![]() |
Alıntı:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
80072745 Hatası için onar dediğimde Sistem Dosyası hatası veriyor. msnmsgr.exe dosyasının adını değiştirince bir defalık bağlanıyor fakat bağlantı kesilince yeniden aynı işlemi yapmak zorunda kalıyorum. Live Messenger'ın 8.5 varsiyonuna plus ve A patch yükledikten sonra bağlantı problemi yaşamaya başladım. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. |
Alıntı:
Şu şekilde WLM'ı kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Internet bağlantınızı yenilemeyip ve PC'nizi yeniden başlatmayı unutmayın. Ayrıca güvenlik programlarınız sorunu çözerken kapalı olsunlar. Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları altından yeni bir kullanıcı oluşturup Messenger'ın o hesapta açılıp açılmadığına da bakabilirsiniz. |
Msn İfaleri ile ilgili: Merhabalar, benim sizlerden isteğim bir bilgisayarda bulunan msn ifadelerimi başka bir bilgisayara nasıl aktarabiilirim/taşıyabilirim. Windows Live Messenger kulanıyorum. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Olmadı, kullandığınız eklentileri/yamaları gözden geçirin, teker teker kaldırıp deneyin. Olmadı, başka bir Windows hesabında sorun çıkartıyor mu, onu kontrol edin. Hala düzelmediyse, bu sorun hep mi vardı, siz bilgisayara birşey yükledikten sonra mı oluştu? İşletim sisteminiz? Bağlantılara tıklayınca, hiçbir yanıt alınmıyor mu, hiçbir şey olmuyor mu? Lütfen bunları belirtin. Stuff Plug 3.5 eklentisini kurup, onun "bağlantıları varsayılan tarayıcıda aç" özelliği ile bağlantıları Firefox gibi Internet Explorer olmayan bir tarayıcıda açmayı deneyebilirsiniz. (Ha bunu denemeden önce, Internet Explorer seçeneklerinin Gelişmiş sekmesinde "Gelişmiş ayarları geri yükle" düğmesini deneyebilirsiniz, belki düzeltir.) (https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/98948-windows-live-messenger-icin-stuffplug-3-5-a.html) |
selam arkadaşlar birisi benim msn kitlemek istiyor çok mail göndererek kitleyecekmiş böyle bişey olurmu? yaa lütfen yardımcı olun bana msn adresim kitlenmesin. eğer benim onun adresini kitlemek istersem bi yolu varmı. |
Alıntı:
Çok e-posta göndererek hesabı kilitlemek diye birşey olmaz. Ancak gönderdiği e-postaların içindeki bağlantıların ne olduğunu anlamadan tıklamaktan kaçının. Sizin onun adresini kilitlemeniz ile ilgili yasadışı yöntemler (hack) olabilir ama böyle şeylerin MsXLabs'ta paylaşılmasına müsaade etmiyoruz. |
ARKADAŞLAR WLM 8.5 YÜKLERKEN %80 CİVARINDA msgrcore.cab BU HATAYI VERDİ NASIL YAPABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEWİNCEM SAOLUN ARKADAŞLAR TEKRAR |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/72711-windows-live-messenger-9-0-wlm-9-0-beta-tr.html |
YHA ARKADAŞLARR BN MSN MESSENGER 7.5 KULLANIORUM BIRINE TITRESIM GONDERIDGIM ZMN SES CIKMIOO BIRI OTURM ACTIGINDA DA AYENN ÖLE NE YAPMM GEREKIO :( (MUZIK VS DINLEYEBILIROUM) |
Alıntı:
|
hepsi işaretliii .... uyarılar hepsı ısaretlii sesler bolumunDEKİ ıkı tane kutu var onalrda ıstertlı o ıkı kutunun yanında sesler yasıo ona tıkladıgım zmn ses efekti o bolumDE ses duzenı dıe bısı yasıoo "sessiz" CUBUK ta sessız yazıoo "wındows varsayılan" "sessız" varr bu ıkı secenekelrden sessızı o cucbuk ta yasıo (ANLATABILDIMMI:S) |
Alıntı:
|
8. tane var nevemail,onlie,ring,type,newalert,phone,wimdone,nudge, hepsı calıoo basırın suresı 00:00 ama yınede calıoo |
Alıntı:
Bu resimdeki gibi olacak, olayların ses çıkartmasını istiyorsanız, bir ses belirtmelisiniz. Ses çıkartmasın istiyorsanız, en alttaki listeden "Ses Efekti" (Yok)'u seçeceksiniz. http://img86.imageshack.us/img86/4693/msnmessengergt3.png Ama Windows Live Messenger'ı indirir ve yüklerseniz, bütün bunlar çok daha kolay ve daha çok seçenek sunuyor: Windows Live |
he ewt işte orda ses sımgesı yhok pormgam olayları yasıoo en altta msn messenger var orda kısı cverım ıcı tıtrte fln.... seslerın ısmını bılmıroumm ben sımdıı tıklıorum farklı sesler cıkıo anlamadım:( c porgm fıles msn messenger orda o yasdıgım 8. tane ısımlerın hepsı yasıoo ama prom olayrına gelıom tıret allata bır suur secenk cıkıoo varsılaln wındowsz kapatma sesı ustte de c dekı ısımelrın hıc bırıde yhok farklı ısımler yasıo orada 8 tane ama farkjlı ısımelr var .:S |
Alıntı:
İkincisi, tek sorununuz bu sesler değil sanırım, yazılarınızın hali içler acısı... Şu olaylara MSN Messenger klasöründeki şu sesleri atayın. Kişi Çevrimiçi > online Ses Klibi Bitti > vimdone Sesli Arama > phone Titret > nudge Yeni ileti > type Yeni Mobile iletisi > ring Yeni posta > newemail Yeni uyarı > newalert |
Kişi Çevrimiçi > online Ses Klibi Bitti > vimdone Sesli Arama > phone Titret > nudge Yeni ileti > type Yeni Mobile iletisi > ring Yeni posta > newemail Yeni uyarı > newalert[/quote] yha hızlı yazmaya calısorum ama olmu nese bosver sımdı bunu C PROGRAM FİLES MSN MESSENGER BU SAYDIKLARINIZIN HEPSİ VAR MSN MESSENGER DE AMA PROGMA OLAYLARI MSN MESSENGER TITRET TE SESDEGISIMI YAPRKEN YUKARDAKILERIN HIC BIRI YHOK LİVE MESSENGER BNM BI MSN ADRESIMI ACMIO O YUSDEN 7.5 KULLANIORUM |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
tmm cok tşk ederım sizee olduu basardık:P bu arada en son kı alıntıyı anlamadım |
Alıntı:
|
ne normal düzgün yazdım iştee nese 7.5 kullanıyorum dedim yha bana bi yöntem söylediniz onu anlamadım |
Alıntı:
Alıntı:
|
C:\Documents and Settings\"Windows kullanıcı hesabı adı"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ konumundaki o açamadığınız hesabın adındaki klasörü silmeyi sonra WLM'yi yükleyip o adresle oturum açmayı deneyin. C:/Documents and settings/ All Users ve detay var sizin saydığınız dosyalar yhok |
Alıntı:
Gizli Klasör'leri Açın, Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm /Gizli Klasör Ve Dosya'ları Göster Ve Tamam De. :) |
daha acık anlatoımı varmış bak ;) saol kanka :kiss: |
merhaba, msn de son günlerde bir sorunumu hallediyorum başka bir sorun çıkıyor :( evde kardeşlerim msn sini problemsiz kullandığı halde, ben msn ye girdiğim zaman msn'm f klavye yazıyor. word de falan q klavye yazıyor, fakat sadece msn de f klavye yazıyor. yardımcı olur musunuz lütfen... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar Bi Yardım Edermisiniz..!! ya arkadaşlar benim msnim kendimde online gözüküyo ama listemdeki herkezde offline gözüküyo ben kendi kendimide ekledim normalde online gözüküyodu artık offline bi çözemedim yardim ederseniz cok sevinirim..!! şimdiden teşekkürler |
ben windows installer la windows live messengeri kuruyorum..bir-iki gün sonra msni açtığımda biri bir ileti yazınca hata raporu gönder/gönderme çıkıyo sonra hemen arkasından msn kapanıyor.bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?cevabınız için şimdiden teşekkürler |
Selam herkese, Bilgisayarıma format çekmeden önce Msn 8.0 kullanıyordum.Herhangi bir sorunum yoktu. Dün bilgisayarı temizleme amacıyla format çektim.Yeniden programları kurarken Msn'nin 8.1 sürümünüde kurdum(daha doğrusu "yeni sürüm güncelleme" zorlamasıyla kurdum) fakat Msn'i kullanmaya başladıktan 2-3 sn sonra aşağıdaki hata kodunu alıyorum.İnternette bu sorunun çözümü için yapmadığım şey kalmadı desem yeridir.(Farklı Msn sürümleri kurdum ama hepsinde aynı hatayı alıyorum.Bunun haricinde registry kayıtlarını temizlemeye çalıştım, Admin\ altındaki Msn ile ilgili bir çok dosyayıda sildim ama banamısın demiyor.Alternatif olarak kullanabileceğim bir program olsa hiç düşünmeden Msn'nin tekeline son verecem.Skype harici mümkünse.)Bu sinir bozucu hatayı Msn neden veriyor? İlgilenirseniz sevinirim arkadaşlar. Bu arada biraz daha araştırdım hata kodundaki "flash.ocx" adlı dosya C:\WINDOWS\System32\Macromed\flash.ocx ta bulunuyor.Acaba sorun Adobe Flash Player ile mi ilgili ki? Gerçi kurdum yeniden flashı ama işe yaramadı. AppName: msnmsgr.exe AppVer: 8.1.178.0 ModName: flash.ocx ModVer: 6.0.79.0 Offset: 00001832 |
Alıntı:
İşe yaramadıysa oturum açtıktan sonra Messenger Seçenekleri>Güvenlik << Buradaki şu seçeneği işaretleyin: "Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan adres defterimi, görüntü resmimi ve kişisel iletimi burada depolama" Oturumunuzu kapatın ve geri açın. (Düzeldiyse aynı seçeneği tekrar eski haline getirin.) Bu da işe yaramadıysa, varsa bilgisayarınızda Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. Orada da aynı hata oluşuyor mu? Kendinizi listenizden silmeyi denemelisiniz. Zaten ne diye kendinizi eklersiniz, onu da anlamam. Alıntı:
Bir de Messenger'ı kurduktan neden 2 gün sonra bu hatayı alıyorsunuz, 2 gün boyunca sorunsuz kullanırken 2 gün dolunca bu hata mı oluşmaya başlıyor? |
Alıntı:
|
Alıntı:
https://account.live.com/HelpCentral.aspx https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlmessenger&ct=eformts |
Alıntı:
|
yaaaaaaaaaaa bana yarim edinnnnnnnnnnnnnn.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! msnim niye bende onlineyken herkezde offline gözüküo bu sadece benim pcde değil başka pclerde actiğimdada oluoooooooooooooooooooooooo |
Alıntı:
Flood yapmadan yardım isteyin, daha sağlıklı çözümler sunabiliriz size... |
Üstadlar hepinize iyi çalışmalar. Benim sorunum msn den daha önce silinen ileti geçmişini nasıl geri getirebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum... |
Alıntı:
Eğer sildiğiniz ileti geçmişi halen geri dönüşüm kutusunda ise onu geri alabilme imkanınız var, başka yolunun olduğunu sanmıyorum. İleti geçmişini geri çevirecek bir yazılım yada yama hatırlamıyorum... İleti geçmişinizi genelde D:// Sürücüsüne kayıt edin sizin için daha güvenli olur, format atsanız dahii ileti geçmişiniz olduğu gibi ''D'' sürücüsünde kalır. |
olmuyo kardeşim olmuyoo hiç bi türlü |
slm arkadaşlar msn ile ilgili çözemediğim bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. 2. el bir bilgisayarda msn kurulu ve anımsanan bir sürü adres var o adreslerin tekrar o bilgisayarda açılma ihtimali olmadığı için listedeki anımsanan adresleri nasıl silebiliriz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yalnız anlamadığım şey, bir insana e-posta atmak nasıl tesadüf eseri gerekli olabiliyor :) Alıntı:
Alıntı:
Piriform - The best software is free! O çocuk diyor ki: Ayrıca bu program asıl konumu da gösteriyor (yani eğer kaybettiğiniz bir dosyanın önceden nerede olduğunu biliyorsanız, onu hemen oradan bulabilecek mi, kolayca deneyebilirsiniz). Ayrıca kelime taramaya benzeyen hoş bir arama filtresi de var :) Unutmayın, yazılımın adı Recuva, yukarıdaki adresten ilgili yere gitmelisiniz ve program büyük ihtimalle ingilizce. Alıntı:
Alıntı:
|
merhaba demin başka bir başlıkta bunu dile getirmiştim ama sanırım sormam gereken başlık bu.. ben dün gece msn 8.5 yükledim daha önce 8.0 kullanıyordum ve dün gece denemedim girebiliyormuyum diye ama demin hotmaile girip maillerime bakmak istedim fakat açılmadı.. bekliyor linkte çıkıyor ama bi müddet sonra bitti diyor ve boş bi sayfa çıkıyor hata falnda vermiyor.. bir öneriniz var mı? |
Alıntı:
Olmadıysa sorunun Messenger'dan kaynaklanmadığından emin olabilirsiniz. Şimdi Firefox ya da herhangi başka bir web tarayıcı bilgisayarınızda yüklü ise oradan ulaşmaya çalışın: http://mail.live.com/ Yukarıdaki olduysa (ya da olmadıysa, farketmez), Internet Explorer'ın Geçici Internet Dosyaları'nı temizleyin (Silmek için gereken seçenekleri Internet Seçeneklerinde bulabilirsiniz). |
evet 8.0 kullanıyorken açabiliyordum. internet explorer kullanıyorum firefox yok bende ama geçmişi silip yeniden denedim hatta daha sonra sistemide geri yükleyip denedim ama olmadı. birde mail adresime başka bilgisayardan ulaşabiliyorum sorunu sadece bu bilgisayarda yaşıyorum.. |
Alıntı:
Bence Firefox'u bilgisayarınıza kursanız iyi olabilir, IE sorun çıkarttığnda hemen ona geçersiniz. |
ya ahmetgns bak şimdi benim msnim bi kaç gün önce normaldi bana msj yazmamaya başladilar ve ben yazdim işte bana dediler niye offlinesin cevrim dişi gözüküyosun dediler bende ben cevrim içiyim dedim onlarda cevrim dişi sin yazdilar msni kapattim açtim ayni sorun ama sonra bi arkadaşa gittim onda actim yine ayni sorun msnim online gözüküo ama listemdekilerde offline gözüküyo bunu çözemedim işte.! |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık