MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

Hiphopotamus 28 Ocak 2009 14:57

Msn 2009 Sorun, Soru ?!

merhaba arkadaslar yöneticiler vs.

benim sorunum
messenger 9 yuklemis biri bu pc ye veya guncellemis
ben ayda yılda bi geliyorum buraya da
wlm oturum acarken kisi listeniz kullanılabilir değil ' diye bir hata alıyorum
sistemim vista ve sanki bölünmüs gibi ama acarken normal parolayı girip acıyorum.
programları kaldıramıyorum ve dolaysıyla msn de kaldırıp yükleyemiyorum. 8.1 i denedim
üst sürüm var diyor. program filesten elle silmeyi deneyince de wl mail i falan silmiyor tam kalkmıyor. suan 7.5 yuklu ve desteklenmeyen kisileri goremiyorum ondan 9 lazım. yardımlarınız ici tesekkürler simdiden..

ayrıca kendi sitesinden de yukledim kurulumda yuklu gözüküyor hepsi :S
eyv

ahmed 28 Ocak 2009 15:07

Alıntı:

Hiphopotamus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1300027)
merhaba arkadaslar yöneticiler vs.

benim sorunum
messenger 9 yuklemis biri bu pc ye veya guncellemis
ben ayda yılda bi geliyorum buraya da
wlm oturum acarken kisi listeniz kullanılabilir değil ' diye bir hata alıyorum
sistemim vista ve sanki bölünmüs gibi ama acarken normal parolayı girip acıyorum.
programları kaldıramıyorum ve dolaysıyla msn de kaldırıp yükleyemiyorum. 8.1 i denedim
üst sürüm var diyor. program filesten elle silmeyi deneyince de wl mail i falan silmiyor tam kalkmıyor. suan 7.5 yuklu ve desteklenmeyen kisileri goremiyorum ondan 9 lazım. yardımlarınız ici tesekkürler simdiden..

ayrıca kendi sitesinden de yukledim kurulumda yuklu gözüküyor hepsi :S
eyv

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/220565-wlm-2009-kisi-listenizdeki-kisiler-eksik.html

kaldırmak için:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

ZapMessenger

LuCeFaR 28 Ocak 2009 15:13

bunu indirdim ve kurdum ama oturumu açtığımda hata verip kapnıyordu..

bende silip eskisini (8.1) yüklemek istedim ama

yeni sürüm yüklendiği için eski sürümüde kabul etmiyorr...

ne yapmam gerekli acaba yardımcı olabilirmisiniz....???

ahmed 28 Ocak 2009 16:01

Alıntı:

LuCeFaR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1300039)
bunu indirdim ve kurdum ama oturumu açtığımda hata verip kapnıyordu..

bende silip eskisini (8.1) yüklemek istedim ama

yeni sürüm yüklendiği için eski sürümüde kabul etmiyorr...

ne yapmam gerekli acaba yardımcı olabilirmisiniz....???

wlm 9 tam olarak kaldırmak için:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

ZapMessenger

yeni sürüm istemeyen wlm 8.1

indir

not. pc nizin güncelleştirmelerini kapatınız.

LuCeFaR 28 Ocak 2009 17:19

dostum yardımın için saol....

alttakikonu baya işime ayardı ..

ama sorunumu çözemedim:) bütün herşeyi sildim ama bu wlm hala pc açıldığında açılıyorr bütün herşeyi kaldırdım her şeyi sildim ama bu neden hala açılıyor anlamadım...

selami123 29 Ocak 2009 12:07

benım bi sorum olacak. bu msnde kişi listemdekileri e-posta şeklinde görmek istiyorum . yani herkez xx@hotmail yyy@windowslive. mailleriyle gözüksün.. yazdıkları iletilerle değil ama yapamıyorum yardım edebilicek var mııı ?

ahmed 29 Ocak 2009 15:24

Alıntı:

selami123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1300664)
benım bi sorum olacak. bu msnde kişi listemdekileri e-posta şeklinde görmek istiyorum . yani herkez xx@hotmail yyy@windowslive. mailleriyle gözüksün.. yazdıkları iletilerle değil ama yapamıyorum yardım edebilicek var mııı ?

wlm 9 bu özellik yoktur.seçenek olarak ad soyad yada görünen ad mevcuttur.

mamutmon 29 Ocak 2009 16:40

Bunu Ekleyen Arkadaşıma Teşekkür Ediyorum Ama Arşivin Zarar Görmüş. O Yüzden Arşivi Tekrar Denetlemeni İstiyorum. Çoğu Messenger Uygulaması Çıkartırken ''CRC Dosya Hatası'' Veriyor. Ve Messenger Beta Uygulamasını Yükleyemiyorum. İlgilenmeniz Dileklerimle ... :)

XSeZeRiX 30 Ocak 2009 11:33

ya arkadaşlar bilen söylesin bu lanet olası discovery neden çıkmıyor plus kısa sürede çıkartırlarken discovery deki adamlar yatıyorlarmı şimdiden cevaplar için tşk ederim

ahmed 30 Ocak 2009 13:55

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1301614)
ya arkadaşlar bilen söylesin bu lanet olası discovery neden çıkmıyor plus kısa sürede çıkartırlarken discovery deki adamlar yatıyorlarmı şimdiden cevaplar için tşk ederim

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1296893)
Güncelleme: Şubat'ın ilk haftalarında herkesin indirebileceği MD2.net beta sürümünün yayımlanacağı duyuruldu. Şubat'ın sonuna doğru beta olmayan bir sürümün hazır olması da söz konusu. Yeni MD2.net sürümü WLM 2009 ile tam uyumlu olacaktır.

.

Saat: 17:12

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık