![]() |
Ben zaten senden gelen her kederi her çileyi Kabullendim sen gittiğin günden beri Bazen duyarsan sitemli sözlerimi bağışla Çünkü çok özlüyorum seni . . . |
Önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zordur.. |
Düşünüyorum Sessiz ol Gücün yoksa bana katlanmaya karşımdan defol ! |
Bir rüyadır gece hiç oLmadığı kadar gerçek Hem geçmiş vardır içinde hem de geLecek An’dır geçmişi ve geleceği bir çırpıda siLecek |
Dünyada hiçbirşeyi seni isteğim gibi istemedim isteyemem . Neden seçmedi kaLbim ? Olabilir birşeyii , Çok şanssızımm ! . Madem senLe Olamıyorum o zaman bende yaşamıyorum sadece nefes almak değilmi ? Hayattan hiç zevk alamıyorum ... |
Sevgi istedim, aldım bol bol, Emek isteyince bu sevgiye iş değişti, O yüreğe sahip olana sevgimi verecektim oysa ki... Demiş şair... |
Sanırım hep seni sevecek kalbim son kez atana kadar.. Bana göre sürer gider sönmez bu yangın ikimizi de yakana kadar... |
|
Hayat insanı bazen okadar zorlar ki , yolun başında kimdi unutturur... |
Aklını başına al da var gibi görünen yoku bırak yok gibi sandığın varı iste! |
Her adım anladım seni bana bağladı adı Mutluluktu ağladım... |
Kağıt evler içinde ateş yakmak gibi ısınmak için,sana gelmek öyle işte..parçalanmak..milyonkere.. |
Ha ha ha İşte hayatın böyle boş bir kahkaha |
Bazen yürek en kötü durumda bile herşeyden vazgeçip ülkeyi son parçasına kadar savunabilme fikriyle İstanbuldan Samsun'a giden Bandırma adlı bir vapurdadır.... |
Senin kadar kendini beğenmiş,senin kadar ukalayım ben. |
İncindiğim kadar incittim... |
S'onsuza Kadar onsuz kaldıklarımız için.. Ölüyorum Ben.. |
Çocuğum çakıl taşları üzerinde çıplak Çözülmüş saçlarında rüzgar Yolumun üzerindeki ilkbahar gibi Çekmeceden düşen bir elmas Sadece ışık gizli işaretlerimizi çözebilecekti Ellerimin bileklerini tuttuğu yerde Seni seviyordum, seni seviyorum, seni seveceğim..... |
"Bu düzmece oyun sona ermeli... Kendi benliğimizi bulmalıyız. Yol verip, yakarmaktan vazgeçmeliyiz. Rüyalarımızı gerçekleştirmeye çalışmamalıyız, gerçekleri rüya yapmalıyız. Çelişiksiz, dikensiz ve düzgün rüyalarımızı yaşamalıyız. Sözümüzün eri olmalıyız: kırılacak kafaları kırmalıyız. Bize acınmadığı için acımamalıyız." Savaştığım tüm cephelerde yenilseydim bir sorun yoktu albayım.Ummadığım yerlerden yardımlar aldım.Yani yine ihanete uğradım. |
Şimdi gide'biliyorsun ama Ben anlamadım Hava da kararmadı ki Bu gidiş niye? Hadi kolaysa; Sen gidince Ben senle gelemeyeceksem Bana da bir kaç'acak yer söylesene Gözlerinde yazmıyordu Dikkat yokluğum tehlikeli, aşkım yasaktır diye |
'Ziyan edilmiş hiçbir hayat yoktur. Ziyan ettiğimiz tek zaman, yalnız olduğumuzu düşünürken harcadığımız zamandır.' |
Öyle günler olduki senle Konuşmasam olmaz ki Resimleri bir yana atmak hiç olmaz ki Seni unutturmaz ki . . . |
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... |
Aşık Olmak Önemli Değil, Bir Ömür Boyu Sevebilmek Marifet..! |
Önemli olan zamana bırakmak değil, zamanla bırakmamaktır.. |
Ne gariptir ki toplum olarak aklı yavaş olana değil de ayağı yavaş olana, yüreği kör olana değil de gözü kör olana acırız. |
Dibe yakın bir yerlerdeyim, tehlikeli değil, çok sessiz sadece. Sevdiğim renklere uzağım siyahla beyaz arası grilerdeyim... |
Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile! ... Ve Kim demiş 'can eskimez' diye Bu can tedirgin tende Can da eskimiş Ben de.. |
Gerçek şu ki, herkes seni incitecek. Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak. |
Sana büyük bir sır söyleyeceğim Kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Sevgilim. |
Yekta bir aşk istiyorum... Eşi benzeri olmayan.. |
... / Sanki kar yağışlarının ardından / Uzun süren kar yağışlarının ardından / Sevimsiz bir lunaparkta / Kimsesiz bir atlıkarıncaydım. / ... |
Ne anlarlar dertten, halden. Hepsi gelmiş neanderthalden ! ;) |
Üzerimdeki Bir Ölü Toprağı mı? Yoksa Benden Bir Cenaze mi Kalkıyor? Çözemiyorum... |
Tek aşk mı, "tek taş" aşkı mı? |
Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme ! Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende . . . |
Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor. Derin denizleri ise ancak derin sevdalar. Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her şey susuyor. Anladım ki susan her şey derin ve heybetli. RivaN |
duyulan son ses “önce yaz, sonra öldür onu...” oysa yazılı delilleri kalmadı sevgi çıkmazının! ölmedi kimse, kimse yazmadı! aşk olmadı... |
"Hayatlar evler gibi olabilse keşke. Kapısına kilit vurup biraz dışarı çıkabilseniz. Selam veren tanıdıklara, kusura bakmayın ben bir süreliğine ben değilim, kendimde tatildeyim" diyebilseniz." |
Umuda Yapılan Yolculuklarda Kaç Umut Defnedildi ? Mutluluğun Umutsuzlukla Verdiği Savaşı Kaybederdi!. |
Kalmak ağır geldiğinde gitmeyi de bilmelidir insan... |
"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma! Kazanmak Koca Bir Ömür İster..! Kaybetmeye İse Anlık Gaflet Yeter..." |
Sonsuza kadar yaşamak istiyorsanız, ilk adım olarak ölmek zorunda olduğunuzu unutmayın. |
Yaralara bak bu birinin değil birilerinin.. |
tek söyleyeceğim şey: Mutluluğu ararsanız bulamıyacaksınız. Mutluluk erişilecek bir yer değil,,,,, başlanacak bir yer. |
Birlikte ayakta duruyoruz, ayrılırsak düşeriz.... |
Gidermiyim,Dönermiyim,Affedermiyim.. Silermiyim.. Yansın Dünyam Düşsün Tüm Sözlerim.. Sonuna Geldin Artık Gidişlerin Söyleyeyim.. |
Geçer gider trenler Aklım gidiş sesindeki sirende... |
Bir kırlangıç bir elektrik direğine konar. Bir görüşte sevdalanır elektrik direği kırlangıca. Bir an sonra yerinde duramaz, uçar kırlangiç. Uçamadığını o zaman farkeder elektrik direği... Aşk kanatsızlıktır bazen... |
Hayatlar evler gibi olabilse keşke. Kapısına kilit vurup biraz dışarı çıkabilseniz. Selam veren tanıdıklara, kusura bakmayın ben bir süreliğine ben değilim, kendim... de. tatildeyim" diyebilseniz." (Ece Temelkuran) |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık