![]() |
Hoşçakal Yağmurlar sitemim kendime sensizlikten doğan güne merhaba.. ve hoşçakal yağmurlar yarın çok uzakta gözlerim mimli...avuçlarım nasır... denizin ortasında kuraklık gönül... uçurtmam vardı benim... kelebeklere inat yaşayan...özgür... susadım kanıma...sitemim kendime... avuç avuç toprak ve ben... mis kokulu yarin bedeni... sitemim kendime yar....gezdim diyar diyar... sensizlikten doğan güne merhaba ve hoşçakal yağmurlar... Alıntı |
Seni seviyorum demekle iş bitmiyor…. Gitmiştin.... Yanında benliğimin bir parçasını alıp, Yüreğimi ise yarım bırakıp, Elveda demeden çekip gitmiştin. Başarmıştın.... Geceleri uykumu bölmeyi, Aklımdan çikmamayı, Uzakta olduğun halde beni ağlatmayı başarmıştın. Göstermiştin... srfsz birinin nasıl oldugunu, Hırçın tarafını, Gözlerinde yalan söyleye bildiğini göstermiştin. Demiştin... Seni seviyorum diye, Sonsuza kadar senleyim, Korkma hep yanındayım demiştin. Anlamıştım... Herkese güvenilmedigini, Insanların iki yüzlü ola bildiğini, Seni seviyorum demekle işin bitmediğini anlamıştım. |
Zamanı sıfırlayacağım hayatımda yarın Her şeye yeniden başlayacağım. İlk kez günaydın diyeceğim gökyüzüne, İlk soluğumu alacağım yarın;ama şimdi değil, Yarın. Yarın başlangıcı olacak hayatımın, Gözlerimi açıp,''Merhaba'' diyeceğim hayata. Ben de varım artık Ölümüne sevgi yarışına. İlk kez göreceğim annemi yarın. Sarılacağım ona,sevgimi haykıracağım. Ama şimdi değil,yarın. Yarın umutlarım tanışacak istasyonlarla,terminallerle Birer birer yolculuğa çıkacaklar. Bavulları mı? Onlar dünden hazır;ama yolculuk yarın. Unutmuş olacağım seni yarın. Seninle kurduğum bütün hayaller Silinmiş olacak zihnimden Ben yeni maceralar üreteceğim düşümde yarın. Yok olacak uyandığımda mazi. Eflatunlar saracak etrafımı, Pembe düşler misafir gelecek bana, El sallayacağız beraber karanlığa İyi geceler hayat! Bugün de seni yaşayamadım affet, Ama belki yarın, Yarın... |
Bu kalp sevdikçe: ..............; kuş yüreği gibi çarpar. ..............; bir deli akar, yatağına sığmaz taşar. ..............; karanlıklara nur olur, yağar. ..............; umut eli şefkatle uzanır, kışın olur bahar ..............; her derde devadır, şifa dağıtır, yakılmaz ağıtlar. Unutma ki; sevdikçe dağılır kara bulutlar. Sevgisizliktir; ..............; . gönüllerde hicran yaratan, ..............; yürekleri cehennem ateşiyle yakan, ..............; engerekler gibi boynuna dolanan Dolandıkça kendisini de sokan. ..............; cennet bahçesini tarumar eden, ..............; bülbülleri susturan, ..............; gülen gözlere yaş bırakan. Sev ki bu kalp: ..............; güneşinle ışısın. ..............; bahar yağmurlarıyla ıslansın. ..............; barış güvercinleri gibi kanatlansın ..............; bulutlara arkadaş olsun,enginlerde dolansın. ..............; umutsuzluğa umut olsun. ..............; yarınlarda hayat bulsun, Düşler Denizi |
BELKİ O ZAMAN.. Güneş ne zaman dünyaya küserse, Gece ne zaman gündüz olmazsa, Dünyayı güneş değilde,ay aydınlatırsa, Belki o zaman unuturum seni. Yıldızlar birgün parıldamayı bırakırsa, Dün ne zaman,bugüne alınırsa, Kavuşalım diye ettiğim dualar kabul olmazsa, Belki o zaman unuturum seni. En sonunda kalbim atmayı bırakırsa, Dünyada birgün adalet sağlanırsa, Seni benim kadar seveni bulursan eğer, Belki o zaman unuturum seni. Gözyaşlarım bir başkası için akarsa, Ay doğupta bir daha batmazsa, Çöle bir gün kar yağarsa, Belki o zaman unuturun seni. Seni ne zaman düşünmeyi bırakırsam, Aklıma senden başkasını koyarsam, Seni değilde bir başkasını yanımda bulundurursam, Belki ozaman unuturum seni. Seni ne zaman kalbimden silersem, Senden ayrıldığıma birgün sevinirsem, Eğer sende beni terkedip gidersen, İşte o zaman unuturum seni. Seni gördüğümde heyecanlanmazsam, Yanına geldiğimde,gözlerine değilde yere bakarsam, Seninle vedalaşmadan ayrılıyorsam, İşte ozaman UNUTMUŞUMDUR SENİ. Alıntı |
İNANMA SEN ... Sevgiyi, sevmeyi koLay mı sandın.......... daha çok gençsin.... aLışırsın..... ömrüne süs diye takıLır tüm aşkLar........... bir seven daha ararsın....buLamazsın........ rüyaLar ağır geLir...... saatLer kısa....... bir bakmışsın ki ahhhhhhhhh...... ölüm çok yakın...geçmiş çok uzakta...... yazıLanlar kaLmış bir tek, gönüL sayfanda....... bana diyordun ya SEVEMEZSİN.......! ben sevdim..... inanmayan SENDİN.................! Alıntı |
DAMLA..DAMLA.. Bir gün, Yorgun dönersem karanlıktan Yumuşak bir ışık tut gözlerime, Tut ki, Damla damla kanayım aydınlığa. Bir gün, Alev alev dayanırsam kapına Ilık bir göl gibi sar beni. Sar ki, Yavaş yavaş söneyim sularında. Bir gün, Ellerim hasrete bulanmış gelirsem Uzat bana lekesiz kollarını. Uzat ki, kar gibi eriyeyim koynunda. Bir gün, Kaybolduğunu anlarsan karanlıkta Yalnız benim beklediğimi söyle geceye. Söyle ki, Bulut bulut ineyim gözlerine. Bir gün, Hasretinden öldüğümü duyarsan, Sağanak yap gözyaşlarını ağla. Ağla ki, Gözyaşlarında hayat bulayım, Tekrar sana doneyim. Alıntı |
Ay Beklerken Güneşi Karanlığın içersinden ay, bize bakıyor Turuncu renklere bürünmüş, sanki portakal Dans etmek isteyen bulutlar cilveleşiyor etrafında Gökyüzü gergin, gökyüzü griye dönüşüyor. Turuncu renk çok yakışmış Dünyanın gözü üzerinde Gökyüzü kıskanmış olacak Gümbürdüyor üzerimize Korkmuyoruz, bıraktığı yağmurlardan ıslansak ta. Yıldızlar da kıskanmış besbelli Yanıp sönüyorlar İzlerini kaybettirmek için El sallıyoruz bulutların arasından gördükçe Gökyüzü gergin, gökyüzü griye dönüşüyor. Ay gülüyor hepimize Turuncu renk çok yakışmış. Gökyüzü gergin, ev sahibi gibi Güneş usul usul yaklaşıyor Yolunu aydınlatıyor karanlıkta Birbiri ardına kaydıkça yıldızlar Şimşekler yağmur seslerine karışmış Samanyolu rengarenk Ay bekliyor; Turuncu renk çok yakışmış. Güneş yaklaşıyor Bekliyor gökyüzü Gökyüzü gergin Gökyüzü sarıya çalıyor. Ay bekliyor; Turuncu renk çok yakışmış. Güneş sarıyor gövdesini ay'a Ay ürküyor. Sıyrılıyor turuncu renkten Bırakıyor kendini güneşe. Bizler davetli değiliz; Bilemiyoruz şahitler kim? Tanıklık ediyoruz dünya penceresinden Gökyüzü gergin Samanyolu gergin Dünya gergin. (AlInTdR...) |
Kafile Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uyku inmeden Göğsüne yatır beni, düşlere götür beni Aşk bu cana bedenden hak ise Can ne cami çeker ne kilise Ten sönmeden bitmez bu hadise Beni yanlış anlama Şikayetim yok ama Ben aşkı böyle bildim Gel merhem ol yarama Ben hem kalp hem bedenim Nefestir ruhum benim Aşk şarabı içelim Tez gelse de ecelim Ben hem kalp hem bedenim Ateştir ruhum benim Aşk şarabı içelim Kendimizden geçelim Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uyku inmeden Göğsüne yatır beni, düşlere götür beni Bir ömür böyle geçmez ah ile Ağlasan da gülsende nafile Sen dursan da yürür bu kafile Beni yanlış anlama Şikayetim yok ama Ben aşkı böyle bildim Gel merhem ol yarama Ben hem kalp hem bedenim Nefestir ruhum benim Aşk şarabı içelim Tez gelse de ecelim Ben hem kalp hem bedenim Ateştir ruhum benim Aşk şarabı içelim Kendimizden geçelim Alıntı |
SABAH YILDIZIM Ey benim doğmayan sabah yıldızım Geceler mi uzak sen mi uzaksın? Ne zaman bitecek bu yalnızlığım Umutlar mı uzak sen mi uzaksın? Bil artık sabrımın sabrı da bitti Seninle gelen aşk sensiz terketti Çalmadın kapımı çalmadın gitti Ellerin mi uzak sen mi uzaksın? Sen misin 'ben miyim' kimmiş yalancı Nasıl yaşarız biz bize yabancı Böyle bir ayrılık ne kadar acı Yolların mı uzak sen mi uzaksın? Dilime marş ettim eyvahlarımı Söyle de bileyim günahlarımı Işıksız bıraktın sabahlarımı Gözlerin mi uzak sen mi uzaksın? AHMET SELÇUK İLKAN |
| Saat: 04:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık