![]() |
sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince |
Hadi şimdi bana 1 Nisan şakası yap, ''Seni Seviyorum'' de, Muhteşem inanırım... Nisan gitse, ben koca ömür Bir' inde kalırım...:wiggle: |
Senden Öncenin Üstünü Çizdim........ Senden Sonranın Altını (L) |
brookla dünya sampiyonasi iyi olacaga benziyo :) |
Yasamdaki en onemli sey; kazanclari kullanmak degildir. Bunu herkes yapar. Asil onemli olan kayiplardan kazanc saglamaktir. Bu zeka gerektirir. Zaten akilli insanlarla aptal insanlar arasindaki fark da budur |
Ya ümitsizsiniz. Ya da ümit sizsiniz. Ya çaresizsiniz. Ya da çare sizsiniz. |
Ağzının içine düşen bir sürü kişi olsa da sen gider yine ağzının içine s*çanı seçersin ! |
Kış bazen aniden gelir. Değiştirir ne varsa... |
Bir kadeh daha içsek ne olur Yak bir sigara ne fark eder Ne söylesem de gideceksin zaten Üç bes dakika ne fark eder.... |
-Oof dedi. -Ne oldu? dedim . -Hiiç dedi. -Herseyi bırak gel benimle dedim. -Olurmu ? dedi. -Topu topu bi tabak fazla koyarız soframıza dedim. -Olmaz dedi. -Neden? dedim. -Aynı tabaktan yeriz dedi. Bir daha Sevdim.. aşka geldim :D |
Oksijensiz bir ortamda nefes almaya çalışmak gibi bir şeydi sen kokan sokaklarda sensiz dolaşmak.. Şimdi o sokaklarda dolaşmıyorum ama kokunu her hissedişimde sen kokan herkese basıyorum küfrü.. *K.İ |
Günü gelince derdini kim taşısın Derdimi gömüpte sona varmışken Kalbim seni sewmeyeni yaşatsın BEN SENİNLE ÖLMEYE RAZIYKEN |
Aşk...Hayaldir...Biz her ne kadar uyumadığımızı iddaa edersek de aslında hiç olmamıştır |
Ben yaklaştım, sen uzaklaştın... İşte bugün baktığın yerde gözlerim yoktu! Sen bişey olucam derken bişey olamadın. DÖN DUR şimdi eski tecrübelerinle... |
Benim meşrebim zordur...Toprağım kıraç yerden alınmıştır, her bitki büyümez üzerimde,suyum ekşimş şarap gibi tatsızdır, Umuttan çok kuşku vardr yüreğimde, hoşgörüdn çok öfke vardr,nedensz düşmanlk gütmesm de,olur olmz şeye sevgi beslemm ben.Haktan yanayımdr ve hakikatten.Bu yüzden sevginn hak edenin hakkı olduğuna inan...ırm.Hak etmeyene sunulmayacak kadar değerlidir sevgi. |
ahmed 'Aşığım sana' cümlesinin sonundaki 'a' harfi terk etti seni. O da üzülmüyor gittiğine, " Sen hala 'Aşığım San' beni... " |
Ne sen söyledin derdini, ne ben sevdiğime inandım... |
Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun, etme Başka bir yar, başka bir dosta meylediyorsun, etme |
Gözlerin bile donmuş... O kadar soğuksun ki Elindeyse bir şişe içinde ben olsaydım Beni yudumlar mıydın? |
Bence birisi bu şehri alıp klozete atmalı ve üzerine sifonu çekmeli. |
Seninki bir nehre ''sen artık burada akma'' deme küstahlığı.. |
Issizligin, yalnizligin en koyulastigi anda, küçücük bir kagida yazdigimiz kisa, ama ümitvar bir yaziyi, yürege benzer bir tasa baglayip birbirimizin camindan içeri atabilmeliyiz... |
Alt yapısı olmayan bi şehir gibiyim.. Ne zaman hüzünlensem gözlerimi su basyor.. Ve ne zaman seni düşünsem, kalbimin trafiği aksıyor. |
insanlar iyi ve onurlu olabilirler ama sonuçta cenazesine gelen kişi sayısı hava durumuna bağlıdır.. |
Biri vardı desinler ardımdan. Biri geçti hayatın tam ortasından. Denizi sevdi en çok. Yağmuru, ayla güneşi... Göğü martıyı, bir de çayla simiti.[RivaN] |
Dar ve Kokuşmuş Karanlık Sokaklarda Çürüyen Kalbim Çığlıklara Boğuluyor... Umursamaz Br Düşün İsyanı Sanırım Bu.. Umursamaz Senin Düşün Bu... |
Love is a sickness.. a disease.. it is the breakdown of one's mind.. it is the sudden rush that occurs in your heart that leads to unusual behavior and irrational actions. It also decreases your reaction time and lowers your pace in a certain amount of degree. If this happens to you, then you've fallen for it, you're in love. |
Dön; nasıl kimle nerdeysen Dön; beni biraz sevdiysen Dön; yüreğimde hasret, çaresiz kaldı. |
Öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı, |
Sen Bu Şehr-i Fethederken Kazaya Bırakılmış Bir Tek Namazı Yoktu Askerinin.. Şimdi Gelde Gör Ey Fatih!..Nelere Gebe Bu Şehir.. |
Neden BİTTİ biliyormusun? İnanmaya gücüm kalmadığı için BİTTİ. Ne olursa olsun her defasinda peşinden geldiğim için BİTTİ. İncittiğin yerler daha geçmedi diye BİTTİ; Senden vazgeçmem sandığın için BİTTİ.Uğruna gösterdiğim sabrı anlamadığın ...için BİTTİ Zerre değişmeyeceğin için BİTTİ.. SEVİYORUM dediğin ama SEVGİNİ uğruna hiç birşy.yapmayacağını gördüğüm için BİTTİ...BİTTİ; zor oldu ama BİTTİ |
yaşam eve dönmekten ibarettir.. |
Tanrı unutmuş olsa da... |
Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, İşte ben onlardan değilim. Ben sensizde yaşarım, Ama seninle bir başka yaşarım... |
Bir erkeğin yumruğundan bile serttir bazen bir kadının son sözü. Çünkü; 'İlki dişlerini döker, Öteki düşlerini' . Willam Butler.. |
Yüreğinle sar/hoş et beni :) |
"Endamı ömrüme ömür, gözleri sevda rengi dilber, bir el ver, bir el ver de, yaralarımı sarayım, payıma düşmüyorsun belki, hakkım değilsin, yine de gel, bir senin yanında ben olayım. İzmir saklasın bizi, körfezinde gizlesin, kimseler göremesin, bulamasın ikimizi, kuralına uymaz hayatın biliyorum, uyuduğumuz uykular, denizine sor içimi bu şehrin, kifayetsiz tüm şarkılar..." |
Her defasında daha fazlasıyla başa çıkabileceğimi gösterdin; Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
Özgüvenim eksik belki de, hatta aşağılık kompleksinden ölüp geberiyor da olabilirim. |
Bedenin Bakire Olsa N'olur.? Ruhun O***pu Olduktan Sonra. |
İnsanlara asla yaralarını gösterme, sana vurmak istediklerinde ilk oraya vururlar... |
Boşvermişlik Yokuşundan Aşağı Koşarken Onun Gözlerine Takıldım ♥ |
Makyajı akıyor farkının, herkesleşiyorsun.. |
Ben şimdi varım ve seni sevmek hakkımı kullanıyorum. Sen bile buna karşı koyamazsın. |
♥ Özledin mi beni, dedim. Sustu ! Nefesini en derinden aldı ve, Özlenmez mi, dedi ! |
Bu qece masal kitabınla gelsene bana..bir yolunu bulup Rapunzel'in saçlarını tutuştururuz uzaktan,külkedisinin ayakkabısını benimkiyle değişiriz,pamuk prensesin prenslne yanlış tarif ederlz yolu..En iyi bildiğin şeyi yaparız sonra bir aşkın daha ederiz içine... |
oysaki sen.... |
Kağıt evler içinde Ateş yakmak gibi ısınmak için Sana gelmek böyle işte Parçalanmak milyon kere. Sensiz olmak böyle işte!.. Niye böyle, niye? |
HASRETİM:tender: |
ahmed Zihnimde hayal meyal bir kadın... Yakınken uzak... Uzakken yakın. Çözümsüz bir düğüm... Kilit üstüne kilit... Yoruldum aç(ama)maktan... Öncesi sabır sonrası sabır... |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık