![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet hata kodlarımı yok etmeyi başardım sonunda.Mail programımda messenger programımda a-patch'imde sorunsuz çalışıyor.Ama bu demek değil ki sorun çıkmayacak.Kesin çıkar eminim.Ama bir kaç gün kullanalım bakalım...Teşekkürler yardımlarınız için. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hala Aynı Hatayı Veriyor Napmalıyım:( |
bnde saatle tarihi guncelledim olmadı baska cozum yolları bılıosanız lutfen verın lazım sewgılımmle msnede konusamıorum :S |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu verildimi bilmiyorum ama programı kurduktan sonra messenger ile ilgili kısımları bu program sayesinde kaldırıp tekrar messenger kurun https://www.msxlabs.org/forum/attachments/22184d1277574025-windows-live-messenger-guncel-kamera-sorunu-ve-cozumu-msicuu2.zip |
arkadaşlar benim msn de bi sorun var ben mesaj yazıyoyorum bende yazdığım mesaj sol tarafta gösterio sağ tarafta çıkıyormuş ama yazı ve bu nedenle arkadaşlar yazımı okuyamıyo lütfen bir çözüm bulun |
Alıntı:
Bilgisayarınızda MessengerDiscovery programı yüklüyse onun Ayarlarından "İletilerimi sağa yasla" seçeneğini seçmişsinizdir. İşareti kaldırıp onaylayıp deneyin, arkadaşlarınıza sorun, hala öyleyse Messenger'dan tamamen çıkıp yeniden başlatın. |
öncelikle herkese kolay gelsin Saçma ve cok sinir eden bi durumla karşı karşıyayım Sorunsuz baglandıgım msne attıgım formattan sonra baglanamıyorum msnim acılıo fakat 1 dakika ıcınden baglantınız koptu dıyor ama ınternet baglantımda bir kopma olmuyor degisik versiyonlarınıda denedım yıne aynı sonuc fakat wındows messengerdan baglanınca baglantı kopmuyor bu sorun yuzunden 2. formatı attım sonuc yine aynı aciL bi şekiLde yardımlarınızı bekLiyorum? |
iyi günler diliyorum msn imi açamıyorum bağlantı hatası veriyor hata kodu 80048820 genişletilmiş hata kodu 8004840f lütfen yardımınızı bekliyorum ilginize şimdiden teşekkürler burdan yazılım desteği alabileceğimi öğrendim o yüzden bugün üye oldum başarılar msn imi açamıyorum genişletilmiş hata kodu 8004840f veriyor acil cevabınızı bekliyorum teşekkür ederim ilginize |
Alıntı:
|
0x8000ffff sorununun benim gibi yaşayanlar var ise yardımcı olmaya çalışacağım .bu sorunu msn 9.0 betayı yükledikten sonra aldım. yapmanız gereken Windows Installer CleanUp Utility programını indirip yüklemek daha sonra c ordandan program files de Windows Installer Clean Up klasörüne girmek. orda ki Windows Installer Clean Up prograımını çift tıklatınca açılan kutucukta windows live beta ve messenger işaretleyip altta remove yani sil seçeneği tıklanır. işlem bitmiştir. msn 8.5 inizi yükleyebilirsiniz. ha bu arada denetim masasından kaldıramadığınız dosyalarıda burdan kaldırabilirsiniz. eğer bi nebze olsun yardımcı olduysam ne mutlu bana. |
başlata tıklayın çalıştır..... aşağıya yazdığım komutu çalıştır penceresine yapıştırın... msiexec /x {5D4A033A-A286-44BE-A0F0-B05FAC25D07F} yapın düzeliyor |
Windows installar cleanUp Utility |
Live Messenger Hata Raporu Arkadaşlar msnde ara sıra durduk yere kapat sorunu yaşıyorum neden olduğu hakkında bi düşüncem yok ve bu yüzden size başvurmak istedim.Bazen ard arda bile tekrarladığı oluyor.Bu hata raporu windowsun kendine ait hata gönder/gönderme seçeneği bulunan rapor.Windows professional service pack 3 sürümüne sahibim ve .net framework 3.0 kurulu.Yardımınızı bekliyorum.Teşekkürler ;) |
Arkadaşlar yardım edebilecek olan yok mu ?? Resimlerini upload ediyorum bakın; http://img70.imageshack.us/img70/811/hataxk7.jpg Buda hatanın ayrıntılı raporu ; http://img370.imageshack.us/img370/477/hataayrntsen1.jpg :*(:*(:*( |
arkadaslar bana bir yardımcı olun yaa benim kücük kız bilgisayarı fazla kurcalamış bende işin içinden cıkamadım sanırım msn ile ilgili sildim tekrar kurduğumda ekranda yazan şu:uygulama düzgün olarak başlayamadı(0xc0000034).işlemi sonlandırmak için TAMAMdüğmesini tıklatın .yazıyor internette aradım bulamadım bir acil yardım lütfen ........... |
|
Selam arkadaşlar msn sayfası açıldığında görüntü çıkmıyordu böyle bir sorunla karşılaşmıştım formlarda tesadüfen sebebinin ekran kartından kaynaklanabileceğini öğrendim ve ekran kartının driverini kaldırıp tekrar kurdum sorun kalmadı belki böyle sorunu olan veya olabilecek arkadaşlara katkım olur diye düşündüm |
sıtede yazdıgı gıbı butun msn ve wındows lıve perogramlarını dosyalarını tek tek elle sıldım wındows ınstall clean up ı yukleyıp onlada sıldım hata vermıyor fakat messenger ı tekrar yuklemeye calıstıgımda yukleemedı daha sonra tekrar dene ye tıkla sonra tekrar dene dıyor sureklı lutfen yardım http://img156.imageshack.us/img156/3967/ads305zlk351lkkjhrk7.th.jpg |
Kritik Hata 2 Messenger oyun hizmeti kritik bir dosyaya erişemedi. Lütfen bu pencereyi kapatıp yeni bir oyun başlatın. yenıden yukledım kaldrdım tum dosyaları ama olmadı.Yardım eder msnz? |
Alıntı:
|
Arkadaşlar MSN 8000ffff kesin çözümü buldum... Aşağıdaki gibi... BİR KAÇ DAKİKADA PROBLEM DENEN BİŞEY KALMIYOR http://img68.imageshack.us/img68/9420/43994323qi6.jpg http://img391.imageshack.us/img391/5333/18363611oh8.jpg . |
aynısı bendede oluyodu ama buqün NeatRuLizer in dosyası sayesinde düzeldi :) çok saol |
0x8ac70013 anlamı nedir yartım lütfen |
Hata Kodu:8007007 e Bu hata Nedir ve Nasıl çözümlenir Lütfen yardım.. Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
80ee0080yartım lütfen Nasıl çözümlenir |
ben windows xp sp2 kullanıyorum bir hata kodu almama rağmen msnyi yükleyemiyorum daha önce aynı şekilde bir bilgisayarda kurulum yaparken bir dosyanın adını değiştirince oluyordu unuttum lütfen yardım şimdiden teşekkürler |
arkadaşım haklısın bilgisiyarcıma sordum kısa yoldan format dedi... Format atınca yine 8,5 yüklücek tşk arkadaşım |
Windows Live Messenger 9.0 Final 80004002 Hatası Arkadaslar msn son surum yukledım bu hatayı verıyor msn gırmıyor yenıden denedıor denıyorum bu hatayı verıyor yıne neden nasıl duzeltcem bunu ? |
OX8000FFFF Hatası alıyorum İleti görüntülenemedi Windows Live Mail bu iletiyi görüntülerken beklenmeyen bir sorunla karşılaştı. Bilgisayarınızda belleğin veya disk alanının azalıp azalmadığını denetleyip yeniden deneyin. Windows Live Mail Gelen Kutusundaki 1. msj. açılıyor çok güzel okunabiliniyor sonraki mesajların sag tarafındaki sayfada ise üstteki msj.alıyorum daha sonra açılan GÖREVLER - HATALAR Sekmeleri bulunan küçük pencerenin HATALAR bölümünde ise aşagıdaki msj. alıyorum ve e - maillerimi kesinlikle okuyamıyorum neler yapmam lazım hatayı düzeltebilmek için acaba... Windows Live Mail istenen iletiyi yükleyemedi. Konu 'Yani baslik ( TNC-TR )' Sunucu Hatası: 0x8000FFFF Sunucu: 'http://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx' Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x8000FFFF |
:DŞİMDİ MESSENGERİ AÇILMAYAN HATA VEREN ARKADAŞLARA ŞUNU SÖYLÜYORUM: MESENGERİNİZ AÇILMIYORSA YOK ŞU DLL HATASI VERİYOR YOK BİLMEM NE HATASI VERİYOR İSEEEE EN KISA YOLDAN YAPCAĞINIZ EN BASİT ŞEY VE KESİN ÇÖZÜÜM; MSNSİ ÇALIŞAN BİR BİLGİSAYARDAN C:\Program Files\Windows Live\Messenger DOSYASINI KOMPLE KOPYALAYIN KENDİ BİLGİSYARANIZA AYNI YERE YAPIŞTIRIN HATTA DAHA SONRAKİ FORMAT VS .SORUN YAŞAMAMANIZ İÇİN D KLASÖRÜNEDE AYRICA BİR YEDEK ATARSANIZ İYİ OLUR.SON OLARAK BİRDE TEŞEKKÜR EDERSENİZ DAHADA İYİ OLUR;) |
4 gün geçmiş sorunuma yardımcı olacak cevap yazabilecek hiç bir arkadaşım yokmu acaba... S & S |
Şifre bölümünde "Beni hatırla" seçeneğinin işaretini kaldırın ve şifreyi elle girin. Bir kez sorunsuz bir şekilde oturum açtıktan sonra tekrar bu seçeneği aktif edebilirsiniz. Ayrıca Araçlar > Seçenekler > Gelişmiş > Bakım > ekranınde Genel ve HTTP seçeneklerini işaretledikten sonra yeniden deneyebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
MERHABA,AYNI SORUN BENDE DE OLUŞUYOR |
8007007e hatası 8007007e sorununu nasıl giderebilirm? |
Msnim 8e5e05f6 kodlu hata veriyo yardımcı olursanızz sevinirimm arkadaşlarr |
Alıntı:
KESİNLİKLE ÇALIŞIYOR!!!Abi sana bi tesekkuru borc bilirim tesekkur etmek icin uye oldum ve tekrar tesekkur ederim bu prgram sadece WLM icin degil hersey icnde lazım ^^ ;)saol :) |
http://www.ukimagehost.com/uploads/4beabe938c.png WLM 8.5 Yuklenırken Boyle Bı Hata Alıyorum , Anlıyamadım Bılen Var İse Soyleyebılırmı ? |
Alıntı:
|
evet 8007007e hatasını alıyordum bi 5-10 defa messenger ı sildim ve yeniden yükledim. ayrıca modemi açtım kapadım. ve en son bi daha messenger yükledim. birden açıldı :) bu sorunla karşılaşanlar deneyebilirler bunları |
arkadaşlar bende 2009 sürümünü yüklemeye çalışıyorum ama yükleniyor diyor pat diye kayboluyor daha alt sürümü yüklemek istedim bu defada daha yeni sürümü yüklü onu kaldırın uyarısı çıkıyor halbuki ben kaldırdım forumun bi yerklerinde tamamen kaldırma olayı anlatılıyordu ama bir türlü bulamadım ve çıkdırmak üzereyim :break: |
Alıntı:
|
Alıntı:
kaldırdım yeniden yükleyebildim ama bu defada başka bir hata verdi açmıyor:break: sonunda delirip format atıcam pc ye |
hata kodu 1603 |
Alıntı:
İlgili konuyu inceleyiniz: MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası |
| Saat: 10:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık