![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
hatlarda sorun war sureklı baglanmayı denemenden baska care yok warsa bıde wındows messenger ı kullanmayı dene ama msn messenger da sorun war soruz sızden deıl |
Messenger ı tamamen kaldırmak istiyorum format atarmış gibi.. messenger tools dahi beni paklamadı, 7 8 kere baştan kaldırdım yükledim ama nafile,simge durumuna düşüyor alttan çalışıyor fakat ekrana messenger gelmiyor kayboluyor ekranda bi yerlerde http://www.loginhere.com/nforum/style_emoticons/default/BangHead.gif .. sanırım bazı komutlar girip siliniyordu forumu aradım ama bulamadım.. varmıdır bunun başkda bir çaresi yardım ederseniz çok makbule geçer. |
aynı anda 2 msn messenger açmak istiyorum.ama xp yok ve 7.5 i indiremiyorum.plus ise mevcut 7 ye yapışıyor.bunun için gerekli olan programı nasıl yükleyebilirim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun.. Eğer doğruysa; Başlat-->Çalıştır--> a gelin regsvr32 softpub.dll yazın ve enter deyin... BU ARIZA RAPORUNA BUNDAN BAŞKA YÖNTEMİ YOKTUR VE TATBİK EDİP BEKLEYİN NETTE BAĞLI OLDUĞUNUZDAN EMİN OLUN > SAYGILAR |
başka birinin msn messenger kişi listesinden kendi ismimi silmemin bir yolu var mı. bunu bir çok sitenin forum bölümüne taşıdım ama kimse altından kalkamadı. son çare burası... (bu arada bunun bir yolu olmalı çünkü ben gözümle gördüm listemden birinin kendi ismini düşürdüğünü) |
ttelekom acıklaması Türk Telekom'un yurtdışı internet bağlantılarını sağlayan fiber optik kablo sistemlerinden biri olan Medtürk Denizaltı Fiber Optik Kablosu'nda, Marmara Denizi Çanakkale Boğazı açıklarında arıza meydana geldiği bildirildi. Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, arıza sonrasında Türk Telekom'un yurtdışı internet bağlantı kapasitesi 16.2 GBPS'e düştü. Açıklamada, "Bu kapasite, ortalama kullanım ihtiyacı olan 15.5 GBPS seviyesini karşılamakta ise de zaman zaman ortaya çıkan maksimum kapasite ihtiyacını temin etmek için çalışmalar sonuçlanma aşamasına gelmiş olup, sonuçlandığında kamuoyu ile paylaşılacak" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, kapasite artırım çalışmalarına paralel olarak Medtürk Denizaltı Fiber Optik Kablo Sistemi'ndeki onarım çalışmalarının da devam ettiği bildirildi. baglantı soruları son bırkac sayfada aynı sebebı budur arkadaşlar |
ARKADAŞLAR...........benim bir sorunum var......windowsu yeniden kurdum.msn'yide tabiki.ilk oturum açtığımda açıldı.ama şimdi ise bağlantı yok.yani bir sunucumu ne istiyor bilmiyorum valla.internete girebiliyorum ama msn de oturum açamıyorum.araçlar bölümünden seçeneklerde,bağlantıda,gelişmiş ayarlarda (SOCKS...........)yazan yere bir proxy sunucusu adı istiyor ne yazmam gerek.........ilk defa başıma geliyor bu......... yardımlarınız için teşekkürler............... |
Alıntı:
|
kişi listesindekileri toptan temizleme nasıl olur.400 kişi var ve ben bir anda 200 ünü,yada hepsini silmek istiyorum.nasıl yapabilirim? |
Alıntı:
|
Herkese selamlar!Büyük bi problemle karşı karşıyayım.80008820 hatası alıyorum ve kaydedemedik falan diyo msn messenger.Forumu okudum ve ilgili tüm şeyleri denedim.Saatimi update ettim,rgsvr32 softpub.dll yi çalıştırdım.Msn registry ile ilgili bat dosyasını indirdim,spy yazılımlara karşı makinamı tarattım ama sonuç alamadım.Msn in maille ilgi hiçbir hizmetini kullanamıyorum.Ne space lere girebiliyorum, ne msn messenger da oturum açabiliyorum,ne hotmail.com dan mailbox a girebiliyorum.Ama windows messenger da oturum açabiliyorum bunu da çözemedim nedense.Bu konuda yardım istiyorum elinizden gelen en kısa zamanda lütfen.Çaresiz durumdayım. |
MSN Messenger'ın bu tarih itibariyle son sürümü 7.5.0324. Bu sürümü kullanarak oturum açmayı deneyin. https://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger.php |
Alıntı:
http://img147.imageshack.us/img147/7321/sorun8vf.jpg |
Alıntı:
2'cisi resimdeki normal gözüküyor tarayıcı ayarları ile oynama 3'cüsü halen sürüm günceledim dememişsin muhtemelen server ile bir çakışma söz konusu buna telekomun azizliği de eklendi mi ortaya ilginç bir durum çıkıyor :..yalnız sen değil bir çok kişi aynı sorunu yaşıyor hatta kendi içimzdeki arkadaşlarda da aynı sorunu olan var :... sonra eski messengerle açıyorum demişsin bu da sürümle ilgili sorunu gösterir ::...o yüzden sabır etmekten başka çare yok zira msn server sorunu gibi gözükmektedir Ve yeri gelmişken neden halen msn de ısrar ediliyor anlamış değilim Skype de sesli, görüntülü, yazılı, dosya yollamak dahil her türlü işlem kesintisiz "hata" raporsuz dururken bu şekil üzülmeyi yersiz buluyorum denemenizi tavsiye ederim sinirsel katsayınızın artmaması açısından > kolay gelsin |
81000306 arkdaşlar bu sorun naasıl düzelir?? |
Alıntı:
Hata 81000301 veya 81000306'yı nasıl düzeltebilirim? MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
|
Alıntı:
|
dostum peki msn discoveri yüklesem 7.5 silinirmi???? |
Alıntı:
|
arkadaşlar benim msn adresim klasik bi adres diil ve ben onun gizli sorusunu değiştirmek istiyorum ve alternatif bi email adresi yazmadığım için gizli soruyu değiştiremiyorum lütfen bana yardım edin(hesabı silme yöntemini yazsanız da olur) |
Alıntı:
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme |
karşı tarafın çevrımdışı beklediğini görebilirmiyim? |
ya dostum bende msn discovery var onu çalıştırınca örneğin i yazcam ` oluo ç yazcam / oluo discovery yi kapadınca eski haline dönüyo ne yapabilirim? |
acil yardım lazım msn den gerçekten anlayan birinden iki gün önce pc ye format attım o günden bu yana karşı taraf bana kamerasını açamıyor yani kimseyi göremiyorum :( not : benim kameram yok.. yüklü olan msn 7,5 (0324) 7,0 yükledim olmadı plus ı kaldırdım olmadı discovery ekledim kaldırdım olmadı her şeyi denedim olmadı varmı yardım edebilecek birisi ? karşıdaki hiç açılmıyor .... |
Alıntı:
|
msn space sağ tuş kilidi Arkadaşlar resimlerin kopyaşlanmasını engellemek için space'e nasıl sağ tuş kilidi koyarım? (kopyaşlamak için başka yöntemlerde var ama sağ tuş tan başka yöntemleri bilmeyenler var.) |
Alıntı:
|
ya arkadaşalr karşı tarafın beni engelleyip engellemediğini nasıl öğrenebilirim??? |
Alıntı:
Alıntı:
<!-- var message=""; function clickIE() {if (document.all) {(message);return false;}} function clickNS(e) {if (document.layers||(document.getElementById&&!document.all)) { if (e.which==2||e.which==3) {(message);return false;}}} if (document.layers) {document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS;} else{document.onmouseup=clickNS;document.oncontextmenu=clickIE;} document.oncontextmenu=new Function("return false") // --> </script>[/html] Bu kodu sayfanın [html]<head> </head>[/html] bölümü arasına koyun. |
yaa arkadaşlar msn deki hareketli durumumu iptal ettirmek istiyorum ne yapmam gerek ilgililere duyurulur |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/3425-msnde-cevrimdisi-durumunuzu-hareketli-gosterin.html |
Alıntı:
|
ya dostum bende msn discovery var onu çalıştırınca örneğin i yazcam ` oluo ç yazcam / oluo discovery yi kapadınca eski haline dönüyo ne yapabilirim? |
Alıntı:
|
Benimde bi sorunum var yardım edersiniz sevinirim messenger 7,5 kullanıyorum, Messenger Discovery X 2.1.1 TR yeni sürümü çıkmış , sayfasından yükledim , eski programı kaldırıp yeni sürümü yükledim, sorun yüklediğim ingilizce , ordaki sürüm türkçe versiyonu değil mi? zaten rica etsem bana türkçesi yollarsanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim |
abi msn discovery var ama karşıdakinin camından resim almıo ne yapabilirim |
gördüğüm kadarıyla sorulan sorulara cevap yok ama ben genede sormam lazım çünkü sorunum büyük oturumu açamıyorum sorun nedir işte resim http://img108.imageshack.us/img108/7370/sorunbu7kk.jpg yardımlarınızı bekliyorum.. |
Alıntı:
|
halen girmiyor dediklerini yaptım .. |
Alıntı:
|
ilerde düzelir demi? |
Alıntı:
|
yaw bu windows messenger dan nasıl kurtulabiliriz :( kendi kendine açılıyo kapanmıyoda |
Alıntı:
|
7.5 zaten 8.0 ın virüslü olduğunu biliyorum bu 7.5 veçıktığından beri sorunsuz ama herkes açıyo bi ben açamıyorum ayrıca başka bilgisayarlarda açabiliyorum... |
Alıntı:
Alıntı:
MSN Messenger 7.5'in bir sonraki sürümü Windows Live Messenger. Şu an Microsoft tarafından BETA olarak BETA Tester'lara dağıtılıyor. Beta tester hesabınız olmadan oturum açamazsınız. Public Beta çıkana kadar 7.5'i kullanmaya devam etmenizi tavsiye ediyorum. |
ah bi kullanabilsek açmıyo oturumu her yolu denedim.. |
Alıntı:
|
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık