![]() |
Bazen bir yabancıyı bile Ben sanacaksın,hüzün dolacaksın Sevdiğini sandığın her kişide Beni bulacaksın. Unuttum seni deme, Her şey yalan bu da yalan Anla artık sevgilim Bu kocaman dünyada Senden ötesi YALAN... |
Yalnızlık Yalnızlık, yalnızlık Bari sen elimden tut Geceyarısı aynalarda Suçlu ve ezik Gözlerim kan çanağı Cinnete dönüşen bir dinginlik Duruyorum karşında Şarap taşlaşıyor Midemde ve beynimde Mavi mavi tüten sigara Giderek mora çalıyor Yalnızlık, yalnızlık Bari sen elimden tut Suflör kullanma Dost seslerini dudağınla ısıtıp Gece, hep aynı gece Karbon kağıdıyla çoğaltılmış Gibi kara ve soğuk Ellerim, beynime alkol serpiyor boyuna Niye böyle, neden Sormuyorum artık Yalnızlık, yalnızlık Bir kez olsun kuğuların türküsünü Tersinden söyleyeyim Ölümse ölüm Yaşamsa yaşam Ayna, hep ayna, ayna... |
Kül Altındaki Kor Gökteki bulutlar yüreğime yağıyor Bende iki dünya çarpışıyor artık Biri umutlu, devingen, gözüpekçe yaşıyor Öbürü masallarda sarhoş ve ezik. Toprağı avuçlarımda elliyorum usulca Bir kum saati gibi akıyor ömrüm Tükenecek bir gün o kumlar da, ey doğa Tekrar doldurmak için kalacak mı Güneş, daldan dala sıçrayarak yürüyor Bir neden var mı mutlu olmamam için? Daha ne kadar yaşadım ki şunun şurasında Adını biliyor muyum bütün çiçeklerin? Konuşturmayın beni, dilim sürçüyor Alışkın değilim söz etmeye sevinçten, mutluluktan Gideyim artık, kül atında kor gibi Dursun onlar, dönüp üflerim bazen... |
Kar Yağdıkça Kışım Ben Kar yağdıkça kışım ben, Yağmur yağdıkça kokarım. Sevginle açan her çiçek gibi, Ben de son baharda solarım. Vadi arası ırmağım ben, Balıklarla yaşarım. Sonra bir balığa adını koyar, Onunla koklaşırım. Senin adını göklere yazarım, Güneşle doğarsın, Bende ay olur, Senin için her gece parıldarım. Canım sıkılır,sahildeki martı olurum. Açarım kanatlarımı senin esirin olurum, Kalp çarpıntım aynası olur aşkımın, Sahildeki sarhoşlar şahidim… Ömür boyu ben senin olurum! |
seni sana götüren düşler beni sensizliğe itenler. aşk sensin, gönlümün gözünde adın yazıyor. kaderin kalemi ben olsaydım senden vazgeçmezdim. durdurun zamanı inecek var aşkım geride kaldı, onu ben sayın beni de o. ölümsüz sevdalar karanlıkların korktukları tek şeydir. işte o sevdanın kahramanları biziz. bir an kaldı sadece dönüşüme, zaman son demlerini pineklemekte hayat durağında, bense hala seni bekliyorum, avuçlarımda ellerinin izleri aklımda o tanrısal kokun. ölüm bizi ayıramaz biliyorum, görüyorum ufuktaki gözyaşlarını. ağlayan ben değilim gelen sensin. |
Ağlamak Üzereyim / Dr. Arif Ali Albayrak Sen yanık ovaların yanık tenli, Akdeniz mavisiyle hep gülerek bakan yüreği yanık kadınısın. Sen bilinmez bir nedenle, meltem rüzgarları gibi gönlümün kıyısına vuran bir Akdeniz heyecanısın. Sevdaya obur yürek misali suya hasret çatlamış toprak gibiyim. Akşamın hüznünü ellerim senle tutmak, gözlerim senle görmek istiyor. Senle yaşamak, senle ölmek, senle dirilmek yeni sevdalarda... Sen bir ceylansın kaçan, sen bir rüzgarsın coşan, sen bir heyecansın yakan. Ve ben; gözlerimde bir damla yuvarlanmak bilmeyen yaş, varlığına mı yokluğuna mı anlayamadan ağlamak ağlamak ağlamak üzereyim... |
Kar Yağdıkça Kışım Ben-2 Kar yağdıkça kışım ben, Yağmur yağdıkça kokarım. Sevginle açan her çiçek gibi, Bende son baharda solarım. Boş boş bakarken gelir aklıma, O sevgi dolu bakışların. Bilmem nereye yazayım adını, Her tarafı sevgin dolu hayatın! Gökte uçan kuşlar gibi, Dolaşır göklerde benim aşkım. Sen beni izliyor olacaksın, Bense göklerde sana aşığım! Bu sevgi yakarsa yakar, Adını koyamadığım yaşantımın. Sevginle doğan güneş kadar, Ben sana her gün aşığım. Herkes içer,ben aşığım! Herkes ağlar ben aşığım! Herkes bu denli mutsuzken, Ben sadece mutlu bir aşığım! |
Biliriz / Hüseyin Gülerce Biliriz, Avuçlarında yok tutan eller Gürz tutardı bir gün... Biliriz, Biz başlatırdık Bittiği yerden Yeni ezan seslerini bir vakit Bizim atımızın nal şakırtılarıydı Biliriz, Bir zamanlar huzurun habercisi... Şimdi Bizde yüreği yok mu sanırsın hey! Yok mu sanırsın? |
Düşler Sokağı / Hüsnü Aktan Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Yağmur yağsa, uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma Sevdadandır dedi annem aldırma Aldırma gel yanıma Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla Düş sattım aldanmışlara Aklım kaçıverdi elimden bir gece vaktiydi Sevdiğim başka, sevenim başka Yağmur yağsa, uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma Sevdadandır dedi annem aldırma Aldırma gel yanıma |
Penceremde Dolanma Ayışığı Pencereme dolanma ayışığı Rüzgarın soluğuyla titreye titreye Ağaçların hatırını sor - Yoksul ve kimsesizdirler Denizlerin dibinde oynaşıp duran Balıkların sırtlarını ışıt Pencereme dolanma ayışığı Gözlerimle sokaklara abandığımda Yalnızlığı bulursam Öksüz ve dağınık kitaplarımı bulursam Odalarda, evlerde Her radyoda yürek tellerini titreten Bir türkü bağırırsa Pencereme dolanma ayışığı Rüzgarda el çırpan nehirleri anımsarım Teninde keklik hoplatan kırları Dallarında yeni gelinler gibi İstekle kıvranan Erikleri Eski bir pikapta Theodorakis çalıyor Bir gemi açılıyor Pire limanından Çarpa çarpa dalgalarına Dostluğun ve sevginin Eski bir pikapta kardeşlik çalıyor İç çekmeler ve bağırışlarla Titriyor teller Pencereme dolanma ayışığı Özlerim bir dostu kucaklama duygusunu Onunla ağlaşmayı sessizce Özlerim bir çiçeği öperken Toprağı öpüyormuşçasına sevinmeyi Pencereme dolanma ayışığı Yorgunum Pencereme dolanma ayışığı bu gece |
| Saat: 02:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık