![]() |
Msn 2009 Sorun, Soru ?! merhaba arkadaslar yöneticiler vs. benim sorunum messenger 9 yuklemis biri bu pc ye veya guncellemis ben ayda yılda bi geliyorum buraya da wlm oturum acarken kisi listeniz kullanılabilir değil ' diye bir hata alıyorum sistemim vista ve sanki bölünmüs gibi ama acarken normal parolayı girip acıyorum. programları kaldıramıyorum ve dolaysıyla msn de kaldırıp yükleyemiyorum. 8.1 i denedim üst sürüm var diyor. program filesten elle silmeyi deneyince de wl mail i falan silmiyor tam kalkmıyor. suan 7.5 yuklu ve desteklenmeyen kisileri goremiyorum ondan 9 lazım. yardımlarınız ici tesekkürler simdiden.. ayrıca kendi sitesinden de yukledim kurulumda yuklu gözüküyor hepsi :S eyv |
Alıntı:
kaldırmak için: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? ZapMessenger |
bunu indirdim ve kurdum ama oturumu açtığımda hata verip kapnıyordu.. bende silip eskisini (8.1) yüklemek istedim ama yeni sürüm yüklendiği için eski sürümüde kabul etmiyorr... ne yapmam gerekli acaba yardımcı olabilirmisiniz....??? |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? ZapMessenger yeni sürüm istemeyen wlm 8.1 indir not. pc nizin güncelleştirmelerini kapatınız. |
dostum yardımın için saol.... alttakikonu baya işime ayardı .. ama sorunumu çözemedim:) bütün herşeyi sildim ama bu wlm hala pc açıldığında açılıyorr bütün herşeyi kaldırdım her şeyi sildim ama bu neden hala açılıyor anlamadım... |
benım bi sorum olacak. bu msnde kişi listemdekileri e-posta şeklinde görmek istiyorum . yani herkez xx@hotmail yyy@windowslive. mailleriyle gözüksün.. yazdıkları iletilerle değil ama yapamıyorum yardım edebilicek var mııı ? |
Alıntı:
|
Bunu Ekleyen Arkadaşıma Teşekkür Ediyorum Ama Arşivin Zarar Görmüş. O Yüzden Arşivi Tekrar Denetlemeni İstiyorum. Çoğu Messenger Uygulaması Çıkartırken ''CRC Dosya Hatası'' Veriyor. Ve Messenger Beta Uygulamasını Yükleyemiyorum. İlgilenmeniz Dileklerimle ... :) |
ya arkadaşlar bilen söylesin bu lanet olası discovery neden çıkmıyor plus kısa sürede çıkartırlarken discovery deki adamlar yatıyorlarmı şimdiden cevaplar için tşk ederim |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 17:12 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık