MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

gewinn 20 Aralık 2007 22:54

selamlar lütfen yardım edin:((((
msn mi açamıyorum sürekli hata veririyor vede hata kod u olarakta 80048820
ve genişletilmiş hata kodu olarakta 80048412 veriyor bu ne demek ne yapabilirim..???

şimdidren teşekkürler

hellboy726 20 Aralık 2007 23:15

Alıntı:

gewinn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 871352)
selamlar lütfen yardım edin:((((
msn mi açamıyorum sürekli hata veririyor vede hata kod u olarakta 80048820
ve genişletilmiş hata kodu olarakta 80048412 veriyor bu ne demek ne yapabilirim..???

şimdidren teşekkürler

Bu hata için Saat ve Tarihinizi güncellemeniz yeterli.

hutame 21 Aralık 2007 15:50

meraba

kisi listemde her hangi bir kullanıcıya sag tıklayamiyorum. bu
sebeledirki baska gonder sesle arama vs gibi optionlari kullanmam guclesiyor. sag
tıkladıgım taktirde msn donnuyor 1-2 saniye sonrada "program yanit vermiyor
durdurulsun mu? " mesaji geliyor.

sizce problem nedir ve nasil cozulur

torchbearer 22 Aralık 2007 00:11

Alıntı:

hutame adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 871920)
meraba

kisi listemde her hangi bir kullanıcıya sag tıklayamiyorum. bu
sebeledirki baska gonder sesle arama vs gibi optionlari kullanmam guclesiyor. sag
tıkladıgım taktirde msn donnuyor 1-2 saniye sonrada "program yanit vermiyor
durdurulsun mu? " mesaji geliyor.

sizce problem nedir ve nasil cozulur

Vereceğim linkteki işlemi yapın. Yani messenger ınızı tamamen kaldırın ve sonra yeniden kurun. oturumunu yeniden açın ve tekrar aynı hatayla karşılaşacak mısınız diye kontrol edin.

Windows Live Messenger'ı tamamen kaldırmak

onur086 22 Aralık 2007 03:07

MSN Sorun yardım!

Arkadaşlar bnm sorunum MSN'de yazdığım iletilerin coğu zaman karşıya gitmemesi we bunun için bir uyarı almamam bana yazılanlar da bazen gelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sewinirim şmdedn teşekkürler msn i silp kurmayı cok denedim onu da söliim ...

onur086 22 Aralık 2007 03:19

Windows Live Messenger Teknik Destek

Arkadaşlar bnm sorunum MSN'de yazdığım iletilerin coğu zaman karşıya gitmemesi we bunun için bir uyarı almamam bana yazılanlar da bazen gelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sewinirim şmdedn teşekkürler msn i silp kurmayı cok denedim onu da söliim ...

torchbearer 22 Aralık 2007 03:47

Alıntı:

onur086 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 872333)

Bilgisayarınızı güvenlik taramasına sokun ve zararlı içerik olup olmadığını kontrol edin. Bundan sonuç alınamazsa, kullandığınız internet security nin messenger ınızı engellemediğinden eminseniz. Kullanıcı adınızda MSN Server kaynaklı bir sorun vardır.

ShadowFlame 22 Aralık 2007 20:28

Yazdıklarım Karşıya Geç Gidiyor Yada Hiç Gitmiyor :(

Ya arkadaşlar WLM 9.0 Beta'yı yükledim önceki sürümde böyle bi sorun yoktu ben karşı tarafa yazıyorum ya çok geç gidiyor yada hiç gitmiyor ve karşıdakinin o sırada yazdıkları bir anda geliyor anca onunkiler geldikten sonraki yazdıklarım gidiyo ondan öncekiler hiç gitmiyo veya çok geç gidiyo hani manitaya ayıp oluyo yaa bi yardım etseniz =)

hellboy726 22 Aralık 2007 21:37

Alıntı:

ShadowFlame adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 872951)
Ya arkadaşlar WLM 9.0 Beta'yı yükledim önceki sürümde böyle bi sorun yoktu ben karşı tarafa yazıyorum ya çok geç gidiyor yada hiç gitmiyor ve karşıdakinin o sırada yazdıkları bir anda geliyor anca onunkiler geldikten sonraki yazdıklarım gidiyo ondan öncekiler hiç gitmiyo veya çok geç gidiyo hani manitaya ayıp oluyo yaa bi yardım etseniz =)

belkide beta sürümünden kaynaklanan bir dezavantaj .

Eski sürümlere dönmeyi deneyin.

benzirzop 22 Aralık 2007 23:49

AĞLICAM YAAAAA YARDIM EDİN BANA BEN YANNIŞLIKLA GEÇEN GÜN WİNDOWS LİVE MESSENGERI KALDRDIM YENİSİNİ YÜKLEMEK İÇİN AMA TEKRAR İNDİRDİĞİMDE PCYE ÇALIŞMADI TAM YÜKLENİO KURULUO SON Bİ NOKTA KALA HATA VERİO EN SON BURDAN LİVE 8.5 İNDİRDİM ONUDA KULLANAMAYRM ONUDA YÜKLEDİ KURDU AMA HER AÇTĞMDA HATA RAPORU VERİO WİNDOWSU MU BOZDUM YOKSA :s HEEEEELPPPPP :'(

torchbearer 23 Aralık 2007 03:19

Alıntı:

benzirzop adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 873261)
AĞLICAM YAAAAA YARDIM EDİN BANA BEN YANNIŞLIKLA GEÇEN GÜN WİNDOWS LİVE MESSENGERI KALDRDIM YENİSİNİ YÜKLEMEK İÇİN AMA TEKRAR İNDİRDİĞİMDE PCYE ÇALIŞMADI TAM YÜKLENİO KURULUO SON Bİ NOKTA KALA HATA VERİO EN SON BURDAN LİVE 8.5 İNDİRDİM ONUDA KULLANAMAYRM ONUDA YÜKLEDİ KURDU AMA HER AÇTĞMDA HATA RAPORU VERİO WİNDOWSU MU BOZDUM YOKSA :s HEEEEELPPPPP :'(

Hata raporunun içeriğini alabilirsek yardımcı olmamız daha da kesinleşecek. Böyle sadece tahmin yapabiliriz. O da çabuk zamanda işinizi görmeyecektir.

hutame 23 Aralık 2007 03:51

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 872278)
Vereceğim linkteki işlemi yapın. Yani messenger ınızı tamamen kaldırın ve sonra yeniden kurun. oturumunu yeniden açın ve tekrar aynı hatayla karşılaşacak mısınız diye kontrol edin.

Windows Live Messenger'ı tamamen kaldırmak

Denedim fakat sorun hallolmadi, sildim tekrar kurdum kayıt defterlerini sildim format attim yeni bilgisayarda tekrar denedim fakat sonu gene ayni kisi listesindeki herhangi birine sag tıklayınca msn kapaniyor.

windows installler ile msni yukledim sorun gene hallolmadi almanca online yardim mi alsam suan turkce dil destegi yok sanirim.

kıcı 23 Aralık 2007 10:49

yardım

arkadaşım selam benımde bır sorum olacak msn sayfam acıkken sag alt kosede çerçeve içinde şöyle bir yazı gelıyor baska bır bılgısayarda oturum actınız lutfen baglanmak icin buçerçeveye tıklatın..... bu arada benım msn im kapanıyor çerçeveye tıklayınca tekrar sayfa acılıyor ....benım dusuncem adresımı baska bırı kullanıyor dıye dusunuyorum ama 2 gunde bır şifre degiştiriyorum sorunu nasıl cozerim tesekkurler

byt3ch9 23 Aralık 2007 12:13

Evet Msn yi tamamen kaldırmalısın ve yüklemelisin...dostum...!!

onur086 23 Aralık 2007 15:59

onur086 adlı kullanıcıdan alıntı https://www.msxlabs.org/forum/ambience/buttons/viewpost.gif
Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 872353)
Bilgisayarınızı güvenlik taramasına sokun ve zararlı içerik olup olmadığını kontrol edin. Bundan sonuç alınamazsa, kullandığınız internet security nin messenger ınızı engellemediğinden eminseniz. Kullanıcı adınızda MSN Server kaynaklı bir sorun vardır.

Kullanıcı adınızda MSN Server kaynaklı bir sorun vardır.< sanırım diğerlerinden kaynaklanmıyor server kaynaklı ise sorun nasıl düzeltebilirim ?

taraftar1905 24 Aralık 2007 02:59

SLM HERKESE . YARDIM EDİN LÜTFEN .not. defalarca sildim yenisini yükledim ama hata devam ediyor
LİVE MESSENGER 8.5 KULANIYORUM VE HER ACIŞIMDA BÖYLE YAZIYOR .
msnmsgr.exe-Uygulama Hatası 0x0205103d adresindeki yönerge,0x00000000 bellek adresine başvurdu.bellek,read olamadı.

kaan11 24 Aralık 2007 17:31

yaa beyler benim msn acılmıyo başka mnseler açabilirim ama benim msne açılmıyo yeniden dene iptal yardım cıkıyo 3-4 gündür böyle bunu nası çözebilirim lütfen bi çözüm yolu söyleyin:@:@:*(:(

beyler bulan veya bine lütfen msj atsınn

ahmetgns 24 Aralık 2007 19:50

Alıntı:

kıcı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 873589)
arkadaşım selam benımde bır sorum olacak msn sayfam acıkken sag alt kosede çerçeve içinde şöyle bir yazı gelıyor baska bır bılgısayarda oturum actınız lutfen baglanmak icin buçerçeveye tıklatın..... bu arada benım msn im kapanıyor çerçeveye tıklayınca tekrar sayfa acılıyor ....benım dusuncem adresımı baska bırı kullanıyor dıye dusunuyorum ama 2 gunde bır şifre degiştiriyorum sorunu nasıl cozerim tesekkurler

Bilgisayarınızda Denetim Masasına girin, Kullanıcı Hesapları'na girin, kendi hesap adınızı seçin, açılan pencerede soldaki listede "Ağ parolalarımı yönet"e tıklayın, orada listelenen adreslerden önce Passport.NET/* (passport)u kaldırıp deneyin, olmadı aynı yere gelip bütün adresleri kaldırın, kapatın. Şimdi sorun çıkmaz inşallah. (Bu sorun XP'de Windows Messenger gibi yerleşik olarak sunulan NET.passport hizmetlerinin otomatik olarak oturum açacak şekilde yapılandırılmasından kaynaklanıyor.)
Alıntı:

onur086 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 873852)
onur086 adlı kullanıcıdan alıntı https://www.msxlabs.org/forum/ambience/buttons/viewpost.gif

Kullanıcı adınızda MSN Server kaynaklı bir sorun vardır.< sanırım diğerlerinden kaynaklanmıyor server kaynaklı ise sorun nasıl düzeltebilirim ?

Sunucu kaynaklı bir sorunda sizin yapabileceğiniz pek birşey yok. Sorun bir türlü düzelmiyorsa, Microsoft'tan yardım isteyin.
Alıntı:

kaan11 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 875497)
yaa beyler benim msn acılmıyo başka mnseler açabilirim ama benim msne açılmıyo yeniden dene iptal yardım cıkıyo 3-4 gündür böyle bunu nası çözebilirim lütfen bi çözüm yolu söyleyin:@:@:*(:(

beyler bulan veya bine lütfen msj atsınn

XP kullanıyorsanız

C:\Documents and Settings\Windows Kullanıcı Adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts adresine gidin ve oradaki kendi Widows Live e-posta adresiniz adında olan klasörü silip deneyin. Windows Vista'da konum biraz farklı olabilir. XP'de bile bu Contacts klasörü tam dediğim yerden çıkmayabilir ama öyle bir Contacts klaösrü olması laızm, kendiniz bulmaya çalışın. (Gizli dosya ve klasörleri göstermeniz yararlı olur, bunu yapmak için Windows'un bir tarayıcı penceresinde yukarıdaki menüden "Araçlar>Klsör Seçenekleri>Görünüm" bölümünde ilgili ayarı bulabilirsiniz.)

edussnew 25 Aralık 2007 14:24

Arkadaşlar Ben Wlm 9.0 Beta'yı Kurdum Vede Kurulum Aşamasında Hiç Bir Sorun Yaşamadım Ama Msnde Oturum Açarken Yeniden Dene YAzısı Cıkıyor Hata Kodu Su :8007007f

Ben 9.0 Yüklemem Gerek 8.5 Service Pack Sorun Eqer Service Pack DEqistirmem Gerikerse Cok İsiM Olucak o Yüzden 9.0 NAsıl Msn Acıcam Help De Help :D
Biras DEvrik Bi Cümle Oldu Ama İdare Edin Demek İStediqim Ya Service Pack 1 İle 8.5 Kurucam Yada 9.0 Kurup Onu Acıcam Sorun S.O.S :D yardım Lütfennn

blue7 25 Aralık 2007 21:02

Msn Sniffer'dan Kurtulmak

slm arkadaşlar bu sorunun cevabını googlede uzun uzun aradam fakat bir türlü bulamadım.

kız arkadaşımın abisi msn sniffer ile msn de yaptığı konuşmaları takip ediyormuş

msn snifferi nasıl devre dışı bırakabiliriz kurtulabiliriz ?

yardımcı olursanız çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler.

omur888 28 Aralık 2007 09:52

SELAM ARKADAŞLAR SİTENZE YENİ KAYDOLDUM HAFTALARDIR ÇÖZEMEDĞM Bİ PROBLEM VAR Bİ KAÇ SİTEDE DE PROBLEMİMİ SÖLEMİŞTİM FAKAT Bİ ÇÖZÜM BULAN ÇIKMADI
BİRDE ŞANSIMI BU SİTEDE DENEMEK İSTEDM
PROBLEMİM ŞU
BURODAKİ BİLGİSAYARIMDA MSNLİVE KULLANIYORUM VE DAHA ÖNCE BENİ ANIMSA VE PAROLAMI ANIMSA YI İŞARETLEMİŞTİM VE SÜREKLİ BU ŞEKİL DE YANİ PAROLA VE MSN NİMİ YAZMADAN GİRİYODUM FAKAT ŞUAN BU BİLGİSAYARIMDA VİRÜS OLDUĞUNDAN FORMATLAMAM LAZIM FAKAT MSN ŞİFREMİ BİLMEDĞMDEN FORMATLAYAMIYORUM ACABA PAROLAMI NASIL ÖĞRENİRİM veya başka bi Pc ye aynı şekilde beni anımsa ve parolamı anımsayı nasıl geçirebilirm

HESAP AÇARKEN HİÇ Bİ GİZLİ SORU VS KİŞİSEL BİLGİLERİ SALLAMIŞTIM HATIRLAMIYORUM yardımcı olursanız sevinirim

irtibat için msn adresim:omur888@windowslive.com

levoank 28 Aralık 2007 12:48

Alıntı:

levoank adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 866241)
Arkadaslar vista da ki msn de yazılan yazıları ağdaki bilgisayarlarda (anlasılmadan) hangi programlar kaydedip görebilirim acaba ?
:S

bi bakabilirmisiniz lütfen

torchbearer 28 Aralık 2007 13:10

Alıntı:

omur888 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 880524)
SELAM ARKADAŞLAR SİTENZE YENİ KAYDOLDUM HAFTALARDIR ÇÖZEMEDĞM Bİ PROBLEM VAR Bİ KAÇ SİTEDE DE PROBLEMİMİ SÖLEMİŞTİM FAKAT Bİ ÇÖZÜM BULAN ÇIKMADI
PROBLEMİM ŞU
BURODAKİ BİLGİSAYARIMDA MSNLİVE KULLANIYORUM VE DAHA ÖNCE BENİ ANIMSA VE PAROLAMI ANIMSA YI İŞARETLEMİŞTİM VE SÜREKLİ BU ŞEKİL DE YANİ PAROLA VE MSN NİMİ YAZMADAN GİRİYODUM FAKAT ŞUAN BU BİLGİSAYARIMDA VİRÜS OLDUĞUNDAN FORMATLAMAM LAZIM FAKAT MSN ŞİFREMİ BİLMEDĞMDEN FORMATLAYAMIYORUM ACABA PAROLAMI NASIL ÖĞRENİRİM veya başka bi Pc ye aynı şekilde beni anımsa ve parolamı anımsayı nasıl geçirebilirm

HESAP AÇARKEN HİÇ Bİ GİZLİ SORU VS KİŞİSEL BİLGİLERİ SALLAMIŞTIM HATIRLAMIYORUM yardımcı olursanız sevinirim

Vereceğim programın .exe sini çalıştırın. Kullanılan oturum isminin hangi şifreye denk geldiğini görebilirsiniz. Yalnız istenmeyen bişey olabilir. Mesela bilgisayarda oturum açılmış halde bulunan bütün messenger şifreleri görüntülenir. Bu linki okuyun orada programlar bulunuyor.

Messenger Şifrelerini Gösterme

Not: Programın HACK yöntemiyle hiçbir ilgisi yoktur. Yalnızca bilgisayardaki messenger şifrelerini gösterir.

ahmetgns 28 Aralık 2007 21:43

Alıntı:

omur888 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 880524)
PROBLEMİM ŞU

Kendi e-posta adresinize (ya da alternatif adresinize) bir "Parola sıfırla" e-posta iletisi gönderebilirsiniz. Yapmanız gereken şey, oturum açmak için Windows Live ID gerektiren bir sitede, mesela Sign In , Parolanızı mı unuttunuz?'a tıklamak, sonra adresinizi ve resimdeki karakterleri girmek, daha sonra açılan sayfada "Kendinize bir parola sıfırla e-posta iletisi gönderin"i seçmek, eğer ikinci bir seçenek sunulursa alternatif adresinize mi yoksa parolasını unuttuğunuz adresinize mi diye, her hangi birini seçmek. Eğer @windowslive.com adresinizi seçip, iletiyi o adrese gönderirseniz, Messenger'da oturum açın, Messenger Seçenekleri'nde "Hotmail'i denetlerken ya da Microsoft Passport'un etkin olduğu diğer web sayfalarını açarken mutlaka parolamı sor" seçeneğinin devre dışı bırakılmış olduğundan emin olup Messenger'daki düğmeden Hotmail'e erişin ve Parola Sıfırla iletisini açıp işlemi tamamlayın ve lütfen düzgün, unutmayacağınız bir parolayla birlikte, hesap bilgilerinizi, gizli soru-cevabınızı güzelce belirtin.

Efsane1907 30 Aralık 2007 01:51

Msn Konuşma Penceresinden Bağlantı Açmak

Arkadaşlar , Live Msn Messenger 8.5 kullanıyorum. Ayarlarda "konuşma penceresinden bağlantılara izin ver " seçeneği işaretli olmasına rağmen , karşı taraftan bir bağlantı linki gönderildiği halde , linke tıkladığımda açılmıyor.Nedeni ne olabilir ? Çözüme yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

virtuecat 30 Aralık 2007 02:13

messenger discovery yada plus yuklu ise onlardan daayarlara bakarsan sorunun orada olacagını goreceksın eger yuklu deılse sadece messenger yuklu ıse messenger ı denetım masasından program ekle kaldır bolumunden onar ın

Efsane1907 30 Aralık 2007 02:23

Alıntı:

virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 883195)
messenger discovery yada plus yuklu ise onlardan daayarlara bakarsan sorunun orada olacagını goreceksın eger yuklu deılse sadece messenger yuklu ıse messenger ı denetım masasından program ekle kaldır bolumunden onar ın

Cevap için teşekkürler.Ancak onarım yaptım.Sonuç alamadım.Yine açılmıyor.

xxxDanieLxxx 1 Ocak 2008 09:45

Ben de birşey sorabilir miyim, forumda aradım ama bulamadım...Ben Mozilla Firefox kullanıyorum.MSN'de her iletilerime baktığımda benden parola istiyor.Msn adresini ve parolamı kaydet diyorum hava, su:DBu sorunu çözmenin bir yolu var mı?

[WoL]bL 1 Ocak 2008 10:28

Sorununuz Firefox'tan Kaynaklanmıyor.Msn PLus la ilgisi olması lazım.Herhangi bir parola aktif ettiniz mi Patron Koruma gibi ?

emreyildiz 1 Ocak 2008 12:48

8.5 versiyonunu kullanıyorum ve buradan indirmiştim. Sorunum şu kullanıcılardan birisi Çevrimiçi olduğu zaman altta çıkan uyarıda o kişinin resmi (kullandığı avatar) gözükmüyor, gözükmesi gerekmezmi, bunu nasıl düzeltirim.

ahmetgns 1 Ocak 2008 14:06

Alıntı:

xxxDanieLxxx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 884692)
Ben de birşey sorabilir miyim, forumda aradım ama bulamadım...Ben Mozilla Firefox kullanıyorum.MSN'de her iletilerime baktığımda benden parola istiyor.Msn adresini ve parolamı kaydet diyorum hava, su:DBu sorunu çözmenin bir yolu var mı?

Bu sorunu ben de bir ara yaşamıştım. Ama şimdi denedim tekrar Firefox'ta, cillop gibi girdi parola neyin sormadan. Benim anlamadığım şey şu: MSN'de iletilerime bakıyorum tam olarak ne demek oluyor? Yani Wndows Live Messenger üzerinden mi tıklayarak ulaşmaya çalışıyorsunuz Windows Live Hotmail e-posta kutunuza? Eğer böyleyse Windows Live Messenger bağlantıları normalde Internet Explorer'da açmaya çalışır. StuffPlug eklentisi kullanıyorsanız, yanlış bilmiyorsam onun bağlantıları ve e-posta gelen kutusunu Firefox'ta açtıracak bir seçeneği var. Onu işaretlemiş olabilirsiniz. Bir de Windows Live Messenger'ın kendi Seçeneklerinde Güvenlik sekmesi altında, "Windows Live Hotmail ve diğer Microsoft Passport'un etkin olduğu web sayfalarını açarken mutlaka parolamı sor" diye bir seçenek var. Onun işaretli olmadığından emin olun. Yoksa bu da bu soruna neden olabilir. Olmadı Firefox'un geçici internet dosyalarını temizleyin. Firefox'ta Araçlar>Özel verileri temizle seçeneğini kullanabilirsiniz. Tüm bunlar olmadıysa sorunu daha net anlatabilir misiniz? Ha bu arada, Program Ekle veya Kaldır tablosunda Windows Live Oturum Açma Yardımcısı programı gösteriliyor mu? Yoksa bunu yüklemeniz gerekiyor olabilir: http://get.live.com

Ancak;

Alıntı:

[WoL]bL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 884700)
Sorununuz Firefox'tan Kaynaklanmıyor.Msn PLus la ilgisi olması lazım.Herhangi bir parola aktif ettiniz mi Patron Koruma gibi ?

Messenger Plus! ile hiçbir ilgisi olamaz.

Alıntı:

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 884750)
8.5 versiyonunu kullanıyorum ve buradan indirmiştim. Sorunum şu kullanıcılardan birisi Çevrimiçi olduğu zaman altta çıkan uyarıda o kişinin resmi (kullandığı avatar) gözükmüyor, gözükmesi gerekmezmi, bunu nasıl düzeltirim.

Windows Live Messenger'ın Seçeneklerinde Genel sekmesinde "Kişilerimin görüntü resimlerini göster" seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun. Ayrıca eğer oturum açan kişiyle ilgili bilgisayarınızda kayıtlı bir görüntü resmi bulunmuyorsa, o görüntü resmini görmemeniz normal.

marser 5 Ocak 2008 07:34

Eminim ki bu sorum daha önceden sorulmuş ve cevaplanmıştır. Çünkü çok başa geliyor ama yinede bulamadım cevabını...
En uygun yer olarak burayı uygun buldum...
Daha öncede başıma gelmiş, bir üst versiyon yükleyerek sorundan kurtulmuştum. Webcam deki görüntüm ve camera isteğinde kopmam "live" versiyonu yükleyince düzelmişti.
Şimdi bir akrabama camera veya ses isteği yapınca veya o yapınca akrabamın MSN kopuyo...
Bunun çaresi nedir arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.

seddar13 5 Ocak 2008 20:02

80072745 numaralı hata kodu veriyor windows msn açıo ama WLm açmıo Sınamada Sistem Dosyası hatası weriyor ve
"sistem dosyanızda, ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler war. WLm uygulamasının sistem dosyanızı temizlemesini istermisiniz?" Dior

spk_ghost 6 Ocak 2008 14:21

Başlıyorum;)
WLM ye girşi yapiyorum
şifreyi kontol ediyor
sonra Kişi Listem açılıyor
fakat kullanıcı adının altındaki simgelerin yüklenmesi tamamlanmıo
ve prg kilitlenio
sonra Ctrl + Alt + Del den "işlemler"den "livecall.exe"yi sonlandırınca oturum kapanıyor ve şimdi bağlan deyip giriyorum tekrar
ve sonra kullanabiliyorum

kısacası sorun livecall.exe dosyasında
rastgele birşekilde bunda olduğunu buldum
ayrıca plus kuramiyorum
gerçi şart diil plus ama her seferinde bunu sonlandırmak sıkıo insanı
ne yapabiliris

ahmetgns 6 Ocak 2008 16:14

Alıntı:

spk_ghost adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 889248)
Başlıyorum;)
WLM ye girşi yapiyorum
şifreyi kontol ediyor
sonra Kişi Listem açılıyor
fakat kullanıcı adının altındaki simgelerin yüklenmesi tamamlanmıo
ve prg kilitlenio
sonra Ctrl + Alt + Del den "işlemler"den "livecall.exe"yi sonlandırınca oturum kapanıyor ve şimdi bağlan deyip giriyorum tekrar
ve sonra kullanabiliyorum

kısacası sorun livecall.exe dosyasında
rastgele birşekilde bunda olduğunu buldum
ayrıca plus kuramiyorum
gerçi şart diil plus ama her seferinde bunu sonlandırmak sıkıo insanı
ne yapabiliris

Size WLM'yi onarmanızı tavsiye ederim. Program Ekle veya Kaldır penceresine gidip, orada WLM'nin altındaki "destek bilgisi için burayı tıklatın"a tıklayıp daha sonra Onar'ı seçin. Onarmak da düzeltmediyse, aynı yerden Messenger'ı tamamen kaldırın, Windows Live adresinden (8.5) sürümünü geri indirin ve yükleyin. Çünkü livecall.exe Messenger çalıştığında çalışmaz. Ancak amerika ya da başka uygun herhangi bir bölgeden kaydettirdiğiniz bir eposta adresi ile messsengerda oturum açtığınızda kişi listenizde bir telefon ahizesi düğmesi belirir ve ona tıkladığınız zaman livecall.exe işlemi çalışmaya başlar ve işlemlere gelir. Türkiye hesaplarında bu livecall.exe işlemi çalıştırılamıyor. Zaten "kullanıcı adının altındaki simgeler" ile de ne kastettiğinizi anlayamadım. Dediğim gibi, siz en iyisi Messenger'ı kaldırın ve 8.5 sürümünü geri kurun. Umulur ki bu düzeltmeden sonra Messenger Plus!'ı da kurabilirsiniz :P

spk_ghost 7 Ocak 2008 03:08

peki yarın hallederim
zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürler
bide anlamaniz için:D
http://img258.imageshack.us/img258/2093/93477930cw6.jpg

uzay adamı 7 Ocak 2008 18:25

msn açıldıktan 10 sn içinde kendiliğinden kapanıyor

windows mesenger kullanıyordum. ek olarak discovery yükledim onu sildim plus yükledim. onu silip tekrar discovery yükledim son olarak sildim ve şimdiki kullandığım plus yükledim. her bilgisayarı açmamda ve msnyi açarken messenger discovery.dll dosyasını 2 kere yükledin hata diye uyarı veriyordu bilgisayarda girmediğim yer kalmadı dosyalrı hep sildim ama yinede bu uyarı geliyor.

ve şimdide 4 gündür msn açıyorum 10 snyede kapanıyor. sonra başka adreslerle açmayı denedim onalrda ilkinde sorun olmadı ama şimdi onlardada aynı oluyor özellikle benim msn adresimde bunlardan nasıl kurtulabilirim :*(

NeutralizeR 7 Ocak 2008 21:57

Alıntı:

uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 890471)
windows mesenger kullanıyordum. ek olarak discovery yükledim onu sildim plus yükledim. onu silip tekrar discovery yükledim son olarak sildim ve şimdiki kullandığım plus yükledim. her bilgisayarı açmamda ve msnyi açarken messenger discovery.dll dosyasını 2 kere yükledin hata diye uyarı veriyordu bilgisayarda girmediğim yer kalmadı dosyalrı hep sildim ama yinede bu uyarı geliyor.

ve şimdide 4 gündür msn açıyorum 10 snyede kapanıyor. sonra başka adreslerle açmayı denedim onalrda ilkinde sorun olmadı ama şimdi onlardada aynı oluyor özellikle benim msn adresimde bunlardan nasıl kurtulabilirim :*(

MessengerDiscovery Live'ı bir kez daha kurup kaldırın. Bu işlemler esnasında Windows Live Messenger'ınız tamamen kapalı olsun.

Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Gizli dosya ve klasörleri göster.

*C:\Program Files\MSN Messenger\ ve C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörlerinin içinde winhttp.dll ve version.dll dosyalarının olup olmadığını kontrol edin. Eğer mevcutlarsa bu dosyaları siliniz. (Not: Messenger sürümünüze göre bu klasörlerden birisi sisteminizde bulunmayabilir.)

cybord 8 Ocak 2008 19:41

HeLP Mee

arkadaşlar beni ekleyen kişinin profilini görebilme veya öğrenme imkanım warmı yani msn e kaydolduğu adı soyadı falan. ilgilenirseniz sevinirim. konularda aradım ama bulamadım umarım daha önce sorulmamıştır sorulmuşsada af ola :)

NeutralizeR 8 Ocak 2008 23:33

Alıntı:

cybord adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 891699)
arkadaşlar beni ekleyen kişinin profilini görebilme veya öğrenme imkanım warmı yani msn e kaydolduğu adı soyadı falan. ilgilenirseniz sevinirim. konularda aradım ama bulamadım umarım daha önce sorulmamıştır sorulmuşsada af ola :)

Bir kişinin Profili/Space'i var mı yok mu nasıl anlarım?

emre22m 10 Ocak 2008 18:20

arkadaslar mrb.ya ne olursunuz bana su nokia 6288 ın cep msn programının nerde oldugunu bılen varsa allah rızası ıcın solesın.cıldırmak uzreyım bulamıyorum hıc bır yerde. :(

ahmetgns 10 Ocak 2008 20:53

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 892068)
Alıntı:

cybord adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 891699)

Bir kişinin Profili/Space'i var mı yok mu nasıl anlarım?

Zaten sizi ekleyen kişiyle ilgili Messenger'ın açtığı pencerede Profili Göster bağlantısı var. Ona tıklayarak kolayca profili görüntüleyebilirsiniz. Zaten o bağlantının amacı da sizin onunla iligli bir eylemde bulunmadan önce şahsı tanıyabilmek. Eğer kişi listenize eklemişseniz de kişi listesinde kişinin üzerinde sağ tıklayıp Görünüm>Profil tıklarsanız, sizi o kişinin profiline ulaştırır.

J3uLuTBeY 11 Ocak 2008 00:11

msn 8.5 betayı nası indirebilirim YArdımcı olurmusunuz

ahmetgns 11 Ocak 2008 00:14

Alıntı:

J3uLuTBeY adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 894134)
msn 8.5 betayı nası indirebilirim YArdımcı olurmusunuz

8.5 sürümü artık beta değil, son genel sürüm. Windows Live adresinden indirebilirsiniz.

İlla beta olsun istiyorsanız >> https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/72711-windows-live-messenger-9-0-wlm-9-0-beta-tr.html

romantik84 12 Ocak 2008 23:15

merhaba,
bir kaç gündür bir sıkıntı var msn m de.. msn açılıyor fakat birine mesaj attığım anda bir hata mesajı veriyor ve kapanıyor. verdiği mesaj
windowsa live messewnger bir sorunla karşılaştı ve kapanması gerekior. bu durumdan dolayı özür dileriz.
işiniz yarım kaldıysa özür dileriz...
falan diyo. ne yapabilirim. acil yardımcı olur musunuz? teşekkürler...

junkdealer 14 Ocak 2008 08:28

Windows Live Messenger 80072745 hatası msnmsgr.exe dosyasının adını değiştirince düzeliyor. Ayrıca bu hata Plus yükledikten sonra olmaya başladı....

MelancholiscH 14 Ocak 2008 18:50

Yardım :moo:

Pc dekı wındows live messengerde bırısı lınk yolladıgında lınke tıklıorum bıse acılmıor + msn kısıler kısmının altındakı webde ara kısmında bısı arayınca yıne bısı acılmıor + msn daha oturum acmamısken sıfrenızı mı unuttunuz gıbı kısımlara tıklıorum gırmıyor.. Yardım lütfen. (:

virtuecat 14 Ocak 2008 23:42

Alıntı:

Theodor adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 897689)
Pc dekı wındows live messengerde bırısı lınk yolladıgında lınke tıklıorum bıse acılmıor + msn kısıler kısmının altındakı webde ara kısmında bısı arayınca yıne bısı acılmıor + msn daha oturum acmamısken sıfrenızı mı unuttunuz gıbı kısımlara tıklıorum gırmıyor.. Yardım lütfen. (:

http://img152.imageshack.us/img152/9094/msx2nc0.png

araçlar seçenekler güvenlik sekmesindeki ayarlar bu şekildemi? değil ise ayarları bu şekilde duzenleyın

MelancholiscH 15 Ocak 2008 16:03

Benım bunun aynısı orası..

bKo_61 15 Ocak 2008 22:21

Loader.exe ?

Selamunaleyküm...

Arkadaşlar WML 8.5 kullanıyorum ve açarken "Loader.exe Windows Tarafından Bulunamadı." diyor.Ardından MSN açılıyor ancak oturum aç dediğim zaman "Oturum Açılıyor..." diyor ve saatlerce öylee dönüyor.Açmıyor MSN'imi yani...Kaldırdım yeniden kurdum ama olmadı !

Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık