![]() |
Daha iyi iyinin düşmanıdır.. |
|
|
|
Eksilmesin dudağından gülüşün eksilse de yaşamından Güneş ... |
Eskiden yeterdim kendime, artardım bile.. Şimdi ne yapsam nafile !.. Ve kim demiş can eskimez diye ?.. Bu can tedirgin tende ; Can' da eskimiş ben' de...! |
Sen giderken ben ışıkları söndürdüm.. |
Gidersem Kahraman Olurum, Kalırsam Senin..! |
Neler olacak bilemiyorum, bir düğüm ki çözemiyorum... -Gel Diyemem, Sev Diyemem, Söz Veremem- |
|
Lanet herifin tekiyim |
İnsanın sözü hikmet, bakışı ibret ve susması ders olmalıdır.. |
’'Ey aşk !Kaç kez daha sobeleyip beni kaçacaksın kalbimin çatlaklarından..’’ |
bεηi qüLεrkεη qörмεk мi üzüγor δεηi γokδɑ uηutuLduğuηu biLмεk мi . .? [; |
Yeni bir güne başladığınızda 2 seçeneğiniz var... Birincisi; bir öncekileri unutup, bugünün güzelliklerini yaşamak. İkincisi; Öncekileri unutmayıp, eskiyi sorgulamak... Seçim size ait... |
Son defaa benim olsan uyansam yanında. |
Hiç sabrın kalmasa bile, vazgeçersen kaybedersin . |
Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur. Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur. Bir bakış bir aşığa neler neler anlatır. Bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır... |
Ben elimde kalıyorum.. Ben elinde kanıyorum.. Ben elinin yordamı oluyorum.. Ben elinle,yabancı dediklerimize şimdi el sallıyorum.. |
Nezaman birşeyden vazgeçseniz , o şey size geri gelir.. |
SENİ YERLERDE GÖKLERDE BULAMAZLARKEN BENDE GİZLİ OLDUĞUNU SEZENLER OLMUŞ |
" Tabi ki bir insanı sevebilirsiniz, eğer onu yeterince tanımıyorsanız. " |
Kalpsiz değilim sadece renksiz duygularım var.. |
Özledim.. |
Hiç bir zaman çıktığınız kapıyı hızla çarpmayın,belki geri dönmek isteyebilirsiniz. |
SANA SÖZ HAYAT !.... Bundan Sonra kimseyi Göz ÇukurLarıma ekip ,büyümesi için Gözyaşı dökmeyeceğim....... |
Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Seni çok seviyorum |
Uyandım Saat üç dört beş bana hiç farketmez.. |
Doğrularımı Götürmeye Yetecek Kadar Yanlış Yapmadım.Hayatta Çok Sıkıştığım Yerde Boş Bıraktım Hep. Şimdi Bıraktığım Boşlukların Birindeyim Belki de..Kimsenin Doğrusunu Götürmedim, Kimsenin Yanlışı Olmadım.. |
En beteridir kendisiyle savaşanların, kendine yenilmesi... |
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? |
ben arkanda bıraktığın göz yaşların oldum sense mutlusun ellerde |
kim o deme boşuna benim ben.. öyle bir ben ki gelen kapına başdan başa sen.... |
Ne zaman çalınsa kalbim,derler ki bir arkadaşa bakıpta çıkacaktım.. |
Yolunu kaybedip dünyaya düşmüş bir meleksin, bana "beni sevme" diyorsun, yok böyle bir şey.. |
89. dakikada oyuna giren bir oyuncu gibi koşuyorum, çırpınıyorum.. gör performansımı diye.. sev beni diye... |
"Sorun çıkaralım diyorum. Mesela bir taksiye binip, takip et diyelim şu karıncayı..." |
Hekimde yok çaresi Dile kolay kalbe zor söylemesi |
Çocukça hayalin büyümekti ya, büyüdüğünde, yani şimdi, çocukça bir neşe koyarsınız yüreğinize. Her şeye rağmen umut çırasını yakarsınız içinizde. Ve bilirsiniz ki birgün biryerde biri mutlaka anlayacaktır sizi. Belki o zaman büyümüş bedeninize çocukça yüreğinizi sığdırabilirsiniz. Ve sil baştan yaşarsınız hayallerinizi, beklentilerinizi, yarınlarınızı.Çocuklar kadar mutlu olmak için, çocukça bir yürek taşımanız gerektiğini, hayat bir kez daha öğretir size. İşte o zaman belki her şeyin üstesinden gelebilirsiniz... |
Mantık Sizi A'dan B'ye Götürür ... Hayal Gücü İse Her Yere. |
Dibini görmeyen.. |
Kanındaki ''Aşk'' kimde, nerde, kaç derecede kaynadı? |
Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz... |
En usta Hırsız Hayattır. Verdiği Hiç Bir Sözü Tutmaz. Hayallerin uçup gider Zaman içinde o Hiç aldırmaz, Yıldızlı gece gibi aldatır seni. Sabah koyup gideceğini duyurmaz ve hayat öyle bir hırsızdır ki seni senden çalar haberin olmaz. |
Geceme ay, gündüzüme biraz güneş sal Gururunla yaşam olur sen hep böyle kal Sermayem sevgimdir canım, onu da sen al Ben de seni şu yüreğime salmışım Ben aklımı gözlerine takmışım... |
Kimse kimsenin herşeyi olamazmış.. |
Aptal bir şeyi 50 milyon kişi de söylese, o hala aptal bir şeydir |
“Akıp giden bir bataklığın içindeyiz hepimiz; ama yıldızlara bakıyor bazılarımız…” Aynı çamurdan bambaşka heykeller yapabilmemizin sırrı bu işte… Bazılarımız, bataklığa değil, yıldızlara bakıyor. |
Ne çok şey zannediyoruz kendimizi... |
İnsanlar onlara ne söylediğinizi unutabilirler. İnsanlar onlara ne yaptığınızı da unutabilirler. Ama insanlar, onlara kendilerini nasıl hissettirdiğinizi asla unutmazlar. |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık