![]() |
Kısacık yoğun bir akşam herkesin yüzünün bir anıya karıştığı yoğun bir akşam... |
Bu, sağduyunun tabiatı; aşkta akıllı olmak lazım, talana çıkmış ordunun içine karışmak lazım, fuzuli sevgili lazım, fuzuli alkol lazım, ah! bu gece biraz da Nazım okumak lazım..! |
İyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki bir kadın onda ilgi uyandırır ,güzel bir kadın büyüler, anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur... |
İnsanlar hasta oldukları için değil, doğdukları için ölürler... |
Bilgi özgüveni, özgüven ise gücü yaratır. |
Leyla Değilim Sevgili, Lakin Çağırırsan Çöllere Gelirim... Sana Yalan Halde Gelmem, Toplarım Özümü Yalın Halde Gelirim... Kapıyı Çaldığımda Kim O Dersen, Ben Olmam Kapında Sen Olur Gelirim... Sen Gel De Yeter ki, Yola Yük Olmam; Yol Olur Gelirim.. |
yarım kalmış bir cümle gibi bırakıp gittin düşen hep ben oldum en küçük kımıldanışında senden başını çevirdiğin için ağladığımı görmedin hiç bana bakıp görmediğin için ben yokken içini çektiğin için ayağına düşen gölgene acıdın mı hiç sen |
Uyuma! Benide Uyutacaksın. Gireceksin Rüyalarıma. :^) |
İyi ki"lerim sınır ihlâli yapmaktan müebbete mahkûm. "Keşke"lerim haddini aşmakta bugün. Hüzünleri süsleyip istiflemekten artık yoruldum. Açılan yaralarıma "zaman ve duâ" sürdüm, bekliyorum... |
bİLdiğim tek şey hiç bişey biLmediğimdir ... (socrates) |
Daracık dünyamda, insanlardan kopuk, manevi olarak çürümüş, yeraltında kinimle başbaşa nasıl boğuştuğumu anlatmak pek de hoş olmasa gerek. |
Then we danced underneath the candelabra she takes the lead Thats when i saw it in her eyes its over .. |
ahmed Çeviremem akıp giden zamanı Durduramam içimdeki isyanı ! Bana düşman eylemişsin sevdanı ... |
... And you laugh your head around ... it became clear as the weather was mild things. RivaN |
Sokrates'in bilmediği ben. |
İnsan yaşar yaşar tecrübe eder... Daha anlamazsa zaman tercüme eder... |
Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur. Bir bakış bazen şifa, bazen zehirli oktur. Bir bakış bir aşığa neler neler anlatır, bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır. |
Herşeyi içime atıyorum ama kendimi içine atacak hiçbirşey bulamıyorum |
Bir çizgi filmde olduğunu, herşeyin mümkün olduğunu unutmasın... |
Hayat bir savaş yoludur bu yolda seni onlardan ayıran en büyük erdem elinde tuttuğun kalem kalbinde açtığın hoşgörüdür.... |
Gizli sevişmeler yapıştırdık gecenin anlına. Gölgemizi orda unuttuğumuzu bilemedik. Kimse görmeyecekti ya öpüştüğümüzü izimiz kalmış meğer herkes gördü biz göremedik.. |
Döküldü bu gece, Yağmur gözlerine, eline, yüzüne. Al ısıt elleri çok soğuk, Kapa göğsüne. |
Uzak nedir? Kendinin bile ücrasında yasayan benim için Gidecek yer ne kadar uzak olabilir? ... |
|
Gecenin nemi mi düşmüş gözlerine? Ne olur ıslak ıslak bakma öyle |
Pardon, başbaşayken benimle neredeyse hiç konuşmuyordunuz. Şimdi yanımda değilsiniz ve yokluğunuz susmak nedir bilmiyor!.. |
İçine her düşen kendi keşfi sanıyor seni |
"Kal" duymayı bekledi, "Git" duymayı değil de... Sadece sevilmeyi istedi, Bu onun suçu değil de... |
Durmalı, durulmalı, durulanmalıyız. Ve içimize doğru bir yolculuğa çıkmalıyız. Yola çıkmalı, yolda olmalı ve yol almalıyız. Yolu bulmalı, yol olmalıyız. Ne demişti şair:“En uzun yoldur, insanın içi” |
Dibe Vurduysak Ne Olmuş Elbet Çıkarız Bir Gün Var Bir Gün Yokuz Kiralıkmış Hayatlar... |
İlaçlarlar kullanıyorum tedavim ağır dozda.. Hasar görüyor beynim çok konuşma soru sorma! Karıştı algılarım korkuyorum bazen ben.. Alışkanlıklarım artıyor bitkinim beni yorma... |
Aynaya bakmak gibi senle konusmak ! Ne zaman dinlesem sen susuyorsun . . . |
Kimi aşklar hiç bitmezmiş Bizimkisi bitenlerden Sevmeye yeteneksiniz.. |
Söküp atayım diyorum onu benden Basıp gideyim bu yasaklı sevdadan Kolaysa git bakalım diyor kalbim Hadi git göze alıp gidebiliyorsan Hadi git gidebiliyorsan |
Yaralara bak bu birinin değil birilerinin,izi kalır birinin o geçmeden izi kalır ötekinin, hepimizin izi bir dizi... |
Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çooook oldu. Uğruna canımı verdiğim insanların sırası değ...işti bende.. Susmuyorum artık. Herşeyimi sıfırladığım bu günlerde.. kim varsa yanımda odur benim Canım.! Benim kıyamadığım değil .. bana kıyamayanlar değerli artık bende.. Eksilen de siz, eksilten de.. Değer biçtiğim halde değersizleşende.... |
"Kendi bahçesinde dal olamayanın biri Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor." Özdemir Asaf |
Benim yerimede sev... Bekletme hayatı. |
Uygun bir gökyüzü bulup parlamalıyım Yangın bir aşka atılıp kor olmalıyım Mutluluk yürekli olana yakışır Ben sevdiysem buna kim karışır :hih!: |
♥ ♥ Emek, Yürek, Sevgi ♥ ♥ Emek yoksa Yürek yetersizse Sevgi olmazsa Olur mu? Bu üçlü arasındaki döngüyü de unutmamak gerekir. |
Ben de gitsem.. Çekip gitsem bir gün, Öylesine, Gözyaşlarım gibi başına buyruk.. İzin almadan.. Sormadan kimseye.. Gözyaşlarım bugüne kadar izin aldı mı benden? |
Büyük kayalar bana dedi ki aramıza geliyorsun ama Seni saran bu yürek yok mu hiç yeryüzünde Başımı salladım ve öldü diye yanıtladım Dilsiz koca kayalar diz çöktüler önümde. |
Geri gelmemelisin. Ya olduğun yerde kalmalısın. Ya da gittiğin yerde... Sen bu hayatta gördüğüm en hoş'çakalsın neticede |
O Benim Dünyam..:tender: |
Belki güneş bir gün ikimiz için doğar |
BİR GÜN YOLUNUZU KAYBEDERSENİZ BİR ÇOCUĞUN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIN... ÇÜNKİ BİR ÇOCUĞUN BİR YETİŞKİNE ...HER ZAMAN ÖĞRETEBİLECEĞİ ÜÇ ŞEY VARDIR; NEDENSİZ YERE MUTLU OLABİLMEK HERZAMAN MEŞGUL OLABİLECEK BİRŞEY BULMAK VE ELDE ETMEK İSTEDİĞİ ŞEY İÇİN TÜM GÜCÜ İLE SAVAŞMAK PAULO COELHO |
Küçükken öğretmediler mi? Ağzında yalan varken konuşulmaz. |
-Onu nasıl seviyorsun ? -Ağzı kırık bardaktan kana kana su içer gibi seviyorum onu... |
Sus bak sessiz ol, yerimizi bulacaklar! |
Ben bittim artık gözü aydın Benden hayır yok. |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık