![]() |
02.47 olur gönderirim .. |
aramizda yaklasik olarak 1 saat 10 dakika varmis.. pek de uzak sayilmayiz komsuuuuu...ben almanyada stuttgarttayim..sen nerdesin acaba??? |
bende İstanbul'dayım yaşadğm yeri çok sevyrm.. sen? :D |
gurbetteyim..nasil olsun??alistik artik..ama yine de izmirimi özlüyorum.. istanbul da da üniversite yillarimda kaldim..severim.. |
hmm istanbul güzldr gerçektn Ülkemzn heryeri güzel tabii doğusundan batısına kıymetini bilmek gerek italyada teyzemler var bnmde ordan farkı yok buranın diolar ama bna hiç inandrcı gelmiyor pP |
aslinda bir yerde haklilar .istanbul kücük avrupa sayiliyor.. ama yasam standartlari inan cok farkli.italyayi bilmem ama, almanya da insan degeri cok yüksek..konforlu yasiyorsun burada..sistem her seyi otomatiklestirmis..daha giris yapar yapmaz, kayitlaniyorsunuz ..ama tr de bu imkansiz..hala kimligi olmayanlar var orada..öyle degil mi?? ben tr den sinavla almanyaya türkce ögretmeni olarak geldim.. |
Aslında mesleğin güzelmiş. Yabancı bir ülkede Türkçe öğretmeni olmak.. Belki bende birgün yabancı bir yerde Türk dili ve edebiyatı öğretmeni olurum. Ama memleket hasreti çekilir mi? İşte sanırım bu çok zor.. |
gerçekten gurur verici bi meslek .. öğretmenlik ne yazıkki ülkemizde böyle üzücü olaylar oluyor kimliksizlik gbi yani herkes ister rahat yaşam , insana değer verilsin ülke gerçeği bu biz sadece konşmakla yetnyrz aramzda her bakmdan kısıtlama var ülkemizde daha çok imkansızlık diyelim (: sonumuz ne olur bilinmez ama şükretmeyi bilmemiz grk daha vahim olan ülkeler var.. |
haklisin .hasretlik zor, ama , alisiyor insan... zaten 5 yillik süreyle gönderiliyorsun , sonra dönmek zorundasin.. |
sonumuz ne olur bilinmez ama şükretmeyi bilmemiz grk kilit kelime işte bu. Ah birde yapabilsem.... |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık