![]() |
Msn İleti Geçmişi Acil Yardım msn ileti geçmişini "sohbet günlük dosyalarım" adlı bir klasörde toplayıp flash belleğe atmıştım. aynı klasörü bilgisayara aktardığımda .html uzantılı geçmiş dosyalarımı ms-dos uygulaması olarak gösterdi bilgisayar ve açmak istediğimde "parametre hatalı" şeklinde bir uyarı veriyor. msn ifadeleri de yanında başka bir klasörde kayıtlı durumda. bunu nasıl düzeltip geçmiş dosyalarıma ulaşabileceğimi bilen biri var mı acaba? |
msn imi açarken msn imi açarken tıkladıktan sonra loader exe windows tarafından bulunamadı dıye bı yazı çıkıyor onu kapatınca msn im açılıyor bu neden olabılır |
Alıntı:
Düzgün kaldıramamışsın demektir. Eğer öyleyse discovery i tekrar kur sonra kaldır. |
Alıntı:
Messenger Discovery Live ı yükleyip kaldırmışsınız ancak tam anlamıyla silinmemiş ve Messenger Discovery Live yüklü olduğunda Windows Live Messenger da açılırken loader.exe yi kontrol ediyor. İkisinin beraber açılması için. Messenger Discovery Live ı tekrar yükleyin ve yeniden kaldırmaya çalışın |
Windows Live Messenger 8.5 kullanıyorum ,Windows Xp Sp2 yüklü , 1024 k bağlantım var , COMODO Firewall Pro ve Avira Antivir kullanıyorum. MSN'de dosyalar çok ağır gidiyor firewall falan kapatarak denedim sonuç gene aynı nasıl düzelir neler yapabilirim :S |
Alıntı:
Şimdi (MS-DOS uygulaması imiş gibi görünen) günlük dosyalarınızı yeniden adlandırın ve sonlarına .html ekleyin, yani HTML dosyaları olduklarını belirtin. Umarım şimdi çift tıklama ile açabileceksiniz. |
lutfen yardim---- selam arkadaslar,benim live msnyle bi problemim var....msn ye baglandiktan sonra 2 dk sonra kendisinden kopuyo,tekrar baglaniyorum yeniden gine kopuyo :*( ,bunun nedenini bilen varmi???virus olabilirmi??yardimci olan herkese cok tesekkur......cvp bekliyorum |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım |
WL installer sorunu? öncelikle herkese sa diyorum.8.1'i+plus'ıda sildim wl installer indirdim yüklenicek şeyleri seçtim ama yüklenmiyo.anti wirüs+güwelik duwarını falnda kapattım ama yüklenmiyo:S http://img146.imageshack.us/img146/3401/adszri6.jpg |
msn de görünen ismim şekilli olsun |
şimdide 8100030d 8.1 kullanıyodum 8.5 i yükliyim dedim wl installer da sorun war yüklemiyo sonra msx in 8.5 ini kurdum ilk başta girdi sorun yoktu 2. kez oturum açamadım bu hatayı weriyo hep.nette arastırdım biraz söleneneleri yaptım gene çözüm olmadı.2 mailde böle yapıor dierlerini açıyo anlamadım gitti:(sonra 8.1 tekrar kurdum gene aynı hata.. |
windowslıve.com seklınde msn adresını nasıl alablırım |
Alıntı:
Windows Live'a kaydol |
msn hata veriyor :(msn adresime giremiyorum şu hatayı veriyor 8100030d hatası yazıyo nasıl çözebilirim bunu lütfen yardım edin:( |
Alıntı:
Saatin ordaki msn iconunundan çıkış yapıp; |
msn sorunu - yardımcı olursanız sevinirim mrb arkadaşlar ben msn 8.5 beta kullanıyorum ama sorunlar war sorunları çözemedim bir türlü msn de oyun kısmı açılmıyor paylaşım klasörüde açılmıyor ve en önemlisinde msn den dosya yollarken ve alırken çok yawaş alıyor yada yolluyor bunu bir türlü çözemedim dosya yollamadaki yawaşlık msn den olabilirmi yada netten bunu bulamadım. bilgisi olan varsa söylerlerse sevinirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar.. bu siteye yeni üye oldum.. kaç aydır msn 7.5 yada live kullanmıyorum Allah rızası için yardım edin... şu anda msn live yüklü.. mail bölümüne mailimi yazarken harfler çok yavaş geliyor.. şifremi falan ayzıyorum oturumu aç dediğim zaman bir müddet öyle kalıyor ve hizmet geçici olarak kullanılmadığından windows live messenger oturumu açamadı..lütfen daha sonra yeniden deneyin yazısı çıkıyor(800401f3) bu sitededeki herşeyi denedim ama olmadı malesef :( :( daha önceleri hiç bi problemim yoktu.. taşındığımızda adsli nakil yaptırmamız baya uzun sürdü.. grev girdi araya ve benim yaklaşık 2 ay internet bağlantım olmadı.. sonra adslim geldiğinde msne giremediğimi farkettim ve halen bu durum devam ediyor :( :( windows xp kullanıyorum.. birde bazen 80048883 hata koduda geliyor.. eğer sorularınız olursa sorun cevaplarım.. lütfen beni bu dertten kurtarın lütfeeennn!!!:( :( |
Alıntı:
Öncelikle bilgisayarınız Windows Live Messenger kullanmanıza olanak verdiğine göre 7.5 sürümünü kullanmanıza gerek yok. Ayrıca 7.5 da webcam daveti yoluyla açığın olduğunu söylemek isterim size. İlk hata koduna gelince. Böyle bir hata kodu hiçbir yerde geçmiyor. En azından benim başıma gelmediği için tam bişey söyleyemeyeceğim. Windows Messenger da oturum açmayı deneyin böyle hatalar alacak mısınız yine. Sonra Web Messenger dan oturum açmayı deneyin. Messenger kapalıyken (saatin yanından çıkış yapılmış haldeyken) aşşağıda vereceğim işlemleri yapmalısınız.Başlat > Çalıştır regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll Not: Hepsinin tek tek çalıştıra girilip enterlanması gerekir. Bunları yaptıktan sonra yine bir düzelme yoksa bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar messengerdan oturum açmayı deneyin. Yine de olmuyorsa Messenger ınızı tamamen kaldırıp en son sürümü kurduktan sonra tekrardan deneyin. Buraya tıklayın ve gelen sayfayı okuyun |
arkdaşlar msn mobile confirmation code bir türlü cep telefonuma gelmiyor |
arkadaşlar ben eşimin msn adresini ve sifresini biliyorum baska bır bilgisayardan onun yazdıklarına erişip okuyabilirmiyim şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
Elinizde şifre bile olsa, giriş yapsanız dahi onun Messenger ı kapanıp sizde açılacaktır. Siz oturum açtığınızda yazıların size gelmesi gibi bir durum söz konusu değil |
Selamün aleyküm ArkadaşLar bi sorunla Karşılaştım Live Messenger KuruLu Pc'ye Gecen Gün bu Avatar Resmini SürekLi Değiştiren Bi pogram Vardı Onu YükLedim Bugun pc yi Açtığımda Msn Açılmıyordu Kaldırdım Tekrar YukLemeye Çalıştım Olmadı öteki Resim displayer Programınıda Sıldım Msn Messenger klasörünüde Defalarca Sildim Ama Olmadı.. Acaba Sorun Ne Ola Bilir Verdiği Kurmaya Çalıştığında Verdiği Hata Allta Not: Bi Arakadaşta Aynı SorunLa karşılaşmıs Sitede ona Dedğiniz Yolları Denedim Ama Olmadı... Belki Sorunu Açıklamışsınızdır da ben Görmemiş Olabilirim onun için özür dilerim .. HATA KODU http://img45.imageshack.us/img45/3443/erorgf8.jpg Alıntı:
|
soru kimler kendini çevrimdışı gösteriyor, bunu nereden öğrenebilirim? tşk edrm. :) |
Alıntı:
belki bi yararı olur diye şunuda söylemek istiyorum... kullandığım pcde 2 farklı oturum var.. diğer oturumda live çok rahat çalışıyor ama benim oturumda malesef çalışmıyor.. birde ben disk temizleme amaçlı C:/windows ve bazı dosyalardan içerik sildim.. acaba silerken sisteme bir zarar verdimde o yüzdenmi msn açılmıyor diye de düşünüyorum... yardımınız için çok teşekkür ederim.. :) umarım bu dediklerimin bir yararı olur sizde başka bir çözüm önerisi getirirsiniz...:) saygılar.... |
Alıntı:
Bunu öğrenmenizin imkanı yok. Sadece bir yöntemle bazı kişilerin çevrimdışı olduğunu görebilirsiniz ancak yine de bunu öğrenmek olanaksız. En azından şu anda. O yöntemde; Messenger Plus Live'ın eklentisi olan Convo Notifier, Messenger Discovery Live ve bunlara benzer birkaç program sayesinde size konuşma penceresi açanları veya avatarınıza bakarken açtığı küçük sayfacık olduğunda size uyarı gelecektir ve böylece haberiniz olacaktır Alıntı:
Rica ederim. initpki.dll i register ederken biraz bekletmesi normal ama 4-5 dakika bekletmesi normalin üstünde tabiki. Dediğiniz üzere Windows içindeki bazı dosyaları sildim derken msxml3.dll in bağlı olduğu dosya ve dosyacıklar silinmiş olabilir. Şu anda linki size veremediğim için MS XML3 ü söylemeyeceğim. Ancak şunu önerebilirim. Microsoft un sitesine gidip de arama çubuğundan yazarsanız, indirme linkini verecektir size. Oturum açamama sorununuz için de; açamadığınız oturumun bağlı bulunduğu dosyaları silin (C:\Documents and Settings\Bilgisayarı açtığınız oturum ismi\Contacts klasörü içinde). Silme işleminden sonra yeniden oturum açın (bahsi geçen kullanıcı adı ile). |
windows live messenger 8.1.0178 srümünün kulanıyorum ancak normalde ana pencerede olması gereken kişi ekleme ikonu ve yanındaki listeden arama yapmaya yarayan kutu kayboldu.gerçi öncveden varmı bilmiyorum ama discovery live 1.3 ü yükledim orjinal sitesinden yardımı olabilecek varmı acaba? |
Alıntı:
Onarmak için; Denetim Masası > Program Ekle / Kaldır > Windows Live Messenger ve sol tarafta bulunan değiştir butonunu tıklayın. Önünüze gelecek pencerede de Onarı tıkladıktan sonra işlemin bitmesini bekleyin. Sizden bilgisayarınzı yeniden başlatmanızı isteyebilir. Bundan sonra oturum açarak kullanabilirsiniz. |
Alıntı:
Şöyle; http://i223.photobucket.com/albums/dd4/byhellboy/hellmsnxsdasd.jpg Eğer anlatmak istediğiniz bu değilse olayı daha ayrıntılı açıklayan bir görüntü resmi ekleyebilirsiniz. |
arkadaşlar daha öncedende sorunumu yazmıştım bana dediklerinizin hepsini yaptım ama malesef hala windos live i kullanamıyorum... :( :( :( regsvr32 initpki.dll yi çalıştıra yazdığımda geçte olsa başarılı diye bir yanıt geliyor.. fakat msxml3 bende olmasına rağmen daha önce belirttiğim hata kodunu hala veriyor.. ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardım edin.. kafayı yicem yaa :( :( .dll dosyalarını indirdim fakat nereye atacağımı bilmiyorum.. windows live i onarmayı denedim ama malesef işe yaramadı.. bana yardım ederseniz gerkeçten çok memnun olurum... :( :( :( ne yapmam gerekiyor?? |
abi ben bu msn kisi listemdeki kisileri nasil buyu gostere bilirim msn 7.5 de oldugu gibi ondan cok basitti yapmak kisiler gorunum diyoduk buyugu sectikmi oluyodu bunda ole bisi yok live messenger i kullaniyorum yardimci olursan sevinirim |
Alıntı:
|
merhabalar, listemde ekli olan arkadaşlarım çevrimiçi oturum açıyorlar falak benim listemde açtıklarında çevrimdışı gözküyorlar hala... bunun sebebi nedir bir kaç gündür bu durum böyle devam ediyor sebebini araştırdım ama bir şey bulamadım... yardımcı olursanırım memnun olurum...:) |
Alıntı:
|
slm msn 8.5 yükledim ama her açıldığında bu uyarı çıkıyor sebep nedir "loader.exe"windows tarafından bulunamıyor . İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Windows live ı kaldırıp, msn messenger 7.5 i de yükledim fakat, bir üst sürümü var diyerek çalışmadı o da. Bir üst sürüm dediği de, windows live messenger... Yani sorunumun kaynaği :S |
Alıntı:
C:\Program Files\MSN Messenger\ ve C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörlerinin içinde winhttp.dll ve version.dll dosyalarının olup olmadığını kontrol edin. Eğer mevcutlarsa bu dosyaları siliniz. (Not: Messenger sürümünüze göre bu klasörlerden birisi sisteminizde bulunmayabilir.) Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Alıntı:
Bu arada forum kurallarını ihlal etmek gibi olmasın ama*-), msndiscovvery mi, msnplus mı dersiniz ? |
Alıntı:
Discovery'de Plus!'a göre daha çok sorun oluşuyor. Ama özellikleri farklı farklı, ihtiyaca göre tercih etmek gerekli sonuçta. Plus! dünyanın ilk Messenger eklentisiymiş bu arada, yani öyle okudum, ötesini bilmem. |
Meraba ben aradıgım hata kodunu burda bulamadım. Aceba yazsam bi bakarmısınız ? Chat odasında bayağı bir tartıstık bu konuyuhttps://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_confused.gif hata kodu : 8007007f bu hata kodu deli etti beni Araclar > Secenekler > Bağlantılar da Bağlantı Sorun gidericisinde de sunlarda hata gorunuyor Sistem Dosyaları ve Anahtar Bağlantı Noktaları Eger bi cvp yazarsanız simdiden Tşk ederim unutmiiim die https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_grin.gif |
Alıntı:
|
Vista da yazılan messenger yazıları Arkadaslar vista da ki msn de yazılan yazıları ağdaki bilgisayarlarda (anlasılmadan) hangi programlar kaydedip görebilirim acaba ? :S |
msn adresim hacklendi ne yapabilirim yardımınız lazım |
Alıntı:
|
Acil yardım.. mrb ark. msn de çevrimiçi olduğu halde karşı tarafta çevrimdışı görünüyor.. yani msn sildik, yenisini yükledik ama yine de düzelmiyor sorunu bilen varsa benmle de paylaşırsa sevinirim_?? |
Alıntı:
Silme yaparken kendi kullanıcı adınızın bulunduğu klasörün içinde Contacts isimli klasör bulunuyor. Bu klasör içinde sizin messenger da açtığınız oturumlar bulunur. Messenger da oturum açarken hangisi sorunluysa onu silip messengerdan tekrar oturum açın. Bu işlem sonrasında herhangi bir düzelme görülmüyor olabilir. Aslında bu durum messenger ınızdan kaynaklanmıyor. Bazen karşılaşılan sorun, MSN'in server'ından dolayı oluşabiliyor. Herkes de birden olmayan bir hata. Başka bir oturum açarsanız bunun olmadığını doğrulayabilirsiniz. Yakın zamanda geçecektir. |
Msn Yardım lütfen Yardım lütfen, MSN listemdeki kişilere, benim adıma mesaj gönderiliyor. Onların adınada bana mesaj geliyor. Ne olur bu dert’den beni kurtarın. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. |
yeni msn virüsü, Şurayı inceleyin; https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/5746-yeni-msn-virusu-hakkinda-yardim.html |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık