![]() |
Kendi Nefesim Gibi Her gülüsün bir bahar şu gönlüme Her nefesin sevdayı barındıran bir ömür bana Her kelimen mutlulukları anlatan bir şiir bana Yaşadıkça dört mevsimde seninle tüm baharları Çektikçe içime her nefesini kendi ciğerlerime Yaşıyorum seni kendi "canım" gibi Çekiyorum içime seni kendi " nefesim " gibi. Varlığında anlam bulan " Seni seviyorum" diye başlayan tüm sözlerim Yokluğunda büyüyen " Seni delice özledim" diye alev misali yanılan hasretim Şahit olacak ayrılığa açılan tüm duruşmalarda Tesellimdir senin mutlulukların sonu bilinmeyen yarınlarımda Yaşıyorum seni kendi ömrüm gibi Yanıyorum alev alev, hasretine yanan bir köz gibi. Gecede gözlerinle aydınlık saçılıyorsa etrafıma Sevginle ruhum dimdik ayakta duruyorsa tüm acılarıma Bir tomurcuk daha yeşeriyorsa " sevda" adına çölleşmiş yarınlarımda Yaşıyorum seni yarınlarımdaki umutlarım gibi Seviyorum seni kendi nefesim gibi. |
SENİ DÜŞÜNÜYORUM Akşamın bitip gecenin başladığı Sevincin gidip hüznün geldiği Uykularımın param parça olduğu bu saatte Ben yine seni düşünüyorum Seni düşünüyorum yeni güne başlarken Her şey gibi Yaşamanın da mantıksız olduğu bu şehirde Ben yine seni düşünüyorum Belki beni affedip yeniden sever diyorum İşte sadece bu yüzden Ben yine seni düşünüyorum Hasretinin bitmediği umutlarımın söndüğü Umutlarımı gömdüğüm bugün de Ben yine seni düşünüyorum Kalbimde ki yaranın geçmediği Sana duyduğum pişmanlığın bitmediği Belki de son günlerimi yaşadığım bu dünyada Ben yine seni düşünüyorum |
Dilara Aşkın dibacesidir şimdi bu mısralarım Bugün ne hüzünlenir ne ardından ağlarım Bitmeyen yalnızlığın ağıtıydı geceler Üstümüze herbiri buzdan yorganlar serer Adını bilmiyorsa yosun tutmuş duvarlar Güneşe sevmedin ki benim sevdiğim kadar Ey paslı aşk taciri bu kara bulut nedir Eline al kalbini ondan taşları kemir... ................................. Ruhumu benden alıp bir kafese koysan da Uçurum ötesinde ölen benim Dilara Mesih gibi meyyitin canına can katsan da Elemde yanıp yanıp biten benim Dilara Yine hüzün mevsimleri geldi çattı cihana Senin için ateşlere dalan İbrahim benim Aşk dediğin kalbinde kurulu o divana Meftun olup beklenen hüzünlü mevsim benim Issız çölde kumların hasret kaldığı suyu Ortasına yaş koyup çöle akıtan benim Ve Yusuf’u koynuna yar diye alan kuyu Kuyulara düşüp de sularda yanan benim Dilara sen öldün de ülkeme baykuş kondu Güzellikler kayboldu ve ümitlerim soldu Sen gittin de varlığım yokluk oldu Dilara Sevgili hayallerim kaldı başka bahara |
SEN VE BEN Unutmak için değil gidişim terk etmek için değil Senin için ikimiz için yarınlarımız için İhanet değil yaptığım sevgi için mutluluk için En önemlisi senin için Kalbin kırılmasın sakın ümidin kaybolmasın Sana tapan bu yürek boşuna kül olmasın Hasret bitecek mutluluk gelecek Hüzün gidecek yarınlar doğacak Bizim için ikimiz için doğacak Döneceğim bir gün mutlaka Aynı ümitle aynı heyecanla Tutacak ellerim seni Sonsuza dek ; Sen ve ben |
Sabah Uyandığımda bir sabah uyandığımda anne duvarlara vurulduğumu ilk haykırışımı ilk vuruşmamı unutmuşum düşlerin yüzleri yaktığını kesik kesik çalan sirenleri kayalara çarpan yüreğimi unutmuşum / bir sabah uyandığımda anne yanıyordu bağrım kesilmişti soluk yüzüm atlılar yokuşları sınıyordu şimşekler çakıyor kuşlar çiçekleri okşamıyordu anne / bir sabah uyandığımda anne bir annenin dualarını bebeklerin gülümseyişlerini sabahleyin sevgili uyandırışını unutmuşum anne / say ki tırnaklarım böğrümü delmeyi öğütlüyor sevgili saçlarımı yoluyor duvarlar benimle vuruşuyor / bir sabah uyandığımda anne düşlerimi unutmuşum düşlerimle vuruşmamı akşama kavuşmayı geceyi sancılarımı yaralarımı hepsini her şeyi unutmuşum anne / unutsam da ne çıkar anne, ben hayatı unutmuşum anne hayatı unutmuşum hayat unutturulmuş bana hayat unutturulmuş anne / |
Kendi Yıldızını Bulmak Milyonlarca güzelin içinden, Kendi yıldızını bulmak Sevdalarına sır, Gönüllerine ışık olacak Kendi yıldızını bulmak.. Kollarında sevgili, İzlerken mehtabı Duyuyordu teninin İçine temasını. O zaman hissetti, Kendi yıldızını bulduğunu Gözlerinde parıldayan sevda, Yıldızları kıskandırıyordu Bir gönül rahatlığında Bulduğu kendi yıldızını, Kalbinin derinliklerinde Hissettiğinde Oklar saplandı bir bir.. Aşık Oldu... |
Kendime Kızıyorum hayat hiç dinlemiyor boşa okuyorum şarkıyı ha bir dikişte içmişsin ha yavaş yavaş rakıyı terkedilmişlik töreninde ben de taktım takıyı ben sana değil kendime kızıyorum aşkın en imkansızlarını elimle koymuşum gibi buldugum için ağlamak istiyorum gözlerim kıpkırmızı bir gün görmedim dünyada ne baharı ne yazı sana sesleniyorum dünyanın en güzel kızı ben sana değil kendime kızıyorum aşkın en imkansızlarını elimle koymuşum gibi bulduğum için.. |
Senin Korkun Olmasa Gün doğar insanın ilk sesiyle, ben uyanamam hala Sırtımdaki dağ silsilesiyle. keşfedemem bu yük varken Hayatın, herşeyin gerçeğini, Ne kadar oynasalar gülemem. Bu yükün benim için paresini Önüme koysalar göremem Allah korkusu olmayagörsün. Rüyam hayatıma aksetse, Kabusum çoğalır korkarım. Dünyam daralır gözlerim kapanır Allah korkusu olmayagörsün. |
Solgun Yüzlerin Öpüşleri şurası pis bir heyecanın kapıp getirdiği uzak metropoller bize yabancı bir yer sancının öptüğü dağ yamaçlarının yalanlanmadığı solgun yüzlerin paryalandığı yer bu yerlerde bir farklıdır insanlar bir farklı açar çiçekler çiçekler bekaret çıplaklığına soyunur solgun yüzlerin öpüşlerini bir kitabın soyutlanan yapraklarını savurur avuçlardan eser rüzgar gurur rüzgarı karşı iddialara cevap arar inatlarım şu metropoller kahrolası metropoller solgun yüzlerin öpüşleri bir farklı olur burada çünkü sessiz öper dudakları |
Akşamın Getirdikleri Ne çok yıldızlar küme küme üzümleşen Tane tane küçülen, tane tane büyüyen Delişmen rüzgarların okşayışı güvertileri Belli ki bu akşamın getirdikleri... Bodur sürelerin müjdecisi çıngıraklar Kulaklarımda bir hoş seda Çağrışımlı şarkılar dudaklarımda Petek petek bağrı yanık pencereler.. Yağmur bir başka yağmur yine akşam Genzimde yarım kalmış toprak kokusu Senin damla damla, çiçek çiçek gelişin Körpe yüreğime serpilen bengisu. |
| Saat: 15:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık