![]() |
Alıntı:
|
ya hep aynı konulardan madur kişiler var maili hacklenenler şifreyi unutanlar bunlardan biriside benim mail hack yedim eski pc de ne AV vardı nede başka bir tür koruma programı tabi ben çok geç uyandım mail elden gitmişti ama benim mailim değildi anneme açtıım mail gitti tüm akrabalar ordaydı 5 - 6 aydır görüşemioruz akrablarla telleri yok olsada sesli bazılarıyla telefondan görüşüoruz eskiden annem görüntülü konuştururduk ama :( gitti ne olsun hala almaya çalışıorum bende bu gün üye oldum bende paylaşiim dedim neyse saolun bu konuda bişiler yapılmalı artık ya iyi forumlar |
şu son 5-6 gündür msnim aniden kapanıo ve belli bi sanie sonra tekrar açılıo,bazende net hata verio ve modemi kapatıp açmak zorunda kalıyorum.ve bu sorun bnde sinir yapıo artk :D tam heyecanlı bi konuşmada tak die keslmek biraz can sıkıcı tabi :D bunun nedeni ne olabilir :S(WLM 8.1 kullanıyorum,verilen hata 81000306) |
Alıntı:
Proxy ayarlarınızdaki, DNS önbelleğindeki veya güvenlik duvarındaki (Bilgisayarı yetkisiz dış erişimden korumaya yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir güvenlik özelliği. Donanım, yazılım veya her ikisi de olabilir) sorunlar gibi birkaç sorun nedeniyle oturum açamayabilirsiniz. Sorunu gidermek için: 1. Başka bir web sitesini ziyaret ederek Internet'e bağlı olduğunuzu doğrulayın. 2. Windows Live Messenger proxy ayarlarını temizleyin 1. Messenger programını başlatın. 2. Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın. 3. Bağlantı'nın altında Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. 4. SOCKS altındaki girdileri silin. 5. Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın. 3. Bilgisayarınızda Windows XP çalıştırılıyorsa, DNS çözümleyici önbelleğini temizleyin * Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın. * cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın. * Komut isteminde ipconfig/flushdns yazıp ENTER'a basın. 4. Yine de Messenger oturumu açamıyorsanız * Çevirmeli bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin. * Bilgisayarınız şirket ağına bağlıysa, ağın Messenger hizmetine erişime izin verdiğinden emin olmak için ağ yöneticinize başvurun. * Güvenlik duvarı ayarlarınızı denetleyin: 1. MSN Web Messenger web sitesine gidin. 2. MSN Web Messenger Başlat'ı tıklatın ve sonra oturum açmayı deneyin. MSN Web Messenger oturumu açabiliyorsanız ancak Windows Live Messenger hala Internet'e erişemiyorsa, Windows Live Messenger bir güvenlik duvarı tarafından engelleniyor olabilir. MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarınızın izin verilenler listesine eklemeniz gerekebilir. MSNmsgr.exe dosyasını izin verilenler listenize nasıl ekleyebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için güvenlik duvarınızın belgelerine veya web sitesine bakın. * Virüsten koruma veya casus yazılımlarından koruma programlarınızın Messenger ile çakışmadığından emin olun. |
windows live messenger 8.1 hata veriyor slm, xp 2000 service pack 2, kaspersky virus programı, ve windows 8.1 messenger kullanıyorum... daha dogrusu son gunlerde kullanamyorum.. acil yardıma ihtpyacım var.. messenger ı acıyorum online oluyorum ama kısa bir sure sonra hata ile karsılasıldı,kapanması gerekiyor mesajını alıyorum ve messenger kapanıyor.. bu cok sık oluyor ve surekli messenger ı acmaktan ve bu hata yı almaktan sıkldım.. ne yapmalıyım?? yardımınız icin simdiden tasekkurler.. |
Alıntı:
wlm yi silip tekrar kurunuz... Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Windows Live Messenger |
msn de konusma ları nasıl kaydede bılırım yardımcı olursanız sevınırım |
Alıntı:
Araçlar > seçenekler > iletiler iletilerimi otomatik olarak sakla? - işretleyin. |
Yaş sorunu Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ne yaptımsa benim çocuğun msn si ni açamıyorum bir gün önce ayarlar bölümünde yaş ını yazarken yalnışlıkla yaşını doğum tarihini 2000 yaptım şimdi bi daha giremiyorum yardım edrseniz sevinirim |
msn hakında yardım Arkadaşlar msn messenger programını kullandığım bilgisayara indiremiyorum 1603 nolu hata geliyor.bu ne demek yada kurulumsuz msn messengere nasıl baglanabilirim daha önce meebo dan girebilyordum ama artık ordanda giremiyorum lütfen yardımmmmmm... sevinirim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
msn live ne tam olarak kalkıyor ne de kurulabiliyor Arkadaşlar 10 günden beri denemediğim yöntem kalmadı. 10 gün önce msn live kendi kendine bozuldu. Yeni sürüm yüklemesi yapılması gerekiyor mesajından sonra msn live'ı kaldırdım. Kaldırdığımı sanıyorum. Çünkü Program ekle-kaldır menüsünden silindi. Ancak Program files klasöründe hala görünüyor. Hem de 300 küsür GB yer kaplıyor olarak. Artı anlamsız karakterlerden oluşan yüzlerce dosya mevcut.Şu an ne eskiyi bilgisayardan kaldırabiliyor, ne de yenisini kurabiliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum... NOT: Sistemde 1 yıldan beri deep freeze,nod 32 ve Ad-Aware SE Professional kurulu.Bunların hepsini ve güvenlik duvarını geçici olarak devre dışı bıraktım ama sonuç yine yok :(( Ekli resimleri incelerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksıznız. Özellikle 6. resme dikkat edin lütfen. http://img80.imageshack.us/img80/4676/53716882pu3.th.jpg http://img265.imageshack.us/img265/9056/66100018xn3.th.jpg http://img265.imageshack.us/img265/1883/73569857jq5.th.jpg http://img265.imageshack.us/img265/5166/91580104mi3.th.jpg http://img265.imageshack.us/img265/6104/24859994mf2.th.jpg http://img265.imageshack.us/img265/6084/52166366bz6.th.jpg |
MSN klasörüne ve messenger ını kullanarak system32 klasörüne sızan zararlı içerikten başka bişey değil. Sanırım onları manuel olarak da silme yapamıyorsundur. Ayrıca MSN Messenger kurulum klasörünü kendin silip de yeni bir kurulum yapmaya kalksan yine bu görüntü ortaya çıkacak system32 içine atılmış olan okunamayan karakterli klasörler yüzünden. Zararlı içerikten dolayı dosyaları ve klasörlerin bazılarını korumaya aldığından dolayı 2 numaralı hatayı alıyorsunuz. Bilgisayarınızı güvenli modda açmayı deneyin ve bu şekilde tam bir antivirüs taramasından geçirin. Eğer böyle de sonuç alamaz iseniz format atmaktan başka çare kalmıyor sizin için |
msn açınca pc reset atıyor? selamlar. konunun yeri burası mı emin olamadım ama sorun msn ile ilgili olunca konuyu buraya açtım. yanlış olduysa kusura bakmayın lütfen. sorunum msn yi açınca pc nin kendiliğinden reset atması. msn yi açamıyorum maalesef. her denemede aynı sorun oluşuyor. windows üzerinde gelen messenger ile bu sorunu yaşadım, daha sonra live messenger yükledim ama sorun yine devam etti. sorun yazılımla ilgili mi yoksa donanımla ilgili de olabilir mi. bu arada pc de virüs yok. kaspersky ve nod32 ile tarattım herhangi birşey çıkmadı. teşekkür ederim. |
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..MSN NİN SON SÜRÜMLERİNDEN BİRİNİ KULLANIYORUM. BİLGİSAYAR WİNDOWS XP.MSN SESLİ KAMERALI GORÜSMELERİMDE SESDE EKO OLUSUYOR,BİR TÜRLÜ COZEMEDİM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.SELAM VE SAYGILAR..... |
ya arkadaşlar siteye baktım ama ya ben bulamadım yada yok sanırım bu yeni live suite nin pop ayarlarını soracaktım yardımcı olurmusunuz lütfen |
Alıntı:
mikrofondan sessizi seçin ama sesini yukarı kadar açın tekrar ses denetimi Seçenekler >özellikler > kaydetmeyi seçin mikrofonun altındaki "seç" kutucuğunu işaretleyin. Artık yankınız olmayacak. mx1.hotmail.com mx2.hotmail.com mx3.hotmail.com mx4.hotmail.com şunlar olabiliyormu ? |
bu hata için yardım lütfen msn ye tıkladığımda bu hata geliyor tamam deyince msn açılıyor her seferinde yardım lütfen |
Alıntı:
Aldıgınız Hata msnmsngr.exe nin bulunamaması.Denetim Masası>Program Ekle ve ya Kaldır bolumunden msn i silin ve tekrar yükleyip deneyin. |
ben live 8.1 kullaniyorum.Fakat bazen yani her zaman olmasada msn i actigimda msn donuyor ve asagidaki resimdeki uyariyi veriyor bu hatanin nedenini anlamadim. http://www.imgloadtr.com/uploads/22a1e0d4a1.jpg Bir diger sorunda msn 7,5 kullanirken multi ile 40tane bile msn acabiliyordum fakat live messenger da 3tane bile acmak mumkun deil gibi.cunku cok fazla yavasliyor pc. Msn i acmadigim zaman pc guzel bi sekilde calisiyor.nette takiliyorum program calisiyorum video izliyorum amma velakün live meseenger a cift tikladigim andan itibaren pc de oturmak tam bir işkenceye donusuyor.Gereginden fazla yavaşlatıyor pc yi.Bu arada 512ddr ve p4 2.4 islemciye sahibim. |
msn ad çözülme arkadaşlar msn devamlı kapanıp 20 saniye sonra tekrar başlayacak diyor yani bağlantı kopuyor ve internet te gidiyor tekrar geliyor yardım edermisiniz |
farklı bir saatte yazdığım bir ileti nasıl farklı başka bir saat ile gider?? merhabalar sorumu yanıtlarsanız çok memnun olurum..19:35 gibi gönderdiğim bir msn iletisi karşı tarafa o anda ulaşmamış ve saat 21:00 da ileti anı 21.00 gibi iletiliyor..ve ben bu anda kesinlikle online ya da çevrımdışı değilim msn ile hiç bir bağlantım yok...bu sistemden mi? msnden yoksa o anki bağlantıdan olan bir problem mi ? bu tarz şeyler oluyor mu yoksa ilk benim başıma mı geliyor? Pc konusunda iyiyimdir normalde yazılan iletinin yazıldığı saat ile gittiğini biliyorum bu durumu teknik olarak açıklarsanız sevinirim... |
muhtemelen sistem den kaynaklanan bir problem aynısını dün gece yaşadım msn den ilanı aşk ediyordum birde baktımki gitmiyormus =p |
peki daha sonra farklı bir saat ile gitmesi ilginç değil mi? |
benimde ufak bir sorum olacaktı! benim msn imde, winamp çalışırken çalan şarkılar mediaplayerdaki gibi görünüyor tabi bu güsel ayrıcalığı kıskanan arkadaş ve akrabalar nasıl yaptığımı sordular bende ileti olarak msn in üst kısmına geldi dedim öyle de oldu!!! benim merak ettiğin bunu yapmanın başka yolu yok mu sürümle alakalı değil onu biliyorum... neyse biri biliyorsa ve cevaplarsa sevinirim... |
Alıntı:
Evet Winamp'ta dinlediğiniz şarkıyı rahatça MSN De göstermenin kolay bir yolu var hemde programsız bir şekilde, Yapılması gereken: Herhangi bir mp3'e sağ tıklayıp Özellikler yapıp oradan bir program seçme penceresini açıp Windows media player'ı seçip tamam diyin. Sonrada mp3'leri seçip winamp'a sürükleyin ve MSN'de ne dinliyorum özelliği winamp'a adapte olur anında bunu aktif etmek için yapılması gereken tek şey windows media player'da ne dinliyorum eklentisini aktif etmektir... Ben programsız winamp'ta dinlediğim parçayı MSN'de gösteriyorum bu şekilde... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
(MSN) Messenger Winamp Eklentisi |
Ya benim problemim şu ki windows live messengerdan msj atıyorum normal hiç gitmedi yollanmadı gibi hatalar wermiyo ama gitmior karşıdaki kişiye mesajım yada ondan gelmiyor, attıgım mesajların %70i gitmiyo insanlara dolayısıyla konuşmak eziyete dönüşüyo, windows messengerdan girdigimde mesajlarım düzgün olarak gidio problem windows live messengerda sanırım plusdan başka birşey yüklü degil we 8.5 sanırım orjinal sitesindeki son sürüm yani o versiyonu kullanıorm yardım lütfen... |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
pc e format attıkdan hemen sonra yükleyince bile aynı problem oluyo ama =( sadece msn silip yüklemem yeterli olucanı sanmıorm :S başka bişi war sanırım |
MSN LİVE MESSENGER ile ilgili arkadaşlar, bilgisayardan anlayan birileri başkalarının msn de yazıştıklarını kendi ekranında görebiliyomuş.MESELA,ben bir arkadaşımlar msn de yazışıyom,başka biri ugraşmış etmiş benim arkadaşımla yazıştıklarımı kendi bilgisayarında görebiliyo okuyabiliyor..bunu nasıl başarmış bende anlamadım ama gerçekten bunu gördüm.ama nasıl oldugunu anlatmadı.belki sizde görmüşünüzdür belki.neyse ben asıl konuya geleyim.ÖNCELİKLE BEN BUNU NASIL ENGELLEYEBİLİRİM:BU ŞEKİLDE BENİM YAZIŞTIKLARIMIDA GÖREBİLR BU İNSAN.ve bunun nasıl yapıldıgını bilen biri varsa bana anlatabilirmi?msn nimi isterseniz verebilirim. |
Ses ve görüntü kurulumu Benim kameram normalde çalışıyor sorunsuz olarak ancak msnde ne karşı tarafın goruntusu bana geliyor nede ben kameramı açabiliyorum ses ve görüntü kurulumuna geldiğimde hata veriyor hata söyle Ses ve görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz. ama wweb kamerası ayarlarına geldiğimde goruntu var ama ordada kamerayı seçme yeri kapalı ne yapmamız lazım acaba |
Alıntı:
Sanırım Internet Security kullanıyorsun. Eğer durum böyleyse Messenger ı Anti-virüs e tanıtman gerekiyor. Windows Messenger dan iletinin gönderildiğini belirtiyorsunuz. O zaman tamamen messenger ı engelleyen bi olaydan bahsedilebilinir. Alıntı:
Mesajlaşma olayını internet kafeden yapıyorsan böyle bi olay var. Aynı ağ, aynı çalışma grubu üzerinde olan bilgisayarlardan iletimlerini almak mümkün ne yazık ki. Bunu da engellemenin bi yolu yok. Ancak evden kullanım yapıyorsan böyle bişeyin mümkün olacağını sanmıyorum. Sadece bilgisayarına dışarıdan müdahale yapılarak alınmış olabilir. |
Ses Ve Görüntü Kurulu ? Arkadaşlar live messengerda ses ve görüntü kurulumunu tıklıyorum fakat defalarca denememe rağmen ses ve görüntü kurulumunu gerçekleştiremiyoruz diyor.Porgramı kaldırıp denedim yine olmadı.Yardımlarınız bekliyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Güvenlik yazılımlarınızı geçicici pasifize edip deneyin sorunun kaynağına daha cabuk ulaşırsınız. |
Alıntı:
|
msn i tek kişinin kullanmasını istiyorum Slm. İşyeri bilgisayarımda sadece işyerinin msn adresinin açık olmasını istiyorum. Başka herhangi bir msn adresi ile msn e girilmesini istemiyorum. Bunun için araştırma yaptım ama hiçbir bilgi yok. eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadailar artık hotmail 8.5 i ücretsiz maille herkese gönderdi önemsiz kutusuna bakın oraya atabiliyor ve çok fazla yenilik var ben beta kullanıyodum bu sorunları aşıyodu şimdi orjinalı var hiç sorun yok tavsiye ederim |
arkadaşlar msn i her açışımda giriş noktası bulunamadı diye bir hata veriyor ne yapabilirim bu konuda ? Alıntı:
cevabınız için teşekkürler ama en az 5 kere kaldırıp yükledim farklı farklı sitelerdende indirip denedim msn i ama nafile sonuç yine aynı :(:*( |
Alıntı:
Bir de Messenger Air Live diye bir program var ve onun da benzer bir Messenger kilit sistemi var. Onu da deneyebilirsiniz. https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/42278-messenger-air-live-turkce-resimli-anlatim.html Bu bağlantıda verilen zip dosyasını indirip Türkçesini kurabilirsiniz. Ama ben bu Türkçe sürümü kullanırken birkaç tuhaflıkla karşılaştım, yani Türkçe sürüm orijinal İngilizcesindeki gibi çalışmıyor. Bu yüzden İngilizceniz varsa Messenger Air Live - Developed by DL, designed for Windows Live Messenger sitesinden orijinal İngilizce sürümü kullanmanızı öneriyorum. Bu iki programın, Messenger Plus! ve Messenger Air Live'ın Messenger kilidi özelliklerini anlamaya çalışırsanız, işinize yarayabileceğini düşünüyorum. Kolay gelsin. (Messenger Plus!, MSN ve Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger ile uyumludur. Messenger Air Live ise yalnızca Widows Live Messenger için hazırlanmış bir eklentidir. Alıntı:
|
Msn posta kutusu görünümü Merhaba, 7.5 kullanıyorum yakın zamana kadar posta kutusunu açtığımda eski sürüm görünümü çıkıyordu ki şimdi live görüntüsü çıkıyor. Herhangi bir yükseltme yapmadım bu genel bir değişim mi acaba? 5gb a yükseltmeleri bana bir şey ifade etmiyor eski görünüme dönme şansı var mı? |
Alıntı:
|
wlm 8,5 msn today nasil kaldiriz mrb msn actigimiz bi ufak sayfa gibi aciliyorya sinir edici eskinden today di adi glb bunu nasil kaldirabirliz |
Teşekkürler onu yaptım ama aynı kaldı. Benim kullandığın görünüm daha eskiydi hani ilk msn posta sayfası live olmayan. |
Alıntı:
Bu sebeple bununla ilgili yeni konu açmamanızı rica edeceğim. |
Alıntı:
Windows Live Today veya eski sürümdeki adı MSN Today olarak bildiğimiz pencereyi, messenger ı açtığınız vakit bu pencere açılacaktır. Siz seçenekler başlığından ve de genel sekmesinde bulunan bununla ilgili çentik kutusunu boş bırakır ve tamam derseniz bir daha açılmayacaktır. Ancak açtığınız her başka accountlar için bu pencere bir kereye mahsus yine açılacaktır. |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık