![]() |
Göz Göze Dün yine gördüm onlari, hani beni bir kasirga gibi alip, bir diyardan bir diyara ucururdular. Hani gönlüm sanki bir tüy gibi hafif, sanki bir serce misali ucup gidecek gibi olurdu. Hani nerdeler? Hani? Arar benimkiler onlari, arar, ararda kudurur, bir ac aslan gibi yerinde duramaz, duramazda öfkesinden kükreyip durur. Dün yine gördüm onlari, hani göz yaslarimi, bir meltem misali gibi alip ucururdular. Arar, arar benmkiler onlari, Ararda dikenden baska bir sey görmezler. Avunurlar benimkiler, buldum diye onlar gibisini. ama avunurlar sadece. Gül sanirdim ben onlari, onlariki, ben göz yaslarimla sulardim, onlariki, gönlüme mezken etmistim, onlariki, topragini, gönlümden cikarip koymustum. Evet, arar benimkiler onlari, arar, ararda kan damlatir, bir yarali arslan misaliki yerinde debresir durur. Dün yine gördüm onlari. Gönlüm bir volkan gibi patladi, bir baraj gibi dolup tasti, bir kasirga gibi divane olup döndü Evet, simdi arar benimkiler onlari, arar, ararda yarali bir kus gibi cirpinir durur, Evet dün gördüler SENINKILER benimkini, gördüler icinde yanan alevin söndügünü, gördüler seninkilerini unuttugunu, gördüler o yarali aslanin kaninin kurudugunu, gördüler o kasirganin dindigini, gördülerde avunanlarin kendileri oldugunu, gördülerde, o mezkenin simdi bombos oldugunu, anladilar, evet anladilar da, simdi yanan onlar oldugunu, unutulan onlar oldugunu,kanayan onlar oldugunu, kasirganin simdi kendilerinde estigini, anladilar anladilarki gözlerimden, BEN yoluma.... SEN yoluna..... Emrah Nazik |
BİR DİLEK TUTTUM yıldızsız gecelerden bırı daha ay artık terketmek uzere geceyıı ve ben yıne yatagımda yıne gokyuzuyle başbaşaa sokakların o sessızlıgınde kayboluyorum... gozlerım cok uzaklarda aklımda ise tek şey var gözlerrin uzattım elerımı o karanlıkta sana ;ama gormedın sen karanlıgımı aydınlık etmedınn ben geldım sana, o sonu olmayan sokaklarda ama sen gelemedın o sokagın sonuna... ben bir dilek tuttum dün gece ve yine ikimiz vardık o dilekte.. belki o yıldız hiç kaymıcak... ama bn yinede bir dilek tuttum ve ikimiz vardık o dilekte Alıntı |
SENI SEVMEK YETMEZ... Agliyor mu gözlerin Sarilasi bedenin mi titreyen.. Sus konusma… Yüregi deniz kadin Biliyorum… Haykirdin sevdani daglara Kostun yalin ayak, karanliklarda Ellerinde bir avuç umuttu sözlerim Çiçek diye taktin saçlarina Geceleri sabah ettin.. Kan damlarken yüreginden Kan terler bosanirken teninden Yinede sustun canimin içi Bir kelime düsmedi dudaklarina Kaç kez düstün yerlere Bakmadin yol yaban mi Kanayan dizlerine umarsiz Aciyla dalga geçerek Yüzünde gülücükler açarak Yine kostun kollarima Simdi agliyorsan Acini serbet diye içiyorsan Ve o kocaman yürekle Hala beni böyle seviyorsan Seni sevmek yetmez gülüm Ayaklarina kapanmam Ellerini öpmem lazim Bin kere gelsem su dünyaya Yine arayip,seni bulmam lazim |
Sevdam sakın siz solmayın güllerim ömrüm yetikçe sizi beslerim ben bir vefasız değilim güzelim gelmesende yine yolunu beklerim işveli sözler demeyi bilmem senin yüzüne yalandan gülmem yürekten severim yalanı sevmem aşkından ölsemde yine beklerim yeminler etmiştik ayrılık yok diye ne oldu ayrıldık bilmemki niye ne oldu o yüce sevgiye sen gelmesende yine seni beklerim koy acıyla hüsranla geçsin günlerim karalı yazılsın mezar taşıma kaderim sonu ölüm olsa da yine severim ömer derki ölene kadar seni beklerim Ömer Yaman |
Mutluluk Mutluluk nerede, Kırmızı gülün yaprağında mı? Bir bebeğin pembe, yumuk avuçlarında, Dönme dolabın en üstteki salıncağında, Yoksa hala Kaf Dağının ardında mı? Mutluluk öyle yakınında ki... Gel gözlerime bak! Uzat ellerini bana, Dokun parmak uçlarınla nabzıma, Adını heceleyen ritmi duyumsa... Ben mutluluk nedir biliyorum, Yokları var ediyor, Çaresizliklerden mutluluk süzüp, Sevgimle süsleyip veriyorum sana... Alsana! ! ! Tülin Aksoy |
Sevdan Gizli Yüreğimde Uzatsam sana ellerimi Açsam sana gönlümü Gözlerinin içine bakıp Yüreğimin derinliklerinden Çıkıp gelen o iki kelimeyi Söylesem, SENİ SEVİYORUM… Tutar mısın ellerimi Alı versem ellerini Avuçlarımın arasına İnci gibi parıldayan Gözlerine bakıp Sevgi dolu o güzel kalbinde Küçücük de olsa bir yerde Bana var mı desem Evet der misin… O kadar çok isterdim ki Sana olan sevda mı Bütün dünyaya haykırıp Seviyorum onu demeyi Yapamam ki bunları İtiraf edemem ki Sana olan gizli SEVDAMI.. Öyle çok korkuyorum ki Seni kaybetmekten Bunun içinde susuyorum Arkadaş … Gömüyorum sensizliğin acısıyla Yanıp tutuşan yüreğime… Yıllar geçse de Saçlarıma aklar düşse de Sana olan bitmeyen sevdamı… Gömüyorum kalbime Ben sana orda hayat verdim Benimle birlikte yaşayacaksın Be arkadaş…. Mustafa Ata |
YANIYOR YÜREĞİM.. Hasretleri Düşüyor Hiç Yaşanmamış Olan Sevdanın... Hüzünleri Siyah Bir Bulut Gibi Kaplıyor Seçilip Yok Olmaya Yüz Tutan Umutların... Söylenmiyor Söylenemiyor Çünkü Biliniyor O Olmazsa Bu Olur Diye Seçenek Yok Bunda, Sevda Bu... Yalan Sözlerden Korkuluyor……… Bir Gurur Uğruna Giden Bir Sevda Olmasın Diye Bu... Hala Olmaz Diyorsun Bu Sevdaya Hep Yalanla Doğru Karışmıştır Birbirine Zaten Ne Yalanlar Var Her Gün Söylenen Ne Doğrular Var Bir Kez Bile Söylenemeyen... Bu Benim Hayalim, Senin Suçun Yok; Sen De İstersen Kendi Hayaline Dal... Bu Benim Acım, Senin Hatan Yok; Sen Hiçbir Acıya Dokunmadan Kal! Şimdi Satır Satır Hüzün Yağıyor Yıldırımlar Düşüyor Ve Yakıyor Düştüğü Yerleri Fısıldanan, Sessiz Haykırışlar Var Yanan Yerler Acıyor Kimse Hissetmiyor Acıyı, Duymuyor Sesleri……….. Sesiz Özlem Dolu Bir Günde Yine Sözlerim Satırlara Düşüyor… Alıntı |
..SES YANKI YAPMAZSA SES OLMAZ. EY sevgili sanadır bu son sitemim Sanadır dökülen son harflerim Birleşince aşk olan kelimelerim Artık birleşmeyecek Sana yazmayacağım Her cümlem senle başlar Şiirlerim sana seslenirdi Her kelimemde sitem olsada Şiir senin sevginle biterdi İmza yerine bin buhse vardı içinde Ama artık yazmayacağım Aldırmayan gönül sesenlenmenin anlamıyok Sesim kısıldı artık kelimeler şiirdede tükendi İsyanımın sebebi artık yok İsyanım tükendi artık göz yaşına belendi Ben istedim ki koskaca duy |
HÜZÜNLERE KARIŞIYOR YÜREĞİM.. Benim sözlerim,senin gözlerin Karışıp gider bir sonbahar hüznüyle. Bak ellerim titriyor,gözlerim ağlıyor Karışıp gidiyorum bir sonbahar hüznüyle. Kalemler seni yazıyor,şarkılar seni söylüyor Karışıp gidiyorsun bir sonbahar hüznüyle. Sırtlarımız dönük,yüreklerimiz buruk Karışıp gidiyoruz bir sonbahar hüznüyle. Şairler bize yazıyor,yağmurlar bize ağlıyor Karışıp gidiyoruz bir sonbahar hüznüyle. Çığlıklar bize susuyor,sesimiz kesiliyor Ve... Karışıp gidiyoruz bir Sonbahar hüznüne Alıntı |
Bir sen değişmedin şu yüreğimde Yıllar gelip geçti zaman değişti Bir sen değişmedin şu yüreğimde Dağlara kar düştü duman değişti Bir sen değişmedin sevdiğim bende Ovalar nehirler düzler değişti Baharlar rüzgarlar güzler değişti İnsanlar nesiller yüzler değişti Bir sen değişmedin şu yüreğimde Sen hala içimde incecik sancı Biricik sevdiğim başımın tacı Sevenler eskidi herkes yabancı Bir sen eskimedin şu yüreğimde Mevsimler takvimler yıllar eskidi Resimler kavimler kullar eskidi Gelenler gidenler yollar eskidi Bir sen eskimedin sevdiğim bende Şaşsada yollarım kesilsede hız Gözlerin gönlümde sönmeyen yıldız Hala yavuklumsun o nazenin kız Bir sen değişmedin şu yüreğimde Kurallar töreler bazlar değişti Sevdalar sevgiler hazlar değişti Kadınlar gelinler kızlar değişti Bir sen değişmedin şu yeryüzünde Eserken başımda kavak yelleri Bağlanmıştı gönlüm öyle serseri Sen hala sevecen nazlı cilveli Hiç mi değişmedin sevdiğim bende Bakışlar işmarlar gözler değişti Şarkılar duygular sözler değişti Saçlara ak düştü yüzler değişti Bir sen değişmedin sevdiğim bende Şehirler sokaklar evler değişti Bahçeler tarlalar köyler değişti Ağalar köleler beyler değişti Bir sen değişmedin şu yeryüzünde Can sevdigim yıllar ne çabuk geçti Avurtlarım çöktü şeklim değişti Doldu vadem ölüm çağım erışti Bir sen değişmedin durursun öyle Alıntı |
| Saat: 01:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık