![]() |
Herşeyim Ol Gülüm ol, koklayayım. Gül suyuyla paklayayım. Yarim ol, koynumda saklayayım. Bir ömür boyu seni koklayayım. Çiceğim ol, aç benimle. Yarim ol, kaç benimle. Seveyim seni bütün benliğimle. Sevgimizi ilan edeyim seninle. Suyum ol, ak benimle. Aynam ol, bak benimle. Yarim ol, sevineyim seninle. Sevgimizi ilân edeyim, seninle. Gülüm ol, kokayım seninle. Bülbülüm ol, öteyim seninle. Yarim ol, övüneyim seninle. Sevgimizi ilan edeyim, seninle. Bağım ol, üzüm olayım seninle. Gözüm ol, bakayım seninle. Yarim ol, yatayım seninle. Sevgimizi ilan edeyim, seninle. Rüzgarım ol, es benimle. Yarim ol, söz kez benimle. Yarim ol, nişan yapam seninle Sevgimizi ilan edeyim, seninle. Yatağım ol, yat benimle. Kalbim ol, at benimle. Yarim ol, düğün yapam seninle. Sevgimizi ilan edeyim, seninle. Çiceğim ol, konayım üstüne. Kalbimi yaptırayım büstüne. Nereden bileyim küstüğüne. Kimselere sevemem üstüne. Yarim ol,nişan yapalım seninle Yarim ol, düğün yapalım seninle. Her şeyim ol, yaşa sen benimle. Her şeyin olur, yaşarım seninle. |
DİLEĞİM Geceleri yıldızlarla Paylaşırsın dertlerini Bir umuttur diye dalıp Tükenmeyen gökyüzüne Her insanın derdi başka Nedir bilmem ki bu yaşta Seni üzen dertlerinde Belli ki sebebi başka Dilerim olsun dediğin Seni sevsin istediğin Kimi dilekler olur ya Gelir elbet beklediğin Altan Ateş |
SANA KALDIM Haydi tut ellerimden Ben hayata kırgınım Kutsal bildirğim sevgiler Çoktan kirlenmiş şaşkınım Hayaller kurardım senli yarınlara Her şey güzel olacak sanırdım Dostluklar tükenmiş söylenenler yalan Artık başkası yokmuş anladım Bir ben varım bugünümde birde sen Geçmişim de var bilirdim yanıldım Her biri viran olmuş her biri yalan Bu yaşımda sebepsiz kaderime kırıldım Hayatı hep doğrulardan ibaret sandım Ki her zaman doğruydum doğru da kaldım Ben yıllardır geçmişe boş yere yandım Ve sonunda sevdiğim ben sana kaldım |
DELİ YANGINIM Deli yangınım sana dargınım Hani söz vermiştin gelecektin Çok bekledim Deli yangınım sana doymadım Hani söz vermiştin dönecektin Niye yalnızım Deli yangınım söyle Yokluğun neden böyle Seni benden alan,bırakmayan Sonum olan şey ne? |
Aklıma sen geldin yine, Bir şarkı dinlerken yavaş. Bir rüzgâr dolaşırken saçlarımın arasında, Damla, damla yağmur akarken penceremden, Ateşteki odunlar çatırtılarla yanarken, Bardağımdaki çayı yudumlarken usul, usul Aklıma sen geldin yine... Bir nefes çekerken sigaramdan ağır, ağır, Penceremden dışarıyı seyrederken hayli dalgın, Bir gül görünce yalnız başına, Aklıma sen geldin yine... Karıştırırken öteyi beriyi, Bir soluk resim geçince elime, Öyle dalmışım ki inan, Kapım çalınca ansızın, Sandım ki sen geldin... |
YAR Sevgin o kadar büyük ki Sığmaz bedenime içime Unutulmaz günlerle Sevgimiz hep dillerde Bu gönlüm yine seninle yar Aşkım dile gelir her gün Söyler umut şarkımızı Ayrılıklar olsa da Kırgınlıklar doğsa da Bu gönlüm hiç uslanmaz yar Bu gönlüm seni unutmaz yar |
Kazımalı Adını ne zaman seni düşünsem yaşamak güzel bir bahar bahçesi olur güz bahçeleri en karanlıklarda bile uzanır bir el kendiliğinden açar sabaha perdeleri sen bastığın yerde çiçeklerin büyüdüğü her zaman en güzel,her yerde eşsiz sen yaprak,sen köpük,sen kuş tüyü sen sevgi nehirlerinin aktığı büyük deniz gözleri namuslu,namuslu parlar insanların gökyüzü inadına mavi yaşamak inadına güzel bu şehirde sen varsan ateşleri kül edersin kurşunları gül edersin şu dağları yol yaparsın acıları bal yaparsın sen ne muhteşemsin gözlerin bir çığan müziği güzelliğinde kirpiklerin keman,göz bebeklerin gitar bütün güzelliklerin tümü sende kazımalı ulu ağaçların gövdelerine adını... |
YANARIM Eğer bir gün ölürsem Bilinmesini istediğim bir şey vardır Ki o da şudur: Malumunuz Altan der ki: Bir gün ölürsem Ne bu yalancı dünyaya Ne iki yüzlü insanlarına Nede ardımdan Ağlayıp,yırtınanlara yanarım Ben yansam,yansam Kocaman bir dert ile Şu dünyada yalnız bıraktığım Hayat arkadaşım Can yoldaşıma yanarım Yanarım ki ne yanarım Hem yanarım,hem ağlarım |
Anlarsın Suskun bir ayışığına sığınıp Vurdum kendimi yalnız geceye Az mı sabahladım bir resimin baş ucunda Öyle bir sevdim ki Bedeli yoktu hiç bir gözyaşının Kimi sevdin diye sorma Yorgun gönlüme bak Anlarsın Bir kurşun değdi gönlüme Yenik düştüm uçurum gözlerine yarin Ve kayarken saçları geceye Öyle bir sevdim ki Hiç bir yıldız dolduramadı yerini Ne kadar sevdin diye sorma Gözyaşlarıma bak Anlarsın |
| Saat: 01:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık