![]() |
Şimdi ben O insan gelene kadar İstanbul kokan yüreğim ve aşk kokan elbiselerimle Bu diyarda bekliyorum...!!! |
Gece şövalyeleriydik. Gün kavuşunca tamamdı. Günle, gündüzle giyindik maskelerimizi, Göstermedik yaralarımızı birbirimize Bir sonraki operasyona, Cesaretimiz kalsın diye... |
"Bir hasret gecesi daha bitiyor işte Bir isyan daha kopuyor dilimden gecenin en damar yerinde, Bin feryat bin sitem derinlerden yükseklere, Çaresiz, çaresiz, çaresiz ve Yapayalnızım..." |
Yanmaktan ates oldugum bu gecelerde beni tuketmeyen neydi? Sen mi? O mu? Beni evirip cevirip kora getiren ama sondurmeyen neydi? Bagrimdaki yangindan neden yok olmuyordum? Beni sabaha vardiran geceler miydi yoksa? GECELER? Benim Gecelerim...Seni yasadimigim gecelerim.Daha kac geceler boyle sessiz, boyle sensiz yasayacagim? |
uykusuz her gece yorgun ölesiye sabahları bazen günlerce rüğyalarıma gelme diye... |
geceler işte bildik geceler, bu gecede allah bizi sabaha eriştirecekmi...inş... degme yigitleri bitiren, vay be bu hallerde nesi dedirten, eyvallah, gelen allahtan geldigi için, kapımız açık...en az yüreklerin allaha açık oldugu kadar bunu yapabiliriz, yürekler geceleri allahamı açık ,kime acık neden açık,döktügümüz gözyasları, allah içinmi,kendimiz içinmi,******** bi çıkar içinmi... bu kalp kime hizmet ediyor,geceleri.... |
geceler uzun olcak artık kış geliyoo... |
:( seninle yeni bir başlangıç yaptığımı sanmışım.. yanılmışım yanılmışım:( |
Düşman kelimesinin anlamını dost sıfatını taşıyanlardan öğrendim .. !!!! |
nevırsey yine sagodan gidiyon bakıyorum :P |
| Saat: 18:58 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık