![]() |
İkimizin Hikayesi Şimdi haziran ayı Yüreğimde mevsimin değil Senin sıcalığın Efkarlıyım, Dem vuruyorum yalnızlığıma Seni bekliyorum Efkarımı çay değil sen dağıtıyorsun Sigara kullanmam asla Yalnızlığımı sigraya gömmem Bu mersinde hergece oturup Çay diye seni demlerim İçerim sabaha kadar Yudum yudum sana kanarım Seni özledim derim ya hep Sürekli artıyor bu özlem Yokluğun hasretini çoğalttı bu şehirde Bu şehir sensiz zindan kent Bu şehir viran, yıkık, ölü Sahile inmek istedim Ama korktum işte Dalgaların sensizliği Yüzüme vurmalarından korktum Gemilerden seni soramadım ondan Ama neyse ki Kuşlar gelip seni anlattılar Onlar seni bana söyledi Seni beklememi Senin de beni beklediğini, özlediğini Aşkımdan yanıp kavrulduğunu söylediler İşte böyle güzelim ikimizin hikayesi |
Oysa senle çok zamanlar paylaşırdı. Acıları, umutlar hiç usanmadan. Yüreğimde saklı kalan anılarla, gidiyorum yapayalnız, sevgilim hoşça kal... Gözlerindeki yaşı sil canım benim, burda nırak git.. Gereksiz artık, anlamı yok sözlerin Bu AŞK GOMULMELİ |
İlk Görüş Düşünmek, sevmek, özlemek İnsan hissediyor aşık olduğunu Bağlandığını seziyor kalbinden Görünce sevdiğini sızlıyor sanki yüreği insanın İşte bende aynen öyle oldum O kadar çok baktım ki o gülen yüzüne Kendimi alamadım tatlılığından Bakamıyordum başka bir yere O an sarılmak geldi içimden O ise hiç ayrılmıyordu yanımdan Tabi şanslıydım sayılır gitmeyişine İçim mutlulukla doluyordu sanki Her ağzını açışında İnci dişlerini her gördüğümde Acaba ne söyleyecek , nasıl gülecek bana Bekliyordum umutluydum Bana gülecekti... İkinci El Sevgi sen: kaybolan uykularım, yaralı duygularım olmayan yarınlarım. içimde kaybettiğim yaşam sevincim sen gözlerin kara, saçların derya sen, sen var ya bırakıp bir kenara yaşananları, kaçıp kaybolmak senden, kendimden kaçmak varsa aşktan yana acılar. kendini bir uçuruma bırakmak günahsız ve cansız bir beden bırakmak sana simdi sıra sende, bul benim gibi seni seveni istersen ihanet et istersen iç kanımı vebali senin ağlasın sana benim gibi, yansın. bekle ikinci el bir sevgiyi ben sevgiyim sana koşan, ben en güzel çiçeğim dalında açan dur... |
Seni Yaşamak Alışılmış şeylerin dışında tutmak, Her şey den farklı görmek Ve her gün yeniden yaşamak seni. Yıllardır bir albümün içinde duran Ve bize mutlu günlerimizi, anımsatan resimlere bakmak gibi, Her saniye mutlu olmak, baktıkça yüzüne. Bazen uçsuz bucaksız gökyüzünü, seyredebilmek gözlerinde, Bazen de oksijen tüpü olmadan dalabilmek, masmavi bir denizin derinliklerine, İçindeki güzellikleri keşfedebilmek, Dış dünyadaki yaşam kavgasını, unutabilmek senin sevginle. Sercan Akay |
İlk Yanlış trenden indin seni şehrin aynasından geçirdiler Sana baktım yıllarca hep aynı özlem penceresinden Yürüyen ve kaçan yalın ve çocuksu özlem penceresinden Denize karsı küçüle küçüle giden evleri İnce ince karşılardın olağan karşılardın Şen dünya içinde sen dünya içinde bir avuç şen dünyaydın sen Bahar bilgisi güneş rengi at soluğu ve sen Seni çağırıyorum geç gel ağlayan son bakireler içinden Kadınlar taş heykeller gibi gelip gecer sarı kayalardan Hangisine baksam sen kımıldar sen seslenirsin içerlerden Çekil karşımdan sultanı cariyelerde aramak körlügü diyorum Körlük güneşe ve gözlerime doğru gelen Sen bir el uzanışıyla aydınlanan yeni ay mısın Geyik resimleriyle kabarık her köşen Geyik derisinde akan ilk nehir Bir el uzanışıyla İlk sokağın ağzında kaybolursan ağlayacağım Leylaklarla akrepler gözlerine bakıp insan olurlarsa Çocuk cennetinde günahların ilkini sen işliyorsun demektir Suna Parlayan denizler gürültüsüz şiirler kapanan kapılar sana gök taşlarını getiriyorlar Seni sayıklıyor Denemesi yanlış yapılmış ilk ok |
DÖNMÜYOR Umutsuz değil bu can.. Cananım bu canı görmüyor. Suskun değil bu gönül.. Gitti hayallerim dönmüyor işte. Sabahın seher vaktinden önce. Güz günlerin keskin soğukluğunda... Horozların Ötüşünde... Yarasaların yuvaya dönüşünde.... Kulağım kapıda onu bekliyorum.. Kapı(m) açık dönmüyor işte... Gün ortasında güneşin altında. Denizin kenarında rıhtımın üstünde... Sokak ortasında dükkanların önünde.. Alış veriş merkezlerinde.. Her zaman her yerde.. Aradım bulunmuyor işte.... Gün batımında iskelenin önünde.. Denizde yok olan güneşin karşısında.. Denizin çimdiği küçük dalgalarında.. Sessiz bekleyişin yalnızlığında. Hep aradım görünmüyor işte..... Gece yarısında karanlığın gölgesinde.. Sokağın loş ışıkların altında.. Sokak çocukların arasında.. Kimsesizlerin yanında.. Sarhoşların mekanlarında.. Hep aradım görünmüyor işte. Gitti Geri Dönmüyor İşte... |
sensiz şu ömrümün boşa gececeğini sen gidince anladım meğer seni gercekten sewmişim hiç kimse inanmasada! istemiyorumda kimse bilmesin yüreğimde kopan fırtınaları her gece kanayan yüreğimi gözyaşlarımın feryadını istemiyorum bilmesin hiç kimse! belkide sen bile inanmıyorsun bana biliyorum kolay değil inanmak sende beni sewiyorsun sende benim gibi en karanlık gecelerdesin uyku girmiyor gözlerine biliyorum sende benim gibi mutluluğun haylini kurarken cektiğin her nefesin ızdırap wermesiyle kahroluyorsun! farkında mısın? ayrıyken bile aynı karanlık gecelerde sabahlıyoruz aynı şarkılarda ağlıyoruz belki o karanlık gcelerden birinin sabahıda buluşuruz sewdiğim o gecelerdeki gözyaşlarımızın hatrına belki unuturuz o karanlık gcelerden birinde acı cekmemeyi öğreniriz belki de aşkımızında öldüğü o karanlık gecelerde yok oluruz sen we ben... artık sadece sen we sadece ben oluruz.... |
İki Yokluk Arasında Ağlara dolanmış balıkça Çaresizim azizim Avuçlarımda sakladığım umut Dudaklarımdan dökülen yakarış Sevgiliye yalvarış dolu bakış Çaresizlik her yanımda Uzandığım elde Kokladığım solgun gülde Çaresizlikler içinde Gidip gelmede biteviye İki yokluk arasında varlığım |
Ellerİm ÜŞÜyor Ellerİnsİz Yİne Grİ Mevsİmlerdeyİm Kaderİmİz Mİ Bİzİ Bu YalnizliĞa SÜrÜkleyen Yoksa Bİz Mİ İstedİk Bu Hasret YaĞmurlarinda Islanmayi? GÖkyÜzÜ Mavİ Hala AĞaÇlar YeŞİl,turuncu Portakal Bİ Benİ DeĞİŞtİrdİn Kan Kirmizi GÖzlerİm, ErtelenmİŞ GÜlÜŞler Elİnden Şekerİ Ve UÇurtmasi AlinmiŞ Çocuklar Gİbİyİm ÜŞÜyorum AĞliyorum Ve Sensİzİm Umut Artik Uzak Bana Bİlİyorum Olmadi Sevdiğim Hanİ Derler Ya; O GÜzel GÖzlerİnde BoĞulmak Vardi Ama Bana DÜŞen YokluĞunda BoĞulmakti.. |
İlk Aşk İlk köz, düşen körpecik kalplere çizilen ilk resim hiç resim çizilmemiş bâkir gönüllere ve ilk sarhoşluk mührünü sonsuza dek vuran, her yere ilk, bilinen iklimlerden farklı iklim ve bilinen mevsimlerden farklı mevsim… duyguları tutuşturan ilk alev tutuşturan ilk bakış gözlere her nefes ateş sevginin ve sevdânın ilk yüklenmesi sözlere güneşe tutulanlar dağlardan kurtulamaz ve kimseye tutulmaz yıllar geçse bile her şey herkes unutulur ilk aşk unutulmaz... |
| Saat: 23:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık