MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

murat4417 7 Şubat 2008 16:13

slm arkadaşlar live msn kullanıyorum msn discoveryi kuruyorum ama bilgisayarı çok kasıyo yavaşlatıyo acaba hangi sürümü kurcaz

davel 7 Şubat 2008 21:14

ahmetgns teşekkür ederim.evet msn yle bir ilgisi olmadığını fark ettim normal explorer 7 yle gidemedim firefoxtan gitmeye çalıştım yine maillerime ulaşamadım.
sanırım tarayıcılarımın ayarlarıyla bir ilgisi olmalı.güvenliği sıkı olduğu için yanlışlıkla yasaklamış olma ihtimalini düşünüyorum.yani bilmeden önüme gelen güvenlik duvarından siteyi yasaklamasını işaretmiş olmalıyım.şimdi get.live.com daki maili yüklicem umarım bu işe yarar.
teşekkür ederim yardımlarınız için.

NeutralizeR 7 Şubat 2008 23:40

Alıntı:

ayshaa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 927911)
Dediginiz sekilde yaptim fakat setup kisminda "type the phonenummer, area code, locale name v.s istiyor. Bende yapamadim bi sorun var ama cözemedim. Konuyla ilgili detayli bilgi alabilecegim bir kisim varmi?

Kopyası msnmsgr.exe dosyasına çift tıkladığınızda mı bu sorular soruluyor? Ekran görüntüsü koyma imkanınız var mı?

undersiege 8 Şubat 2008 01:39

msn kişi kartları sorunu

arkadaşlar msn imde kişilerin kişi kartını görüntülediimde space vs şeyleri göremiyorum ayrıca bir farkta gözüme çarptı eskiden(yada bşuan başka bir adresten baktığımda) kişi kartını görüntülediğimde bu kişi için güncelleştirmeleri al yazarken artık kişi bilgilerini gir yazıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

ahmetgns 8 Şubat 2008 10:11

Alıntı:

undersiege adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 928973)
arkadaşlar msn imde kişilerin kişi kartını görüntülediimde space vs şeyleri göremiyorum ayrıca bir fark da gözüme çarptı eskiden(ya da şuan başka bir adresten baktığımda) kişi kartını görüntülediğimde bu kişi için güncelleştirmeleri al yazarken artık kişi bilgilerini gir yazıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Şimdi denedim, bazılarının alan bilgilerini ben de göremedim. Nedendir bilmem. Ama kişi kartlarındaki güncelleştirmeleri al bağlantısı sadece anlık ileti kişileri için etkindir ve anlık iletisi olmayan kişiler için "Kişi bilgilerini gir" bağlantısı olarak değişir. Bu bağlantıyı gördüğünüz kişiler anlık ileti kişileriniz mi yoksa, anlık iletisi olmayan kişileriniz mi, bir bakabilir misiniz?

undersiege 8 Şubat 2008 14:23

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 929302)
Şimdi denedim, bazılarının alan bilgilerini ben de göremedim. Nedendir bilmem. Ama kişi kartlarındaki güncelleştirmeleri al bağlantısı sadece anlık ileti kişileri için etkindir ve anlık iletisi olmayan kişiler için "Kişi bilgilerini gir" bağlantısı olarak değişir. Bu bağlantıyı gördüğünüz kişiler anlık ileti kişileriniz mi yoksa, anlık iletisi olmayan kişileriniz mi, bir bakabilir misiniz?

anlık ileti kişilerim çevrimiçi çevrimdışı dahil herkes.mesela şuan kuzenim online ama kişi kartını görüntülediimde kişi bilgilerini gir yazıyor ve spaceini göremiyorrum aynı işlemi abimin adresinden yaptıımda bu kişi için güncelleştirmeleri ala butonu mevcut ve spacini görebilior.

talyurt 8 Şubat 2008 23:18

Arkadaşlar rica ediyorum şu derdime derman olun ama denemediğim yol kalmadı lütfen işi bilen bilmeyen herkes yazmasın...

Problemim şu:
Msn adresim daha önce hareketli idi ve çevrimdışı iken yazılanlar mail olarak gelebiliyodu..
Msn 8 ile bu özellik zaten herkese eklendi ve mail.den ziyada oturum açar açmaz ICQ mantığı ile ekrana beliriyor...
Ama gelin görün ki ben şimdi hareketli göründüğüm için ne bu şekilde yararlanabiliyom ne de msn.ime geliyo...
Yani ben çevrimdışı iken kimse bana birşey yazamıyor. Bana birşey yazıldığında iletileri teslim edilmiyor ve şu cevap dönüyor: "Mobile İleti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin."

Şimdi bana hepiniz hareketli özelliğini kapat düzelir diceksiniz ama kapatmakta nafile aramadığım, bakmadığım forum kalmadı... Mobile msn'den delete my account felan vs. vs. herşeyi ama herşeyi denedim hala herkesin kişi listesinde hareketli görünüyorum...

Abiler ablalar, gelin şu derdime derman olun msn adresimi değiştiremem çünkü hotmail, msn, windowslive uzantılı değil... İşim gereği (şirketimin adresi) kullandığım adres...
Umarım ben açıkça ifade edebildim...

Şimdi sizi bekliyorum.

Ve şunu da belirteyim ki bu hareketli olayı herkesi etkiledi ama kimse farkında değil (bana da arkadaşım iletti)
Live messenger'da birşeyleri değiştirdiler artık hareketli görünenlere ileti yazılmıyor. İsterseniz kişi listenizde hareketli birine ileti yazmayı deneyin, görün...

Selametle...

cancan türk 8 Şubat 2008 23:31

slm.arkadaşlar ben pc ye 8.5 msn lıve yukledım ama kullanamadım ve eskı msn de silindi şuan msn kullanamıyorum tekrar kurabılmem için denetım masasından messengeri kaldırmam gerekıyormuş ama messengerın üstüne tıkladığımda kaldır dıye bişe çıkmıyo ne yapmalıyım bı bılgınız varmı:(

ilbara 9 Şubat 2008 00:08

Selam tekrar ben yeni sürüm yükledim. ama sorunum devam ediyo
bilgisayarımda dosya paylaşımını etkileyen bişey var ama bi türlü çözemiyorum. Arkadaşım ahmetgns "Messenger Seçenekleri>Paylaşım Klasörleri sekmesine gelin ve orada "Paylaşım Klasörlerinde Sorun Gider..." düğmesine tıklayın." diyosun ama messenger seçenekleri nerede bilemiyorum. Onun için yaptıklarım eksik kalıyor ve sorunum giderilmiyor. şimdi ne yapmam gerek yardımcı olursanız seviniirim

ahmetgns 9 Şubat 2008 01:46

Alıntı:

murat4417 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 928047)
slm arkadaşlar live msn kullanıyorum msn discoveryi kuruyorum ama bilgisayarı çok kasıyo yavaşlatıyo acaba hangi sürümü kurcaz

Son sürümü: MessengerDiscovery Live - Messenger Discovery Live - msgdiscovery : MsXLabs
Alıntı:

undersiege adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 929665)
anlık ileti kişilerim çevrimiçi çevrimdışı dahil herkes.mesela şuan kuzenim online ama kişi kartını görüntülediimde kişi bilgilerini gir yazıyor ve spaceini göremiyorrum aynı işlemi abimin adresinden yaptıımda bu kişi için güncelleştirmeleri ala butonu mevcut ve spacini görebilior.

Messenger'da oturum açıp Messenger Seçenekleri>Güvenlik>"Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan adres defterimi, kişisel iletimi ve görüntü resmimi burada depolama" seçeneğini işaretleyip Tamam'a basın. Oturumunuzu kapatın, geri açın. Aynı seçeneğin işaretini tekrar kaldırın. Bu işlem bilgisayarınızda tutulan kişi bilgilerini silip sunucudan tekrar alır ve belki bu bilgilerle ilgili bilgisayarınızda bir hasar oluşmuşsa umulur ki düzeltir. Hala düzelmediyse başka bir bilgisayardan deneyebilir misiniz? Aynı hata orada da oluyorsa Windows Live hesabınızda bir sıkıntı var demektir. Çok fazla yapılabilecek birşey bilmiyorum.
Alıntı:

talyurt adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 930658)
Arkadaşlar rica ediyorum şu derdime derman olun ama denemediğim yol kalmadı lütfen işi bilen bilmeyen herkes yazmasın...

Problemim şu:
Msn adresim daha önce hareketli idi ve çevrimdışı iken yazılanlar mail olarak gelebiliyodu..
Msn 8 ile bu özellik zaten herkese eklendi ve mail.den ziyada oturum açar açmaz ICQ mantığı ile ekrana beliriyor...
Ama gelin görün ki ben şimdi hareketli göründüğüm için ne bu şekilde yararlanabiliyom ne de msn.ime geliyo...
Yani ben çevrimdışı iken kimse bana birşey yazamıyor. Bana birşey yazıldığında iletileri teslim edilmiyor ve şu cevap dönüyor: "Mobile İleti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin."

Şimdi bana hepiniz hareketli özelliğini kapat düzelir diceksiniz ama kapatmakta nafile aramadığım, bakmadığım forum kalmadı... Mobile msn'den delete my account felan vs. vs. herşeyi ama herşeyi denedim hala herkesin kişi listesinde hareketli görünüyorum...

Abiler ablalar, gelin şu derdime derman olun msn adresimi değiştiremem çünkü hotmail, msn, windowslive uzantılı değil... İşim gereği (şirketimin adresi) kullandığım adres...
Umarım ben açıkça ifade edebildim...

Şimdi sizi bekliyorum.

Ve şunu da belirteyim ki bu hareketli olayı herkesi etkiledi ama kimse farkında değil (bana da arkadaşım iletti)
Live messenger'da birşeyleri değiştirdiler artık hareketli görünenlere ileti yazılmıyor. İsterseniz kişi listenizde hareketli birine ileti yazmayı deneyin, görün...

Selametle...

Messenger Seçenekleri>Telefon>"Kişiler listemdeki kişilere taşınabilir aygıtıma ileti gönderme izni ver" seçeneğinin işaretini kaldırabiliyor musunuz? Etkisi oluyor mu? Kaldıramıyorsanız ki o zaman zaten kaldırılmış ve seçenek etkisizleştirilmiş demektir, bu, hareketli hesabınızın silinmiş olduğu anlamına gelir. Arkadaşlarınızda hareketli görünmeye devam edersiniz, ta ki onlara bir sefer çevrimiçi görününceye kadar. Benim denemelerinden anladığım şey bu. Hareketli hesabınız etkinken engellemiş olduğunuz kişiler sizi her zaman hareketli olarak görmeye devam edeceklerdir. Engellerini kaldırmayı ya da sizi silmelerini ve geri eklemelerini söylemeyi deneyebilirsiniz (silip geri ekleme birşey değiştirir mi emin değilim ama onlara bir kez çevrimiçi görünürseniz birşeyler değişir büyük ihtimalle).

Başkalarının listelerinde hareketli görünseniz bile bu durum size çevrimdışı ileti göndermeye engel teşkil etmez. Kişilerinizin yapması gereken şey, listelerinde sizin adınızın üzerinde sağ tıklamak ve "Başka gönder>Çevrimdışı anlık ileti gönder" i seçmek. Ama tahmin ediyorum, çoğu insan bunun farkında değildir ve farkında olanlar da madem hareketli hesabınız var görünüyor, onu kullanmak isterler.
Alıntı:

cancan türk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 930670)
slm.arkadaşlar ben pc ye 8.5 msn lıve yukledım ama kullanamadım ve eskı msn de silindi şuan msn kullanamıyorum tekrar kurabılmem için denetım masasından messengeri kaldırmam gerekıyormuş ama messengerın üstüne tıkladığımda kaldır dıye bişe çıkmıyo ne yapmalıyım bı bılgınız varmı:(

Denetim Masası'nda Messenger'ın üstüne tıklayamazsınız *-), Program Ekle veya Kaldır penceresinden bahsediyorsanız, orada nasıl Kaldır düğmesi çıkmaz, hayret birşey. Diğer bütün programlarda Değiştir/Kaldır veya sadece Kaldır düğmeleri çıkıyor mu? Sorun sadece Windows Live Messenger programında mı oluşuyor, belirtebilir misiniz?

Bir de Windows Live Messenger'ın üstüne tıkladığınızda "Destek bilgisi için burayı tıklatın" yazısı var mı? Varsa ona tıklayıp, varsa "Onar" düğmesine basabilir misiniz? Belki Messenger onarılırsa Kaldır düğmesi de gelir, siz de kaldırırsınız.
Alıntı:

ilbara adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 930705)
Selam tekrar ben yeni sürüm yükledim. ama sorunum devam ediyo
bilgisayarımda dosya paylaşımını etkileyen bişey var ama bi türlü çözemiyorum. Arkadaşım ahmetgns "Messenger Seçenekleri>Paylaşım Klasörleri sekmesine gelin ve orada "Paylaşım Klasörlerinde Sorun Gider..." düğmesine tıklayın." diyosun ama messenger seçenekleri nerede bilemiyorum. Onun için yaptıklarım eksik kalıyor ve sorunum giderilmiyor. şimdi ne yapmam gerek yardımcı olursanız seviniirim

Messenger pencerelerinde menülere baksaydınız görürdünüz. Seçenekler penceresine çoğu yerden ulaşılabilir. En bilineni konuşma ya da kişi listesi pencerelerinde menülerden "Araçlar>Seçenekler"

kacakkizzz 9 Şubat 2008 10:02

msn 8.1 kullanıyorum.messenger discovery i daha önce kullanabiliyordum 2 gün önce bi sorun yasadım ve kulanamaz hale geldim discovery kurulu fakat aktif değil lütfen yardım edin.

magicdeaht 9 Şubat 2008 19:23

http://img164.imageshack.us/img164/3216/adszsz7.jpg

help me..!!!!!!!!!:moo:

I Miss You 9 Şubat 2008 20:04

O yazı tipinin ismini öğrenip onu internetten indirdikten sonra C:\ > WINDOWS > Fonts 'un içine at :)

magicdeaht 9 Şubat 2008 20:43

yazı tipini öğrenmek sorun

ahmetgns 9 Şubat 2008 20:46

Ekran görüntüsü başka bir yerde bulmadıysanız, doğrudan kendinizin aldığı ekran görüntüsüyse, o zaman bilgisayarınızda o yazı tipi zaten yüklüdür diye düşünüyorum. Messenger'ın yazı tipi seç penceresinde bütün yazı tiplerini deneyip, önizlemesinde bu yazı tipini yakalayabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Ama emin değilim.

magicdeaht 9 Şubat 2008 20:58

kendım aldım ekran goruntusunu o kadar istedim vermedi bende buraya başvuruyım dedim :)ama arkadas ınternetten indirmiş

flyy 10 Şubat 2008 23:50

merhaba..msnimi hic bi sekilde acamiyorum daha onceden kullanmama ragmen suanda kulanamiyorum sildim tekrar yukledim ..simdi actigimda mail uyarisindan 3 saniye sonra program calismiyor yazisi beliriyo..en son bi daha sildim yukledim ayni sekilde problem devam ediyor ve mesenger discovery dll file hata belirtisi veriyo...discovery programinida sildim yukledim tekrardan...yardiminiz dokunursa cok sevinirim kafayi siyiricam :*(

nuhomer 11 Şubat 2008 00:40

SELAM
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum.

Msn den mail yollayamıyorum.
Gönder'e bastığımda Bu bilgisayarın ileti göndermesi şu anda engelleniyor. Windows Live Kullanım Koşulları'nı ihlal ettiğinizi düşünmüyorsanız, lütfen burayı tıklatın.

diye uyarı veriyor.
Yeni mail adresi aldım ondada aynısını yapıyo.Bilgisayardanmı diye baktım. İnternet kafedede denedim aynı hatayı veriyor.

Mail hesabımda bi sorun var ama nası bi sorun halen anlayamadım.
Lütfen fikri olan varsa cevap yazsın.

baha 13 Şubat 2008 21:21

Varmı yolu?Girilen msn adreslerini pc den otomatik silme ve geride iz bırakmama??

Bilgisayarımızdan her yeni msn adresine girdiğimiz zaman bilgisayarımızın 5-6 farklı yerine ve regedite şu adresler bu pc den oturum açtı die görebiliyoruz. Bu girilen msn adreslerini her seferinde pc mizin farklı farklı yerlerinden otomatik olarak kendimiz mi sileceğiz yoksa bunu otomatik yapacak bir proğram piyasada varmı?

MaviAdam 14 Şubat 2008 03:33

Sesler Yok

Arkadaşlar Msn,deki Tüm Sesler Gitti Resmini Çektim Bakın Ne Yaptıysam Olmadı

http://img87.imageshack.us/img87/6572/sshot2tx2.jpg

NeutralizeR 14 Şubat 2008 05:50

Alıntı:

flyy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 933220)
merhaba..msnimi hic bi sekilde acamiyorum daha onceden kullanmama ragmen suanda kulanamiyorum sildim tekrar yukledim ..simdi actigimda mail uyarisindan 3 saniye sonra program calismiyor yazisi beliriyo..en son bi daha sildim yukledim ayni sekilde problem devam ediyor ve mesenger discovery dll file hata belirtisi veriyo...discovery programinida sildim yukledim tekrardan...yardiminiz dokunursa cok sevinirim kafayi siyiricam :*(

Bu iki konuyu inceleyerek sıfırdan Messenger kurulumu gerçekleştirebilirsiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Alıntı:

nuhomer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 933301)
SELAM
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum.

Msn den mail yollayamıyorum.
Gönder'e bastığımda Bu bilgisayarın ileti göndermesi şu anda engelleniyor. Windows Live Kullanım Koşulları'nı ihlal ettiğinizi düşünmüyorsanız, lütfen burayı tıklatın.

diye uyarı veriyor.
Yeni mail adresi aldım ondada aynısını yapıyo.Bilgisayardanmı diye baktım. İnternet kafedede denedim aynı hatayı veriyor.

Mail hesabımda bi sorun var ama nası bi sorun halen anlayamadım.
Lütfen fikri olan varsa cevap yazsın.

Hesabınızla ilgili bir problem. MSN Support'a ulaşmanız gerekiyor:
https://support.msn.com/eform.aspx?productKey=hotmail&ct=eformts

Alıntı:

baha adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 937333)
Bilgisayarımızdan her yeni msn adresine girdiğimiz zaman bilgisayarımızın 5-6 farklı yerine ve regedite şu adresler bu pc den oturum açtı die görebiliyoruz. Bu girilen msn adreslerini her seferinde pc mizin farklı farklı yerlerinden otomatik olarak kendimiz mi sileceğiz yoksa bunu otomatik yapacak bir proğram piyasada varmı?

Başlat > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Kullandığınız Hesap > Ağ Parolalarımı yönet > Burdan istediğiniz adresleri kaldırabilirsiniz.

Bunu otomatik yapan bir programın olup olmadığını bilmiyorum maalesef. Google'da araştırabilirsiniz.

kakul 14 Şubat 2008 11:59

BİLİYORUM BİRAZ SAÇMA AMA BEN MSN ID Mİ UNUTTUM YANİ BİRAZ HATIRLAR GİBİYİM AMA TAM DEİL DAHA ÖNCEDEN DİĞER MSNİME KAYDETMİŞTİM AMA DAHA SORA İŞİME YARAMAZ DİE GİZLİLİK SEKMESİNDEN BİLE SİLDİM ŞİMDİ BANA LAZIM NASIL BULABİLİRİM O MSNİ YARDIM EDERSENİZ SEWİNİRİM :$:$:*( YANİ TEK İHTİMAL BENİM EKLEYİPTE SİLDİĞİM MSN DE AMA NASIL YAPICAM BİLMİORUM

Misafir 14 Şubat 2008 14:01

gizli sorunuzu ve alternatif e-postayı hatırlıosanız şifre alabilrsizn

kakul 14 Şubat 2008 14:46

ya msn şifremi deil ID mi unuttum ?????????@hotmail.com yani onu bulamazsam hiçbirsey yapamam ki bunların liste şeklinde saklandığı bir yer yok mu ??

Misafir 14 Şubat 2008 14:56

açıkcası pek bilgim yok arkadaşım ama kaydolurken verdiğn mail adresine bilgilerin gelmiş olmalı bende bilmiyorumki tam

NeutralizeR 14 Şubat 2008 14:58

Alıntı:

kakul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 938176)
ya msn şifremi deil ID mi unuttum ?????????@hotmail.com yani onu bulamazsam hiçbirsey yapamam ki bunların liste şeklinde saklandığı bir yer yok mu ??

Buradaki klasörlere göz atınız:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

MaviAdam 14 Şubat 2008 16:42

Neyse Gerek kalmadı sürümü yükselttim düzeldi

ali 15 Şubat 2008 01:11

msn silmek istiyorum

kompetankedi 15 Şubat 2008 01:43

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 938183)

.

ayshaa 17 Şubat 2008 23:08

80072efd hatasi sirf bendemi yoksa bircok kiside varmi merak ediyorum.
10 gündür yapmadigim denemedigim bisey kalmadi, anlayan arkadaslarda vista yi kullandigimi söyledigimdede ne hikmetse kaciyor :)

acaba diyorum format attirsam olurmu düzelirmi? nedersinz?

Fırtına 17 Şubat 2008 23:13

Alıntı:

ayshaa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941919)
80072efd hatasi sirf bendemi yoksa bircok kiside varmi merak ediyorum.
10 gündür yapmadigim denemedigim bisey kalmadi, anlayan arkadaslarda vista yi kullandigimi söyledigimdede ne hikmetse kaciyor :)

acaba diyorum format attirsam olurmu düzelirmi? nedersinz?

Muhtemelen çözüm yolları: MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası

ayshaa 17 Şubat 2008 23:20

Alıntı:

Fırtına adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941921)

Baglanti ayarlarindan sina yi sectigimde busefer 8007274d baglantisi kurulamiyor diye bir hata veriyor.
Tskr, bu sitede cok aradim fakat cözümünü bulamadim. Henüz burda yazmayan bir cözüm ariyorum.

Misafir 17 Şubat 2008 23:36

Alıntı:

ayshaa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941924)
Baglanti ayarlarindan sina yi sectigimde busefer 8007274d baglantisi kurulamiyor diye bir hata veriyor.
Tskr, bu sitede cok aradim fakat cözümünü bulamadim. Henüz burda yazmayan bir cözüm ariyorum.

yerel ag baglantisi veya internet explorer baglantilarinda proxy ayarlarinizin degisip degismedigini kontrol edin + messenger gelismis ag baglanti ayarlarinin bos oldugundan emin olun...

NeutralizeR 18 Şubat 2008 08:14

Alıntı:

ayshaa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941924)

Başka bir adresinizle oturum açabiliyor musunuz?

Buraya tıklayıp oturum açabildiğiniz Messenger adresinizi içeren bir özel mesaj gönderin https://www.msxlabs.org/forum/private.php?do=newpm&u=1. Uzaktan Yardım ile sorunu çözmeye çalışalım.

ayshaa 18 Şubat 2008 09:59

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 942129)
Başka bir adresinizle oturum açabiliyor musunuz?

Buraya tıklayıp oturum açabildiğiniz Messenger adresinizi içeren bir özel mesaj gönderin https://www.msxlabs.org/forum/private.php?do=newpm&u=1. Uzaktan Yardım ile sorunu çözmeye çalışalım.

ilk sorun basladiginda baska bir adresle acabiliyordum, sorunu cözmek icin msni yenidn yükledikten sonra hicbir adresi acamaz oldum. Mecburen web messengari kullaniyorum.

NeutralizeR 18 Şubat 2008 16:53

Alıntı:

ayshaa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 942169)
ilk sorun basladiginda baska bir adresle acabiliyordum, sorunu cözmek icin msni yenidn yükledikten sonra hicbir adresi acamaz oldum. Mecburen web messengari kullaniyorum.

Maalesef "Uzaktan Yardım" bağlantısı kuramadık, Windows'unuzun dili farklı olduğu için yönlendirmem de kolay olmadı, bir uzmana bilgisayarınızı inceletmişsiniz, buna rağmen sorun çözülememiş. Vista'yı yeniden kurmanızı önereceğim.

hddxm 20 Şubat 2008 19:11

ilginç olduğunu düşündüğüm bir problemim var..Windows live messenger kullanan arkadaşımın uyarısıyla birzamandır hareketli olarak gözüktüğüm ortaya çıktı fakat ben hareketli olmak için hiçbir işlem yapmadım ve bana hiçbir uyarı veya bilgilendirme gelmedi ve bu hareketli durumdan kurtulamıyorum, ayrıca da bu iş kafamı kurcalıyor acaba birinin bunu dışarıdan yapması mümkün mü diye? Korsan bir hareket mi var acaba?..Tüm ayarlara girdim çıktım seçenek bulamadım, windows mobile hesabım da yok (benim bildiğim yok ?) bu durum neyden kaynaklabilir? fikir açısından ek bilgi sadece ceptemsn den 1-2 kere login olmuşluğum var ve ara sıra da pidgin ve miranda messengerlerını da kullanıyorum..Değerlendirirseniz çok sevinirim teşekkürler

gunesevgi 20 Şubat 2008 19:59

merhaba,
vista kullanmaya yeni başladım ve msn kesinlikle açılmıyorr, bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfennn:(:(

NeutralizeR 20 Şubat 2008 21:35

Alıntı:

hddxm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 945591)
ilginç olduğunu düşündüğüm bir problemim var..Windows live messenger kullanan arkadaşımın uyarısıyla birzamandır hareketli olarak gözüktüğüm ortaya çıktı fakat ben hareketli olmak için hiçbir işlem yapmadım ve bana hiçbir uyarı veya bilgilendirme gelmedi ve bu hareketli durumdan kurtulamıyorum, ayrıca da bu iş kafamı kurcalıyor acaba birinin bunu dışarıdan yapması mümkün mü diye? Korsan bir hareket mi var acaba?..Tüm ayarlara girdim çıktım seçenek bulamadım, windows mobile hesabım da yok (benim bildiğim yok ?) bu durum neyden kaynaklabilir? fikir açısından ek bilgi sadece ceptemsn den 1-2 kere login olmuşluğum var ve ara sıra da pidgin ve miranda messengerlerını da kullanıyorum..Değerlendirirseniz çok sevinirim teşekkürler

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/112363-msnde-cevrimdisi-durumu-hareketli-gosterme-nasil-iptal-edilir.html

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/3425-msnde-cevrimdisi-durumunuzu-hareketli-gosterin.html

ahmetgns 20 Şubat 2008 23:38

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 945763)
Alıntı:

hddxm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 945591)

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/112363-msnde-cevrimdisi-durumu-hareketli-gosterme-nasil-iptal-edilir.html

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/3425-msnde-cevrimdisi-durumunuzu-hareketli-gosterin.html

Bir de şu var. İki türlü hareketli durum var Windows Live Messenger'da. Birisi siz oturum açtığınızda Hareketli bir cihazdan oturum açmış olarak gösterilme, diğeri oturumunuz kapalı olduğunda size gönderilecek iletilerin cep telefonu ya da çağrı cihazına kısa mesaj olarak gönderildiği durum. Birincisinde kişilerinizin listelerinde Çevrimiçi olan insanlar arasında gösterilirsiniz ama sizin üzerinize fareyle geldiklerinde çıkan ipucunda ya da konuşma pencerelerinde Hareketli/Çevrimiçi diye yazar. Bu, taşınabilir bir aygıtta oturum açtığınızda ya da MessengerDiscovery Live gibi çeşitli programların yardımıyla kendinizi Hareketli gibi gösterdiğinizde oluşan bir durum. Ama siz oturumunuzu kapattığınızda kişilerinizin listelerinde Çevrimdışı kişiler listesine değil de Hareketli kişiler listesine düşüyorsanız, o zaman NeutralizeR'ın verdiği bağlantılar işinizi görmeli. Yok eğer benim dediğim tarz bir durum varsa, MessengerDiscovery Live gibi bir program kullanıp kullanmadığınıza bakıp varsa seçeneklerini araştırın ve burada bilgi verin.

tekinfsm 21 Şubat 2008 00:41

Alıntı:

gunesevgi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 945617)
merhaba,
vista kullanmaya yeni başladım ve msn kesinlikle açılmıyorr, bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfennn:(:(

LİVE MESENGERİ TEKRAR YÜKLEMEYİ DENEYİN

gunesevgi 21 Şubat 2008 15:23

Alıntı:

tekinfsm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 945974)
LİVE MESENGERİ TEKRAR YÜKLEMEYİ DENEYİN

kaç kere denediysem olmadıı, yardım edebilecek kimse yokmuu :(:*(

NeutralizeR 21 Şubat 2008 15:28

Alıntı:

gunesevgi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 946570)
kaç kere denediysem olmadıı, yardım edebilecek kimse yokmuu :(:*(

Hangi Messenger sürümü kurulu? Güvenlik programınızı kapattığınızda da sorun devam ediyor mu? Hangi hata kodunu alıyorsunuz?

hddxm 21 Şubat 2008 15:34

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 945894)
Bir de şu var. İki türlü hareketli durum var Windows Live Messenger'da. Birisi siz oturum açtığınızda Hareketli bir cihazdan oturum açmış olarak gösterilme, diğeri oturumunuz kapalı olduğunda size gönderilecek iletilerin cep telefonu ya da çağrı cihazına kısa mesaj olarak gönderildiği durum. Birincisinde kişilerinizin listelerinde Çevrimiçi olan insanlar arasında gösterilirsiniz ama sizin üzerinize fareyle geldiklerinde çıkan ipucunda ya da konuşma pencerelerinde Hareketli/Çevrimiçi diye yazar. Bu, taşınabilir bir aygıtta oturum açtığınızda ya da MessengerDiscovery Live gibi çeşitli programların yardımıyla kendinizi Hareketli gibi gösterdiğinizde oluşan bir durum. Ama siz oturumunuzu kapattığınızda kişilerinizin listelerinde Çevrimdışı kişiler listesine değil de Hareketli kişiler listesine düşüyorsanız, o zaman NeutralizeR'ın verdiği bağlantılar işinizi görmeli. Yok eğer benim dediğim tarz bir durum varsa, MessengerDiscovery Live gibi bir program kullanıp kullanmadığınıza bakıp varsa seçeneklerini araştırın ve burada bilgi verin.

Söylediğiniz durumlar teyit etmek için arkadaşımla yaptığım denemelerde oturum açıldığı zaman xxx oturum açtı şeklinde normal gösterim oluyor,devamında hareketli grubunda gösteriyor.Çevrimdışı olunan zamanlarda normal kişi grupları içinde fakat telefon simgesiyle birlikte gösteriyor. -NeutralizeR ın verdiği linklerden hareketle Windows mobile sitesine gittiğimde ise farklı olarak verdiğim resimdeki gibi bir setup karşıma çıkıyor..Ek olarak Pc de kurulu programlara baktığımda msn plus ya da discovery kurulu gözükmüyor. Elimdeki veriler bunlar ben işin içinden hala çıkamadım fikirlerinizi bekliyorum
Ek:Mobile Sayfası görüntüsü
http://img411.imageshack.us/img411/9535/stpao5.jpg

gunesevgi 21 Şubat 2008 15:44

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 946574)
Hangi Messenger sürümü kurulu? Güvenlik programınızı kapattığınızda da sorun devam ediyor mu? Hangi hata kodunu alıyorsunuz?

öncelikle şunu söyleyeyimm vista kullanmaya yeni başladım xp den sonra biraz karışık geldi bana:S 80070005 hata kodunu alıyorum ,güvenlik programımda norton ve onu devre dışı yapıp denemedim çünkü neredenn devredışı yapılacağını bilmiyorum desemm çok mu ayıp etmiş olurum:$

By_N0TaL0Ne 21 Şubat 2008 17:37

Mrb ArkadasLar ..

Benim Msn'em Cok Donuyor Ya

Konusma Penceresini FeLan qeç açıyor

Başka Bir Msneme qirince oLmuyo Ama

Sadece 1 msnemde oLuyo Bu

NasıL düzeLticem Yardım Edin Lütfen :(

bekmez 21 Şubat 2008 20:25

mesela karşı taraf bana yazdıgını sansa ama yazdıkları bana gelmese olur mu engellemek yerine

karşı tarafın yazdıkları bana gelmese ama karşı taraf yazdığını sansa böyle bişi mümkün mü?

mmermertas 21 Şubat 2008 20:44

msn de Linkler niçin açılmıyor ????

msn de görüşme esnasında göndermiş olduğum herhangi bir linki karşı taraftaki üzerine tıkladığında açamıyorsa sebebi ne olabilir sizce?İlginize teşekkürler

tekinfsm 21 Şubat 2008 20:53

msn discovery yazılımı yüklü ise anlık iletilerde link gönderilmesine izin vermemiş olabilirsin birde internet explorer ayarlarını kontrol et buradanda kısıtlamış olabilirsin

ahmetgns 22 Şubat 2008 01:09

Alıntı:

hddxm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 946576)
Söylediğiniz durumlar teyit etmek için arkadaşımla yaptığım denemelerde oturum açıldığı zaman xxx oturum açtı şeklinde normal gösterim oluyor,devamında hareketli grubunda gösteriyor.Çevrimdışı olunan zamanlarda normal kişi grupları içinde fakat telefon simgesiyle birlikte gösteriyor. -NeutralizeR ın verdiği linklerden hareketle Windows mobile sitesine gittiğimde ise farklı olarak verdiğim resimdeki gibi bir setup karşıma çıkıyor..Ek olarak Pc de kurulu programlara baktığımda msn plus ya da discovery kurulu gözükmüyor. Elimdeki veriler bunlar ben işin içinden hala çıkamadım fikirlerinizi bekliyorum
Ek:Mobile Sayfası görüntüsü
http://img411.imageshack.us/img411/9535/stpao5.jpg

Şimdi anladığım kadarıyla, oturum açtığınızda kişiler sizi sanki taşınabilri bir aygıtta oturum açmış gibi görüyorlar, oturumunuzu kapattığınızda ise sanki Hareketli olup, size ileti gönderdikleri zaman cep telefonunuza kısa mesaj olarak gelecekmiş gibi duruyorsunuz. NeutralizeR'ın verdiği adreslerden oturum açtığınızda o sayfayı görüyorsanız hesabınız da ciddi bir karışıklık var demektir. Çünkü sayfadan anlaşıldığına göre daha mobile hizmetine kaydolmamışsınız bile. Kaydolmadan böyle bir görünüm mümkün değil. Windows Live Messenger'ın destek takımından yardım isteyin.
Alıntı:

By_N0TaL0Ne adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 946747)
Mrb ArkadasLar ..

Benim Msn'em Cok Donuyor Ya

Konusma Penceresini FeLan qeç açıyor

Başka Bir Msneme qirince oLmuyo Ama

Sadece 1 msnemde oLuyo Bu

NasıL düzeLticem Yardım Edin Lütfen :(

Kişi listeniz çok kabarık mı? Ondan olabilir diğer hesaplarda olmadığına göre.
Alıntı:

bekmez adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 946963)
mesela karşı taraf bana yazdıgını sansa ama yazdıkları bana gelmese olur mu engellemek yerine

Engellemeyim diyorsunuz ama bana yazdıkları da bana gelmesin diyorsunuz. Bu bildiğim kadarıyla mümkün değil, yapmanız gereken o size yazdıkça hiç aldırış etmemeniz, kafanıza göre takılmaya devam etmeniz. Ya da engelleyin gitsin ya :P
Alıntı:

mmermertas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 946972)
msn de görüşme esnasında göndermiş olduğum herhangi bir linki karşı taraftaki üzerine tıkladığında açamıyorsa sebebi ne olabilir sizce?İlginize teşekkürler

Messenger Seçenekleri>Güvenlik sekmesi>"İletilerdeki bağlantılara izin ver" seçeneğinin işaretsiz olması...

Saat: 19:31

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık