![]() |
Bu gece, Ay doğarken şehre, hüzünlü bir acı bürür, Titretir yorgun kalbimi haykırsam askımı karanlığa, duyan olur mu sesimi? Bu gece, yıldıza benzeyen gözlerin bir dokunuşla eritir buzlarını kalbimin ve bakışların kesiştiği noktada gözler askı haykırmak ister. Anlamam arsız kalbim neden engel teşkil eder... Bu gece, Sen bakışlarını çevirirken gecenin koyuluğuna sarar imkânsızlık benliğimi gönül solgun bakışlar nemli Bekler umutsuz vuslata ermeyi hüseyin oğuzhan erol |
Hadi git sorgusuz sualsiz gidişin göçmen kuşlarını andırmasın büsbütün ansızın git yüreğimdeki gülü koparda git batan güneş şahit olmasın kör bir gecede git yıldızları ağlatta git sen sevmesende sevildiğini bil de git! seyithan yusufoğlu |
hiç sevmem gitmeleri gitmeler zaman alır insan hiç olmadığı kadar kırılır hele birde sevmişse zamanında olmazdır gitmek, olurun yanında yer alır tüm gitmelerden nefret ediyorum yüzüme bakmandan korkuyorum en çok sana sarılıp ağlamaktan susmandan ve beni bırakmandan öfkemi yenemiyorum tüm gitmelerden nefret ediyorum acımaz ya sensizlik bana bir telefon bile açamıyorum çaresiz batıyorum gözlerine, içine eriyorum belki ama gidiyorsun tüm gitmelerden nefret ediyorum soğuyorum bu şehirden gittikçe yok oluyor avucumda en sevdiğim galata çatlıyor fitrelerde hiç elini tutmayışım o yüzden yanındayken gidiyorsun diye tüm gitmelerden nefret ediyorum yağmurun yağmasını, günesin açmasını istemiyorum hayat kısa sürecek sen yokken umut kalmayacak yokluğunun kıyılarına başka gemiler vuracak ya da başka limanlar olacak senden sonra sen git ben tüm gitmelerden nefret ediyorum karşılıksız yaşıyorum bir şeyleri isyanlarla sürdürüyorum hayatimi yüzünü göremediğim her dakika bohemleşiyorum kırmak istemiyorum kimseyi korkuyorum gitmelerden saklanıyorum sevginin arkasına ve ben hala farkındayım sen olmasan da bu aşkı yaşatacağım tüm gitmelerden nefret ediyorum seni virane şehirlere bırakıyorum kendimi gececi meyhanelere aşıyorum geleceği gözünün önünde ve gidiyorsun bedenden ok geçiyor bildiğin halde yine gidiyorsun biliyorum mecbursun olsun korkuyorum gitmelerden saklanıyorum sevginin arkasına ve ben hala farkındayım sen olmasan da bu aşkı yaşatacağım Hilal Aydın |
Rüzgar Olsam... Bir rüzgar olup yanına gelmek isterdim Usulca saçlarında dolaşmak Aklındaki yüreğindeki sıkıntılarını senden alıp Uzaklara çok uzaklara taşımak isterdim Benim kokumu Benim duygumu Benim sesimi taşımak isterdim yanıbaşına Benim seni nasıl özlediğimi anlayasın diye Delice sana esmek isterdim Bir rüzgar olup yanına gelmek isterdim Yanlız olmadığını Bu dünyada senin bir gülüşünle gülen Bir damla gözyaşınla acıyan Yüreğinin her atışıyla hayat bulan Bir can olduğunu anlatmak için O güzel gözlerini daha yakından görmek Ellerine usulca dokunup yanında olmak için Bir rüzgar olup yanına gelmek isterdim Kimseden utanmadan Yüzüm kızarmadan Seni ne kadar sevdiğimi kulağına fısıldamak için Bir rüzgar olup yanına gelmek isterdim Delice eserken geçtiğim yerlere senin aşkını yazmak için Hülya CAN |
Zaman Hayat meçhule giden, Bir yol misali, Akıp gidiyor. Zamanla arkadaş olup, Aleyhimize işliyor. Damarlardan kan akıyor, Gözlerden yaşlar, Nice aşklar bitiyor, Bir günün ardından, Zaman nasılda geçiyor habersizce, Hiç farkına varmadan... Merve Kahraman |
Her gece hayallerimle yok olurum bu hayattan Sen yoksun ya bir ateş düşer şurama Ağlarım Ama bilirim gözyaşımın duramacağını Sonra yıldızlara bakarım, karanlık olur her yer Korkarım Sen yoksun ya acır yine sol yanım Üşürüm Geceler boyu ve şimdi bitti her şey. Özge Özkan |
Bir tanem,gün gelecek birlikte karşılayacağız güneşin doğuşunu... İçimizdeki sevginin ışığı karanlıkları aydınlığa kavuşturacak,gülüşümüzle... Rüzgarın savurduğu,kuru yaprakları yeşile çevireceğiz,dokunuşumuzla.. Türkülerde,şarkılarda ses olacağız, özlemlere... Ayrılıklar, ayrı kalmışlıklar olsa da,aşkla yanacağız,ağlayan gözlerde... Nerde, ne zaman beş dakika görüşebilme arzusu,düşlerimizle yaşayacak... En güzel günleri yarınlarda da yaşatacak,gönlümüzün bağlılığı... Mahmur gözlüm, sen unutmaz,tutarsan ellerimden,acıyı unutacak yüreğim... neriman mert |
Karanlığa büründü çocuksu gülüşlerim Yağmurlar okşamaz oldu saçlarımı... Ve bir sonbahar akşamı, ayrılık çaldı kapımı Aslında ayrılmak bile denmez, zaten ne kadar berraberdik? Ama o akşamı hiç unutmayacağım Hain bir yağmurda ıslanırken ümitlerim Çınlamaya başladı kulaklarımda ayrılık kokan sözlerin Her sözün saplanırken yüreğime bir ok misali O gece yağmur değildi gözlerimdeki! Yavaş yavaş kaybolurken gözlerimden Seni utumuyacağım dedim sessiz bir çığlıkla Ve unutmadım. Belkide unutamadım. Mahvoldu günlerim hüzün düştü gecelerime Ani bir sıçrayışla bölündü bütün rüyalarım Sabahlara kadar ıslandı hayallerim gözlerimde Çok istedim herşeyi unutup tozpembe bakmayı hayata Ama tozlarında boğuldum pembe yolların O kadar çok istedim ki gülmeyi beceremedim Bir tebessümün bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum En büyük umudum oldu en küçük hayallerim Onlarda tükendi. Ve şimdi ağlıyorum ******* arayan bebek misali Dönüp bakmadın. Yağmur değil gözlerimdeki. Bahadır Ünal |
Aşığım Demekle Aşık Olunmuyor. AYRILDIM SONUNDA SENSİZLİK HARAM HAYAT HARAM OLDU GÖZLERİM SENSİZ GÖRMEZ KULAKLARIM SENSİZ DUYMAZ NEREYE BAKSAM SEN VARSIN BURDA HEP KALBİMDESİN KALBİMDE HALA KULAKLARIM DA ÇINLAR SESİN HALA SENİ SEVİYORUM DEYİŞİN AYRILDIK İŞTE MUTLUMUSUNUZ AYRILDIM SONUNDA TAYFUN KURU |
Kisa da olsa bu aski neden yasadik Birbirimizi kandirdik aldattik hislerimizle oynadik Hayaller kurduk yasadik masallar icinde Sen Mecnun ben Leyla, askimiz hic bitmeyecek topraga gidecekti ölüme bizimle Basaramadik,biz cok farkliydik Maglup ayrilip küstük kadere Yalan asklara atildik yaban ellere Dönemezdik artik geriye dönsekte deliye Sen bana ben sana susamis ayrilik bizi öldürse bile Unutmak cok zordu unutmak yoktu sözde Ama biliyorduk ask birarada olmamiza yetmiyordu Biz farkliydik, iki yabanci iki yalanci Peki ne olacak sonumuz ne birlikte ne ayri yapamiyoruz Yasayamiyoruz hayati Mesafeler koyduk araya kilometrelerce Gittim uzaklara sensizlige ama Engelleyemedim rüyalarima girmeni Sarkilarin hep seni anlatmasini Baktigim heryerde hayalini görmemi Alisamadim yokluguna Artik degistirmezdi dönüsüm hicbirseyi Azaltmazdi yüregimizdeki hicrani En aci seyse askimiz kaybetti Kalplerimiz ise aska inancini Yetmedi hicbirsey bizi geri döndürmeye Ayaklar altinda ezilen cicekler gibiyiz Rüzgarin savurdugu yapraklar gibiyiz Askin unuttugu iki serseriyiz Geriye dönmeyecegiz ama Birbirimize hasret ve ac ölecegiz... Şirin Demir |
| Saat: 05:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık