![]() |
uykusuzlar napıyorsunuz?yarın okul var yıne daha ılk haftadanda odev verdıler nettte onu arıyorum 1 haftadır foruma dogru durust bişeyde eklemedım off yarın işin yoksa saat 6 da kalk aslında ders 8:15 ama ben anca hazırlanayım bıraz uzun bende farkındayım hazırlanma suresının zaten babamda hep sey der iyiki tıp fakultesı okumuyon yoksa sen hazırlanana kadar hasta ölürdü:))) |
gölgeler düşse de yüreğime sakınmadım güneşimi senden, söylesene ne istiosun artık benden... Ben seni senin gibi sevmedim...Ben seni senin gibi özlemedim.. Senin sevgin varmasa da ulaşılmaz dağlarıma ben seni senin gibi bekletmedim... Ben senden senin gibi vazgeçmedim... Benim gözlerimde eski aşklardan kalma eskimeyen acılar var... Senin yüreğinde....? |
|
Biliyorum, Geçecek ruhumun iç kanaması Öyle günler var ki çivisi çıkmış Köprüsü yıkık hayatlar tanıdım, Üşüdüm elbet kelimesiz soğuklarda Ne yangınlardan geçtim de erimedi sevdamın buzu Ne çok “git” dedim “beni de götür” demeyi öğrenmeden |
ben çok uykusuzm uyuyamıyorum :( |
OFF YARIN 6:30 DA UYANMA LAZIM AMA BEN UYYAMIYORUMMM BİR DAHA AKŞAM ÜZERİ UYUMIYCAM UYMAMALIYIMMMM YOK SA OKULDA DERSLERİ RUYAMDA ANLATMAK ZORUNDA KALICAM :) [ÖĞRENCİLERİMİN PEK ŞİKAYET EDECEĞİNİ SANMAM:):) ] Bİ DÜZENE KOYAMADIM ŞU UYKUYU OFFFFFFF OFFFFFFFFFF..... |
Yok demek kolay hasret kokar akşamları Akşamlar seni benden çaldılar Akşamlar seni bana yazdılar Ürkütmüyor yokluğun kadar hiçbir şey Alay eder kent ışıkları Arıyorum tenini geçit vermiyor aşk duvarları... |
Bilmem ki kac bahar kaldı soluk alınacak; Kac yagmur ıslatacak yıllanmıs huznumu! ? Yazdan kalma kac gun var acep yasanacak! ? Vefasız aynalar, geri verin omrumu! .. |
Evet sevgili... Sana bırakabileceğim tek sey Gözyaşlarımmiş! ! ! Benden yüreğimin yarısını alırken, Unuttuğun o yaşlarımı Sana bırakıyorum Senin gözyaşlarını alıyorum… http://www.antoloji.com/siir/media/57/www_antoloji_com_278157_771.JPG |
Gözü hep ötelere takılmış bir müjde aramış Gecelerde sevdalarla boğuşmuş Düğümlenmiş boğazına Yutkunamamış her canda tendir ayrılık... |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık