![]() |
Aşka yanmalı can dediğin...Ya canan olmalı; ya da canını almalı. Yar diyemezsin ki herkese; içindeki yaran olmalı... Herkesin de bir yüreği vardır amma yürek dediğin bir başka yanmalı. |
SözLerin Büyük, Yüreğin Kücük. YanLışLarın Cok, DoğRuLarın Yok. KenDine göRe ŞanSLısın, Fakat Bana göRe ZavaLLısın:dontknow: |
Herkese var bir Sahip.. |
Yalnızca ateşli bir sabır ulaştırır bizi muhteşem bir mutluluğun kapısına. |
Küçükken çilekleri şekere banıp yerdik, büyüyünce gerek olmadığnı anladım çilek zaten tatlıydı. Şimdiyse şekere banıp yemek istediğm şey hayat... |
"Aşk olsun" dedi, "Amin, Amin, Amin" dedim... |
Ey dünyanın işinden haberi olmayan sen yoksun Dünya esen yel üstüne kuruldu.. Varlığımız iki yokluk arasındadır Çevrendekilerde hiçdir sen de bir hiçsin ... |
hayat ÇOK SEY VERDİN HAYAT ,SENLE NEFES ALDIM ,SENLE GÜLMEYİ ÖĞRENDİM,SENLE KONUŞTUM ,SENLE MUTLU OLDUM .ŞİMDİ NEDEN KÜSTÜK ;NEDEN AĞLAMAYI ÖĞRETİYORSUN ,NEDEN YANLIZLIK ÇEKTİRİYORSUN ,NEDEN GECELERİ UYUTMUYOR ,GÜNDÜZLERİ AZAB ÇEKTİRİYORSUN ? DÜNYADA İKİ İZ BIRAKICAĞIZ YA BİR ESER YADA YAŞADIĞIMIZ SÜREYİ YAZAN O MERMER TAŞI |
|
Dur Geri döndün beni sende Ölüm olsan,Götür benidee.. |
... |
Suçluyum,Saklamak Sonuçsuz.. |
Yalnızlığım; kaçarak kurtulamazsın benden Askıntı olurum Laf atarım Başına bela olurum senin Çok az insan biliyor senin aslında tebdili kıyafet etmiş özgürlük olduğunu Yalnızlık asla yalnız bırakmam seni... |
'' Düş Dedi Peşime Düş Tam Düşücekken Düş Kurmak Yasak Dedi Kırıldı Benliğim...'' |
Aşk Aşk dediğin laf mı gerçekten Sanırdım ki Yürekte kıpırtı Gözlerde ışık Elde titreme Burunda hızlı nefes Daha fazlası varmış Lafmış.. |
|
benim için mavikaranlık... |
Yağmur durdu ve şimdi kış bitiyor Oysa kimse yokmuş dışarıda İçim dışıma vuruyor... |
YGS-1 2 3 4 5 6 ;p Sobe! |
Açılmamış bir şarap şişesiydim Ki öyle kaldım Acımı köpürtmedim İçime sağdım Gözyaşlarımı göstermedim Ki sildim Özgürlüğüm beni tutsak düşürdü Başaramadım İçimde kara bulutlar sallandı Ki sallandılar Dışarı yağamadım Ve yenildim ve sustum... |
/ Eteğimden ''Kırmızı Karanfiller Döküldüğünden'' bu yana Gözlerimden vapurlar kalkıyor İçimdeki ''maviyi'' yara yara... Yağmur vurgunu mevsimlerden kalma! / |
Körden değil, nankörden... Yüzsüzden değil, iki yüzlüden... Tipi bozuktan değil, sütü bozuktan uzaklaşmalı... |
En büyük delilik değil mi hiç dönmeyecek olanı beklemek? |
Kibar olmak, haklı olmaktan daha önemlidir... |
Eski sevgili merak edilmez mi ? 5 senelik aşk unutup silinmez ki.. |
Yıldızların yer değiştirişini görmek mi istiyorsun, onlarla birlikte dönmen gerek. |
Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir. |
Birine yukardan bakarsan aptalın birini, Aşağıdan bakarsan tanrını, Tam karşıdan bakarsan da kendini görürsün... |
|
Derinlerde gizlenmiş yaralarımı görsem, bir bıçakta ben saplasam üzerine... |
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ |
Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim... Sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim... Şarkılar yazdım sana, okuyamadım... Hep yanımdaydın oysa, dokunamadım... Sana ben hayaller, düşler büyüttüm, Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm, Sana ben hummalı aşklar büyüttüm, Söyleyemedim... |
You know i love u. You know it's true. Give u all my love,baby. What more what can I do? |
Hani verdiğin sözler, hani ellerin nerede? Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerede? Hani sen hep benimdin, şimdi neredesin, nerede? |
Çocuk, Her vedanın ardında bir bekleyeni vardır kimsenin bilmediği Ve her gözyaşının altında bir dua kimsenin duymadığı Çevir gökyüzüne başını. Bakma arkana! Daha sert basa basa, daha güçlü! Anlat bu kara şehrin yollarına ak adımlarınla! Gitmek yenilmek değil kazanmak da! Gitmek gitmektir işte. Hepsi bu.. |
Kendimi unuttum kendiliğinden, Bir ben daha kalmadı kendimligimden, Kendimi sıyırdim benliğimden Ama bir seni kurtaramadim kendi kendiligimden.. |
Gelme dur ne olur Gelme kal Sana verdiğim çiçekleri yanına al Buralar soğuk siyah çirkin karanlık Yani gelme Seviştiğimiz gecelerde kal Bize benzeme... |
"Bağırıp duruyorum denizin ortasında, Su buradan ne kadar uzakta?.. |
Kadınların futbol oynamamasının asıl sebebi, toplumun önünde 10 kişiyle aynı kıyafeti giyemeyecek olmasıdır.. :D |
Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ver hergün tekrarlanabilen bir intihar şeklidir. |
Kaldık mı gene yalnızlıkla bir başımıza... Dostlar vardı yanımızda yada biz öyle sandık evet evet öyle sanmışız... |
Elimizdeki bize yetiyordu, onlara ve onlara ait olan hiçbir şeye ihtiyacımız yoktu, ne düşündüklerini de umursamıyorduk. Ama nefretlerini hissediyorduk. |
Hoşçakal.. Olacaklar sensiz olsun.. |
Bitmez bu çile..:uf: |
Hiç kimse olmadı senin gibi Hiç kimse gelmedi bilirim gelmeyecek İsterdim kalmasın kaldığı gibi Ama amalar yasak bize Keşkeler’ kilitli |
Çocukluğumun sokağında, insan olmanın ilk şartı, temiz olmaktı. Temiz olmayan, bozuk demekti. Evi dağıtıp kirlettiğimiz vakit, annemiz, "evi bozmayın" diye seslenirdi. Kirletmeyin değil, bozmayın.. |
Belki dilimi çözer , aşkımı başlatırım… AşK yazılmamış olsa bile adımın üzerine.. Adımı AşK’ın üstüne kendim yazarım..! İsmet Özel |
İnsanlar dağların zirvelerini Denizin dalgalarını Büyük nehirleri Ve zengin okyanusu seyrederler; Fakat en büyük mucize olan kendilerini Görmeden geçip giderler. |
Ölünmüyor istesende ecelinle.. |
nsanların tanımaya ayıracak zamanları yok artık. Aldıklarını hazır alıyorlar dükkanlardan. Ama dost satan dükkanlar olmadığı için dostsuz kalıyorlar... |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık