![]() |
Elde edileni büyütmek, beslemek ve çoğaltmak için gönül gönül dolaştım. Varlık âlemi yalan ve yokluk âleminde yaşamak için sürgün edilmeliydi kalp… Demlenmeye ramak kala, bir el uzantısı kadar yakınsa yar, bir adım geriye kaçmalıydı âşık…[RivaN] |
SesLenmek istiyorum sana.. /mızıkçı çocukLarınsuçLarını kabuLLenmez haLLeriyLe../ Bana geLben de kaL../ ``senLe bir gün uyumayı ´´ yaşayabiLeceğim tüm aşkLara değişirim*/ |
Hangi yaratık,geleceğin bizim için ne sakladığını önceden söyleyebilir?Hüzün verici olaylarlamı karşılaşacağım,yoksa nefis kokular,enfes tatlılar,hoş seslerle dolu süprizlerle mi bilemiyorum.Bu yüzden adımlarımı talihin güdümüne atıyorum.Ve adım her zaman bilinene doğru atılsaydı eğer,yaşamanın ne anlamı olurdu ki?Bırakın anlamı,yaşamak denilen şey olur muydu...[rivaNN.. |
Unutup acımı alıcam öcümü Asıl o zaman görecek gücümü Onun da yerini biri dolduracak Kadere inanırım olacak olacak.. |
Bayramlar farklı,ramazanlar bambaşka.Yaa o zamanları bilirsin işte filmlerden.......Hayal de olsa güzel... RivaN |
takıl ağıma canım tadına bakacağım (6) |
Ah aşk! Bir topluluğun fotoğraf çekildikten sonra Dağıldığı An. |
Giderek üzdün bizi zaman ..! |
Gülmek "SAFTIR" denme riskini göze almaktır, Ağlamak ise ..."DUYGUSAL" görünme riskini, Birine yakınlaşmak "KENDİNİ KAPTIRMA" riskini göze almaktır, Duygularını açmak "KENDİNİ ORTAYA KOYMA" riskini göze almaktır, Düşüncelerini söylemek ise "DOKUZ KÖYDEN KOVULMA" riskini, Umutlanmak "HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMA" riskini göze almaktır, Sevmek ise "KARŞILIK GÖREMEME" riskini. Ama riskler alınmalıdır, Çünkü hayatımızın en büyük riski hiç risk almamaktır. Çünkü yaşamak; "ÖLME" riskini göze almaktır.. |
Gölgen Gibi Adım Adım | Her Nefeste Senin Adın |
Soru bir: Senin yüz fotoğrafın çekilecek Yüzünde yüz var mı? ... Soru iki: Senin yüz fotoğrafın çekilecek Sende çekilecek yüz var mı? ... |
Artık hiçbirşeye inanmıyor ve hiçkimseye güvenmiyorum Tek pişmanlığım Yarını düşünmekten Bugünü yaşıyamadığım |
“Ne gelir elimizden insan olmaktan başka?” |
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, gün gelir en sağlam yerinden kopar.Canın yanar... |
...düşündüm ki yalnızlık.. yoktur. Yüreğin varsa, yalnız değilsin. Gönlün varsa.. seni yalnız bırakmaz.. hele aklın..? Aklın varsa zaten başına bela olur, istesen de yalnız kalamazsın.. istesen de. |
Veda uzar,uzar ve sihirli bir dokunuş gibi,bir başkası ona dokunduğunda sona erer…Bir hikaye yarım kaldığında,tamamlansaydı ne olurdu merakının esiri olmakla,iyi ki daha çok yaralanmadım hissinin arasında bir yerde durursunuz…Aşk bir suçluyu,suçtan daha çok sevmektir.Evet onlar suçludur,çünkü bir kez tadına bakılmış her şey hayatta yarım bırakılmış demektir. |
Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini Sana verebilmeli soğuk bir kış gününde Üzerindeki tek gömleğini. |
ąҺՊ૯ძ® Bir kez daha kazık yedik bekledik Durduk mal gibi, gene güvendik, Gene inandık, gene sevindik Umutsuzluğa düşünce bile direndik Gene kazık yedik, gene güvendik, Bütün düşler boşuna merdiveni olmayan bir kuyuya itildik, itildik, itildik, biz itildik! |
Bu aşk çok bilinmeyenli denklem.... |
Doğuda Doğmak Suç Olsaydı En Büyük Suçlu Güneş Olurdu..! |
Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan Özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayan... |
Akıllı insan kendini çevreye adepte eder. Akılsız insan çevreyi kendine adepte etmeye çalışır. O yüzden bütün ilerlemeleri akılsız insanlar yapar... |
Bir plak olsam Hep aynı yerde takılsam Tekrarlasam.. "Elbet Birgün Buluşacağız.." |
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak… |
Ne benim ellerim çalışkan eskisi gibi Ne senin kalbin benimkiyle sıcak Sevgilim sadece fakirlik Her şey bir iken ayırmak.. |
Biri sana ''git'' dediğinde,''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek..Git dediklerinde gittiğimde anladım.. |
|
Yaşamak İçin Bir "neden"i Olan, Her Türlü "nasıl"a Dayanabilir...!!!! |
Gözyaşlarımdan düşüp ölürsünüz ağlarım sonra Alacalı bir gezegen çıkacak karşınıza Terazi şeklinde Bir kefesinde dünya ötekinde şeffaf bir balon İçinizden dilsiz olanı dudaklarındaki dikenle ısıracak O balonu ve patlatacak Dünya boşluktaki sesin genişleyen ritmine karışacak Yabani aşklar adına kutsuyorum seni insan başlı yılan Isır bedenimi ve akıt zehrini kanımdaki şehvete Bir kertenkele kuşu olup konayım Yıldız evlerinin bahçelerine... Sakıncalı bir düş benimkisi Gerçek ötesi bir romanımdan alıp getirdiğim... |
Beni tanrım yanına alırsa arkamdan gelişin olmasın, "Sevgilim olmanın imkanı yok Böyle uzaktan uzağa nereye kadar Halbuki isterdim senle sonsuza kadar" |
Mono değilim ben dinlemelisin beni çift kulakla. Stero bağırırım çift kulaktan girip kalmak için akılda. |
Bir gece habersiz bize gelMerdivenler gıcırdamasınÖyle yorgunum ki hiç sormaSen halimden anlarsınSabahlara kadar oturup konuşalımKimse duymasınMavi bir gökyüzümüz olsunKanatlarımız dokunarak uçalımİnsanlardan buz gibi soğudumİşte yalnız sen varsınÖyle halsizim ki hiç sormaAnlarsın (rivan |
Şırıngayla çekip alsınlar seni tüm vücudumdan, ruhumdan.. Kırıntın bile kalmasın beynimde, ki ben yine ben olayım.. |
Henüz alışmıştım; tekrardan ruhların özüne inmeye... Henüz anladım ki, özü çiğ aşkların. |
Her gün yeni bir gün ümidiyle başladım hep,gün sonunda bana kalan yokluğunun tortuları oldu. |
Hayata gülmek , hayata ağlamaktan daha olgun bir davranıştır |
''Hava kapalıydı. Sonbahar gelmiş demek. Bu mevsimlerle nasıl ilgilenir insanlar? İçimin mevsimlerine de hiç uymaz şu tabiat. Onun için tabiat çocuğu olmadım, olamadım. Mevsimlere uyamadım.” Oğuz Atay, Tehlikeli Oyunlar |
Kime bu caka bu hava Seni herkes iyi tanıyor İki Cümlede iki yalan Bir sözün bir sözünü tutmuyor:hih2: |
Heryerde ÖLÜM tutar saatler Alışılan ZAMANla dokunmayan KAN kusmuş yaralanmış şehirler Sıradan parçalanmış RESİMler |
Seni güzel olduğun için sevmedim.. Ben sevdiğim için güzelsin.. |
Sonra bir kez daha kazık yedik bekledik. Beraber uçacağız dendi gene sevindik, gene inandık, gene güvendik. Artık umutsuzluğa düşer gibi değildik. Engel tanımayıp, her şeyin üstünden uçacağız derken, Bir şeyi geç anladık; Meğer asıl engel, taktığımız sahte kanatlarmış.. Farkettik. Gene kazık yedik, gene güvendik, Bütün düşler boşuna merdiveni olmayan bir kuyuya itildik, itildik, itildik, biz itildik! |
Çekilmemiş bir AŞK'ın hatrı yıl değil gün ertesi... |
bin bıçak var sırtımda.. biniylede adaşsın.. her biri hayran sana.. |
Sen..Pardon "Siz" demeliydim.. Siz kaç yüzlüydünüz? Ben yanlışlıkla hanginizi sevd...im?. |
"Önümden gitme Seni takip edemeyebilirim Arkamdan gelme Sana yol gösteremeyebilirim Yanımda yürü Ve yalnızca dostum kal…"[RivaN] |
Gözlerimden süzülen yaşlar yerine Keşke seni kolayca koyabilseydim Dudağından dökülen her bir kelime Bu kadar yakmasaydın Sevebilseydin |
Hayatta Her İnsan 1 Kişidir Ama Her Kişi 1 Kişilik SAHİBİ Değildir...! |
Gökyüzünün başka rengi de varmış! Geç farkettim taşın sert olduğunu. Su insanı boğar, ateş yakarmış! Her doğan günün bir dert olduğunu, İnsan bu yaşa gelince anlarmış. |
Uzadi bak zamanla dilimin en küçükçe kelimesi, paragraf oldu bugun hayata evet ta kendisi, mesaisi var artik aklin, unutma ceremesi çekilmemis bir askin hatri yil degil gün ertesi. Yüzünü görememekti gözümün en hakiki korkusu, içimde cennetten bir bahçe yakildi dogrusu, satir sonu gözüktü(bAkK) üzüldü dizelerim, devam de etmek istesem de nokta koydu ellerim. (Ahenks) |
Bu aşk havuz problemi... |
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık