MsXLabs
Sayfa 6 / 78

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

virtuecat 8 Şubat 2006 13:07

Alıntı:

boys_yaralı adlı kullanıcıdan alıntı
ARKADAŞLAR MSN DE 8004882 DİYE BİR KOD VERİYO ÇIKIŞ DEYİP MSN DEN ÇIKIOM VE ÇALIŞTIRA GİRİP SİZİN DEDİĞİNİZ ŞEYİ YAZIOM OLMUO O DEDİĞİNİZ PROGRAMIDA İNDİRDİM AMA ONDADA OLMUO NE YAPABİLİRİM?

eger bunları yapıp da yıne duzelmedıyse sorun ne sende nede pc de sorun baglantıda demektır son ıkı gundur turkıyedekı baglantı cok kotu oldugundam msn e baglantı kurulamıyor eger bılgısayarında wındows messenger warsa onunla msn e gırmeye calıs onda sımdılık bı sorun yok

virtuecat 8 Şubat 2006 14:10

Alıntı:

kardelen__05 adlı kullanıcıdan alıntı
selam arkadaşlar benim msn 80048820 hatası veriyor ve dediklerinizi yaptım başlat çalıştır hepsini yaptım ama yine açılmıyorr araçlar seçenekler bağlantı dediğimde şuanda net messenger service ile bir bağlantınız yok diyor kaç gün oldu açılmadı lütfen yardımcı olurmusun ya lütfen

hatlarda sorun war sureklı baglanmayı denemenden baska care yok warsa bıde wındows messenger ı kullanmayı dene ama msn messenger da sorun war soruz sızden deıl

ferro 8 Şubat 2006 14:41

Messenger ı tamamen kaldırmak istiyorum format atarmış gibi.. messenger tools dahi beni paklamadı, 7 8 kere baştan kaldırdım yükledim ama nafile,simge durumuna düşüyor alttan çalışıyor fakat ekrana messenger gelmiyor kayboluyor ekranda bi yerlerde http://www.loginhere.com/nforum/style_emoticons/default/BangHead.gif .. sanırım bazı komutlar girip siliniyordu forumu aradım ama bulamadım.. varmıdır bunun başkda bir çaresi yardım ederseniz çok makbule geçer.

uogunc 8 Şubat 2006 15:49

aynı anda 2 msn messenger açmak istiyorum.ama xp yok ve 7.5 i indiremiyorum.plus ise mevcut 7 ye yapışıyor.bunun için gerekli olan programı nasıl yükleyebilirim?

Misafir 8 Şubat 2006 16:03

Alıntı:

uogunc adlı kullanıcıdan alıntı
aynı anda 2 msn messenger açmak istiyorum.ama xp yok ve 7.5 i indiremiyorum.plus ise mevcut 7 ye yapışıyor.bunun için gerekli olan programı nasıl yükleyebilirim?

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5

Misafir 8 Şubat 2006 18:24

Alıntı:

ironika adlı kullanıcıdan alıntı
benim hata kodum da 80048820 ye dönüştü şimdi kardelenle aynı sorunu paylaşıyorum of ya off :'(

80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazın ve enter deyin...

BU ARIZA RAPORUNA BUNDAN BAŞKA YÖNTEMİ YOKTUR VE TATBİK EDİP BEKLEYİN NETTE BAĞLI OLDUĞUNUZDAN EMİN OLUN > SAYGILAR

cagdaskarsan 8 Şubat 2006 19:17

başka birinin msn messenger kişi listesinden kendi ismimi silmemin bir yolu var mı. bunu bir çok sitenin forum bölümüne taşıdım ama kimse altından kalkamadı. son çare burası... (bu arada bunun bir yolu olmalı çünkü ben gözümle gördüm listemden birinin kendi ismini düşürdüğünü)

virtuecat 8 Şubat 2006 22:39

ttelekom acıklaması

Türk Telekom'un yurtdışı internet bağlantılarını sağlayan fiber optik kablo sistemlerinden biri olan Medtürk Denizaltı Fiber Optik Kablosu'nda, Marmara Denizi Çanakkale Boğazı açıklarında arıza meydana geldiği bildirildi.
Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, arıza sonrasında Türk Telekom'un yurtdışı internet bağlantı kapasitesi 16.2 GBPS'e düştü. Açıklamada, "Bu kapasite, ortalama kullanım ihtiyacı olan 15.5 GBPS seviyesini karşılamakta ise de zaman zaman ortaya çıkan maksimum kapasite ihtiyacını temin etmek için çalışmalar sonuçlanma aşamasına gelmiş olup, sonuçlandığında kamuoyu ile paylaşılacak" ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada, kapasite artırım çalışmalarına paralel olarak Medtürk Denizaltı Fiber Optik Kablo Sistemi'ndeki onarım çalışmalarının da devam ettiği bildirildi.

baglantı soruları son bırkac sayfada aynı sebebı budur arkadaşlar

zeuszafer 9 Şubat 2006 07:57

ARKADAŞLAR...........benim bir sorunum var......windowsu yeniden kurdum.msn'yide tabiki.ilk oturum açtığımda açıldı.ama şimdi ise bağlantı yok.yani bir sunucumu ne istiyor bilmiyorum valla.internete girebiliyorum ama msn de oturum açamıyorum.araçlar bölümünden seçeneklerde,bağlantıda,gelişmiş ayarlarda (SOCKS...........)yazan yere bir proxy sunucusu adı istiyor ne yazmam gerek.........ilk defa başıma geliyor bu.........

yardımlarınız için teşekkürler...............

Misafir 9 Şubat 2006 08:38

Alıntı:

zeuszafer adlı kullanıcıdan alıntı
ARKADAŞLAR...........benim bir sorunum var......windowsu yeniden kurdum.msn'yide tabiki.ilk oturum açtığımda açıldı.ama şimdi ise bağlantı yok.yani bir sunucumu ne istiyor bilmiyorum valla.internete girebiliyorum ama msn de oturum açamıyorum.araçlar bölümünden seçeneklerde,bağlantıda,gelişmiş ayarlarda (SOCKS...........)yazan yere bir proxy sunucusu adı istiyor ne yazmam gerek.........ilk defa başıma geliyor bu.........yardımlarınız için teşekkürler...............

Sakın mevcut ayarllarla oynama söylediğin yer boş kalacak :... son günlerdeki mevcut durumdan açamıyorsun messengeri :::: nette girmen messengeri açacaksın anlamında değildir server ile bağlantın sağlanmıyor tıpkı bazı sitelere girip de bazıllarına giremediğin örneğidir :: sakin ol ve bekle girebileceksin :.. bu arada dip not sana ve diğer kullanıcılara şayet messengerin ve sistemin yeni kurulmamış olsa idi "o" meşhur hatta sayısı vede raporu ile karşılaşacaktın ama kayıt dosyaların boş olduğundan hatta raporu görmüyorsun > kolay gelsin

cia_bdy 9 Şubat 2006 23:55

kişi listesindekileri toptan temizleme nasıl olur.400 kişi var ve ben bir anda 200 ünü,yada hepsini silmek istiyorum.nasıl yapabilirim?

Misafir 10 Şubat 2006 00:03

Alıntı:

cia_bdy adlı kullanıcıdan alıntı
kişi listesindekileri toptan temizleme nasıl olur.400 kişi var ve ben bir anda 200 ünü,yada hepsini silmek istiyorum.nasıl yapabilirim?

Malesef bu tür bi progran bulunmamaktadır. Eliniz ile manual olarak temizliyeceksiniz..

skck 10 Şubat 2006 00:31

Herkese selamlar!Büyük bi problemle karşı karşıyayım.80008820 hatası alıyorum ve kaydedemedik falan diyo msn messenger.Forumu okudum ve ilgili tüm şeyleri denedim.Saatimi update ettim,rgsvr32 softpub.dll yi çalıştırdım.Msn registry ile ilgili bat dosyasını indirdim,spy yazılımlara karşı makinamı tarattım ama sonuç alamadım.Msn in maille ilgi hiçbir hizmetini kullanamıyorum.Ne space lere girebiliyorum, ne msn messenger da oturum açabiliyorum,ne hotmail.com dan mailbox a girebiliyorum.Ama windows messenger da oturum açabiliyorum bunu da çözemedim nedense.Bu konuda yardım istiyorum elinizden gelen en kısa zamanda lütfen.Çaresiz durumdayım.

NeutralizeR 10 Şubat 2006 03:39

MSN Messenger'ın bu tarih itibariyle son sürümü 7.5.0324. Bu sürümü kullanarak oturum açmayı deneyin. https://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger.php

_RhapSodY_ 10 Şubat 2006 04:51

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
MSN Messenger'ın bu tarih itibariyle son sürümü 7.5.0324. Bu sürümü kullanarak oturum açmayı deneyin. https://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger.php

ilgin için teşekkürler ama olmuyor2 saattir forumu okuyorum ve gösterilen herşeyi eksiksiz yaptım ve hiç bir değişiklik yok 3 kerede format attım vede dikkatimi şu çekti aşağpıda resimdede göçrdüğünüz gibi IE cevrimdışı ayarı diyor bunu bir türlü çözemedim :*(

http://img147.imageshack.us/img147/7321/sorun8vf.jpg

Misafir 10 Şubat 2006 07:05

Alıntı:

_RhapSodY_ adlı kullanıcıdan alıntı
ilgin için teşekkürler ama olmuyor2 saattir forumu okuyorum ve gösterilen herşeyi eksiksiz yaptım ve hiç bir değişiklik yok 3 kerede format attım vede dikkatimi şu çekti aşağpıda resimdede göçrdüğünüz gibi IE cevrimdışı ayarı diyor bunu bir türlü çözemedim :*(

1'cisi format atmak messengeri düzeltmez aksine hard diskiniz yıpranır

2'cisi resimdeki normal gözüküyor tarayıcı ayarları ile oynama

3'cüsü halen sürüm günceledim dememişsin muhtemelen server ile bir çakışma söz konusu buna telekomun azizliği de eklendi mi ortaya ilginç bir durum çıkıyor :..yalnız sen değil bir çok kişi aynı sorunu yaşıyor hatta kendi içimzdeki arkadaşlarda da aynı sorunu olan var :... sonra eski messengerle açıyorum demişsin bu da sürümle ilgili sorunu gösterir ::...o yüzden sabır etmekten başka çare yok zira msn server sorunu gibi gözükmektedir

Ve yeri gelmişken neden halen msn de ısrar ediliyor anlamış değilim Skype de sesli, görüntülü, yazılı, dosya yollamak dahil her türlü işlem kesintisiz "hata" raporsuz dururken bu şekil üzülmeyi yersiz buluyorum denemenizi tavsiye ederim sinirsel katsayınızın artmaması açısından > kolay gelsin

ercan2044 11 Şubat 2006 15:56

81000306 arkdaşlar bu sorun naasıl düzelir??

Misafir 11 Şubat 2006 16:20

Alıntı:

ercan2044 adlı kullanıcıdan alıntı
81000306 arkdaşlar bu sorun naasıl düzelir??

Bağlanabilirlik

Hata 81000301 veya 81000306'yı nasıl düzeltebilirim?

MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
  • Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin:
  1. Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
  2. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
  3. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
  4. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
  5. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.
Notlar
  • Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.
  • Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

NeutralizeR 11 Şubat 2006 16:31

Alıntı:

özllem adlı kullanıcıdan alıntı
biri bana yardım etsin msn discovery indirdim yüklemiyo bi pencere çıkıyo " you don't have required privileges to continue installation.Please have your system administrator(or other user with higher privileges)install this software
(couldn't get write access to"HKEY_LOCAL_MACHINE\Software"registry key) " :(:(:(:(

Windows oturum açma hesabınız yönetici izinlerine sahip değil. Kısıtlı hesaplarda program yüklemesi yapamazsınız. Admin hesabıyla oturum açıp yükleme işlemini gerçekleştirin.

boys_yaralı 11 Şubat 2006 19:40

dostum peki msn discoveri yüklesem 7.5 silinirmi????

Misafir 11 Şubat 2006 20:49

Alıntı:

dostum peki msn discoveri yüklesem 7.5 silinirmi????

MSN Discovery MSN Messenger'a Özellik Katan Bir Yamadır. MSN Messenger'ı Silmez.

xzibit 12 Şubat 2006 21:12

arkadaşlar benim msn adresim klasik bi adres diil ve ben onun gizli sorusunu değiştirmek istiyorum ve alternatif bi email adresi yazmadığım için gizli soruyu değiştiremiyorum lütfen bana yardım edin(hesabı silme yöntemini yazsanız da olur)

Misafir 13 Şubat 2006 08:49

Alıntı:

xzibit adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar benim msn adresim klasik bi adres diil ve ben onun gizli sorusunu değiştirmek istiyorum ve alternatif bi email adresi yazmadığım için gizli soruyu değiştiremiyorum lütfen bana yardım edin(hesabı silme yöntemini yazsanız da olur)

Soruna cevap alt linkdedir....:smiley9:

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

wellhi4 13 Şubat 2006 14:22

karşı tarafın çevrımdışı beklediğini görebilirmiyim?

boys_yaralı 13 Şubat 2006 17:14

ya dostum bende msn discovery var onu çalıştırınca örneğin i yazcam ` oluo ç yazcam / oluo discovery yi kapadınca eski haline dönüyo ne yapabilirim?

since1907 13 Şubat 2006 17:39

acil yardım lazım msn den gerçekten anlayan birinden

iki gün önce pc ye format attım o günden bu yana karşı taraf bana kamerasını açamıyor yani kimseyi göremiyorum :(
not : benim kameram yok.. yüklü olan msn 7,5 (0324)
7,0 yükledim olmadı plus ı kaldırdım olmadı discovery ekledim kaldırdım olmadı her şeyi denedim olmadı varmı yardım edebilecek birisi ?
karşıdaki hiç açılmıyor ....

Misafir 13 Şubat 2006 19:14

Alıntı:

since1907 adlı kullanıcıdan alıntı
iki gün önce pc ye format attım o günden bu yana karşı taraf bana kamerasını açamıyor yani kimseyi göremiyorum :(
not : benim kameram yok.. yüklü olan msn 7,5 (0324)
7,0 yükledim olmadı plus ı kaldırdım olmadı discovery ekledim kaldırdım olmadı her şeyi denedim olmadı varmı yardım edebilecek birisi ?
karşıdaki hiç açılmıyor ....

Önce karşıdaki senle konuştuğu an resmin altında camera gözüküyor mu ? ve sen ayar yaptın mı araçlar seçeneklerden cameramı karşı tarafa göster diye > sende olup olmaması önemli değil zaten maksat ayaralrı tam mı kontrol et > ve hareketli resimleri görebiliyormusun konuşma penceresinde veya başka web sayfalarında > kısaca yeterli bilgi sağlasan uzaktan yardımımız olacak aksi senin ifadenle hareket edeciğz umarım ne demek istediğimi anladın > kolay gelsin

caglaryilmaz 13 Şubat 2006 21:06

msn space sağ tuş kilidi

Arkadaşlar resimlerin kopyaşlanmasını engellemek için space'e nasıl sağ tuş kilidi koyarım? (kopyaşlamak için başka yöntemlerde var ama sağ tuş tan başka yöntemleri bilmeyenler var.)

Misafir 13 Şubat 2006 21:21

Alıntı:

caglaryilmaz adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar resimlerin kopyaşlanmasını engellemek için space'e nasıl sağ tuş kilidi koyarım? (kopyaşlamak için başka yöntemlerde var ama sağ tuş tan başka yöntemleri bilmeyenler var.)

Gerekli Kodu Bilmiyorum Ama Uğraşmamanı Tavsiye Ederim İsteyen Her Türlü Alır Prent Screen İle Bile Alırlar Sadece Zaman Kaybı Olur.!

rediron 14 Şubat 2006 11:20

ya arkadaşalr karşı tarafın beni engelleyip engellemediğini nasıl öğrenebilirim???

NeutralizeR 14 Şubat 2006 11:39

Alıntı:

rediron adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkadaşalr karşı tarafın beni engelleyip engellemediğini nasıl öğrenebilirim???

Engellenip engellenmediğiniz hakkında bilgi almanız mümkün değil.

Alıntı:

caglaryilmaz adlı kullanıcıdan alıntı

[html]<script type="text/javascript">
<!--
var message="";

function clickIE() {if (document.all) {(message);return false;}}
function clickNS(e) {if
(document.layers||(document.getElementById&&!document.all)) {
if (e.which==2||e.which==3) {(message);return false;}}}
if (document.layers)
{document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS;}
else{document.onmouseup=clickNS;document.oncontextmenu=clickIE;}

document.oncontextmenu=new Function("return false")
// -->
</script>[/html]

Bu kodu sayfanın [html]<head>
</head>[/html] bölümü arasına koyun.

lazkotec 14 Şubat 2006 11:55

yaa arkadaşlar msn deki hareketli durumumu iptal ettirmek istiyorum ne yapmam gerek ilgililere duyurulur

NeutralizeR 14 Şubat 2006 12:02

Alıntı:

lazkotec adlı kullanıcıdan alıntı
yaa arkadaşlar msn deki hareketli durumumu iptal ettirmek istiyorum ne yapmam gerek ilgililere duyurulur

Bu konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/3425-msnde-cevrimdisi-durumunuzu-hareketli-gosterin.html

Misafir 14 Şubat 2006 12:28

Alıntı:

rediron adlı kullanıcıdan alıntı

Mallesef öğrenemesin :smiley9:

boys_yaralı 14 Şubat 2006 13:52

ya dostum bende msn discovery var onu çalıştırınca örneğin i yazcam ` oluo ç yazcam / oluo discovery yi kapadınca eski haline dönüyo ne yapabilirim?

Misafir 14 Şubat 2006 14:33

Alıntı:

Klavyen tr mi dili > eğer tr ise discovery tr yaptın mı > zira ifaden klavye sorunudur > kolay gelsin

syd 14 Şubat 2006 15:12

Benimde bi sorunum var yardım edersiniz sevinirim messenger 7,5 kullanıyorum, Messenger Discovery X 2.1.1 TR yeni sürümü çıkmış , sayfasından yükledim , eski programı kaldırıp yeni sürümü yükledim, sorun yüklediğim ingilizce , ordaki sürüm türkçe versiyonu değil mi? zaten rica etsem bana türkçesi yollarsanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim

boys_yaralı 14 Şubat 2006 15:17

abi msn discovery var ama karşıdakinin camından resim almıo ne yapabilirim

necaty 14 Şubat 2006 17:20

gördüğüm kadarıyla sorulan sorulara cevap yok ama ben genede sormam lazım çünkü sorunum büyük

oturumu açamıyorum sorun nedir işte resim

http://img108.imageshack.us/img108/7370/sorunbu7kk.jpg

yardımlarınızı bekliyorum..

Misafir 14 Şubat 2006 17:33

Alıntı:

necaty adlı kullanıcıdan alıntı
gördüğüm kadarıyla sorulan sorulara cevap yok ama ben genede sormam lazım çünkü sorunum büyük

# 1020 nolu mesajımda sorunuzun cevabı var > saygılar okumanız dileği ile

necaty 14 Şubat 2006 18:08

halen girmiyor dediklerini yaptım ..

Misafir 14 Şubat 2006 18:11

Alıntı:

halen girmiyor dediklerini yaptım ..

Aynı mesajdaki Alt kısmındaki 7,0 beta sürümü kur dene zaten tüm gerekçeleri orda var başka bir şey yapamasın zaten > üzgünüm tektir hatta raporu karşılığı ve yöntemi orda yazılandır

necaty 14 Şubat 2006 18:16

ilerde düzelir demi?

Misafir 14 Şubat 2006 18:32

Alıntı:

ilerde düzelir demi?

olabilir.....:smiley9:

Krm_12 14 Şubat 2006 19:37

yaw bu windows messenger dan nasıl kurtulabiliriz :( kendi kendine açılıyo kapanmıyoda

boys_yaralı 14 Şubat 2006 19:46

Alıntı:

http://img108.imageshack.us/img108/7370/sorunbu7kk.jpg

SENİN BU MSN 8.0 GALİBA 8.0 İSE SİL ÇÜNKÜ O VİRÜSLÜ BEN TARADIM TAM 10 TÜRDE VİRÜS ÇIKTI EĞER O 7.5 İSE BEKLE DÜZELECEK.ÇÜNKÜ BANADA OLDU BAĞLANTIDA SORUN VAR.DÜZELECEK SEN DERT ETME.

necaty 15 Şubat 2006 09:08

7.5 zaten 8.0 ın virüslü olduğunu biliyorum bu 7.5 veçıktığından beri sorunsuz ama herkes açıyo bi ben açamıyorum ayrıca başka bilgisayarlarda açabiliyorum...

NeutralizeR 15 Şubat 2006 11:13

Alıntı:

Krm_12 adlı kullanıcıdan alıntı
yaw bu windows messenger dan nasıl kurtulabiliriz :( kendi kendine açılıyo kapanmıyoda

Alıntı:

Windows Messenger'ı kaldırmak için:

Başlat > Çalıştır > RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove ENTER

MSN Messenger 7.5'in bir sonraki sürümü Windows Live Messenger. Şu an Microsoft tarafından BETA olarak BETA Tester'lara dağıtılıyor. Beta tester hesabınız olmadan oturum açamazsınız. Public Beta çıkana kadar 7.5'i kullanmaya devam etmenizi tavsiye ediyorum.

necaty 15 Şubat 2006 11:46

ah bi kullanabilsek açmıyo oturumu her yolu denedim..

Misafir 15 Şubat 2006 12:10

Alıntı:

ah bi kullanabilsek açmıyo oturumu her yolu denedim..

Gerekli bilgi ve açıklama 1020# nolu mesajımda var :...çeşitli sebeplerden dolayı açamıyorsunuz :.. aynı mesaj sonunda messenger 7,0_beta tr zipli var indirip kurun ve deneyin muhtemelen çalışacaktır

Saat: 10:23
Sayfa 6 / 78

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık