![]() |
Allah şifa wersin... |
Ben de öyle düşünüyorum,,Tekrar teşekkür ederim.Birçok paylaşımlarınızı görüyorum son zamanlarda daha önce varlığınzı fark etmemiştim, paylaşımlarınız güzel..:) Sağol Ömür:kiss: |
Mavim geçmiş olsun, hayrola ne oldu? umarım önemli değildir ? Stres veya gaz sancısı kalbi rahatsız edebiliyor aman dikkat et.... :) |
Akşam yemek yerken birden kalbim sancıdı nefes alamadım kısa sürdü uzandım dinlendim geçti ama çok korktum ölücem sandım geçti iyyim şükür çok sağol Laleylemsn deyiz gel sende bnm işim de var zaten foruma bakamıyom profilimi süslemeye çalışıyom da :) |
Tekrar geçmiş olsun canım..... :) |
Bende söyledim, stres dedim ama kabul etmiyor :) |
Sağolun eksik olmayın..:) seviyorum sizi bak ölürsem unutmayın.. hadi msne sanarrr |
Herkese iyi sohbetler benim uykum geldi :) görüşmek üzere :) |
Pff kaldım bir başıma yine bir de benim uykum gelse de uyusam güleyimmi, ağlıyımmı bilemedim yahu..Ne ise yatıcam, ezanı bekliyorum. Sanar, sen şimdi rüyalardasındır..:) Ben kendi kendime konuşmaya başladım :S |
MesirKentli 10 Lay-N |
pişth kim var .p |
böyle giderse bu konu kimse yazmadğı için arşive alınacak :D |
uyuyan daha fazla sanırım:P |
Selamun aleyküm uykusuz arkadaşlar nasılsınız bakalım? |
Aleyküm Selam iyi sen nasılsın? |
a.s hoşgeldiniz |
Alıntı:
Hamd olsun iyiyim,teşekkür ederim Alıntı:
Hoşbulduk:) |
Ama gidiyorum hepinize hayırlı geceler:) |
10 Lay-N |
:) |
Alıntı:
|
Uzun zamandır uğramamıştım kimler var bakayım.... |
Ben varım sanarcım :kiss: |
selamlar nasilsiniz? sanar bana sayfa actigin icin tesekkur ederim |
nerelerdeydiniz :D |
vay dinazor ağa Burda Naper = ? : D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kıs raziye :) asıl sen nerelerdesin.. Varmısın, yokmusun.. Yani bi msx e ara verdim ayran içmiş ayrı düşmüş olduk hanım msn e geliyoda koskaca laleyi, beni görmüyo hıh! :) |
:D kıs sende hoşgeldin :D |
Gececi hanımlar börek poğaça vs varmı? Çayda demleyin şöylee ohhh |
bende yok valla.... benim boynum tutulmuş sabahtan beri yatıyordum. İlaç falan etkilemedi :S |
(ci) 'lar benden ... Mesir Haydi : D |
sanar geçmiş olsun yüzyılın annesi ( : (ci) Aç karnına gitmiyor ama :D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
tesekkurler iyiyim sizler nasilsiniz |
Alıntı:
|
dinazor söz vermiştin hani bayramdan sonra çiğ köfte yapacaktın :) |
Alıntı:
ben cig kofte yapmasini pek bilmem onu kencisi demisti ben hibes dedim oyle hatirliyorum ama cig kofteyi yemesini severim:D |
aaaa yanılmışım tüh :D o da yok ne zamandır :) |
eskiler kayboldu ben arada sirada buraya bakiyorum ama sohbet etmek icin kimse olmuyor. Siz Istanbuldamisiniz? |
Evet kimse gelmiyor artık buraya. İstanbul'dayım ben :) |
Alıntı:
cok kalabalik trafik bir taraftan ben Antalyada dahi kalabaliktan hoslanmiyorum 2002de yegenimin dugunune gelmistim. Calisiyomusunuz? ben emekliyim |
Bundan önceki krizde işten çıkmıştım. Daha doğrusu çıkarıldık. özel bir bankada çalışıyordum ama bu kriz öncekinden daha kötü :( |
Alıntı:
|
sohbet koyu :) |
Alıntı:
iyi geceler |
iyigeceler dinazor |
tüm msxlabs halkına ii geceler :P |
iyi geceler desek:P |
ayNen yannış yazmışım ii qeceLer :P |
iii geceler msxlabs üyeleri |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık