![]() |
Alıntı:
|
neutralizer dediklerini aynen uyguladım. "yordam giriş noktası msncore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" şeklinde bir hata oluşuyor. eski patchlerle benle birlikte 2 arkadaşım daha msn 8.5 i kullanamıyor. Taa geçen güncellemede dediklerini aynen uygulayıp sorundan kurtulmuştum fakat dün geceden beri bu dosyalarla sonuç alamıyorum, dosyalara bir eklenti yapmanız durumunda sorun çözülebilir mi acaba? |
windows live messengerin uyumluğuda windows 2000 idi onuda düzelttim suan msnmsgr.exe dosyasıyla windows live messenger her ikisindede uyumluluk ayarı yapılmadı buna ragmen wlm tıkladığımda açılmıyor arkadaşlar 4 saatten beri ugrasıyorum .. bi sonuç alamıyorum :( |
Alıntı:
Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messeger'ı bulup Onar'ın. Ardından exe dosyasını kopyalayın. @Casper123 Siz de aynı şekilde Windows Live Messenger'ı onarıp sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalamayı deneyin. |
Neutralizer : Onar diyorum kullanmaya calıstıgınız özellik , şuanda kullanılmayan bir ağ üzerindedir. yükleme paketini içeren başka bir klasör yolu girin filan yazıyor |
Alıntı:
|
Neutralizer dediğini uygulamama rağmen sonuç değişmedi. aynı hata sürüyor |
Windows Live Messenger 8.5'i WLInstaller dediğiniz program hiçbir internet sitesinde aktif değil bu yüzden inmiyor. |
Alıntı:
Microsoft, WLM 8.5'i sunucularından kaldırmış sanırım. Burdan indirin WLM 8.5'i: https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=11957&d=1194323288 |
derleme de 1302.1018 gözüküyor gerçi ama neden olmadı bilmiyorum. |
farklı bir derleme yok ayrıca dediğim gibi daha evvel de aynı bu çektiğim dosya ile sorunu ortadan kaldırmıştım ama dünden beri aynı dosya işe yaramıyor. benim durumumda olan var mı? |
Neutralizer Şuan sorun yok açıldı sadece plus eksik. nasıl düzeltebilirim |
Alıntı:
|
Emeğine sağlık herşey hallodu ama bu msgres.dll dosyası üstünde yaptığın değişiklikler hoşuma gitmedi reklamsız olunca alışamadım bi garip geldi bu dll nin orjinal halini aradım bulamadım eğer upload edebilirsen çok sevinirim |
Alıntı:
|
Plus oluyor Ama Oturum Açılmıyor ''daha yeni bir sürüm var'' uyarısı cıkıyor. |
Alıntı:
|
NeutralizeR yardımın için gerçekten teşekkür ederim,emek sarfediyorsun ama maalesef sorunum hala çözülmedi. msncore.dll yi de çekip eskisiyle değiştirdim aynı sorun sürüyor. |
Alıntı:
Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... Siz Windows Live ürünlerini kaldırdıktan sonra (Messenger dahil) Windows Live Messenger 8.5'i yeniden kurun ve sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalayın. |
arkadaşlar bende 8.5 kullanıyordum bugün yeni sürüm var diyerek açmadı mecburen yeniyi yükledim çalışyorda ama memnun değilim eski sürüme geri dönmek iistiyorum onda plus discovery stuffplug hepsi çalışıyordu.eski sürüme geçmek için yeni sürümün dosyasına mı kopyalayacağız ilk mesajdaki yönergeleri yoksa yeni kaldırp tekrar eskiyimi kurmam gerekiyor yardımcı olursanız çok memnun olacam şimdiden teşekkür ederim |
Nıhayet :) plusla sorunsuz bir şekilde calısıyor hersey ıcın tesekkürler , yarında sorunsuz bir şekilde acılır değilmi ? :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Düne kadar sorunsuz bir şekilde msn 8.5 kullanıyordum yalnız bugün yeni sürüm update istedi. gereken sürüm update'ini yaptım(WML_9.0) Yanlız açıldıktan 30 saniye sonra hiç bir hata vermeden oturumdan düşüyor. Tekrar açıp denediğimde yine aynı şey. Şuan Msn 8.5 kullanıyorum(uyumluluk modu windows 2000) Plus ve script kullanmadıgım için bir sorunum yok aslında her ne kadar son sürümün güvenlik seviyelerinin daha yüksek olmasından dolayı olmasını istesemde. Sormak istediğim; *msn son sürümünde bulunan bu bug işletim sisteminden mi kaynaklanıyor (Evde XP kullanıyorum ve son sürüm bug oluşturuyor, Ofiste windows7 var,sorunsuz bir şekilde hiç bir patch ve ayar uygulamadığım halde çalışıyor) *yoksa msn sürümünden mi kaynaklanıyor. |
teşekkür ederim şimdi kaldırıp deneyecem sonuçtan haberdar ederim. |
herşey sorunsuz ve çalışıyor ilgi ve alakanız için teşekkür ederimm ... çok mutlu oldum:) |
saol dostum ellrıne salık 8.5 te coklu msn fılan oluo ama msnplus calısmıo ama onemlı dııl coklu oldu 8.5 te calısıo cookk thanks beterlı 9.0 dan kurtuldum xD |
paylaşımınız için çok teşekkürler..yeni güncelleştirme pcde hata veriyodu..işeyaradı burdan indirdikelrim :)) çoooooooooookkkkkkkkkkk teşekkürler.. |
cok saolun 9u hic beenmemiştim bu zipi indirdim ve herşeyi yaptım oldu alttaki sacma reklamlarda kalktı birkez daha teşekkür ederim |
Herşey gayet açık net çok sağolun fakat. 8.1 i kuruyorum sonra zip indiriyorum işlemi yapmadan bakıyorum sürüm 8.1 ama indirdigim 8.1 zipindeki exe yi yapiştırdıktan sonra 8.5 oluyor sürüm e baktıgımda 8.5 yazıyor. Ve yine güncelleme istiyor. ziplerde bir karısıklık var galiba ilgilenirseniz sevinirim. 8.5 de denedim sorun olmadı çalısıyor fakat 8.1 de işe yaramıyor onuda ayarlarmısınız. |
walla mükemmelsinnnnnnnnnnnnnnnn :) |
8.5 exe dosyasının A-Patch uygulanmamış, sadece güncelleme zorunluluğu kaldırılmış versiyonunu alabilir miyim? Teşekkürler. |
Alıntı:
|
8.1 Kullanıyorum.. Bahsedilenler gibi bende de sürümün yükseltilmesi adına uyarılar oldu.. Verdiğiniz dosyayı İndirdim hatta bu silip silip 3. defa yuklemem ve yine hata verıyor.. Hasarlı arşiv tanınmayan arşiv sonu vs... Kopyalayamıyorum msnmsgr.exe'yi.. Bi ilgilenirseniz sevinirim..:smiley9: Ne son sürüm yüklenince açılıyor Ne de 8.1'den girebiliyorum.. Anlamış değilim ne yapılmaya calıştığını.. Ama fazlasıyla sınırlendım :hysteric: |
Verdiginiz 8.5 zip dosayasini indirip yükledim msn acildi ama kamerayi actigim zaman ses gelmiyor simdide karsi taraf ne beni duyuyor nede ben onu diyer seslerin hepsi var yanliz mikrofon calismiyor ayarlara bastigim zaman su an kullanamassiniz gibi uyari veriyor ..Mikrofan ayarlari hepsi tamam ama ses yok neden olabilir yardimci olurmusunuz. |
benim msn 8.5 ama açılmıyor haalen yeni sürümü yükle diye uyarı geliyor nasıl yapacam :( |
son sürümde cam görüntü kalitesini arttırmanın bir yolu varmı... iyileştirmek yerine rezil etmişler messenger'i... |
8.1 kullanıorum oldu cam falan ama plus fln olmuor lütfen yardım :/ |
Windows 2000 uyumluluk ayarını kaldırın. Bu konunun ilk mesajından 8.1'e uyumlu olan msnmsgr.zip dosyasını indirin ve içindekileri Messenger'ın kurulu olduğu klasöre kopyalayın. Bu işlemleri Messenger tamamen kapalıyken yapın. |
süperrrrrrrr :) kaç gündür bu dertle uğraşıyordum.sonunda çözüldü ama pc nin galiba canına okudum :):):):) Alıntı:
şu imnkanda var....izp dosyasının içindekileri çıkardığında wlm 8.5 in icon u çıkıyor içinden.onu kısa yol yapıp masa üzerine kopyaladım.ordanda başlatın yanındaki icon lara taşıdım..onu tıklayarak da direkt olarak wlm yi açabiliyorum..sorun yaratmıyor..bence bu şekilde daha kolay:D |
uyumluluk modundan windows server sp1 seçince herşey çalışıyor discovery plus stuff plug falan gerçi bende windows 7 yüklü windows server sp1 uyumluluk modu xpde varmı bilmiyorum |
plus seçeneğini kullanamıyorum bu yamada bilgisi olan var mı :( |
çok teşekkür ederim emekleriniz için :):) herşey düzgün çalışıyor plus ı baştan yükleyip güncelleştirince sorun kalmıyor.. |
patron teşekkür ederim emeğine sağlık |
Bende yaptım teşekkürler :) |
arkadaşlar bir sorun da benden, 8,5 buradan indirip kurdum fakat ben live mail de kullanmak istiyorum, ama live mail buradan verilen msn dosyasının içinden çıkmadı bu konuda acil yardıma ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler. |
yardim edin lutfen,ben kac kere msn bilgisayardan kaldirdim,yeniden indirdim.ama msn acmiyor.aciyoda 10 saniye icinde hemen kapaniyor.yardim edin lutfen. |
Plus yüklenmiyor. 8.1 sürümü için konuşuyorum... "Messenger Plus! live, Windows Live Messenger'ın varlığını gerektirir" diye bir uyarı alıyorum. Uyumluluk modunu ayarlamadım, msn gayet normal bir şekilde açılıyor fakat Plus yüklenmiyor. Ne yapmam gerek? |
Her şeyi uyguladım. Oturum açılıyor.. Sekmesinde kalıyor. Ayriyetten o sekme devam ederken. E-posta bildirimi geldi. Nasıl olmuş olabilir :S |
iyi olmuş emeği geçenlere çok teşekkür ederim saygılar kolay gelsin |
emeğinize sağlık tşkler |
| Saat: 12:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık