![]() |
*ben yareyim,sen derman.. kes umudu eski yardan.. |
Affetmek ve unutmak, iyi insanların intikamıdır. |
"Değişiklikle karşılaşınca değişen aşk, aşk değildir... Aşk gözle değil ruhla görülür." |
[divshare]11465456-616[/divshare] |
3 gündür tanıdığı adam senden daha değerli olur... |
Bazen Yıldızları süpürürsün farkında olmadan Güneş kucağındadır, bilemezsin Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür ...Yüreğinde kuruludur orkestra, duymazsın Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın Uçar gider, koşsanda tutamazsın!.. rivaN |
Düşümde aşk ile karşılaştım .. İnsanı arıyordu. Uyandım, insan ile karşılaştım .. ...Aşkı arıyordu ...' |
Belki de en güzeli böyle... |
Uğruna çektiğim acılara değerse durma vur beni.. |
Katil olur mu bir insan içindekini öldürürse.?! |
yenildim yarattığım zalime-*o zalimin bahçesine merhameti eken benim.. |
çocukluğumdu isyanlarımı bastıran!göğsümde büyüttüğüm masumiyeti denize bağışladım,ama sen hiç yılmadın! |
Kanayan yaralarına kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın.. |
http://img249.imageshack.us/img249/2751/baby2nn6.gif Bir bebek edasıyla herşeyden habersiz olmak vardı(: |
Aklına gelmiyorum diye sana kızamam ki... |
Kendine iyi bak deme denmez saçma kendime bakarım elbet sen hiç korkma.. |
Sesini duymam,ne zamandır araftayım.. |
MAĞLUBİYET son derece motive edicidir.. Dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz... |
Hakim yerine oturdu. Salondakiler ayakta. Duruşma başladı Sanık kim mi?. Tabiki Türk... Suçları ne mi? Saymakla bitmez... Hakim dedi ki: Hey Türk ayağa kalk. Türk cevap verdi: Türk zaten ayakta. Hakim sinirlendi: Suçlusun.. Türk haykırdı: Neymiş suçum? Hakim sırıtarak!: Türk olman yeterli suç zaten.. Türk dayanamadı: Evet suçluyum. 1.Dünya savaşı yıllarında Ermeni çetelerce öldürüldüm ama yine de suçlu benim. Bu da bir şey mi?. Almanya'da diri diri yakıldım ama suçlu benim. Kıbrıs'ta küvette öldürülen yine benim ama suçlu da benim. Hakim şaşkın: Demek itiraf ediyorsun? Türk dediki: Evet itiraf ediyorum. -30 derecede vatanımı savundum. Suçluyum. Gece yarısı arabamı yaktılar, suçluyum. Kaçak elektrik kullanan ********lerin faturalarınıda ben ödedim, ama yine ben suçluyum. Çanakkale'yi geçilmez yapan benim, ama onda da suçluyum. Hakim: Bak sen. Neler de bilirmiş?. Türk: Oda bir şey mi. Yunanı İzmir'de denize döken var ya. Vallahi o da benim. Bilir misiniz 1453 ü? İşte o tarihte gemileri karadan yürütüp İstanbul'u alan var ya?. İşte o benim hakim bey. Almakla da kalmadım. Konstantini İstanbul yapan da benim. Hakim: Küstah herif....... Sus.. Türk: Türk susmaz hakim bey. Hele bir eylemim var ki? Hakim: Neymiş Türk: 1071 deki eylemimi dünya unutmadı. Hani Romen Diyojen i yenip Anadoluyu Türk yurdu yapmıştım. Hakim: Demek sen yaptın Türk: Bu da birşey mi... Hani Kudüs'ü Haçlılardan alan biri var ya. Selehaddin Eyyubi. İşte o aslında benim. Hakim: Say bakalım. Daha neler diyecesin? Türk: Hani Asala diye bir örgüt var ya?. İşte onun kökünü kazıyan da benim. Ama onda da suçluyum. Bir de unutmadan söyleyeyim. İngilizler'e karşı Mekke ve Medine'yi müdafa eden. Aç ve susuz ama teslim olmayan.. İşte o da benim... Bulgaristan'dan sürülen, Yunanistan'da öldürülen.. Bosna'da diri diri yakılan.. İşte onlar da benim. Ve ben olduğum için suçluyum. Ben Türküm.. Kocatepe'de, Dumlupınar'da, İnönü'de size karşı savaşan. Sizi bu topraklardan kovan benim. Hakim: Yaz kızım yaz. kaçırma.. Türk: Başka suçlarımda var. 80 senedir kör gibi uyuyan, kulaklarını tıkayan, oduna, kömüre tavlanıp satın alınan, milli ve dini kimliğini unutup size benzeyen benim. Selamün Aleyküm yerine !hello!, hoşça kalın yerine ! Bayyyy! diyen o da benim. Onlarca şarkı ezberleyip buna rağmen 1 ayet 1 hadis ezberleyemeyen de benim. Çılgınlar gibi dans edip sarhoş olan ama 2 rekat namazı kılmayı beceremeyen de benim.. Suçluyum..... BEN; Amerikan değilim! Irak'ta sivilleri kurşuna dizmedim, pazarları bombalayan ben değilim, İngiliz değilim! Masum insanları kesmedim, Rus değilim! Çeçenleri kılıçtan geçirmedim, İtalyan değilim! Fırsattan istifade kan dökmeden toprak talep edeyim, BEN, 12 dakikada savaş bitiren Türküm!, denizleri göl haline getiren Türküm!, 40 kişi ile çin sarayını basan Türküm!, karada gemi götüren Türküm!, dünyayı bir çağdan diğer çağa atlatan Türküm!, yıllardır karada ve denizde hilal taktiğini uygulayan Türküm!, |
Niçin kalbimi kırıyorsun? - Dokunmuyorum bile ona... - İşte ondan kırılıyor... |
Ölene kadar yaşacağımız epey güzellikler var, desene hayat herşey olması gerekene dönecek balkabağından olanlar eskisine dönecek güzellikler elbet çıkıp istenilen gözlerde ve yüreklerde daha hoş daha güzel görülecek... İstediğim yüreğe iyi bakıyorum hayat: )BuNdaN kuşkuN olmasıN...http://s.rimg.info/e84b3f84d30ec6ce6809e6dd86b205c6.gif _KleopatrA_ http://img259.imageshack.us/img259/1617/luv66nx7.gif |
rüzgar sen gibi dokunuyor bana,ben doğuyorum.. |
Ömrün en güzel yerindesin. Gençliğin tatlılığıyla ihtiyarlamanın bilgeliği arasındaki en tepedeki noktada duruyorsun. İster yine uçuşur ister beğendiğin yerde durursun.Şimdi sen büyük yolculuklara hiç korkmadan çıkabilirsin. Şimdi sen tam kendine göresin. RİVAN]]]] |
durma, yağmur durma sorma, sen de onu sorma ... |
find myself callin' her your name Let it burn * |
şimdi herşeyinle bomboşsun bak içimde... |
her güneş doğduğunda yine ben ... |
Onlar gibi olmaya çalışabilirsiniz ama onları kendinize benzetemezsiniz. Çünkü yaşam durmaz: geriye değil, ileriye akar. Sizler birer yay, çocuklarınız da geleceğe fırlattığınız canlı oklardır. |
Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim... |
Ne Seçim Yaparsan Yap ! Aklın Hep S e ç e m e d i ğ i n d e Kalacak !.. |
Ardına bile bakmadan bu kaçıncı gidişin, Göz göre göre her halini kabullenişim ... |
Sabret.öleceğiz, onlar telef olacak... |
Öldür Soyumu. |
Ben istiyorum ey yar! Öyle bir aşk, öyle bir yanmak, öyle bir kavrulmak istiyorum ki işte böylesi O’na kavuşmak ve fani bedenden soyutlanıp gerçek bir Aşk olmak…] rivan) |
Sevişmeler bitince Sevişmeyi anladım... |
Sen ben olabilseydin, bendeki seni görseydin, değerin olurdu.. Ama git şimdi.. |
Unutmaki tek aşk olduğum sensin Aşık olduğum değil |
Üzülme!.. Dert etme can!.. Görebiliyorsan dokunabiliyorsan nefes alabiliyorsan yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana... Elinde olanlardan bahset can!… Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi gececek?.. Gidenler dönmeyecek mi?.. Yitirdigin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede.. Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta... Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?.. Hüzün olgunlaştırır ...Kaybetmek sabrı öğretir... |
Benim adım Aşk olsun Ey Sevgili! Sende doğmak, senden gönüllere ulaşmak, sende Sen olmak için benim adım Aşk olsun! rivan'dan... |
Öğrendim ki… Bizken aşk yoktu nefes alışlarımda… Sen ve Ben olunca aşk oldu nefes verişlerim… Anladım ki ayrılıklardır aşkı aşk yapan… |
Çok geç artık sana dönmek Hani giderken bana demiştin ya sen Yolcu yolunda gerek Sevgi bizim için yok artık ... |
Kendisi yaptı,Kendisi bozdu. |
Çocuksu davrananları ömrüm boyunca hiç sevmedim, sevemiyorum... Konuşsam çok can yakarım bunu biliyorum... Yaşasın Doğruluk... ...Sen Çok Yaşa Emi... |
Sanırım hep seni sevecek kalbim son kez atana kadar Bana göre sürer gider sönmez bu yangın ikimizi de yakana kadar |
Kendi kötün ile kendi iyini kendine sağlayabilir misin? Kendi istemini bir yasa olarak kendi üstüne asabilir misin? Kendi kendinin yargıcı olabilir misin ? ... rivan |
İstersen al beni götür demem nereye Batmışım zaten artık en derine Naparsan yap ama inan son sözüme Beni sensiz düşünme Seni bensiz hiç düşünme |
Dolabında Asılı 25 Gömleğin Sadece 3'ünü Giydiğini Ama Arka Sokaktaki Komşusunun O Beğenilmeyen Gömleklere Muhtaç Oldugunu Fark Etmeli, Zenginliğin Ve Bereketin,Sofradayken Önünde Ekmek Kırıntılarının Yemekte Gizlendiğini Fark Etmeli. [rivan'dan |
Biz gülleri severdik dikenleriyle Koklardık kanayana dek ellerimiz Gül dikensiz olur mu? Ah etmezdik Bekle, bekle hiç pes eder miyiz ... |
Farkında Olmalı İnsan.... Kendisinin Hayatın Olayların, Gidişatın Farkında Olmalı. Farkı Fark Etmeli,Fark Ettiğinide Fark Ettirmemeli Bazen... [RivaN] |
Gelse son misafir. Misafirim Azrail.. |
| Saat: 21:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık