![]() |
Haklıymışsın uyurken üstümü örttüğünde Geceler umutsuz Geceler yarınsız Geceler yalancıymış meğer Erhan Güleryüz |
Seni ruhumun zemheri kıtasında sevdim öyle dalgalarla sahile vurdum ki kayda bin parça oldum yıkıldım döküldüm tane tane ama seni bırakmadım düşürmedim yüreğimden uzak olman sevmememe sebep olmuyor gülüm nerde olursan ol içimde benimlesin kalbimin en derin dibinde ciğerimin sol üst köşesinde sakladım seni prangalarla vuruldum sana zincirlerle hüküm giysem bir ömür boyu sevdanı bir zincir halka gibi taşıyacağım boynumda aziz ateş |
Duygularıma, zincir vurdum, Attım en vefasız zamana... oysa mutlu etmek,kolaydır beni, ben hep ya ağlarken, ya sevilirken bir kelebek kanadında, tarifi imkansız mutlu olurum... velasıl mutluluk, huzur, gözlerimde hep tatlı, özlenen bir masaldı, Başkalarından duyup, hiç yaşamadığım, Sanki sıcak bir çöl, sanki doruğu ulaşılmaz bir dağdı, Asla tırmanamayıp, asla aşamıyacağım... Mutlu bir tebessüme, çok oldu hasretti, çizgileri sarkan dudaklarım, Gözlerimde bakışlar bile donuk, bomboştu... Bakmam artık sevdaya diyen gözlerim, aşka yürümem diyen ayaklarım, zincirli duygularımın vefasız zamanında, delidepreşik bir anımda, seni gördü, sonunda sana koştu... şimdi tam zamanı, aşkın, ıhlamur dalında salkımlar, salkımlar arasında bir çift kumru… hatırlatır bana, birlikte, mutlu bir ömrü. doğada huzuru seyretmekten ibarettir, şimdi beni tarifsiz mutlu kılan... huzurla atıyor bu kalp,mutluluklarda var bu beden. sesinle titrer,sevginle coşar bu yürek. yok ki hayatta kafiye,tek dize, şimdi sensizlik ölüme denk. diyorum ki kendi kendime, haydi durma var git, Var git deli kız mutlu olduğun yere... Duygularımdan, çözdüm zincileri, yaydım en mutlu zamana... fügen algıer |
Çaresiz Seni görmediğim günler bir çakır diken büyüyor göz bebeklerimde Bir çocuk ağlaması başlıyor, kulaklarımda uzun uzun Ellerim bir yerlere yapışıyor, kurtaramıyorum Ya ayaklarım, o benim zavallı ayaklarım Öyle şaşkın, öyle kararsız, öyle çaresiz ki Seni görmediğim günler Karanlıktayım, katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nasıl paslanır, bir elma nasıl çürürse İşte öyleyim... Ümit Yaşar Oğuzcan |
Sevgiliye... O kadar yakınsın ki bana, Bir o kadar da uzak, Sanki ilk defa aşık olmuş gibiyim, Uzana bilsem bir adım kadar yakın, Ama sanki ayaklarıma prangalar vurulmuş, O bir adımı atamıyorum, Sadece seyrediyorum seni, Dizlerine yatıp, elini sımsıkı tutmak istiyorum, Gökyüzüne bakar gibi, Gözlerine dalmak istiyorum, Sana bakarken prangaların ayağıma değil, Yüreğime vurulduğunu hissediyorum, İçin için yanan yüreğime, Seni sevenin ben değil, Yüreğimin olduğunu anlıyorum, Yüreğim senin dostluğunu istiyor, Yüreğim senin sıcaklığını istiyor, Kırmamı söylüyor zincirleri, Ve ilk defa kırmaya çalışıyorum, Doğru bildiğim şeyleri atıveriyorum bir tarafa, Sırf sana daha yakın olabilmek için, Zincirlerle bağlı yüreğimi bırakıveriyorum, Bir kuş gibi ormana, Yüreğim bir kuş oluyor senin yanında, Ürkek bir kuş, Soğuk bir havada titreyen üşümüş bir kuş, Çok şey değil istediği yüreğimin, Sadece dostluğunu ve sıcaklığını istiyor, Senin sıcaklığını, Sonra kanat çırpıp uçmak istiyor seninle, O güzellikleri seninle paylaşmak istiyor gökyüzünde, Dünyadan uzak yüreğim seninle... Mehmet KUYULU |
Yenildim Ki geceydi Ve ben ilk defa Ağladım.. Yağmur vardı gecede Suretimde patladı şimşeği Dayanamadım.. Süzüldü yaşlar yanaklarımda Ve ben ilk defa Tuzu tattım dudaklarımda Gurur duy artık kendinle Tükettim gecede Bir paket sigara Yenildim işte Yenildim aşkına Burhan KÜÇÜK- |
Yağmurlar Fesleğen kokulu yarim benim Mayısın son haftasıydı açtığında gönlümde Uğrunda ölürdüm bir anda Eğer sevmeseydim seni bende Nasıl da kendimden ettin beni Habersiz birden bire girdin dünyama Dalgın mıydım niye hissedemedim? Mayıs feleğen koktu seninle Ellerim ellerine uzanırken bir anda Tuttum ellerinden bırakmam bir daha http://by142w.bay142.mail.live.com/mail/SafeRedirect.aspx?hm__tg=http://65.55.153.121/att/GetAttachment.aspx&hm__qs=file%3d56131e08-4295-4907-a0d3-ee26a981915b.jpg&ct%3daW1hZ2UvanBn&name%3dYXJhcmVzaW0uanBn&inline%3d1&rfc%3d0&empty%3dFalse&imgsrc%3dcid%253a040501c8a632%2524c46777f0%25246502a8c0%2540nebahat&oneredir=1&ip=10.1.106.117&d=d1596&mf=0 Yokluğun korkuttu beni sonra Gelmezsen diye çıldırdım bazen Ama umudum vardı seviyorsun beni Ölüm birlikte gelecekti ya! Ğ harfi kadar yumuşak değil yağmurlar Meğer biz yanılmışız sevdiğim Kimse ölmezmiş sevdiğiyle beraber Umutsa geciken yağmurlara kalmış Terkedilmiş gökler bulutsuz, yapayalnız Rahmet yağmaz oldu uzun zamandır Ama benim yağmurlarım sende gizli Niye bana vermezsin sakladığın beni? http://by142w.bay142.mail.live.com/mail/SafeRedirect.aspx?hm__tg=http://65.55.153.121/att/GetAttachment.aspx&hm__qs=file%3d56131e08-4295-4907-a0d3-ee26a981915b.jpg&ct%3daW1hZ2UvanBn&name%3dYXJhcmVzaW0uanBn&inline%3d1&rfc%3d0&empty%3dFalse&imgsrc%3dcid%253a040501c8a632%2524c46777f0%25246502a8c0%2540nebahat&oneredir=1&ip=10.1.106.117&d=d1596&mf=0 Artık sevme zamanıdır ömürde Vakit sen çalmaktadır gönülde Camlara vururken sensizliğin buğusu Islanıyorum senden kalan yağmurumla... Seni bir o kadar seviyorum Çılgınca, delice sonra yağmurca Sen oluyorsun sonra, sonrası olmuyor bir daha... http://by142w.bay142.mail.live.com/mail/SafeRedirect.aspx?hm__tg=http://65.55.153.121/att/GetAttachment.aspx&hm__qs=file%3d56131e08-4295-4907-a0d3-ee26a981915b.jpg&ct%3daW1hZ2UvanBn&name%3dYXJhcmVzaW0uanBn&inline%3d1&rfc%3d0&empty%3dFalse&imgsrc%3dcid%253a040501c8a632%2524c46777f0%25246502a8c0%2540nebahat&oneredir=1&ip=10.1.106.117&d=d1596&mf=0 Özlerken seni deli gibi yağan bir yağmurda Madem diyorum bu kadar alışıksın yağmurlara Rahmet olsun düşsün toprağa Üşütsün sonra, sımsıkı sarılayım sana Meyvesi olsun aşkımızın yağan nice yağmurlar... Mehmet Avcı |
Merhaba Canımda Can Bildiğim Hayallerimin Gözlerimin Yüreğimin Güzelliği Yaşamın Gerçeğinde Alsam Kaçırsam Sarınsam Ay Batmış Mavi Gecelerde Doyumsuz Sabahları Sarı Odalarda Yatırsam Doymam Sevgi Bendi Özlemim Doyamam Rüzgâr Kaçağım Sana Yolun Öte Yüzüdür, Yarısı Sen Çoktan Geçtik Diğer Yarısını Saymadım Hiç Ben Bitmedi.. Vedat Koparan |
NE ACI İNSANIN İŞTE BU DEDİĞİ , SEVDİĞİNİN ÇEKİP GİTMESİ ÜSTELİK HERŞEY YOLUNDAYKEN ARDINA BAKMADAN VE HİÇ VİCDANI YOK GİBİ ONCA YAŞANALARA RAĞMEN HİÇ AMA HİÇ YANMADAN NE ACI KADERİM İŞTE BU DEDİĞİNİN SENİ YOLUN YARISINDA BIRAKMASI HAYATA MAVİ MAVİ BAKAN GÖZLERİNDEN YAŞ AKITMASI NE ACI SEN İLK VE SON SANIRKEN ONU ONUN BİLMEM KAÇINCISI OLMAN O BIRAKIP GİDERKEN SENİ SENİN GÖZLERİNDE ONA YUVA KURMAN NE ACI HERŞEYİN YALAN LAR ÜZERİNE KURULMASI SEVGİNİN ,TAM ALNININ ÇATINDAN ,TEK HAMLEYLE VURULMASI BENİ BENDEN ÇOK SEVİYOR O DERKEN BOYNUNA BİR KEMNT ATIP CANINI ALMASI NE ACI DOSTLAR NE ACI ALLAHIM HERŞEYİN BOŞ OLMASI BU BEDENİ BU YÜREĞİ ONUN İÇİN TÜKETMEK ZATEN BİR TANE OLAN KALBİ ONU VERİP ACISIYLA ÇÜRÜTMEK VE NE OLURSA OLSUN ONU KIZMADAN RABDAN ONUN İÇİN MERHAMET DİLEMEK NE ACI NE ACI AŞKIN HEP YANINDA KALACAK GİBİ DURUP BİR GÖÇMEN KUŞ GİBİ KANATLANIP UÇMASI MUTLULUK AVUCLARINDAYKEN AYAKLANIP UÇMASI AMA NE OLURSA OLSUN BİR GÜN O KUŞ GERİYE DÖNDÜĞÜNDE KOLLARININ ONA HEP AÇIK OLMASI NE ACI SEN ELİNİ BİLE SÜREMEZKEN SEVGİNDEN BAŞKALARININ ONA DOKUNDUĞUNU BİLMEK VAR MI BE HAYATININ ANLAMINI TEK KALEMDE SİLMEK NE ACI UNUTAMAMK AMA UNUTMAK ZORUNDA KALMAK NE ACI SEVMEK AMA İNADINA SEVMİYORUM DEMEK KENDİNE KISITLAMALAR GETİRİP ERİYİP BİTMEK HER GÜNE KARANLIK BAŞLAYIP BİR GİRDABA GİRMEK NE YAZIK ULAN HERŞEYİN BU KADAR BASİDE İNDİRGENMESİ SEVGİNİN RÜZGARA TAKILAN BİR KAĞIT PARÇASI GİBİ ÖNCE YÜKSELİP SONRA YERE ÇAKILMASI SANA BİR ZAVALLI GİBİ BAKILMASI KOSKOCA BİR ÖMRÜN YERLE BİR OLMASI NE YAZIK OF OF Kİ NE OF YIKILMIŞ HAYALLERİN OFLARI BUNLAR KIRILAN KALPLERİN OFLARI AMA O OFLAR BİTMEYECEK SEN BU SAF SEN BU TEMİZ YÜREK OLDUKÇA AMA ŞUNUDA UNUTMA BİR GÜN O MAHŞER GÜNÜ GELİCEK KUL HAKKININ EN BÜYÜĞÜ OLAN GÖNÜL HAKKI MASANIN ÜSTÜNE GETİRİLECEK O ZALİM ÖNÜNDE DİZ ÇÖKÜCEK VE BUNLARI DİNLEYECEK AMA SEN ÖYLE GÜZEL ÖYLE TEMİZ BİR YÜREĞE SAHİPSİN Kİ O GÜN O YERDE HAKKINI HERŞEYE RAĞMEN HELAL EDECEKSİN VE SEVGİNDEN MERHAMETİNDEN YİNE GÖZYAŞLARI DÖKECEKSİN OYSA KORKUCAK SEVGİNİN GÜCÜNDEN UTANICAK HALSİYETİNDNE ŞEREFİNDEN KORKUCAK CEHENNEM ATEŞİNDEN SİZE YAPTIKLARINDAN ÇOK KORKUCAK ÇEKİP GİTMENİN ACISINI HEP YANINDA TAŞIYACAK SİZİ YARALI BIRAKMANIN HESABINI VERİCEK ELLERİ SİZE YALVARIRCASINA HEP SİZE UZANACAK ŞİMDİ BEN SİZİN YERİNİZE ONA SESLENİYORUM BENİ YARALI BIRAKMA GÜLDÜR BENİ GÜLDÜRMEN İÇİNDE BENİ VURMA ÖLDÜRRRR bayram çelik |
| Saat: 19:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık