MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

arrival 4 Aralık 2007 18:53

Msn İleti Geçmişi Acil Yardım

msn ileti geçmişini "sohbet günlük dosyalarım" adlı bir klasörde toplayıp flash belleğe atmıştım. aynı klasörü bilgisayara aktardığımda .html uzantılı geçmiş dosyalarımı ms-dos uygulaması olarak gösterdi bilgisayar ve açmak istediğimde "parametre hatalı" şeklinde bir uyarı veriyor. msn ifadeleri de yanında başka bir klasörde kayıtlı durumda. bunu nasıl düzeltip geçmiş dosyalarıma ulaşabileceğimi bilen biri var mı acaba?

yuce_sezar 4 Aralık 2007 23:54

msn imi açarken

msn imi açarken tıkladıktan sonra loader exe windows tarafından bulunamadı dıye bı yazı çıkıyor onu kapatınca msn im açılıyor bu neden olabılır

PORYAD 5 Aralık 2007 03:25

Alıntı:

yuce_sezar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 846715)
msn imi açarken tıkladıktan sonra loader exe windows tarafından bulunamadı dıye bı yazı çıkıyor onu kapatınca msn im açılıyor bu neden olabılır

Messenger Discovery programını kaldırdıysan bilgisayarın öyle bi hata verir msn açarken.

Düzgün kaldıramamışsın demektir.

Eğer öyleyse discovery i tekrar kur sonra kaldır.

torchbearer 5 Aralık 2007 03:29

Alıntı:

yuce_sezar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 846715)

Messenger Discovery Live ı yükleyip kaldırmışsınız ancak tam anlamıyla silinmemiş ve Messenger Discovery Live yüklü olduğunda Windows Live Messenger da açılırken loader.exe yi kontrol ediyor. İkisinin beraber açılması için. Messenger Discovery Live ı tekrar yükleyin ve yeniden kaldırmaya çalışın

OmerCagatay 6 Aralık 2007 12:49

Windows Live Messenger 8.5 kullanıyorum ,Windows Xp Sp2 yüklü , 1024 k bağlantım var , COMODO Firewall Pro ve Avira Antivir kullanıyorum. MSN'de dosyalar çok ağır gidiyor firewall falan kapatarak denedim sonuç gene aynı nasıl düzelir neler yapabilirim :S

ahmetgns 6 Aralık 2007 15:39

Alıntı:

arrival adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 846513)
msn ileti geçmişini "sohbet günlük dosyalarım" adlı bir klasörde toplayıp flash belleğe atmıştım. aynı klasörü bilgisayara aktardığımda .html uzantılı geçmiş dosyalarımı ms-dos uygulaması olarak gösterdi bilgisayar ve açmak istediğimde "parametre hatalı" şeklinde bir uyarı veriyor. msn ifadeleri de yanında başka bir klasörde kayıtlı durumda. bunu nasıl düzeltip geçmiş dosyalarıma ulaşabileceğimi bilen biri var mı acaba?

Flash belleğinizi bilgisayarınıza takıp günlüklerinizin olduğu klasörü açın. Sonra yukarıdaki menüden "Araçlar/Klasör Seçenekleri/Görünüm/" sekmesine tıklayın. Bu sekmenin içeriğinde "Gelişmiş ayarlar" bölümünde, 'Gizli dosyalar ve klasörler' alt bölümünde "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğini temizleyin, Tamam'a basıp kapatın.

Şimdi (MS-DOS uygulaması imiş gibi görünen) günlük dosyalarınızı yeniden adlandırın ve sonlarına .html ekleyin, yani HTML dosyaları olduklarını belirtin. Umarım şimdi çift tıklama ile açabileceksiniz.

tarikone 6 Aralık 2007 23:31

lutfen yardim----

selam arkadaslar,benim live msnyle bi problemim var....msn ye baglandiktan sonra 2 dk sonra kendisinden kopuyo,tekrar baglaniyorum yeniden gine kopuyo :*( ,bunun nedenini bilen varmi???virus olabilirmi??yardimci olan herkese cok tesekkur......cvp bekliyorum

ahmed 7 Aralık 2007 01:21

Alıntı:

tarikone adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 850822)
selam arkadaslar,benim live msnyle bi problemim var....msn ye baglandiktan sonra 2 dk sonra kendisinden kopuyo,tekrar baglaniyorum yeniden gine kopuyo :*( ,bunun nedenini bilen varmi???virus olabilirmi??yardimci olan herkese cok tesekkur......cvp bekliyorum

size tavsiyem eklentiler ve yamalar bu tür sorunlara neden olabiliyor eğer yüklü ise kaldırınız.eğer sorun devam ederse wlm kaldırıp tekrar kurunuz sorun devam ederse işletim sitemizde yada internet bağlantınızda sorun olabilir...

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım

onuruno 7 Aralık 2007 02:24

WL installer sorunu?

öncelikle herkese sa diyorum.8.1'i+plus'ıda sildim wl installer indirdim yüklenicek şeyleri seçtim ama yüklenmiyo.anti wirüs+güwelik duwarını falnda kapattım ama yüklenmiyo:S
http://img146.imageshack.us/img146/3401/adszri6.jpg

kaan_ozyurt 7 Aralık 2007 02:41

msn de görünen ismim şekilli olsun

onuruno 7 Aralık 2007 04:23

şimdide 8100030d

8.1 kullanıyodum 8.5 i yükliyim dedim wl installer da sorun war yüklemiyo sonra msx in 8.5 ini kurdum ilk başta girdi sorun yoktu 2. kez oturum açamadım bu hatayı weriyo hep.nette arastırdım biraz söleneneleri yaptım gene çözüm olmadı.2 mailde böle yapıor dierlerini açıyo anlamadım gitti:(sonra 8.1 tekrar kurdum gene aynı hata..

aykut6722 8 Aralık 2007 12:26

windowslıve.com seklınde msn adresını nasıl alablırım

ahmed 8 Aralık 2007 12:33

Alıntı:

aykut6722 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 853124)
windowslıve.com seklınde msn adresını nasıl alablırım

Windows Live'a kaydol

dumbero 8 Aralık 2007 14:02

msn hata veriyor

:(msn adresime giremiyorum şu hatayı veriyor 8100030d hatası yazıyo nasıl çözebilirim bunu lütfen yardım edin:(

ahmed 8 Aralık 2007 14:21

Alıntı:

dumbero adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 853297)
:(msn adresime giremiyorum şu hatayı veriyor 8100030d hatası yazıyo nasıl çözebilirim bunu lütfen yardım edin:(

Saatin ordaki msn iconunundan çıkış yapıp;

Başat> Çalıştır Tıklayınız ve şunu yazınız regsvr32 softpub.dll Sonra Enter layınız...

postmasterC99 9 Aralık 2007 22:33

msn sorunu - yardımcı olursanız sevinirim

mrb arkadaşlar ben msn 8.5 beta kullanıyorum ama sorunlar war sorunları çözemedim bir türlü msn de oyun kısmı açılmıyor paylaşım klasörüde açılmıyor ve en önemlisinde msn den dosya yollarken ve alırken çok yawaş alıyor yada yolluyor bunu bir türlü çözemedim

dosya yollamadaki yawaşlık msn den olabilirmi yada netten bunu bulamadım.

bilgisi olan varsa söylerlerse sevinirim

Misafir 9 Aralık 2007 22:41

Alıntı:

postmasterC99 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 854577)
mrb arkadaşlar ben msn 8.5 beta kullanıyorum ama sorunlar war sorunları çözemedim bir türlü msn de oyun kısmı açılmıyor paylaşım klasörüde açılmıyor ve en önemlisinde msn den dosya yollarken ve alırken çok yawaş alıyor yada yolluyor bunu bir türlü çözemedim

dosya yollamadaki yawaşlık msn den olabilirmi yada netten bunu bulamadım.

bilgisi olan varsa söylerlerse sevinirim

Herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? Discovery gibi örneğin. Çünkü Discovery, MSN üzerinden dosya alış-verişini yavaşlatabiliyor. Ayrıca Beta yerine Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) kullanmanızı öneririm.

postmasterC99 9 Aralık 2007 23:17

Alıntı:

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 854580)
Herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? Discovery gibi örneğin. Çünkü Discovery, MSN üzerinden dosya alış-verişini yavaşlatabiliyor. Ayrıca Beta yerine Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) kullanmanızı öneririm.

evet Discovery ve plus kullanıyorum eklenti olarak ama aynılarını kullananlarda bu sorun yok tavsiyen için tsklr

omzo123 10 Aralık 2007 01:47

merhaba arkadaşlar.. bu siteye yeni üye oldum.. kaç aydır msn 7.5 yada live kullanmıyorum Allah rızası için yardım edin...

şu anda msn live yüklü.. mail bölümüne mailimi yazarken harfler çok yavaş geliyor.. şifremi falan ayzıyorum oturumu aç dediğim zaman bir müddet öyle kalıyor ve hizmet geçici olarak kullanılmadığından windows live messenger oturumu açamadı..lütfen daha sonra yeniden deneyin yazısı çıkıyor(800401f3) bu sitededeki herşeyi denedim ama olmadı malesef :( :(

daha önceleri hiç bi problemim yoktu.. taşındığımızda adsli nakil yaptırmamız baya uzun sürdü.. grev girdi araya ve benim yaklaşık 2 ay internet bağlantım olmadı.. sonra adslim geldiğinde msne giremediğimi farkettim ve halen bu durum devam ediyor :( :(
windows xp kullanıyorum.. birde bazen 80048883 hata koduda geliyor.. eğer sorularınız olursa sorun cevaplarım.. lütfen beni bu dertten kurtarın lütfeeennn!!!:( :(

torchbearer 10 Aralık 2007 02:30

Alıntı:

omzo123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 854748)
merhaba arkadaşlar.. bu siteye yeni üye oldum.. kaç aydır msn 7.5 yada live kullanmıyorum Allah rızası için yardım edin...

şu anda msn live yüklü.. mail bölümüne mailimi yazarken harfler çok yavaş geliyor.. şifremi falan ayzıyorum oturumu aç dediğim zaman bir müddet öyle kalıyor ve hizmet geçici olarak kullanılmadığından windows live messenger oturumu açamadı..lütfen daha sonra yeniden deneyin yazısı çıkıyor(800401f3) bu sitededeki herşeyi denedim ama olmadı malesef :( :(

daha önceleri hiç bi problemim yoktu.. taşındığımızda adsli nakil yaptırmamız baya uzun sürdü.. grev girdi araya ve benim yaklaşık 2 ay internet bağlantım olmadı.. sonra adslim geldiğinde msne giremediğimi farkettim ve halen bu durum devam ediyor :( :(
windows xp kullanıyorum.. birde bazen 80048883 hata koduda geliyor.. eğer sorularınız olursa sorun cevaplarım.. lütfen beni bu dertten kurtarın lütfeeennn!!!:( :(

Öncelikle bilgisayarınız Windows Live Messenger kullanmanıza olanak verdiğine göre 7.5 sürümünü kullanmanıza gerek yok. Ayrıca 7.5 da webcam daveti yoluyla açığın olduğunu söylemek isterim size. İlk hata koduna gelince. Böyle bir hata kodu hiçbir yerde geçmiyor. En azından benim başıma gelmediği için tam bişey söyleyemeyeceğim. Windows Messenger da oturum açmayı deneyin böyle hatalar alacak mısınız yine. Sonra Web Messenger dan oturum açmayı deneyin. Messenger kapalıyken (saatin yanından çıkış yapılmış haldeyken) aşşağıda vereceğim işlemleri yapmalısınız.Başlat > Çalıştır

regsvr32 Softpub.dll

regsvr32 Wintrust.dll

regsvr32 Initpki.dll

regsvr32 Rsaenh.dll

regsvr32 Mssip32.dll

regsvr32 Cryptdlg.dll

regsvr32 Msxml3.dll

Not: Hepsinin tek tek çalıştıra girilip enterlanması gerekir.

Bunları yaptıktan sonra yine bir düzelme yoksa bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar messengerdan oturum açmayı deneyin. Yine de olmuyorsa Messenger ınızı tamamen kaldırıp en son sürümü kurduktan sonra tekrardan deneyin.

Buraya tıklayın ve gelen sayfayı okuyun

mehmetcom 10 Aralık 2007 13:10

arkdaşlar msn mobile confirmation code bir türlü cep telefonuma gelmiyor

efeserapveysel 10 Aralık 2007 14:02

arkadaşlar ben eşimin msn adresini ve sifresini biliyorum baska bır bilgisayardan onun yazdıklarına erişip okuyabilirmiyim şimdiden teşekkürler.

torchbearer 10 Aralık 2007 15:42

Alıntı:

efeserapveysel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 855346)
arkadaşlar ben eşimin msn adresini ve sifresini biliyorum baska bır bilgisayardan onun yazdıklarına erişip okuyabilirmiyim şimdiden teşekkürler.

Elinizde şifre bile olsa, giriş yapsanız dahi onun Messenger ı kapanıp sizde açılacaktır. Siz oturum açtığınızda yazıların size gelmesi gibi bir durum söz konusu değil

Young Thug 10 Aralık 2007 16:01

Selamün aleyküm ArkadaşLar bi sorunla Karşılaştım Live Messenger KuruLu Pc'ye Gecen Gün bu Avatar Resmini SürekLi Değiştiren Bi pogram Vardı Onu YükLedim Bugun pc yi Açtığımda Msn Açılmıyordu Kaldırdım Tekrar YukLemeye Çalıştım Olmadı öteki Resim displayer Programınıda Sıldım Msn Messenger klasörünüde Defalarca Sildim Ama Olmadı.. Acaba Sorun Ne Ola Bilir Verdiği Kurmaya Çalıştığında Verdiği Hata Allta

Not: Bi Arakadaşta Aynı SorunLa karşılaşmıs Sitede ona Dedğiniz Yolları Denedim Ama Olmadı... Belki Sorunu Açıklamışsınızdır da ben Görmemiş Olabilirim onun için özür dilerim
..

HATA KODU

http://img45.imageshack.us/img45/3443/erorgf8.jpg

Alıntı:

pardon Arakadaşlar sorunu Çözdüm Kurabilmek için önce msn'enin Alt sürümlerinden birini kurmak gerekiyorömuş ben denedim oldu 8.0 ı kurdum sonra live ı kurmayı denedim oldu... teşekkürler yinede..

özlemmm 11 Aralık 2007 00:42

soru

kimler kendini çevrimdışı gösteriyor, bunu nereden öğrenebilirim?
tşk edrm.
:)

omzo123 11 Aralık 2007 01:20

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 854772)
Öncelikle bilgisayarınız Windows Live Messenger kullanmanıza olanak verdiğine göre 7.5 sürümünü kullanmanıza gerek yok. Ayrıca 7.5 da webcam daveti yoluyla açığın olduğunu söylemek isterim size. İlk hata koduna gelince. Böyle bir hata kodu hiçbir yerde geçmiyor. En azından benim başıma gelmediği için tam bişey söyleyemeyeceğim. Windows Messenger da oturum açmayı deneyin böyle hatalar alacak mısınız yine. Sonra Web Messenger dan oturum açmayı deneyin. Messenger kapalıyken (saatin yanından çıkış yapılmış haldeyken) aşşağıda vereceğim işlemleri yapmalısınız.Başlat > Çalıştır

regsvr32 Softpub.dll

regsvr32 Wintrust.dll

regsvr32 Initpki.dll

regsvr32 Rsaenh.dll

regsvr32 Mssip32.dll

regsvr32 Cryptdlg.dll

regsvr32 Msxml3.dll

Not: Hepsinin tek tek çalıştıra girilip enterlanması gerekir.

Bunları yaptıktan sonra yine bir düzelme yoksa bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar messengerdan oturum açmayı deneyin. Yine de olmuyorsa Messenger ınızı tamamen kaldırıp en son sürümü kurduktan sonra tekrardan deneyin.

Buraya tıklayın ve gelen sayfayı okuyun

öncelikle sorunuma cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim..bu dediklerinizi yaptım ve initpki.dll yi yazdığımda olumlu yada olumsuz bir yanıt gelmedi.. msxml3.dll yi yazdığımda ''msxml3.dll içindeki dll registerserver başarısız oldu... dönen kod 0*80004005'' diye bir hata aldım.. bu hataları düzeltmem için ne yapmam gerekiyor acaba??

belki bi yararı olur diye şunuda söylemek istiyorum... kullandığım pcde 2 farklı oturum var.. diğer oturumda live çok rahat çalışıyor ama benim oturumda malesef çalışmıyor.. birde ben disk temizleme amaçlı C:/windows ve bazı dosyalardan içerik sildim.. acaba silerken sisteme bir zarar verdimde o yüzdenmi msn açılmıyor diye de düşünüyorum...

yardımınız için çok teşekkür ederim.. :) umarım bu dediklerimin bir yararı olur sizde başka bir çözüm önerisi getirirsiniz...:)

saygılar....

torchbearer 11 Aralık 2007 02:23

Alıntı:

özlemmm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 856437)
kimler kendini çevrimdışı gösteriyor, bunu nereden öğrenebilirim?
tşk edrm.
:)

Bunu öğrenmenizin imkanı yok. Sadece bir yöntemle bazı kişilerin çevrimdışı olduğunu görebilirsiniz ancak yine de bunu öğrenmek olanaksız. En azından şu anda. O yöntemde; Messenger Plus Live'ın eklentisi olan Convo Notifier, Messenger Discovery Live ve bunlara benzer birkaç program sayesinde size konuşma penceresi açanları veya avatarınıza bakarken açtığı küçük sayfacık olduğunda size uyarı gelecektir ve böylece haberiniz olacaktır

Alıntı:

omzo123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 856495)
öncelikle sorunuma cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim..bu dediklerinizi yaptım ve initpki.dll yi yazdığımda olumlu yada olumsuz bir yanıt gelmedi.. msxml3.dll yi yazdığımda ''msxml3.dll içindeki dll registerserver başarısız oldu... dönen kod 0*80004005'' diye bir hata aldım.. bu hataları düzeltmem için ne yapmam gerekiyor acaba??

belki bi yararı olur diye şunuda söylemek istiyorum... kullandığım pcde 2 farklı oturum var.. diğer oturumda live çok rahat çalışıyor ama benim oturumda malesef çalışmıyor.. birde ben disk temizleme amaçlı C:/windows ve bazı dosyalardan içerik sildim.. acaba silerken sisteme bir zarar verdimde o yüzdenmi msn açılmıyor diye de düşünüyorum...

yardımınız için çok teşekkür ederim.. :) umarım bu dediklerimin bir yararı olur sizde başka bir çözüm önerisi getirirsiniz...:)

saygılar....

Rica ederim. initpki.dll i register ederken biraz bekletmesi normal ama 4-5 dakika bekletmesi normalin üstünde tabiki. Dediğiniz üzere Windows içindeki bazı dosyaları sildim derken
msxml3.dll in bağlı olduğu dosya ve dosyacıklar silinmiş olabilir. Şu anda linki size veremediğim için MS XML3 ü söylemeyeceğim. Ancak şunu önerebilirim. Microsoft un sitesine gidip de arama çubuğundan yazarsanız, indirme linkini verecektir size. Oturum açamama sorununuz için de; açamadığınız oturumun bağlı bulunduğu dosyaları silin (C:\Documents and Settings\Bilgisayarı açtığınız oturum ismi\Contacts klasörü içinde). Silme işleminden sonra yeniden oturum açın (bahsi geçen kullanıcı adı ile).

netperest 11 Aralık 2007 10:32

windows live messenger 8.1.0178 srümünün kulanıyorum ancak normalde ana pencerede olması gereken kişi ekleme ikonu ve yanındaki listeden arama yapmaya yarayan kutu kayboldu.gerçi öncveden varmı bilmiyorum ama discovery live 1.3 ü yükledim orjinal sitesinden yardımı olabilecek varmı acaba?

torchbearer 11 Aralık 2007 20:07

Alıntı:

netperest adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 857020)
windows live messenger 8.1.0178 srümünün kulanıyorum ancak normalde ana pencerede olması gereken kişi ekleme ikonu ve yanındaki listeden arama yapmaya yarayan kutu kayboldu.gerçi öncveden varmı bilmiyorum ama discovery live 1.3 ü yükledim orjinal sitesinden yardımı olabilecek varmı acaba?

Windows Live Messenger ınızı onarmayı deneyin. msgsres.dll ve msnmsgr.exe de bir sorun oluşmuştur.

Onarmak için; Denetim Masası > Program Ekle / Kaldır > Windows Live Messenger ve sol tarafta bulunan değiştir butonunu tıklayın. Önünüze gelecek pencerede de Onarı tıkladıktan sonra işlemin bitmesini bekleyin. Sizden bilgisayarınzı yeniden başlatmanızı isteyebilir. Bundan sonra oturum açarak kullanabilirsiniz.

hellboy726 13 Aralık 2007 20:27

Alıntı:

YaVuZSeVeN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 826494)
Selamlar
Messenger ve Live Messenger ı uzun zamandır kullanıyorum 4 farklı bilgisayarda 4 ünde windows xp profesyonel kurulu ve live messenger son sürümleri kurulu olmasına karşın,2 sinde live messenger karşılama ekranında görüntü resmi kısmıda mevcut,diğer 2 sinde mevcut değil, ben kendim yüklememe rağmen bu farklılığın sebebini ve çözümünü merak ediyorum.

Tam olarak anlıyamadım. Karşılama ekranından kasıt login olduğunuz yer ise beni hatırla seçeneyini işaretlemelisiniz.
Şöyle;

http://i223.photobucket.com/albums/dd4/byhellboy/hellmsnxsdasd.jpg

Eğer anlatmak istediğiniz bu değilse olayı daha ayrıntılı açıklayan bir görüntü resmi ekleyebilirsiniz.

omzo123 14 Aralık 2007 17:28

arkadaşlar daha öncedende sorunumu yazmıştım bana dediklerinizin hepsini yaptım ama malesef hala windos live i kullanamıyorum... :( :( :(

regsvr32 initpki.dll yi çalıştıra yazdığımda geçte olsa başarılı diye bir yanıt geliyor.. fakat msxml3 bende olmasına rağmen daha önce belirttiğim hata kodunu hala veriyor.. ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardım edin.. kafayı yicem yaa :( :( .dll dosyalarını indirdim fakat nereye atacağımı bilmiyorum.. windows live i onarmayı denedim ama malesef işe yaramadı.. bana yardım ederseniz gerkeçten çok memnun olurum... :( :( :( ne yapmam gerekiyor??

yusufcuk 15 Aralık 2007 06:47

abi ben bu msn kisi listemdeki kisileri nasil buyu gostere bilirim msn 7.5 de oldugu gibi ondan cok basitti yapmak kisiler gorunum diyoduk buyugu sectikmi oluyodu bunda ole bisi yok live messenger i kullaniyorum yardimci olursan sevinirim

ahmetgns 15 Aralık 2007 07:14

Alıntı:

yusufcuk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 864002)
abi ben bu msn kisi listemdeki kisileri nasil buyu gostere bilirim msn 7.5 de oldugu gibi ondan cok basitti yapmak kisiler gorunum diyoduk buyugu sectikmi oluyodu bunda ole bisi yok live messenger i kullaniyorum yardimci olursan sevinirim

İçinde "Bir kişi bulun..." yazan Kişi Arama çubuğunun yanında biri aşağı biri yukarı bakan iki ok resmi olan bir düğme var. Onu tıklatıp "Kişilerin ayrıntılarını göster"i seçin.

_lily_ 16 Aralık 2007 00:53

merhabalar,
listemde ekli olan arkadaşlarım çevrimiçi oturum açıyorlar falak benim listemde açtıklarında çevrimdışı gözküyorlar hala...
bunun sebebi nedir bir kaç gündür bu durum böyle devam ediyor sebebini araştırdım ama bir şey bulamadım...
yardımcı olursanırım memnun olurum...:)

NeutralizeR 16 Aralık 2007 02:06

Alıntı:

_lily_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 864952)
merhabalar,
listemde ekli olan arkadaşlarım çevrimiçi oturum açıyorlar falak benim listemde açtıklarında çevrimdışı gözküyorlar hala...
bunun sebebi nedir bir kaç gündür bu durum böyle devam ediyor sebebini araştırdım ama bir şey bulamadım...
yardımcı olursanırım memnun olurum...:)

Windows Messenger'ı kullanarak oturum açın ve bir süre o şekilde kullanın. Herhangi bir değişiklik olup olmadığını gözlemleyin. Kişi listenizde çok sayıda kişi ekliyse ya da çok fazla kişi tarafından eklenmişseniz, bu gibi sorunları dönem dönem yaşayabilirsiniz. Sorun çoğu zaman Messenger sunucularından kaynaklanıyor, geçici bir sorun olması kuvvetle muhtemel.

smallville 16 Aralık 2007 10:56

slm msn 8.5 yükledim ama her açıldığında bu uyarı çıkıyor sebep nedir

"loader.exe"windows tarafından bulunamıyor . İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin.....

NeutralizeR 16 Aralık 2007 11:00

Alıntı:

smallville adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 865124)
slm msn 8.5 yükledim ama her açıldığında bu uyarı çıkıyor sebep nedir

"loader.exe"windows tarafından bulunamıyor . İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin.....

MessengerDiscovery Live'ı bir kez daha kurup kaldırınız.

yvz 16 Aralık 2007 13:52

Alıntı:

80004005 nolu hata için;

C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin.

Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin..

Bunu yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum. Üstelik msn messenger dan girebiliyorken, sadece windows live messenger da veriyor bu hatayı. Ayrıca bilgisayar başlarken "messengerdiscovery loader registry hatası" gibi bir şeyler çıkıyor. Sildim kaldırdım, yeniden yükledim, hemen her şeyi denedim ama, çözüm yok.

Windows live ı kaldırıp, msn messenger 7.5 i de yükledim fakat, bir üst sürümü var diyerek çalışmadı o da. Bir üst sürüm dediği de, windows live messenger... Yani sorunumun kaynaği :S

NeutralizeR 16 Aralık 2007 14:03

Alıntı:

yvz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 865235)
Bunu yaptım fakat hala aynı hatayı alıyorum. Üstelik msn messenger dan girebiliyorken, sadece windows live messenger da veriyor bu hatayı. Ayrıca bilgisayar başlarken "messengerdiscovery loader registry hatası" gibi bir şeyler çıkıyor. Sildim kaldırdım, yeniden yükledim, hemen her şeyi denedim ama, çözüm yok.

MessengerDiscovery'i bir kez daha kurup kaldırın. Sonra;

C:\Program Files\MSN Messenger\ ve C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörlerinin içinde winhttp.dll ve version.dll dosyalarının olup olmadığını kontrol edin. Eğer mevcutlarsa bu dosyaları siliniz. (Not: Messenger sürümünüze göre bu klasörlerden birisi sisteminizde bulunmayabilir.)

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

yvz 16 Aralık 2007 14:21

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 865246)
MessengerDiscovery'i bir kez daha kurup kaldırın. Sonra;

C:\Program Files\MSN Messenger\ ve C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörlerinin içinde winhttp.dll ve version.dll dosyalarının olup olmadığını kontrol edin. Eğer mevcutlarsa bu dosyaları siliniz. (Not: Messenger sürümünüze göre bu klasörlerden birisi sisteminizde bulunmayabilir.)

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Hmm... Ufak bir isim karışıklığından dolayı çözülemiyormuş. Teşekkürler yardımlarınız için.
Bu arada forum kurallarını ihlal etmek gibi olmasın ama*-), msndiscovvery mi, msnplus mı dersiniz ?

ahmetgns 16 Aralık 2007 16:09

Alıntı:

yvz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 865269)
Hmm... Ufak bir isim karışıklığından dolayı çözülemiyormuş. Teşekkürler yardımlarınız için.
Bu arada forum kurallarını ihlal etmek gibi olmasın ama*-), msndiscovvery mi, msnplus mı dersiniz ?

Bana sorarsan, Plus! derim :P. Plus!, Discovery'ye nazaran zorunlu bir eklenti olarak düşünülebilir çünkü adlarını Plus! ile renklendirmiş insanlarda kodlar görmek ya da size ifade sesi gönderenlerin ne gönderdiğini duyamamak iyi olmayabiliyor (gerçi Messenger'ın kendi özelliği ile bunlara takma adlar ayarlayabiliyorsunuz...)

Discovery'de Plus!'a göre daha çok sorun oluşuyor. Ama özellikleri farklı farklı, ihtiyaca göre tercih etmek gerekli sonuçta.

Plus! dünyanın ilk Messenger eklentisiymiş bu arada, yani öyle okudum, ötesini bilmem.

Fata1ity 16 Aralık 2007 21:15

Meraba ben aradıgım hata kodunu burda bulamadım. Aceba yazsam bi bakarmısınız ?

Chat odasında bayağı bir tartıstık bu konuyuhttps://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_confused.gif

hata kodu : 8007007f bu hata kodu deli etti beni

Araclar > Secenekler > Bağlantılar da Bağlantı Sorun gidericisinde de sunlarda hata gorunuyor

Sistem Dosyaları ve Anahtar Bağlantı Noktaları

Eger bi cvp yazarsanız simdiden Tşk ederim unutmiiim die https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_grin.gif

NeutralizeR 17 Aralık 2007 04:50

Alıntı:

Fata1ity adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 865742)
Meraba ben aradıgım hata kodunu burda bulamadım. Aceba yazsam bi bakarmısınız ?

Chat odasında bayağı bir tartıstık bu konuyuhttps://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_confused.gif

hata kodu : 8007007f bu hata kodu deli etti beni

Araclar > Secenekler > Bağlantılar da Bağlantı Sorun gidericisinde de sunlarda hata gorunuyor

Sistem Dosyaları ve Anahtar Bağlantı Noktaları

Eger bi cvp yazarsanız simdiden Tşk ederim unutmiiim die https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_grin.gif

Hangi Messenger sürümünü kullanıyorsunuz? Ne zamandan beri bu hatayla karşılaşıyorsunuz? Eğer WLM 9.0 BETA kurduysanız, WLM 8.5 Final sürümüne dönmenizi öneririm.

levoank 17 Aralık 2007 10:53

Vista da yazılan messenger yazıları

Arkadaslar vista da ki msn de yazılan yazıları ağdaki bilgisayarlarda (anlasılmadan) hangi programlar kaydedip görebilirim acaba ?
:S

lonely777 17 Aralık 2007 11:17

msn adresim hacklendi ne yapabilirim yardımınız lazım

Misafir 18 Aralık 2007 13:16

Alıntı:

lonely777 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 866275)
msn adresim hacklendi ne yapabilirim yardımınız lazım

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

tekno 19 Aralık 2007 10:31

Acil yardım..

mrb ark. msn de çevrimiçi olduğu halde karşı tarafta çevrimdışı görünüyor..

yani msn sildik, yenisini yükledik ama yine de düzelmiyor sorunu bilen varsa benmle de paylaşırsa sevinirim_??

torchbearer 19 Aralık 2007 15:00

Alıntı:

tekno adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 869341)
mrb ark. msn de çevrimiçi olduğu halde karşı tarafta çevrimdışı görünüyor..

yani msn sildik, yenisini yükledik ama yine de düzelmiyor sorunu bilen varsa benmle de paylaşırsa sevinirim_??

Silme yaparken kendi kullanıcı adınızın bulunduğu klasörün içinde Contacts isimli klasör bulunuyor. Bu klasör içinde sizin messenger da açtığınız oturumlar bulunur. Messenger da oturum açarken hangisi sorunluysa onu silip messengerdan tekrar oturum açın. Bu işlem sonrasında herhangi bir düzelme görülmüyor olabilir.

Aslında bu durum messenger ınızdan kaynaklanmıyor. Bazen karşılaşılan sorun, MSN'in server'ından dolayı oluşabiliyor. Herkes de birden olmayan bir hata. Başka bir oturum açarsanız bunun olmadığını doğrulayabilirsiniz. Yakın zamanda geçecektir.

bozsoy 19 Aralık 2007 18:16

Msn Yardım lütfen

Yardım lütfen, MSN listemdeki kişilere, benim adıma mesaj gönderiliyor. Onların adınada bana mesaj geliyor. Ne olur bu dert’den beni kurtarın. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

hellboy726 19 Aralık 2007 18:22

yeni msn virüsü,

Şurayı inceleyin; https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/5746-yeni-msn-virusu-hakkinda-yardim.html

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık