![]() |
benim sorunum sizin için çk basit hemen ynıtlayabilirseniz sevinirim forumda aradım ama gözüme çarpmadı msn yi açabiliyorum çünki şifre otomatik ama şifreyi unuttum başka şlemler için lazım yıldız şeklinde görünüyor biliyorsunuz nasıl görünür hale getiririm msn beta kullanıyorum |
Alıntı:
Yukarıdaki Linki İncelerseniz, Aradığınız Alternatifleri Bulabilirsiniz. Linki İncelemeniz Yeterlidir. |
# 580 deki mesajıma bi çözüm bulabilirmiyiz ? |
microsoft messenger klasörü içindeki dosyaları (mesela göz kırpmalar ya da emoticonları) hangi programla açıp bakabiliriz msn harici? örn. ACDSee ya da hangi programla? |
slm beyler benmki büyük bi sorun...beni kişi listesine ekleyenlerin ekleme talebi gelmiyo bana...uzun zamandır böyle...nedeni ne olabilir..ve de çözümü??? |
Alıntı:
ayarlar>>secenekler>gizlilik>başkaları beni kişi listesine eklediginde beni uyar |
BİR SORU DA BENDEN .. BİR TÜRLÜ HALLEDEMEDİM ... KİŞİ LİSTEMDEKİ BAZILARINI ENGELLEMİŞTİM DAHA ÖNCEDEN ... ENGELLEMEYİ KALDIRIP TEKRAR MESSENGERİ AÇTIĞIMDA HALA ENGELLİ OLARAK AÇILIYOR ... VE DİĞER BİR KONUDA MESSENGER YAKLAŞIK 5 DK DA AÇILIYOR ... DİĞER MSN HESABIM 20 SN DE AÇILIYOR ... STUFF-PLUG , PLUS VE DİSCOVERY HEPSİNİ BERABER KULLANIYORUM .. ENGELLEME KALDIRMA İŞİNİ HEM PLUS İÇİNDEN HEMDE GİZLİLİK KİŞİLER LİSTESİNDEN KALDIRDIĞIMDA BİLE AYNI DURUM SÖZ KONUSU .. TEKRAR AÇILDIĞINDA HALA ENGELLİ OLARAK GELİYOR ... İYİ ÇALIŞMALAR İYİ AKŞAMLAR |
benim sorunum sadece doğru düzgün bi msn 7,5 kullanabilmek.. artık sıyırmak üzereyim... 80048883 diye bi msj almaya başladım... bazı forumlarda regeditle ilgili yöntemler gördüm ama uygulamama rağmen sonuç alamadım... live 8.0 beta kurmaya kalktım 1603 hata kodu aldım... bunun için sistemdeki agentları kapatım yeniden kurmayı deneyin deniyo denedim yine başaramadım... sistemde ne kadar msn ile ilgili program varsa kaldırdım yeniden kurmayı denedim ama ikisinden de sonuç alamadım... regeditteki msn ile ilgili şeyleri sıfırlamamın bi yolu varmı... sadece düzgün çalışabilecek bi msn kurmak istiyorum yaaa...:):) şimdiden sağolun... |
Alıntı:
|
ne gidene dur ne kalana git derim |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık