![]() |
Anlamıyorsun benı, Bakıyorsun ama öylesıne! Oysakı bıraz derıne ınsen göreceksın gözlerımın Ardındakı kalbıme ınen kuçuk yolun ızını Bakarsan Bendekı senı goreceksın Kaçıyorsun belıkıde bılınmez Engellerı gordukce ürküyorsun dagları delmek, denızlerı gecmek Zor gelıyor o küçük yuregıne Anlamıyor gözuksemde anlıyorum küçük yureklı adam Korkuyorsun sen bendekı yüreğinden bile Büyük bu aşktan.. canan baygın |
Tutsak Gidiyorum bu şehirden Geride beni bırakarak Artık ne kaldırımlar tanıdık Ne hanlar, ne yollar... Gidiyorum artık Yeni sevdalara.. Sonsuzluğa.... Kuşlar konar omuzlarıma, Bu şehrin kuşları Omuzlarıma konar Düşlerimde biter İstemesemde kaçarım Kentin tümünü geride bırakarak Tüm umutlarımıda alarak Umutlarım avucumun içinde Kelebek misali Sıksam ölecek Bıraksam uçup gidecek... Zekiye Oktar |
diyorsun ki / hep ve daima söz ver bana yarınların ipoteği bilmem nasıl verilir biriktirebilseydim eğer hep seni / daima senileri vaad zengini olurdum inan kaç daimaydım kaç dünya elinde koca bir hiç kalan ... insanoğlu / ya düne ağlar durur ya yarınla avunur hüzünler /yalanlarla kol kola halayda şimdiler / hep bir köşede esniyordur iyisimi boşver sen öteyi beriyi becerebiliyorsan şimdi sev beni gülşen destanoğlu |
O Melek Sen Misin ? Senin yağmuruna sarılmak, rüzgarından öpmek geliyor içimden. Bir kara sevdaydı yaşadığım, çıkılmıyor ki içinden ! Mürekkep yapsam okyanusları, bulutlara doldursam Ve döksem yer yüzüne baş harfini yazsam Sevdiğim, bana bir kez gülümser misin? Herkes tarif ediyor da bir türlü gösteremiyor Sevgilim Yoksa o Melek sen misin! Korkmaz Bıçkın |
Seni Yaşarım Seni düşününce değişir dünyam Kar boran içinde yazı yaşarım Ne hüzün taşırım ne korku ne gam Özlem ateşinde hazzı yaşarım Isıtır içimi şu soğuk duvar Kahkahalar atar dilsiz odalar Aklıma gelince senli anılar Sanki bir ömürü binle yaşarım Hiç pişman değilim sevdim delice Derdi mutluluğu tattım gönlümce Sevdanın özünü iyi bilince Senden uzakta da seni yaşarım... Erkan Şahin |
Gittin Ben, arkandan sadece baktım .... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. Ağlayamadım... .... Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı. Anlatamadım... ... Gittin... Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. Tutamadım. ... Gittin... Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım. Kalkamadım... ... Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım. Başlayamadım... Fatih Işık |
Sözleri Hançer Sevgili "bir başka boylamda yaşanıyor sevdamız bir başka rüzgar saçlarını dağıtan" biraz dan yakalayacak akrep yelkovanı ve ben birazdan kalkıp en sevdalı yanımla bağıracağım eyyyyyy sözleri hançer sevgilim açtığın her yara iyileşmiyor!!!!! Serhat Sarıbacak |
Nöbetteyim.. Anılarımın 3-5 nöbetindeyim bu gece.. Hava sıcak Yapraklar baygın Ay bile terine havlu atmış.. Bir, bir Uğraksız patikaları arşınlıyorum Gelende olmaz Parolayı bilende.. Nöbetlerde Özlemler başka acıtıyor Kavuşmalar ßaşka bir sızı oluyor yüreğe Yürüdüğün her bir adıma Lir gibi kavlamışlığı işliyorsun Nota da olmaz Söz de.. Nöbetlerde En büyük düşman kendin Anılarla baş başa kalmışlığın Özlemlerine yenikliğin ßelkilerine vurduğun hüznün Keşkelere astığın yüzün.. Adımlarına vurulan saatler Yelkovanın bıçakladığı bedenin Anılarımın 3-5 nöbetindeyim bu gece Yüreğime şehitliğimi beklemekteyim... İlayda Seralı |
Dünya Derdi Bitmez Dostum Hep sen ağlarsın düşünen sen, Dünya derdi bitmez dostum, Bırak kendini hayatın akışına, Düşündükçe yanarsın dostum. ... Hayat ***** felek neylesin, Senin bağrın yanık kim feryad etsin, Gülmeye hasretmi şimdi gözlerin, Dünya derdi bitmez dostum. ... Ağlamak ne yazar kaderimiz kara, Bütün derdin bütün üzüntün değilmi yara, Sormaz kimse seni sende arama, Dünya derdi bitmez dostum. ... Üç günlük dünya değil mi değmez, Boşver be dostum sırtın yere gelmez, Bende senin gibi bi kulum, Dünya derdi bitmez dostum. ... İnandır kendini buna, Kader kötü ***** dünya, Hayat zaten bi rüya, Dünya derdi bitmez dostum. ... Derdine yok çare sanırsın, Engel olsa dağ, çatlatırsın, Unuttur kendini hayata harcanırsın, Dünya derdi bitmez dostum.. ... Acı çekmedim mi sanırsın, Sen ne anlarsın sevgiden diyorsun, Bırakıpta gitti, öldürdüde gitti, Bu acı değil mi dostum. ... Kan ağlamadımı gözlerim sanırsın, Hiçmi bağlı kalmadı elim kolum, Damla damla kan aktı hergün canımdan, Hergün bi can verdim dostum. ... Şimşekler çaktı bağrımda, kıyamet koptu, Yavaş yavaş çöktüm yere düştüm, Tüm benliğimi aldıda gitti, Acı çekmedim mi sanırsın. ... Dağlara çıktım, çöller aştım, Aylarca yıllarca hep aradım, Aradıkça eridim eridikçe daraldım, Acı çekmedim mi sanırsın. ... Sırtına bile bakmadan bırakıp gitti, Ayyaş oldum sarhoş oldum, Sanki alameti kopardı gitti, Acının kıralını yaşadım dostum. ... İşte böyle hayat, Kestirmeden yol alayım, Neler neler gördüm dostum, Bu derdimi kime hangi dağa anlatayım, Dünya derdi bitmez dostum. ... Ağlayan hep ben incinen duyguları yine ben, Dünya derdi bitmez dostum. alıntı |
Sen Yanimdayken Hayattan kazık yemekte varmış Hayattan dayak yemekte varmış Ama olsun Önemli olan kalbim değil mi? Önemli olan sevgi ve aşk değil mi? Önemli olan sen değil misin? Varsın kazık yiyelim hayattan Varsın dayak yiyelim hayattan Önemli değil, SEN YANIMDAYKEN Çagla Çardaklı |
| Saat: 01:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık