![]() |
|
[divshare]10667451-c0e[/divshare] Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin Atilla İlhan |
ispata gerek yok gören gözler yeterli benim için... |
Artik eminim her sey icimde filizlenip istersem büyüyor.. bakmazsam cürüyor... |
Hiç mi akLına geLmem ey yarr ??? kaLpsizZz :uf: |
Karşına çıkan herkeste seni aramak... Seni hatırlattığı için birine aşık olduğunu sanmak... Sen olmadığını bile bile, bütün hayatını bu ilişkiye adamak için çırpınıp durmak... Bunu bile bile yaşamak nedir bilir misin? ... Düşünsene, ben seninle düşlerimi, heyecanlarımı, çocukluğumu, acılarımı aldattım... Seni unuturum diye...... yaşamaya başladığım her aşkı, ben yine seninle aldattım... Sen beni içine almadığından beri yıllardır ben seninle kendimi aldattım... |
Havanın soğuğu mu yoksa ayrılığın soğuğu mu, anlayamadım.. |
Bir dram boyardı kelimeler bi ben vuruldum. |
gidip gelmeler, başa dönmeler, başımı döndürüyor.. kaldığım yeri unutmasam, hani devam etsem diyorum..? yaşadığım hikayede sayfanın ucunu kıvırdıkça; kırılıyorum..! |
''Pencereye çıktım, gözüm gibi baktım Ufku bu kadarmış dünyanın Dedim ve mırıldandım..." |
Sevgiye emek gerek Bin kere dedim anlamadın yar. Binbirinci diyor ki; Sevgiye, sevgime emek gerek. Emek yoksa ben gider.. |
Düşlerinde gördüğü yüz benim.. |
Sen duyduklarına inanıyorsun. Söylenmeyene inan, çünkü insanın sessizliği , sözcüklerinden daha yakındır gerçeğe.. |
. Aşk... Aramaktır, bulmak değil... Susamaktır, kanmak değil... Koşmaktır, durmak değil... Acıkmaktır, doymak değil... Özlemektir, sarılmak değil... Ağlamaktır, gülmek değil... Özgürlüktür, esaret değil... |
Katıksız bir KAYITSIZLIK var bugün bakışlarımda... Hani şu dünyada sadece üç insana has kayıtsızlık; Ya umutsuzca saf ya umutsuzca içe kapanık ya da umutsuzca umut dolu .. |
Unuturum.. Unutmak zor değil unutmak acı.. Unutmak zor değil unutmak yazık.. Unutulmaz kimse yok bende.. Bir sana kıyamadım. Gücüm yetmedi seni yok saymaya.. Kollarımı açtığım kadar unuttuğumsun; Açamadığım kadar özlediğim... Benim unuttuğum kadarını sen özler misin ? |
Nedense Hiç şaşırmıyorum artıkk... |
İhanet,Terkediliş. |
Lady macbeth: "-kendini boşa harcamış olur insan dilediğine erer de sevinç duymazsa yıktıgın hayat kendininki olsun daha iyi yıkmakla kazandığın şey kuşkulu bir mutluluksa.." |
Come here rude boy, boy Can you get it up Come here rude boy, boy Is you big enough Take it, take it Baby, baby Take it, take it Love me, love me |
Hacı hoca olmuşsun kaç para Hırka tespih post seccade güzel Ama TANRI KANAR MI BUNLARA Sen sofusun hep dinden dem vurursun Banada sapık dinsiz der durursun Peki, ben ne görünüyorsam o'yum YA SEN NE GÖRÜNÜYORSAN O'MUSUN Sen içmiyorsan içenleri kınama bari Bırak aldatmacayı iki yüzlülükleri ŞARAP İÇMEM DİYE ÖVÜNÜYORSUN AMA YEDİĞİN HALTLAR YANINDA ŞARAP NEDİR Kİ.. |
Manasız sesten horoz sesi daha güzeldir; Hiç olmazsa o manasını bilmesede öteceği zamanı bilir. |
Sen git,Ardından bakarım.. |
Herkez ne çabuk aşık oluyor, ne kadar basit el tutmalar.. Sevmek bir beceridir aslında.. Suçsa deli gibi sevdalanmak, dayansa bir kafaya silah Seviyorum ulan deyip mermiyi yemekdir cennet aslında.. Durmadan yazıyorum hayali faslımda Şiir bir çaresizlikdir aslında. |
"Bir yalnızlık köşesinde, tam anlamıyla ruhu 'hiçliğe' yuvarlanmış ya da inanılmaz derecede şaşırtıcı bir ruh gücüne sahip olan insanlar yaşayabilir." |
Güneş benim parmağımdan doğamadan mı patlar? ! |
O her günü yeni bir umutla bekler gibi görünür, yarına inanmaz beni avuturdu* |
herkes anLadı ne yazık ki anLatamıyorum derdimi yaree :uf: |
"Köpeklerde Herşeye İnanıyor Yahu!" |
Hakiki arkadaşlık, sıhhatten farksızdır, kıymeti, ancak elden gittikten sonra anlaşılır.... |
Gidersem kahraman olurum,kalırsam senin.. |
Aşk biraz palavradır. Biraz da aşna, aşna fişna. Biraz da yalandandır, sevmek birisini ömür boyu.:^) |
1 ek Varlığını var olduğun sürece var ettikten sonra unutma bende senle varlığımı yoktan var ederim... Varlığının bendeki önemini de anla artık... ![]() |
Gülmek ağlamak seçimlerim . Hangi şıkta mola verendim ? Ayazlarında terleyendim .. |
Mağlubiyetin takısıdır 'keşke'... Kaçırılmış fırsatların, bastırılmış duyguların, harcanmış hayatların, boşa yaşanmış ya da hakkıyla yaşanamamış yılların, gecikmiş itirafların ağıtıdır. |
Sadakât” mıydı zamana yenilen... Yoksa ”Zaman” mıydı ihanete buyur gel diyen... |
God was never on my side.. |
üzerimde yalan veya yanlış bir sevdanın izini bırakma ..!!gönlüme her gireni bana seni getirdiği için seveyimmm...... |
Bas Damarlarıma Sızlasın |
|
Sen git ardından bakarım. |
Unuttuğum çok söz var yaşamda... Yitirdiğim sayısız ecel...İçimde sır edilmiş ve parçalanmış matemler var... Yamacında yaşlandığım boyumdan büyük uçurumlar... |
güllerin diken, elmaların yavan, sarhoşluğun sahte rakı olduğu mevsimlerden geçiyoruz.../ gitsem ayrılık olur, peki ya kalsam...? |
Resmini Çekmelisin Her An'ın |
Dönecek yerim kalmadı herşeyi mahvettim geldim. Şimdi beni biraz sever misin ? Ben geldim .. |
Öyle bir masaldır ki hayat Zehrini görmezlikten gelir, yinede okursun Lütfuna ermezsin ama yinede oyuncususun Erişilmezliklerini bile bile yinede içinde durursun Memnuniyetsizlikler belkide kim bilir, kim bilir tek avuntun. _KleopatrA_ |
Bile bile girdim bu oyuna. Ne olursa olsun hep dışında kalacağımı bile bile, beni oyununa al istedim. |
Bir filozofa sormuşlar: Şansa inanırmısınız? Filozof: Evet, yoksa sevmediğim insanların başarısını ne ile açıklardımm....(Y) |
Sana "dostum" diyenler var ya, alayı hava. |
Rodeo (A) |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık