![]() |
:))))evet bende yiyorum hatta hep yiyorum hep yiyorum:)))yakında 150 kilo olcam ya bakalım artık :)) evet süperdir...ama asparagas kurşunsuz dicem ama ağır kurşunlu :)))asparagass bırak arabesk sölemeyi zaten gece yeterince ağır:)) |
geceler ne kadar agir olursa olsun yine de seviyorum geceleri :smiley9: gunun en zevk aldigim, dusundugum, uzuldugum, ozledigim zamani; gece...bir insan ayni duygulari ayni anda baska ne zaman yasayabilir ki? Su geceler de olmasa ne yapardik kimbilir :bilmem: Seviyorum yanliz gecelerimi... |
Gece ile ilgili düşündüğüm eskilerden bi şiirdi ilk aklıma gelen şuan.. Ben Sen O O, yalnız ağaran tanyerini görüyor ben, geceyi de Sen, yalnız geceyi görüyorsun, ben ağaran tanyerinide. |
Ayrica yalancidir bu geceler, sakın kanmayin gecenin o sakinligine, agirligina ve uzunluguna...Geceler her duyguyu oldugundan farkli yansitir ve sizi kandirir.Gecelerle ilgili, hep aklimda olan inandigim bir soz var; Gece; sevginin endamini oldugundan daha guzel, dusmanini daha kuvvetli, derdini daha buyuk, ve sevincini daha kucuk gosterir. Benden tavsiye; geceleri asla karar verilmemeli, cunku alinan kararlar hic de saglikli olmaz... |
iyi sabahlar msx.. |
Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Şöyle diyebilirim : 'Gece yıldızlardaydı Ve yıldızlar, maviydi, uzaklarda üşürler' Gökte gece yelinin söylediği türküler Pablo Neruda evet iyi sabahlar bu günde sabahladık... |
Allahım bu yapılırmıydı bana:*( okullar yarın açılıo ve bilgisayar kalkıo.ben de şimdi bilgisayarın malzemelerini topluom.keske okul die bişe hiç olmasaydı |
selam bende yeniyim ama arkadaşlar uykusuzlar arasındayım hepinize iyi geceler |
selam hoşgeldin aramıza..:) |
2006'dA MiLLét uYkuCU oLMu$ yAa.!!!:D :D |
| Saat: 18:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık