![]() |
merhaba arkadaslar benim msnim hacklendi ve bu konuda hiç birsey bilmiorum eğer yardım ederseniz cok sevinirim |
Alıntı:
|
Destek merhaba benim msn messenger 7.5 sürümünün sesleri gitti titreşim sesi çevrimiçi sesi yeni mesaj sesi vb ... aslında messenger klasöründe duruyor ama denetim masasında ses aygıtlarında ses efekti bölümünde msn messengerın altında sesler bulunmuo sadece msn messenger yazıo nasıl cozerım bu sorunu |
580 deki mesajım cevabını alamadım :'( |
Alıntı:
|
msn görünemzlik modunu nası yapabilirrrrrrrm |
bu msn live ın plus eklentısı varmı varsa lınk verebılırmsınız? |
ßen Her MSN'me girmeye çalıştığımda uzun bi süre bekLemek zOrunda kaLıorum..:( (Diğer adresLerimLe kOlayca Giriş yapıorum) Üstelik girdiğimde herkes engeLLi gözüküyo:^) ...EngeLLeri kaLdırdım yenikten giriş yaptım ama nafile..yine herkes engelli gösüküyo:^) Bana yardımcı oLursanız Çok sewinirim.. SayqıLarımLa |
ARKADAŞLAR MAİL KUTUSUNU 250 MB YAPARKEN ADRESİ KAPATIYORDUK http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose BU LİNK İLE FAKAT BU LİCK ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI...BAŞKA YOLDAN NASIL KAPTABİLİRİZ!???? |
Benimde bir sorunum var arkadaşlar bir türlü halledemedim. Msn adresimi bir sürü kişi listesine eklemiş ve bunları engellemek istediğimde sürekli olarak "xxxxx@hotmail.com engellenemedi lütfen daha sorna tekrar deneyin" şeklinde bir mesaj alıyorum. Bütün adreslerde aynı sorun var ve msn mi her açışımda bunların sayısı dahada artıyor. Ne Yapabilirim? |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık