![]() |
geçmiş günü beyhude yere yad etme, bir gelmemiş an için de feryat etme, geçmiş gelecek masal bunlar hep, eğlenmene bak ömrünü berbat etme. niceleri geldi, neler istediler, sonunda dünyayı bırakıp gittiler. sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? o gidenler de hep senin gibiydiler. dünyada ne var kendine dert eyleyecek, bir gün gelecek ki can bedenden gidecek, zümrüt çayır üstünde sefa sür iki gün. zira senin üstünde de otlar bitecek. ÖMER HAYYAM |
ferman sende ama guzel yasamak bizde senden ayigiz bu sarhos halimizle sen insan kani icersin biz uzum kani insaf be sultanim kotuluk hangimizde ÖMER HAYYAM |
Yalnızlık Yalnızken bile gülebiliyorum ...halime Yalnızken bile ağlayabiliyorum ...halime yalnızken bile konuşabiliyorum ...kendi kendime Ulan, yalnızlık benim neyime... Ramazan Arpacı |
Aşk Sen Yavan gelir Senden sonra sevmeler Tadı tuzu kalmaz aşkın Senin yokluğunda Güftesiz bir bestedir artık şarkılar Anlamı yoktur melodilerin Tarifsiz kalır Yokluğunda dile gelen her satır Çorak topraklara döndü yüreğim Sevgin olmadan meyve vermez Sen olmadan aşkım bir şeye benzemez Sevdanın adı sen Bitmeyen hüznü sona erdiren Sen kokar Senden sonra Yağmur arkası toprak Gökkuşağı renksiz Bulutlar bile çaresiz Sensiz yüreğim dilsiz Bilirim Gönlümün baharı yakın Duygularım sana olmuş akın Dizginlenemez sana şahlanır ruhum Dönmez benden gönül çarkın Adı sevdadır soyadı sen Olmuş artık dilimde Senin şarkın Zekiye Oktar |
Her Gelişin Her gelişin gitmelere gebe Ya gel çıkarsızca Kal benimle Ya da git Rahat bırak Beni de kendini de Sevmelere gücüm yok Senden sonra Her sevda hezeyan Gönlüm artık ama Aşklar gelir yalan Yüreğim can çekişmelerde Viran bir aşkın ertesinde Ruhum yorgun Bedenim benden öte ben Dilim suskun Sevdam Duy artık Duy da gönül feryatlarımı Gel son defa Bir daha gitmemecesine Kal benimle Hayata vedam Olsun yalnız seninle Zekiye Oktar |
Utandım Son buluşmamızı hatırlıyormusun? Son sözlerin aklıma geliyoda utanıyorum Sarılıp kal demek istedim sana İstedim ama düğümlendi sanki dilim Zaman dursun istedim o an Sadece gözlerine bakayım Seni nasıl sevdiğimi nasıl çırpındığımı Belki son kez görürsün dedim Dedim ama zaman işte alıp götürdü seni avuçlarımdan Engel olmadım Utandım... Senden geriye hiçbisey bırakmadım Bir bir yok ettim hepsini Sildim zihnimden anlamsız sözlerini Gittin ya Ben çok utandım... Utandım da kal diyemedim Oysa sen bikere bile dinlemedin beni Bikere anlamaya calışmadın Arkana dönüp gittin Ben bütün türküleri sana adamak isterken Sen arkandan ağıt yaktırdın İsyan ettirdin,tövbe dedirttin Sen benden beni çaldın Ben herşey için ugraştım Çabaladım,çırpındım ağladım ama yapmadım Utandım sevgilim Ben çok utandım... Ebru Yılmaz |
SESİNİ DUYMAK Sesini duymak içindi tüm bunlar Gecenin o ıssız lacivertinde aramak seni Telefonum çalmıyor bu akşam Aynada gördüğüm o yüz ben değil Hüznün ağır ağır yaklaştığı gece bu Bağırmakla ağlamanın çığlığı Kaybolmakla varolmanın sıkıntısı Çal be beklediğim o ses hani nerdesin? Döner misin mutluluk yuvaya Bir zamanlar uğradığın kapıma Beklemekten ne çıkar Yıllar sadece gençliğimi alır Bedenimde izleri kalır masum aşkın Belkide o ses hiç çıkmayacak Birleşmenin ani ayrılığındayız Bu gece hiç sabah olmayacak Ve sen yine aramayacaksın...... Seval GÜNALTAY |
Veda oldum olası sevmedim vedayı dostları yalnız koyup kaçmayı ısız yerlerde yalnız kalmayı sevmedim sensiz yaşamayı senolmadan hayat olmuyor sensiz olan gönler bitmek bilmiyor koca dönya sanki mezar oluyor sen yoksan neyleyim canı aramızda sıra dağlar kalsada yolar aman vermeden tıkansada yine sana doğru koşarım yolun sonunda ölüm olsada yine geldi ayrıkıl vakti geçiyor sevenler birer birer gidiyor dertlerimle beni yalnız koyuyor elveda demeden herkes çekip gidiyor trabzonlu dostumun dediği gibi yalnız koydular farelere bizi yem yaptılargençlik yılarımıza acımadılar bizi dertlerle baş başa koydular ısız sokaklarda ölürsek naşımızı kaldıran olurmu diye yanıtsız soruyla yalnız koydular Ömer Yaman |
Seni Seviyorum Seninle yaşadığım her günü özel bir güne dönüştürdüğün için, Beni değiştirmeye çalışmadan, olduğum gibi sevdiğin için Sadece sesimi duymak için aradığın için Hayatın monotonluğunu ortadan kaldırdığın için Kendimi keşfetmeme yardımcı olduğun için, Bir şey söylemeden, bakışlarınla bile sevgini hissettirdiğin için En iyi dostum, arkadaşım, sırdaşım olduğun için Yanımdayken bile seni çok özlediğim için, En önemlisi ` BENİM SEVGİLİM ` olduğun için SENİ SEVİYORUM Mustafa Hatipoğlu |
Ya Başlamayacaktı... Odamdayım Soğuk, karanlık, üşüyorum. Ya hiç başlamayacaktı bu aşk Ya da hiç bitmeyecekti Aytekin Gezici |
| Saat: 04:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık