![]() |
Bunlar gibi dostun varsa boşver başka düşman arama.. |
Doğru, aklı aydınlatır ,ama kalbe her zaman mutluluk vermez. |
STEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YADA GERÇEKTEN DE OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR !... |
insan, yarası yarasına denk geleni seviyor demek ki... |
Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup ''Aşk '' sanıyorsunuz.! W.SHAKESPEARE |
öğrendik ki... Her yarayı saran zaman değil sevgidir.. |
Allahım; gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle. Hakkımda hayırlı olana da gönlümü razı eyle... |
Öğrendik ki... Bazen tek ihti...yacımız olan bir el ve bizi anlayacak bir yürektir... |
Her şeyin ölüme doğuşu, yeniden ölümle... rivan |
:uf: Kalbime seyahat ettim bugün, Beni kapıda karşıladı. Sordu sual etti. Daha önce hiç fark etmemiştim. Sımsıcaktı kalbim, yumuşacıktı içi, "Aklın karışıkken bana uğra" dedi. ''Ben söylerim sana gerçeği '' Aklımın bilmediğini bilirmiş kalbim, Duygularıyla sezermiş herşeyi. "Kalp susarsa görmezmiş gözler" Kalbim söyledi. Gezerken fark ettim ...kalbimi, Acılar biriktirmişim içinde, Yarım kalan mutluluklar, Savaşlar, Üzüldüm haline, Kalbimin içinde, kendi kendime. Teselli etti beni. "Üzülme" dedi çocukluğumu gösterdi, Sevdiklerimi, hayallerimi anımsattı. Umutlar yeşertti hiç yoktan. Gülümsetti beni, onu ne kadar üzdüğümü unutarak. Aslında kalabalıktı kalbim, Kocamanmış meğer. "Daha da çok sev" dedi bana, "Yeter ki sen sev…" :uf: |
Değiştiremedikten sonra ne yararı var ki farkında olmanın; "Öyle söyleme, gerçeği bilmek bir ayrıcalıktır." |
Sorun şehirlerde değildi,biz tam yalandık:banana: |
'' Isınmak İstemenin Tepkisiydi Sarılmak...Ben ki Hayattan Daha Soğuktum Oysa...'' |
Ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım senin o salkım salkım saçlarına,ışıl ışıl bir tac yapmak için.. Sensiz kalacak bu şehir.. Sensiz kalacak bu liman.. Sensiz batacak bu güneş.. |
Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile belli olur. |
böyle mi resmedilir aşk vedaların küspesinde beni renklerinle giydir nü bir sızı olacağım tuvalinde"____________________! |
gülüyorum ama içten değil. ağlıyorum ama dıştan değil... (ci) nedeni nedensin, sebebi elbet vardır. |
-Henri David Thor- Dünya hayal gücünün tuvalinden başka birşey değildir. |
Güzel değilsiniz çünkü güzel değilim tanımıyorsunuz beni çünkü istediğiniz gibi değilim umursamıyorsunuz beni çünkü umursanmak istiyorsunuz. sizi umursamam umrunuzda değil çünkü yaşamak için umursamalıyım... umursamıyorum çünkü umrumda değil yaklaşmıyorsunuz çünkü peşinizden koşmuyorum. yalnızım çünkü sevgisizsiniz. sevgisizim çünkü sevgisizsiniz. bencilim çünkü bencilsiniz. değişiyorum... korkuyorum... umursuyorum... |
Sana tuz yalatsam; sabaha kadar tuz yerine su'yu düşünürsün. İşte çelişki burada gibi görünse de... nesnel hareketin kanıtıdır bu. Bir durumla uyarılan her durum bir başka durumu işaret edecektir. Beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım. Buna ihanet diyemezsin. |
Şimdi sen cennet bekçisi cehennemin en ücra köşesinde beni çağırdığın yerde cehennem bekçisi ile yanıyorsun. Söyle şimdi cennetimin bekçisi kim kimin efendisi. |
Medeni hal durumuma 'sensiz' yazılmalı artık, O kadar çok sindi ki yokluğun hayatıma... |
TOPRAĞIMIZIN Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa; TOPRAĞIN Altında Yatmayı Şeref Sayarız... M. Kemal ATATÜRK |
Sevdiklerimi kaybettikçe dahada nefret ettim bu dünyadan.. |
Sabır taşım çatlamış bugün nedensiz duygular yarım kalır gider bedelsiz sadece dilek dilersin dostluk adına ne var sanki sen ne dersin dediklerini algılamasa keske beynim benim ne suçum var ki bilmem hep yenildim bana demişler arkadaşlık eskidendi sen değişmişin fakat ben her zamanda eski bendim |
Kör bir kuyuda umut ışığıdır yaşamak... Düşleri gerçek yapmak, gökten yıldızlar çalmak, dağlamak kanayan yarayı... Ağlamak doyasıya... |
Bu gidişlee en sonunda,yaşatmaz beni;Öldürür sevdan.. |
ADINI KOYAMADIĞIM SEVDAM seviyorum seni senden habersiz hayalimde tutuyorum ellerini hayalimde geliyorum göz göze hep bende seni diyeceğin günü bekliyorum ve o gün gelecek biliyorum hep uzaktan seyrediyorum seni en çokta gözlerini her yere bakıpta beni göremeyen gözlerini... oysa sevgimi anlatmak isterdim sana ne kadar büyük olduğunu ne kadar özel olduğunu hani havayı içine çekersin nefes alırsın yaşamak için hani kana kana içersin ya suyu işte öyle birşey... yaşamak vardı seninle bu hayatı aynı duyguları hissetmek vardı akşamdan kalma sohbetleri uzatıp sabahlamak vardı günlerce ama yoksun ki... bekleyeceğim seni ömrüm yettiği kadar son nefesimi verene kadar hatta daha ötesinde bile bekleyeceğim elbet birgün geleceksin adını koyamadığım sevdam... |
Sen bana senden kalan en sevdiğim yalan... |
Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan |
Aşk mı dedin ? Al işte sana; bir sevdi beni, bir attı kenara. Yeter bir daha aşk deme bana. Bir sardı beni bir çarptı duvara.. *-) |
Ben hep kendimi vurdum, kimseyi kırmadım! |
Insanların en cömerdi istenmeden veren, en asili de intikama gücü yeterken bağışlayandır. |
Elbette, kendi katilini kanundan saklamaktır biraz da sevmek! Hele ki seni sevmek, adalete büsbütün ihanet demek! |
SıRMa ReNGiNde PiSLiK DüNYaNıN SüSü PüSü... BeNDeKi TeK Aziz EşYa AnNeMiN BaŞöRTüSü..../rivannn( |
Pardon, bu teleferik Kafdağı'nın ardına kadar gider mi? |
Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendimi bir sahnede buldum, oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım... |
|
Zaman donacak… İlk öpüşün arifesindeyiz şimdi: Yaklaş, hadi yaklaş Bak gözlerime, Öp beni. |
"Âşık kalbinde ateş yanarken gözünden bu ateşi söndürmeye yaşlar döken adamdır. Ne varki bu gözyaşları o ateşin alevini artırır ve dumanını çoğaltır..” ''RivaN'' |
İçime Akdeniz Doluyor Sen Güldükçe... |
____Kalbimi sana verebilirim _______________Acıtma yeter ki _______________________Ölebilirim |
Allah'ım Yüreğime Yüreğiyle Geleni Nasip Et...... |
Gözleri boş bakan bir ruhun sek tüketme çabasıydı belki 'aşk' ! |
Zaman soğuğun iliklerime kadar işlediği vakit. Pervasız bir bekleyiş her zamankinden farksız. Gönül derbeder gönül çilekeş yanlızlık ayyuka çıkmış.... |
Her yerde bilinmezlik var... |
Değer taşıyan tek hikaye bedelini ödediğinizdir... |
Akşamüstlerinin kızıllığı santim santim geçiyor içinden, çocukluğumun... |
Haramdı demek dudaklarının busesi.. Dilim haykırmasa bile sen gönül hecesi.. |
Düşlemek ne güzeldi çocukken... Nerden bilirdim hayatın böyle parçalanarak devam edeceğini... Bir yap-boz'um sanki.. Tek parçamı bile bulamadan yeniden dağılıveriyorum... |
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık