engelledim kişi listesine de eklemedim ancak msn hacklenmiş midir diye dusunmeden edemedim:S hem engelleyip hem kişi listesine eklesem hacklenmiş olabilme ihitmalim var mıydı veya engelleyip aynı zamanda kişi listesine eklemesem yine de hacklenir miyim?? ya kafam çok karıştı benim ekleyenin iletisi de bir garipti o yuzden sorayım dedim şimdiden teşekkürler ya belki kameranın yazılımını tekrar kurarsan daha iyi bir sonuç elde edebilirsin |
Merhaba Benim live messenger da çalışmıyor.en son sürümü yüklü ama msnmsgr diye bir dosya arıyor açmaya çalıştığımda sonra kapanıyor açılmadan.o dosya taşınmış yada silinmiş olabilir uyarısı verdi. ben anlamam ama onu nerden bulcam. Bilgisayarımda kasperski 7.0.0.119 yüklü acele yardımınıza ihtiyacım var. Saygılarımla |
msn hakında yardım mrb arkadaşlar ben msn messenger programını pc me indiremiyorum kamu malı oldugundan pc ayarları başka yerden yapılıyor indirdiğim zaman bana 1603 nolu hata geliyor bu ne demek ve nasıl çözebilirim ikincisi meebo sitesinden girebiliyordum ama artık o siteyi açtığımda herhangi bir görüntü alamıyorum kurulumsuz nasıl msn'e mi açabilirim bunun için bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür. :S |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Göz kırpması yükleyemiyorum Ben göz kırpması yükleyemiyorum. Msn plus da yüklenmiyo.Plus yüklüyorum ertesi gün msn açtığımda çıkmıyo.Ben plusı silince de msn content plus uyarısı çıkıyo.Onu da bir türlü iptal edemedim. Önce msn content plus ı nasıl iptal edeceğim? Ve göz kırpması plus ile mi ilgili? Yani plus olmazsa göz kırpması çalışmaz mı? Sitedeki göz kırpmalarını yüklemeye çalışıyorum. Zıp dosyasını masa üstüne kaydediyorum. Aç deyince de hemen hata raporu gönder-gönderme kısmı çıkıyo.Ve msn kapanıyo. Şİmdi bende eksik olan bir programmı var? Ya da ne yapmam lazım . Lütfen yardım... |
yha ben 7.5 kullanıorum msn den bı tanıdık bı lınk yolladı msn contsc adında gıbı bişi lınk tii bende tıkladımm msn sorun verdii masa ustune msn adresım adında bı dosya varr sılıorum sılınmıoo dosya silme hatası dioo.. bırı bısı yazsaa gorunmuoo dk bası acılıp kapanııo yazan kısının grntusu msn kapattıgım zmn daa tum msn pencelerınız kapancak dıoo ama hıc bısı gozukmuoo altta ...msn sılip tekrardan kurım dedımm hala aynı... ne ypmm gerekıo yardım edın lütfenn :( |
Alıntı:
loafer girl bence sen pc yi bir formatla bence:S |
selam arkadaşlar şoylebi sorunum war benım kişi listeme bazen yarısan bazen hepsine benım adımdan reklam mail li gonderiliyor mail bu 250 Kontör kazanmak istermisiniz ? Ucretsiz olarak 250 kontor aninda cep telefonunuza yuklensin. 250 Kontör Kazanma Şansı Avea kullanicilarina ozel bu firsati kacirmayin. Yukleme adresiniz: 250 Kontör Kazanma Şansı artık arkadaşlarıma acıklama yapmaktan sıkıldım lütfen yardım edin msn plus kulanıyorum işletim sistemi xp |
Alıntı:
önlemenin yenage yolu şifrenizi değiştirmek olacaktır. Alıntı:
|
Arkadaslar Pc deki Windows Messenger ( en eski surum sanirim ) da her 2 msn adresim ile de acabiliyorum.. Fakat live messenger de biri acilirken digeri acilmiyor.. Hani acilirken msn sembolu dönüyor ya..Ben de 5-10 dakka suruyor ne hata kodu var ne bisey.. Msn sifrem felan dogru eminim ..cnku windows messenger da aciliyo.. Neden olabilir arkadaslar yardim lutfen :S |
Alıntı:
çoklu yama kullanıyorsanız bu tür sorunlar oluşabilir msn plus eklentisinin çoklu oturum açma özelliğini kullanınız... https://www.msxlabs.org/forum/ |
Alıntı:
Cevabin icin Tesekkurler kardes..Fakat Coklu msn kullanmiyorum.. Ozet olarak: Kendi mail adresimle Windows messenger i acabiliyorum ( en eski surum )..Fakat ayni mail adresiyle Windows live messenger acilmiyor.. bir diger mail adresimle ise ikisini birden ( windows messenger ve windows live messenger ) acabiliyorum...Sorunun ne oldugunu cozemedim.. |
Alıntı:
Önce Gizli dosyaların nasıl gösterileceğini anlatayım. Bilgisayarım'ı aç, yukarıdaki menüden Araçlar > Klasör Seçenekleri... Açılan pencerede Görünüm sekmesi > Gelişmiş ayarlar kısmında "Gizli dosya ve klasörler" > Gizli dosya ve klasörleri göster >> Tamam Şimdi sileceğin klasörün konumu: C:/Documents and Settings/Windows kullanıcı adınız/Local Settings/Application Data/Microsoft/Windows Live Contacts. İşte burada kendi Windows Live ID'niz adında bir klasör olmalı, onu silin, ve şimdi deneyin. Sisteminiz Vista ise, yine böyle birşey yapacaksınız ama, klasörün konumu tam olarak neresi, onu bilemiyorum. Onu biraz arayacaksınız. |
Msn imin Live Mail i İngilizce 8,5 sürümünü kullanıyorum msn türkçe ama mail kutum ingilizce options / personel / Language den gidiyorum diller çıkıyor 15-20 tane ama içlerinde Türkçe yok . Türkçe ye çevirmek içinde başka bir yol bilmiyorum. Bir Fikri Bilgisi olan varmı ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Girdiğiniz linkten dolayı site bilgisayarınıza bi dosya atmış ve messenger ınızı bozmuş. Bu dosyayı silememenizin sebebi de dosyanın bağımlı bişeyin çalışmış olmasıdır. Ayrıca böyle şeylerde msn adresinizin hacklenebileceğini göz önünde bulundurmanız gerekli. Yapmanız gereken şey (eğer biliyorsanız bilgisayarı güvenli modda kendi oturumunuzda açıp spy programıyla taratmak). Bu Ad-aware olabilir veya Spyware Doctor olabilir. İkisi de çok iyidir alanlarında. Ayrıca güvenilir bir anti-virüs programı kullanmanızı öneririm. Bilgisayarınız çok fazla iyi değil yani bu zamana fazla yakın bi üretilmemişse NOD32 kullanabilirsiniz. İyi bir özellikteyse (512 - 1 GB RAM, 2 GHz işlemci özelliklerinde) Kaspersky kullanabilirsiniz. Bunun için illa da format atmanıza gerek yok. Ayrıca bilgisayarınızı internet üzerinden de taratabilirsiniz. |
Değerli kardeşlerim ben Windows Live Messenger 8.5'i kuramıyorum şu hatayı veriyor ne yapmam lazım :( http://img514.imageshack.us/img514/1967/adszvy0.jpg https://www.msxlabs.org/forum/%5Burl=%27http://www.resim-yukle.com/img01/14/346872ads%C3%84%C2%B1z.JPG%27%5D%5Bimg%5Dhttp://www.resim-yukle.com/thumbs/346872ads%C3%84%C2%B1z.JPG%5B/img%5D%5B/url%5D |
Alıntı:
|
msn nicklerine eklenti Sevgili msxlabs kullanıcıları!! Siteye henüz üye oldum incelemeye fırsat buldukça devam edeceğim.Ancak bir konuda yardıma ihtiyacım var.Görüntü adımın sağ ve sol kısımlarına hareketli ifadeler eklemek istiyorum ama nasıl??Şimdiden yardımınız için teşekkürler. |
benim bildiğim kadarıyla oraya hareketli ifade koyamazsında fakat simge koyabilirsin örnek: *red+u 'isminiz' |
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık