MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

The Unique 11 Nisan 2008 10:25

Alıntı:

mamakli18 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1012235)
neden hiç kimse bana yardım edemiorrr:'( durumum okadar vahi mi:'(

Format at kurtul tavsiyem bu :))

torchbearer 11 Nisan 2008 16:01

Alıntı:

mamakli18 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1012066)
eternet arkadaşım wireless modem komşu wireless den bağlanıo ben eternetten

The Unique arkadaşın dediği gibi format atarak tamamen kurtulabilirsiniz. Yardım edemediğimiz için bizim suçlu görünmemiz gibi bir durum ortaya konma görünümü var. Şunu söyleyebilirim ki bu tarz sorunlara uzaktan sadece ezbere sözler sarfedilecektir. Sorunlu bilgisayar başında olmadan bişeyler söylemek size dört dörtlük bir tatmin sağlamayacaktır.

Sorununuz sadece messengerdan kaynaklı olmasıyla format atma düşünceniz uzak görünüyor. Ancak sitede verilmiş olan messenger ı tamamen kaldırma bilgisi dahilinde silme işlemini yapın ve bu kaldırma sonucunda kayıt defterinde arama yaparak msn messenger la ilgili herhangi bir betiğin yer almadığına dikkat edin. Sistemi yeniden başlatın ve tekrar kurulum yapın. Eğer bunlar işe yaramazsa bağlantı ayarlarını kontrol edin veya host dosyasını C:\Windows\system32\drivers\etc içine kopyalayın. Google da MSN+host yazarsanız aradığınız şeyi bulabilirsiniz.

Alıntı:

uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1012377)
teşekkür ederim ama ben format atalı bir ay bile olmadı. diğer programlarda hiç bir sorunum yok. sorun sadece msn de. sorunun neden kaynaklandığını şöyle tahmin ediyorum:

msnde ki sorunu çözmek için sildiğimde regedit edildiğindeki
yerdende silmek istedim fakat msxlabs taki tamamen kaldırmadakinden farklı bir yerdeki messenger live dosyasını silmiştim. burada microsoft içindeki messenger silin deniyordu sanırım benim farklı bir yerdekini silmiştim. acaba yanlış yeri silmemden kaynaklanabilir mi bilemiyorum.

birde yukarıda bahsettiğim gibi trojenhunter gibi yazılımlar bende özelliklede spypot programında devamlı "sistem dosyasına bulaşmış siliyim mi "gibi mesajlar geliyordu. ondan da kaynaklanabilişr diye düşünüyorum.
neticede bilgisayarı rahat bıraksam çalışacak ama öğrenmek içinde başka bir yol yok gibi. yardımlarınızı bekliyorum.

KISACA format atmak istemiyorum en azından şimdilik. bunun daha kolay bir yolu yokmu mesela o sistem dosyalarındaki düzeltmeyle giderilecekse yardım edermisiniz.

Bahsettiğiniz gibi bilgisayarınıza bulaşan bir zararlıdan veya programın sebep olduğu bişeyden dolayı bu sorun ortaya çıkmış (Kapandıktan sonra ayarların kaydedilmemesi durumu). Kayıt defterinde aşağıda vereceğim bölümü kontrol edin. Burası oturumu açıkken yapılan bütün işlemleri kaydeder. Eğer bu sistemin kapanmasında temizleniyorsa oturum açıldığında kayıt edilmemiş olur ve her defasında ayarlama yapmanız gerekiyor olur (Dosyanın adı; pagefile.sys).

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management

ClearPageFileAtShutdown

Buradaki şu değere bakın eğer 1 ise bunu 0 yapın ve kayıt defteri düzenleyicisini kapatıp sistemi yeniden başlatın

zekidayi 11 Nisan 2008 18:00

msn nin son sürümünü kullanıyorum, yanlız yabancı bunu nasıl türkçeye çevirebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

The Unique 11 Nisan 2008 18:04

Alıntı:

zekidayi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1013505)
msn nin son sürümünü kullanıyorum, yanlız yabancı bunu nasıl türkçeye çevirebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/72711-windows-live-messenger-9-0-wlm-9-0-beta-tr.html Buyrun.. :))

Türkçe'leştirme:

WLM 9.0 BETA'yı tamamen kapatın. Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ve "Exit" seçeneğini kullanın. İndirdiğiniz ZIP dosyası içinde bulunan msgslang.9.0.1407.1107.dll dosyasını C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın.

WLM 9.0 BETA'nız, %95 oranında Türkçe olacaktır.

TERZİ 11 Nisan 2008 20:27

slm arkadaşlar ben msn 8,5 yükledim sonra plus yükledim ama plustan sıkıldım ve kaldırdım
ama kaldırdıktan sonra msnem bazen kapanıp yeniden açılıyo yani bozuldu ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

ahmetgns 11 Nisan 2008 21:04

Alıntı:

TERZİ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1013668)
slm arkadaşlar ben msn 8,5 yükledim sonra plus yükledim ama plustan sıkıldım ve kaldırdım
ama kaldırdıktan sonra msnem bazen kapanıp yeniden açılıyo yani bozuldu ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Messenger'ı onarın.

Program Ekle veya Kaldır>Windows Live Messenger>Destek bilgisi için buraya tıklayın>Onar

bluegirl_14 11 Nisan 2008 23:20

http://img395.imageshack.us/img395/6098/vmsodmyb3.png

msn yi açamıyorum böle bi hata veriyo msn i kaldrdım tekrar yükledim ama yine aynısı oldu ne yapmam lasım yardımcı olursanz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

TERZİ 11 Nisan 2008 23:40

ya arkadaşlar bende bunu tıklayınca kaldır butonu yok ne yapmalıyım

http://img227.imageshack.us/img227/6392/screenshot004po4.jpg

The Unique 12 Nisan 2008 11:01

Alıntı:

TERZİ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1013844)
ya arkadaşlar bende bunu tıklayınca kaldır butonu yok ne yapmalıyım

http://img227.imageshack.us/img227/6392/screenshot004po4.jpg

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/12392-uninstall-tool-1-6-6-program-ekle-kaldirdan-silemediginiz-dosyalari-kaldirmak-i-in.html

Bunu 1 Deneyin...

byseus 12 Nisan 2008 13:12

http://img120.imageshack.us/img120/2008/htmsnfq8.png

The Unique 12 Nisan 2008 13:26

Alıntı:

scelimx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1014392)

Güvenlik Duvarından Msn’nin Yanındaki İşareti Kaldır Bilgisayarını Yeniden Başlatıp Tekrar Dene
Güvenlik Duvarın İle İlgili Bir Sorunla Karşı Karşıyasın

Eğer Bundan Bir Sonuç Elde Edemezsen
Windows Live Messengerda 8100030d hata mesajını alıyorsanız, bunun sebebi; Yahoo! Messenger with Voice kullanan kişilerle konuşabilmek için yükletilen beta eklenti olabilir.
http://img292.imageshack.us/img292/5/clipboard018wk.jpg

Bu hata mesajını aldığınız e-mail adresiniz ile msn de oturum açamıyor, ancak e-maillerinizi kontrol edebiliyor olabilirsiniz.

Diğer oturum adresleriniz ile oturum açtığınızda sorun yaşamıyor ancak bir tanesi ile problem yaşıyor olabilirsiniz.
(BEtayı kaldırmayı denedikten sonra bu sorunlar yok oldular)
Öncelikle araç çubuğundan msn ikonuna sağ tıklayıp “çıkış” seçeneği ile msn i kapatın(bilgisayar saatinin orada)
Daha sonra;
1) Windows Live Services adresine gidin.
2) Açılan sayfada sağ üst köşede bulunan “Beta users sign in here” yazısına tıklayın.
3) Bu sayfadan problem yaşadığınız e-mail adresinizi ve şifrenizi girin ve “sign in” e tıklayın.

4) Açılan sayfadaki Windows Live Messenger Yahoo beta eklentisi kutusunun içinde(sol üstteki, yahoo sembollü olan) “daha fazlasını öğrenin” yazısına tıklayın.
5) Açılan sayfada sağda “diğer betalar” yazısının üzerindeki “Bu betadan çık” yazısına tıklayın ve açılan safyada “onayla” seçeneğini tıklayın.
6) Artık yeniden oturum açabilirsiniz.
bunuda deneyebilirsin eğer olmazsa

MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

Burayada 1 göz atın :))

byseus 12 Nisan 2008 19:40

Live messenger Web Cam Sorunu

Arkadaşlar Bu Soruyu Daha Öncede Sordum Fakat Dayanılacak Gibi Deil,
Msn'de web cam açınca karşılıklı olarak aşırı bi kasılma oluyo pcde görüntülerimizin donup kalmasını söylemiyorum bile....
Yokmudur bunun bi çaresi..kullandığım live ürünleri bunlar sorun bunlardamı acaba...

Alıntı:

scelimx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 970366)
Merhabalar

Size yaşadığım bi sorunu sölemek istiyorum

windows live messenger 8.5.1302.1018
windows live oturum açma yardımcısı 4.200.520.1
messenger plus! live 4.50 (build 312)

bu sürümlerde uygulamalar kullanıyorum ve görüntülü konusma sırasında ağ yavaşlıyor ev bilgisayarın ve tek hat kullanıyorum 1024 ile bağlanıyorum ayrıca pc'im yeni formatlanıp kuruldu virüs olduğunu sanmıyorum.acaba sürümlerde bi uyumsuzluktan dolayımı oluyor bu yavaşlama..
teşekkürler

daha önce ahmetgns bu soruma böyle cevap vermişti
Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 970712)
Konuşma penceresindeki bilgi çubuğundaki "Ağ yavaş gibi görünüyor..." yazısından bahsediyorsanız, o benim bilgisayarda da çıkıyor ve internet bağlantı hızım sizinki gibi. Bu daha çok bilgisayar performansının düşüklüğünden kaynaklanıyor. Bilgisayar gelen veriyi doğru işleyemediğinden sanki veri az geliyor zannedip ağ yavaş uyarısı veriyor (bunlar benim tahminim ama büyük ihtimalle böyledir yani). Görüntülü arama sırasında işlemcinizin ne kadar kullanıldığına bakarsanız %100 gibi görebilirsiniz. Bu durumda konuşma pencerelerindeki kamera görüntü boyutlarını en küçüğe getirmek bir nebze bilgisayarın yükünü azaltabilir.

Onunda dediği gibi performansa bakıldığında %100 gözüküyor bi süre sonra %10 %4 inip çıkıyor fakat görüntüde bi değişiklik olmuyor yine donuk yine yavaş..
daha önce bu sorunla karşılaşıp sorunu halleden biri varsa bana yardımcı olabilirmi .. teşekkürler..

byseus 12 Nisan 2008 20:01

Alıntı:

bluegirl_14 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1013827)
http://img395.imageshack.us/img395/6098/vmsodmyb3.png

msn yi açamıyorum böle bi hata veriyo msn i kaldrdım tekrar yükledim ama yine aynısı oldu ne yapmam lasım yardımcı olursanz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Eğer Bilgisayarınızda Trojan varsa Bu soruna sebeb olabilir.tavsiyem Virus taraması yapıp bunları temizlemen Kesin Bi Çözüm veremediğim için kusura bakma umarım yardımcı olmuşumdur..Virusleri temizlemene forumdaki arkadaşın mesajı yardımcı olacaktır..
Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 290397)

Bilgisayarıma Bulaşan Bir Virüsü TEMİZLEMEK istiyorum !

1. Aşama

Spybot-Search & Destroy

Spybot-Search & Destroy 1.4 programı her bilgisayarda bulunması gereken bir yazılımdır
Ayrıca bu programı ilk defa kulanan arkadaşlara da aşağıda nasıl kullanacaklarını anlatıyorum verdiğim link kendi ana sayfa linkidir ve Türkçedir. Program ücretsiz olup ömürboyu kullanımlıdır
Aşağıdaki linkten dowload edebilirsiniz linkte 4 ayrı indirme noktası var hangisinden isterseniz ordan indirin
http://www.imagehell.com/out.php/i121234_SpybotSearchandDestroyTutorialhtml44fec382.gif
The home of Spybot-S&D!

2.Aşama

Ad-Aware
http://www.justphotos.de/pic/screenshots/adaware_screen1_gr.jpg

Spyware ya da Adware diye tabir ettiğimiz programlar günümüzün internet sorunu oldu. Bilgisayarınızdan bilgi çalan bu programlara artık çözümler mevcut. Ad-aware, bilgisayarınızda spyware, trackware, Big Brotherware diye adlandırılan, internetten bilgisayarınıza yüklediğiniz programlarla beraber size sorulmadan yüklenen küçük programcıkları bilgisayarınızdan kaldırmaya yarayan bir program. Ad-awere registry'e kayıtlı olan veya harddiskinizde yüklü spyware programları bulabiliyor ve kaldırabiliyor. Kaldırmak istediğiniz programları size soruyor. Sisteminizin olası yanlış silmelere karşı yedeğini alıyor. Kullanımı gayet basit ve kullanışlı. Özellikle son günlerin popüler program Kazaa'nın ve ya GoZilla gibi spyware programcıklarıyla ünlü programların yanı sıra, Micrsoft'un Windows'u yüklerken bilgisayara koyduğu spyware programları ve bilmediğimiz bir çok programın yanında gelen programları kaldırabiliyor. Programdaki ayarlardan program güncellenebiliyor. Eğer internetten bir çok işinize yarayan program indirip, bilgisayarınıza yüklediyseniz, bu programı mutlaka yüklemelisiniz. Sonra ileriki bir zamanda "Ya bu firma benim posta adresimi nereden bulmuş?" demeyin. Ayrıca program sistem kaynaklarını çok az yediğinden eski bilgisayarlarda çalıştırılabilir.

ad aware se programı için : http://downloads.pcworld.com/pub/new/privacy___security/anti_spyware_tools/aawsepersonal.exe
Türkçe için: http://download.lavasoft.de.edgesuite.net/public/pllangs.exe
3.Aşama

http://img244.imageshack.us/img244/2879/kav140enmy4.jpg

kaspersky 'ile Kendinizi koruyun!
kullandığım ve gayet memnun olduğum bir programı sizlerede önermek istiyorum. evet kaspersky 'dan bahsediyorum. kimileri bilgisayarı çok kasar x program daha iyidir desede benim specialım kaspersky.

Download: ftp://dnl-us3.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
or
http://dnl-us3.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe

Mirror:
ftp://dnl-us4.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe
or
http://dnl-us4.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav6.0.1.411en.exe

Virüsler ve Trojanlar Hakkında Geniş ve Kapsamlı Bilgi İçin Bu Konuyu İnceleyin

bedlam71 12 Nisan 2008 22:29

merhaba arkadaslar ben yeni bir uyenizim öncelikle herkese selamlar ben az önce msn discowery yukedim ama calışmıyor ben msn 9 kullanıyorum bunda otomatik olarak plus yeklemişler ama discowerydeolmayan özellikler var acaba nasıl windows liwe 9 programına uygun bir discowery bulabilirim yardımcı olabilirseiz cok sevinirim arkadaslar eger msj alan arkadaslardan acil olarak rica ediyorum cvp vere bilirmisiniz

The Unique 12 Nisan 2008 23:30

Alıntı:

bedlam71 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1015352)
merhaba arkadaslar ben yeni bir uyenizim öncelikle herkese selamlar ben az önce msn discowery yukedim ama calışmıyor ben msn 9 kullanıyorum bunda otomatik olarak plus yeklemişler ama discowerydeolmayan özellikler var acaba nasıl windows liwe 9 programına uygun bir discowery bulabilirim yardımcı olabilirseiz cok sevinirim arkadaslar eger msj alan arkadaslardan acil olarak rica ediyorum cvp vere bilirmisiniz

Bildiğim kadarıyla 9.0 sürümüne uygun discovery yok :))

bedlam71 12 Nisan 2008 23:47

tesekkur ederim the unique ama aslında yapılması cok iyi olur cunku 9 da oıtomatik olarak plus yuklemişler normal ek olarak yukledigimiz plus la aynıama discowery de olupda onda olmayan özellikler var ve ben cok memnundum discowery den :( cok işime yarıyordu

ahmetgns 13 Nisan 2008 09:52

Alıntı:

bedlam71 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1015447)
tesekkur ederim the unique ama aslında yapılması cok iyi olur cunku 9 da oıtomatik olarak plus yuklemişler normal ek olarak yukledigimiz plus la aynıama discowery de olupda onda olmayan özellikler var ve ben cok memnundum discowery den :( cok işime yarıyordu

9.0'da otomatik olarak Plus! yüklemişler demek, 9.0'ı kuran insana Messenger Plus! da kendiliğinden yükleniyor demek mi? Eğer öyle zannediyorsanız, o öyle değil, yani Plus! 9.0'a da yine ayrıca yüklenmesi gereken harici bir eklenti.

Discovery'nin 9.0 uyumlu sürümü yok diye biliyorum... x2

gizli123456789 16 Nisan 2008 05:30

s.a herkese ben Mess Patch diye bisey yükledim okumadan hepsine tıkladım prgramı yükledim sonra msn de ifade yerleri resim yerleri hepsi kayboldu bunu msn yi silip bastan yüklemek dısında baska bi önesini olan varmı arkadaslar ?

ahmetgns 16 Nisan 2008 09:08

Alıntı:

gizli123456789 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1019875)
s.a herkese ben Mess Patch diye bisey yükledim okumadan hepsine tıkladım prgramı yükledim sonra msn de ifade yerleri resim yerleri hepsi kayboldu bunu msn yi silip bastan yüklemek dısında baska bi önesini olan varmı arkadaslar ?

Mess Patch varsayılan ve otomatik olarak asıl dosyanın yedeğini alır, herşeyi işaretledim diyorsanız, herşeyin yedeğini de alma seçeneğini işaretlemişsinizdir. Tekrar Mess Patch'in arayüzünden yedek dosyayı geri yükle seçeneği ile geri dönebilirsiniz.

Bir de Program Ekle Kaldır penceresinden Messenger'ı onarmak da herşeyi aslına geri döndürür. "Windows Live Messenger>Destek bilgisi için buraya tıklayın>Onar"

erdem1907s 16 Nisan 2008 16:39

Merhaba, siteye yeni üye oldum..Gercekten cok güzel bir site.

Benim sorunum şu: Msnde birisi ile konuscagım pencereyi actıgım anda karşı tarafa bi site adresi gidiyor ve o gittikten sonra o pencere kapanıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla...

ushuaia 16 Nisan 2008 18:04

Windows Live Messenger 8.5 sorunum

Sistemim Windows XP. NOD 32 Antivirüs kullanıyorum. TTNet ADSL kullanıyorum. Sorunuma gelince;

Windows live messenger 8.5 yüklüyorum o anda ses ve görüntü kurulumu yapıyor ve kişilerle sorunsuz olarak görüşebiliyorum. Ancak, bilgisayarımı kapatıp tekrar açtığımda, kişilerle görüşmek istediğimde görüntü var ses irtibatı sağlayamıyorum. Ses ve görüntü ayarı yapmamı istediğimde buna izin vermiyor.

'' Ses ve görüntü kurulumunuzu şu anda çalıştıramıyoruz. ''

mesajı veriyor.

Gerek doğrudan ve gerekse 8.1 üstüne yüklememe rağmen bir sonuç alamıyorum. Windows istaller 3.1 yüklememe ve Explorer 7 yi güncellememe rağmen sonuç hep aynı. Sistemimde SP2' de yüklü vaziyettedir.

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var ise çok memnun olacağım.
Şimdiden teşekkürler ve saygılar.

HaYTo 16 Nisan 2008 23:29

Ofline Şeklde Msn Yükleme

Ya beyler benim ewimde net yok iş yerinde var peki ewdeyken msn son surumunu nasıl yukleye bılırım (guncellleme istemeyen ) ofline şeklindeyken ?????

Ilkkan 17 Nisan 2008 00:58

Herkese selam . Foruma yeni üye oldum . Emeği geçen herkese teşekkür ederim . Yalnız bir sorunum var çözerseniz çok mutlu olurum .

Msn'de nickimi değiştirebiliyorum ama kendim göremiyorum . Karşı taraf görebiliyor ama ben göremiyorum . Aylardır bu sorun var . Kişi listesinde , konuşma penceresinde hep eski nickim var . Bir türlü değiştirdiğimi göremiyorum . Hatta buyrun msn kişi listemi de gösteriyim ;

http://img90.imageshack.us/img90/3707/ilkkan23kj1.png

Nicki ''Yalnız Bir Hayat ..! '' diye başlayan ben oluyorum . O nicki yazdığımdan beri değişmiyor . Aynı nicki arkadaşımda yazmıştı ama onunkine hiç bir şey olmadı . Bunun sorununu çözebilirseniz çok iyi olur . Şimdiden teşekkür ederim .

The Unique 17 Nisan 2008 12:52

Alıntı:

erdem1907s adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1020681)
Merhaba, siteye yeni üye oldum..Gercekten cok güzel bir site.

Benim sorunum şu: Msnde birisi ile konuscagım pencereyi actıgım anda karşı tarafa bi site adresi gidiyor ve o gittikten sonra o pencere kapanıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla...

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/5746-yeni-msn-virusu-hakkinda-yardim.html
Bu Linke Bir Bakın ....:)

Alıntı:

ushuaia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1020770)
Sistemim Windows XP. NOD 32 Antivirüs kullanıyorum. TTNet ADSL kullanıyorum. Sorunuma gelince;

Windows live messenger 8.5 yüklüyorum o anda ses ve görüntü kurulumu yapıyor ve kişilerle sorunsuz olarak görüşebiliyorum. Ancak, bilgisayarımı kapatıp tekrar açtığımda, kişilerle görüşmek istediğimde görüntü var ses irtibatı sağlayamıyorum. Ses ve görüntü ayarı yapmamı istediğimde buna izin vermiyor.

'' Ses ve görüntü kurulumunuzu şu anda çalıştıramıyoruz. ''

mesajı veriyor.

Gerek doğrudan ve gerekse 8.1 üstüne yüklememe rağmen bir sonuç alamıyorum. Windows istaller 3.1 yüklememe ve Explorer 7 yi güncellememe rağmen sonuç hep aynı. Sistemimde SP2' de yüklü vaziyettedir.

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var ise çok memnun olacağım.
Şimdiden teşekkürler ve saygılar.

Öncelikle kamera ve ses ayarlarınızın ve sürücülerinin tam yüklenip yüklenmediğini gözden gecirin yada güncel driverlarını tekrar yükleyerek deneyin. :)

Güvenlik yazılımlarınızı geçicici pasifize edip deneyin sorunun kaynağına daha cabuk ulaşırsınız.

Alıntı:

HaYTo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1021143)
Ya beyler benim ewimde net yok iş yerinde var peki ewdeyken msn son surumunu nasıl yukleye bılırım (guncellleme istemeyen ) ofline şeklindeyken ?????

Size tavsiyem harici bi bellekle evdeki pc nize yüklemeniz :) Evde net yoksa msn ne işinize yara bilmem ...

Ilkkan 17 Nisan 2008 17:21

Alıntı:

Ilkkan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1021295)
Herkese selam . Foruma yeni üye oldum . Emeği geçen herkese teşekkür ederim . Yalnız bir sorunum var çözerseniz çok mutlu olurum .

Msn'de nickimi değiştirebiliyorum ama kendim göremiyorum . Karşı taraf görebiliyor ama ben göremiyorum . Aylardır bu sorun var . Kişi listesinde , konuşma penceresinde hep eski nickim var . Bir türlü değiştirdiğimi göremiyorum . Hatta buyrun msn kişi listemi de gösteriyim ;

http://img90.imageshack.us/img90/3707/ilkkan23kj1.png

Nicki ''Yalnız Bir Hayat ..! '' diye başlayan ben oluyorum . O nicki yazdığımdan beri değişmiyor . Aynı nicki arkadaşımda yazmıştı ama onunkine hiç bir şey olmadı . Bunun sorununu çözebilirseniz çok iyi olur . Şimdiden teşekkür ederim .

Lütfen biri de bana yardım edebilir mi ? Çözebilirseniz çok mutlu olurum . Teşekkürler .

NeutralizeR 17 Nisan 2008 17:41

Alıntı:

Ilkkan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1022484)
Lütfen biri de bana yardım edebilir mi ? Çözebilirseniz çok mutlu olurum . Teşekkürler .

Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açtığınızda da durum aynı mı? Windows Messenger'da oturum açtıktan sonra görüntü adınızı değiştirmeyi deneyin.

Ilkkan 17 Nisan 2008 18:21

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1022523)
Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açtığınızda da durum aynı mı? Windows Messenger'da oturum açtıktan sonra görüntü adınızı değiştirmeyi deneyin.

Evet aynı hatta ben oradan açıyorum msn i . Masaüstüne kısayolu koymuştum oradan açıyorum . Bir şey fark etmiyor .

ahmetgns 18 Nisan 2008 00:24

Alıntı:

Ilkkan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1022569)
Evet aynı hatta ben oradan açıyorum msn i . Masaüstüne kısayolu koymuştum oradan açıyorum . Bir şey fark etmiyor .

NeutralizeR'ın bahsettiği şey Windows Messenger, yani XP'nin beraberinde gelen Messenger programı, sürümü 4.7. Gerçi benim gözlemlediğim kadarıyla, Windows Live Messenger ve Windows Messenger görüntü adı için başka sunucular mı kullanıyor bilmem ki, çünkü Windows Messenger'da oturum açtığım zaman, ona aylar önce yazdığım ad görünüyor, WLM kullanarak ayarladığım son ad bir türlü gelmiyor. Her neyse...

Windows Live Messenger sürümünüz kaç? Bakın, kişi listesi pencerenizde güncelleme olduğu söyleniyor, neden güncellemiyorsunuz? Bana kalırsa güncelleyin.

Düzelmedi mi? Kendinizi listenizden silin, sonra oturumu kapatıp geri açın ve Araçlar>Seçenekler>Gizlilik>İzinli listesi'nden de silin. Oturumu kapatıp açın. Adınız değişiyor mu?

Değişmiyor mu? Araçlar>Seçenekler>Güvenlik>Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan............. seçeneği işaretleyip Tamam'a basın ve oturumu kapatın, geri açın, şimdi adınızı değiştirebiliyor musunuz?

En son olarak, Araçlar>Seçenekler>Kişisel>Profil Düzenle... ile ulaştığınız Windows Live Profil sayfanızda "Messenger görünümü" sekmesinde Görüntü adınızı ne olarak görüyorsunuz?

blower67 19 Nisan 2008 10:34

slm
bana intalleri kurun yazısı geliyor messengeri kuramıyorum

NAIAS 19 Nisan 2008 22:21

Bİ SORUN BİTTİ DİYORUM ÖBÜRÜ BAŞLIYO BU KEZ DE MSN HİÇ Bİ ADRESİ AÇMIYO
SİLİM YİNE YÜKLEDİM OLMUYO!!!!
biri acil yardım edebilirmi?

2 gündür aynı!!!!!!!!!!

torchbearer 20 Nisan 2008 03:49

Alıntı:

NAIAS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1024802)
Bİ SORUN BİTTİ DİYORUM ÖBÜRÜ BAŞLIYO BU KEZ DE MSN HİÇ Bİ ADRESİ AÇMIYO
SİLİM YİNE YÜKLEDİM OLMUYO!!!!
biri acil yardım edebilirmi?

2 gündür aynı!!!!!!!!!!

Bu sorunu tam olarak emin olmak için (sorun messenger kaynaklı mı yoksa kullanıcı hesabının geçici arızasından mı diyerek) Windows Messenger dan oturum açmayı deneyerek öğrenebilirsiniz. Eğer bunlardan da Messenger ı tamamen kaldırın. Bu messenger ın oturum açarken bilgisayara bıraktığı kalıntılardan dolayı olabilir. Temizliği bu yüzden yapıp, sistemi yeniden başlattıktan sonra yeni bir kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

gezginsezar17 20 Nisan 2008 14:37

e-mail yardımmmm lütfennnnnnn

msn gelen postaların içeriğini açamıyorum.........
Bu konuda bilgisi olan lütfen yardim edebilir mi?

kulandiğim msn 8.1 , Xp 2 bunlari da sitem amçli vereyim...

https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gif

NAIAS 20 Nisan 2008 15:01

adres sandım hacklendi ama windows msn de aynı açılmıyo bi adres dil bi çok adres denedim bana mısın demiyo ????live we windows msn de aynı sorun!!!!!!!!!!

ahmetgns 20 Nisan 2008 15:59

Alıntı:

gezginsezar17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1025408)
msn gelen postaların içeriğini açamıyorum.........
Bu konuda bilgisi olan lütfen yardim edebilir mi?

kulandiğim msn 8.1 , Xp 2 bunlari da sitem amçli vereyim...

Sorun tam olarak nedir? StuffPlug 3 yüklü mü bilgisayarınızda?

mervee012 20 Nisan 2008 17:49

yardımmm wındows lıve messenger beta yı kullanmak ıstemıyorumm nasıl yapabılırım bende olmuyorrrr lütfen yardımmm

torchbearer 21 Nisan 2008 14:35

Alıntı:

NAIAS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1025446)
adres sandım hacklendi ama windows msn de aynı açılmıyo bi adres dil bi çok adres denedim bana mısın demiyo ????live we windows msn de aynı sorun!!!!!!!!!!

Messenger üzerinden bulaşmış olabilecek herhangi bir zararlı olmuş olabilir mi peki?

Ayrıca başka bir bilgisayardan kendi bilgisayarınızda açamıdığınız oturumu açmayı deneyin. Açılma durumu görünürse sizin bilgisayarınızda zararlı içerik olduğunu varsayabiliriz.

adelanthe 21 Nisan 2008 22:11

ben msn 8.1 kullanmak istiyorum zorunlu güncellemeyi nasıl kaldırırım teşekkürler

hellboy726 21 Nisan 2008 22:36

Alıntı:

adelanthe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1027144)
ben msn 8.1 kullanmak istiyorum zorunlu güncellemeyi nasıl kaldırırım teşekkürler

Güncelleme 2: Bu kesin çözüm değildir ama sizde işe yarayabilir. C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler'e girin. Uyumluluk sekmesi altındaki ilk kutucuğu işaretleyip Windows 2000'i seçin ve Tamam'a tıklayın. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyin. İşe yaramazsa asıl çözüm yöntemini deneyin. UNUTMAYIN, DİĞER ÇÖZÜM YÖNTEMİNİ DENEYECEKSENİZ BU DEĞİŞİKLİĞİ GERİ ALMALI, UYUMLULUK AYARINI KAPATMALISINIZ.

messenger 7.5 için oluyordu.
Vazgeçemeyenleri vardı.
ancak eminimki şu anda üst sürümdedirler. Sebep olarakta bence, yeni sürümün getirdiği birçok yenilik olabilir.

Mesela 9.0'inki gibi...
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/72711-windows-live-messenger-9-0-wlm-9-0-beta-tr.html

NAIAS 21 Nisan 2008 22:44

dendim tabi ebuddy de açılıyo başka msnlerdede açılıyo ya benim wirüs programıda tuhaflaşmıştı ben de gittim 7.0 olanını yükledim olay wirüsdenmiş sildim wirüsleri ama etkisi hala war pc de ben de boş bi zanım da format atım de kendine gelsin pc ilgin için tşk:)
inş formattan sonra düzelir.....

adelanthe 21 Nisan 2008 23:00

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1027195)
Güncelleme 2: Bu kesin çözüm değildir ama sizde işe yarayabilir. C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler'e girin. Uyumluluk sekmesi altındaki ilk kutucuğu işaretleyip Windows 2000'i seçin ve Tamam'a tıklayın. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyin. İşe yaramazsa asıl çözüm yöntemini deneyin. UNUTMAYIN, DİĞER ÇÖZÜM YÖNTEMİNİ DENEYECEKSENİZ BU DEĞİŞİKLİĞİ GERİ ALMALI, UYUMLULUK AYARINI KAPATMALISINIZ.

Vazgeçemeyenleri vardı.
ancak eminimki şu anda üst sürümdedirler. Sebep olarakta bence, yeni sürümün getirdiği birçok yenilik olabilir.

Mesela 9.0'inki gibi...
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/72711-windows-live-messenger-9-0-wlm-9-0-beta-tr.html

Ya Bende son sürüm kullanmak isterim görünüşünü fln sevdim ama pc mi cok kasıyor o yüzden 8.1 i kullanmayı istiyorum pc mi cok rahatlatıyor =)

ahmetgns 21 Nisan 2008 23:51

Alıntı:

adelanthe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1027144)

:S 8.1 sürümü güncellemeyi zorlamıyor ki, zorluyor mu??? Benim bildiğim, güncellemeyi zorlayan Windows Live Messenger sürümü 8.0!?!

Janveljan 22 Nisan 2008 20:20

Selamlar...Msn açıkken "başka bir bilgisayarda oturum açtınız" diye bir mesaj çıkıyor..ve oturumum kapanıyor.Tam bu sırada kişi listemdekilere "sexygirl.info" isimli bir sitenin adresi yollanıyor...Bunu nasıl engelleyebilirim? Daha bugün format atıldı pc ye..daha olmadı nod-32 yükledim..ama sonuç hala değişmedi...
1- Kaspersky kullanıyordum virüsü buluyordu silindi diyordu ama silmiyordu
2-Nod-32 yükledim virüs olmadığını söylüyor ama hala aynı sorunu yaşıyorum
3-Virüsün adı "Trojan-bzup.bq" böle bişidi..
4-Excel çalışma sayfası her açıldığında anti-virüs programı "windows/system32/hostwl.exe" silindi diye uyarı veriyor..Gel gör ki silinmiyor (:
5-Windows xp kullanıyorum..
6-İlginiz için şimdiden teşekkür ederim (:

torchbearer 22 Nisan 2008 21:05

Alıntı:

Janveljan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1028835)
Selamlar...Msn açıkken "başka bir bilgisayarda oturum açtınız" diye bir mesaj çıkıyor..ve oturumum kapanıyor.Tam bu sırada kişi listemdekilere "sexygirl.info" isimli bir sitenin adresi yollanıyor...Bunu nasıl engelleyebilirim? Daha bugün format atıldı pc ye..daha olmadı nod-32 yükledim..ama sonuç hala değişmedi...
1- Kaspersky kullanıyordum virüsü buluyordu silindi diyordu ama silmiyordu
2-Nod-32 yükledim virüs olmadığını söylüyor ama hala aynı sorunu yaşıyorum
3-Virüsün adı "Trojan-bzup.bq" böle bişidi..
4-Excel çalışma sayfası her açıldığında anti-virüs programı "windows/system32/hostwl.exe" silindi diye uyarı veriyor..Gel gör ki silinmiyor (:
5-Windows xp kullanıyorum..
6-İlginiz için şimdiden teşekkür ederim (:

Zararlıdan kurtulmak için güvenli modda oturum açmalısınız ve de orada güvenlik taramasını başlatmalısınız. Normal oturumda silememenizin sebebi o trojanın herhangi bir programa bağımlı olması ve o ilgili programında o anda çalışıyor olmasındandır. Güvenli modda taratmak normalden uzun süreceği için biraz sabırlı olmanız gerekiyor. İlk söylediğiniz uyarıyı normalde başka birisi sizin oturumunuzu açtığında böyle bişeyle karşılaşırsınız ancak dediğiniz üzere bilgisayarınıza bulaşmış trojandan kaynaklanıyor.

adelanthe 23 Nisan 2008 09:09

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1027195)

Vazgeçemeyenleri vardı.

Mesela 9.0'inki gibi...

Ben bunu yaptım zorunlu güncelleme kalktı ama msn plus calışmıyor ne yapmam gerek?

ahmetgns 23 Nisan 2008 09:32

Alıntı:

adelanthe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1029580)
Ben bunu yaptım zorunlu güncelleme kalktı ama msn plus calışmıyor ne yapmam gerek?

Bunu derken neyi? Windows 2000 uyumluluk kipinde çalıştırmayı mı?

Öyle yaptıysanız, Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger tarafından bildirilen işletim sisteminin Windows XP'den daha düşük olduğunu görünce kendini Messenger'a yüklemez. Şimdi hellboy'un anlattığı diğer yöntemi deneyin.

Ama hala şu konuya bir açıklık getirmediniz, WLM 8.1 güncellemeyi zorunlu tutmaz; tutuyor mu?

adelanthe 23 Nisan 2008 13:48

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1029593)
Bunu derken neyi? Windows 2000 uyumluluk kipinde çalıştırmayı mı?

Öyle yaptıysanız, Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger tarafından bildirilen işletim sisteminin Windows XP'den daha düşük olduğunu görünce kendini Messenger'a yüklemez. Şimdi hellboy'un anlattığı diğer yöntemi deneyin.

Ama hala şu konuya bir açıklık getirmediniz, WLM 8.1 güncellemeyi zorunlu tutmaz; tutuyor mu?

Hayır zorunlu tutmuyor msn acabiliyorum ama msn plus yüklüyorum yüklüyoum calışmıyor

ahmetgns 23 Nisan 2008 14:06

Alıntı:

adelanthe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1029940)
Hayır zorunlu tutmuyor msn acabiliyorum ama msn plus yüklüyorum yüklüyoum calışmıyor

Arkadaşım, herhalde ben anlatamıyorum. Elindeki Messenger sürümü güncellemeyi zorunlu tutmuyorsa başından beri sen neyi soruyorsun o zaman?

Sen diyorsun ki; 8.1 sürümü zorunlu güncelleme yapmamı istiyor, ama ben güncellemeden bunu kullanmak istiyorum. Ben de diyorum ki; 8.1 sürümü güncellemeyi zorunlu tutmaz, basbayağı oturum açabilirsin. Yoksa bu dediğim yanlış mı, 8.1 sürümü de artık güncellemeyi zorunlu hale mi getirdi diye soruyorum sana. Ama hala bir net cevap alabilmiş değilim.

adelanthe 23 Nisan 2008 14:45

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1029958)
Arkadaşım, herhalde ben anlatamıyorum. Elindeki Messenger sürümü güncellemeyi zorunlu tutmuyorsa başından beri sen neyi soruyorsun o zaman?

Sen diyorsun ki; 8.1 sürümü zorunlu güncelleme yapmamı istiyor, ama ben güncellemeden bunu kullanmak istiyorum. Ben de diyorum ki; 8.1 sürümü güncellemeyi zorunlu tutmaz, basbayağı oturum açabilirsin. Yoksa bu dediğim yanlış mı, 8.1 sürümü de artık güncellemeyi zorunlu hale mi getirdi diye soruyorum sana. Ama hala bir net cev
ap alabilmiş değilim.

msn 8.0 bu prd :(
Bida sölim msn zorunlu güncelleme istiyordu ayarı yaptım istemiyor artık ama msn plus yok :(

NeutralizeR 23 Nisan 2008 14:51

Alıntı:

adelanthe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1030043)
msn 8.0 bu prd :(
Bida sölim msn zorunlu güncelleme istiyordu ayarı yaptım istemiyor artık ama msn plus yok :(

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Tekil Mesaj - MsXLabs

Janveljan 23 Nisan 2008 20:20

LÜTFEN HİÇ BİR LİNKE TIKLAMAYINIZ...AKSİ TAKTİRDE PC NİZE VİRÜS BULAŞABİLİR..!!!!
SADECE BİLGİLENDİRME AMAÇLI GÖNDERİLMİŞTİR.
ÇARESİ VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..SEVGİYLE..

Delivery Status Notification (Failure)‏
Kimden:postmaster@mail.hotmail.comGönderme tarihi:23 Nisan 2008 Çarşamba 16:32:47
Kime: Karşıdan yükleme sonrası güvenlik taraması

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

--İletilen İleti Eki--
From:
To:
CC:
Date: Wed, 23 Apr 2008 12:31:16 -0400

1000s OF SEXY SINGLES!

Get your Free 3-Day Trial Today! No credit card required.

Features:
- Custom LoveStyle Report
- 2-Way Matching
- 1-ON-1 Private Video Chat
- Audio/Video Profiles
- Advanced Profile Search

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık