![]() |
Ey Vefasiz Ey vefasız....... Seni hala seviyorum. Ama şimdiki seni değil. Benim uğruma ölmek istiyen O seni seviyorum. Brakıp gitinya.. Seni sensizde yaşayabiliyorum. Ama şimdiki seni yaşamıyorum Benim için ölebilen seni yaşıyorum. Bak senden artakalan, İçli bir şiir gibiyim şimdi. Mısra mısra Al oku okuyabilirsen Gözlerin dolmadan Bir sevda türküsüyüm Söyle söyleyebilirsen boğazın düğümlenmeden. Sesne.... Bir ayrılık şarkısısın Tanıdığım ilk günden Kayıp edeceğim günü düşünüp Mırıldandığım ayrılık şarkısı. Şimdi dilimden düşmeyen Boğazım düğümlenmeden söylediğim ayrılık şarkısı Kimbilir şimdi hangi gönül sana kanıp Nameler yakıyor. Temenim.. Sen terkedilmiş bir gönül için nağmeler yakmandır. Benim terk edilmiş gönlümün sana yaktığı nameler gibi Ki beni anlayasın. Ey vefasız..... Aydın Kaya |
Gözlerim Yaşina Yanar Geldi yüreğime yangın mevsimi Bir ona, bir buna, bir şuna yanar Oysa kimse çekmez benim derdimi Yüreğim de boşu boşuna yanar Bu hayatın hikayesi zor gibi Gelir sanki candan geliyor gibi Giderken canımı alıyor gibi Gider ve gözlerim yaşına yanar Rıdvan Şahin |
Gül kokulu Peygamber ümmetiyiz... O'nun için kainat yaratılan, Eşsiz büyük Peygamber ümmetiyiz. Cahiliye dönemine son veren, Gül kokulu Peygamber ümmetiyiz... Mazlumu,yetimi Koruyup seven, Haklıya hakkını adilce veren, Tövbe edip hak yola davet eden, Gel diyen bir Peygamber ümmetiyiz... Sevgi yolu oldu tüm mahlükate, Hoş görüy O getirdi hayata, Yer vermedi asla kine nefrete, Sev diyeni bir Peygamber ümmetiyiz... Yürüyün der bize,Allah yolunda, Daime taht kurun,gönül dalında, Harcayın ömürü Hak'kın yolunda, Gül diyen bir Peygamber ümmetiyiz... Seyfet Bozçalı |
Yalnızlık Tanımı kendini tanıtmaktan aciz bir renkti yalnızlık; gözlerimi zincirlemişken sorgusuzca varlığımla inatlaşırcasına beni görmezden gelen... et ve kandan ibaretti gözlerimizin önünde kayıp ruhlar mide bulantısındayken kasti üzerimize kusardı tüm iğrençliğini kukla saatler geçirdik yalnızken neredeyse inanacaktım yok olduğuma uzun boylu yapıp hiç olmadığıma -ve saat durdu- Şahin Bayraktar |
Zor Olanlar Özgürken esareti, Kalabalıkta yalnızlığı yaşamak, Biri için yanıp,kavrulmak zor. Onun yokluğuna alışmak,. Yanındayken hasret çekmek zor. Gözlerimi,gözlerinden alamamak, Doğruyu,yanlışla değiştirmek zor. Gecenin karanlığında ellerine doğru yol almak, Her gece onu düşünüp,yazmak zor. Başımı omzu yerine,boşluğa dayamak, Bir bedende iki ruh taşımak zor. Hep bilinmeyen,hep meçhul olmak, Aynada kendini görememek zor. Sürekli onun adını anmak, Gündüzü unutup,geceye sarılmak zor. Dalıp,dalıp da gitmek, Yokken dayanmak,varken de ona doymak zor. Bir zalime köle olmak, Artık sevdalıları anlamamak zor. Değil bir resim,ismiyle avunmak, O benim yarim demek zor. Varlığını bilip de onsuz olmak. Sevda derdi çekmek zor. Sürekli hüzünlü şarkılar dinlemek, Uykunu ziyan edip her gün doğumunu izlemek, Değil memleket,aileni bile unutmak zor. Ya işte böyle zor,zor,zor... Senden önce hep zor vardı benim için, Senden sonra da hep zor olanı başarmak geldi. Aslında zor olanı yaşamaktan değil, Yaşadıklarımın bir hiç olmasından korkuyorum. Sadece bir zoru başaramadım, Kendimi,senden daha çok sevemedim. Mustafa Manavoğlu |
AŞK ÖZETİ zaman zaman anlardın aşk özetini zamanın içinde aşk olmasaydı böyle yanmazdın böyle serzenmezdin aşk özetinde seni seni bulmazdım..... Murathan MUNGAN |
Aynı Olmayacak Mısın? Hani sen demiştin ya, ...sene önce çok sevmiştim birini , Unutmadım,unutamam,yerine koyamam başka birini, Peki, seni çok seviyor olmamdan dolayı beni terk edersen, ...sene önce seni terk edenle aynı olmayacak mısın? Seni incitecek herhangi bir halim mi oldu, Sana gönderdiğim papatyalar bu kadar çabuk mu soldu, Bunları yazarken yüreğim sıkıştı yine, gözlerim doldu, Peki, seni çok seviyor olmamdan dolayı beni terk edersen, ...sene önce seni terk edenle aynı olmayacak mısın? Ahmet Dönmez |
İSTERSEN HİÇ BAŞLAMASIN İstersen hiç başlamasın Bu hikaye eksik kalsın Onca yaraların ardından Yeni bir aşk yaratamazsın Örselenmiş bir çocukluk İşte benim bütün hikayem Kaç sevda geçse de yüreğimden Bu yıkıntıları onaramazsın İstersen hiç başlamasın Geç kalmışız birbirimize Yanlış kapılarla geçmiş bunca yıl Dönemeyiz artık ilk gençliğimize İstersen hiç başlamasın Söz verelim kendimize... Murathan MUNGAN |
KENDİSİNİ UNUTMUŞ Bütün aşkların kitabı elinde Sevilmemiş yinlerin balosuna gitti. Öylesine kalabalıktı ki, Sevdiğini anlamadı. Bütün kapıların anahtarı elinde Öpülmemiş dudakların balosuna gitti. Öyle aydınlıktı ki, Öptüğünü anlamadı. Işıklarla örtünmüştü çıplaklık, Renklere uzandı susamış, Beyazlıklar arasında kayboldu bakışları. Gözleri yaşamıyordu artık. Şekilleri çağırmaya gitti, kandıracak. Elleri aranıyor tutamıyordu. Elleri, elleriydi kurtaracak, Artık yaşamıyordu. Bir yanda gelen o dinmeyen aydınlık, Aldıkça alan. Bir yanda giden bir noktaydı karanlık, Ellerinde başlayan, gözlerinde biten. Bağırdı, kan gibi aktı sesi, Aşamadı dişinin duvarından. Elinde bütün aşkların kitabı, Anlatıyordu aldanan aydınlıklarından. Elinde bütün kapıların anahtarı, Ve unutulmuş bir duvarda, kendi kapısı... Varamadı. Ora öyle karanlıktı ki. Öldüğünü anlamadı. Özdemir ASAF |
DÜŞLER BİRİKTİRDİM ADI sen, Rengi sen, Görüntüsü sen olan Düşler biriktirdim... Ne zaman herşeyden, herkezden kaçmak istesem uykuya sığınırım. Uyuyup herseyi unutup, sadece düşlerimde kilerle başbaşa kalmak için... Yine uykuların çağırımı var; izmir sıcaktan yanarken ben düşüncelerimle üşüyorum... Kahvaltımı bile yapamadım, midemde kramplar var ve ne muzik duymak istiyorum ne de bir Işık görmek... Yastığıma doğru uzanıyorum; ellerim altında sanki onları saklar gibi... Başımı yastığa koyar koymaz bir rahatlık çöküyor beynime Kemirmeleri bitiyor... Biriktirdiğim düşlere saldırıyorum; Yaşadığımız her bir anı tek tek çıkarıp alıp uykularıma serpiyorum... işte o zaman ben seni Yeniden soluyor, Yeniden yaşıyor, Yeniden aşık oluyorum... Yastık altında para biriktirir gibi Düşler biriktiriyorum; ADI sen Rengi sen Görüntüsü sen olan... Alıntı |
| Saat: 16:52 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık