![]() |
Yarı yolda bırakmışım.. Nankör olma yarı yola kadar getiren benim... K.İ |
Sevgi mi ? Sevgi nedir ? Eğer göğsünü açıp kalbine baksam onu görebilir miyim ? Ya da kafatasını parçalasam ? Sevgi diye bir şey yoktur. O sadece siz aptal insanların uydurduğu bir yalan. Arkadaşların bu yüzden ölecekler kadın ! |
http://i993.photobucket.com/albums/af54/mLaNzs/vennn.png Eskiden böyle yapardık. Eskiden. |
Bazen o kadar yalnız hissedersin ki kendini evine odana sığınırsın ve kalemin seni çağırır olmadık bir saatte... Kelimeler yalnızlığını döker masum kağıtlara ve kağıtlarda dolasan gözlerin yine ıslanmaya baslar kuru kuru... Sabah olduğunda yazıları yalnızlıkla birlikte kilitli çekmecelere saklamak vaktidir... Oysa gece yine gelecek! |
Seninle ben, bir çaydanlık gibiyiz. Ben üst kısmıyım, sen alt kısımı... Büyüksün ya! Aramız da şöyle bir fark var; Ben, sensiz de demlenirim ama, Sen bensiz ancak su kaynatırsın. |
Siyah belki aldatır içindeki beyazı, Talihin aynaları kırıyorsa, hüzündür! Sen halâ anlamadın ne baharı, ne yazı Beni cehennem kılan, o, esrarlı yüzündür... |
Eskideki ahmaklıklarım, geleceğimi temizler... |
Uykusuzluklarım şahit beni terk ettiğin her mavra yalnızlığa. Dilim kör, gözlerim sağır. Beni öpmeye geleceksin diye suskunluğumu adadım gözlerime. Sana dokunmak istedikçe ellerimi kaybettim. Bulursan haber ver. ......Ver ki, sana yeniden dokunmak isteyeyim...* |
Yağmur Olsan, Binlerce damlanın İçinden bulur yere düşmeden tutardım seni..! Korkardım Çünkü, Toprak Aldığını Vermiyor Geri... |
Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam. Ama evet ! Yeri gelir susarım. Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim. Buna izin de veririm aslında.. Salaklığımdan mı? Hayır! Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem. O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır. Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki, Hergün yaptıklarına utansın diye. Ama bir gün öyle bir giderim ki; Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz! |
vur kır parçala sen kazan bu aşkı ama bırak benim olsun harcanacak son kurşunlar |
Boğαzımα tαkıldı sevdαn.. 3 kere sırtımα vur, helâl de; Alışık değilim hαrαmα, ondαn olαcαk herαlde.. |
Eğer bir kadın şikayet ediyorsa,erkek bilmelidir ki,o ilişkiden hala ümidi vardır kadının..ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse,o zaman sevgisi de yara almış demektir..bir kadının çığlıklarından,kavgalarından korkmamak gerekir,çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.. !! |
''Gerekçesi yok bu aşkın... Hafifletici sebebi hiç yok" |
Hep kötüydü derslerim komikti okul yıllarım Fiziği sevmemiştim hiç dedim ki bomba yapmıcam Evrenin bu sorununu duygusal cevapladım Çok güzeldi espirim de sevmemişti kel hocam :rofl: ησям..ehK |
Köpek olduğunu biliyordum da bu kadar çabuk ısıracağını bilmiyordum , en âla köpeğin sen olduğunu bilmiyordum... |
Yaşlandı gönlüm , bir dağ gibi erimeden. |
Yağmur.. |
Bir oyun oynayalım mı? Çocuklar gibi beraber... |
Ne senden rükû artık, ne de benden kıyam.. Bundan sonra;'Selamın Aleykum, Aleykum Selam... |
Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, 'yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun' |
Sen yelkovan, ben akrepmişim gibi davran bana... Hep koş peşimden ama eninde sonunda yakala, gel yanıma hatta, pilimiz bitsin, oradan hiç uzaklaşma... Nokta |
"Küçüklerin, büyüklük taslaması kadar tehlikeli bir şey yoktur." Stefan Zweig |
aşık oldun ya bikere,sevdin ya beni bikere,okadar güvendmki kendime artık o gönlünü avutamıcaksn.. ağlıcaksn ağlıcaksın yeter dicekler bi köşeye gidip yine ağlıcaksn okadar çok seviyosun ki beni nefret bile edemiceksin okadar çok alıştın ki bana her yerde beni görceksn sana öyle birşey yaptımki beni bidaha unutamıcaksn :) |
''..ve karınca ağustos böceğine der ki ; - çal ulen çal kışın ben bakçam sana..sabahlar olmasın,çal..çal..çal..!!!'':isl: |
Beni bi Solukta Çek İçine! |
Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan Özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayan |
Ne oldu orda? - Gencin biri işte.. - Seni tanıdığını mı sanmış? - Hayır, beni sevdiğini sanmış... |
Kırılgan, ürkek, mahsun. İçli bir şarkının sözleri gibi Gizli bir yangının gözleri gibi Aldatılmış çocuk yüzleri gibi kaldım. |
RAPmi METALmi Ben hayatımda metali seçtim... Siz neyi seçtiniz???????????????? |
Noktasını Kaybeden Virgül Cümleyi Katletti. |
KİRPİ GİBİYİZ ARKADAŞ HEM SEVİLMEK İSTİYORUZ HEMDE SEVENE BATIYORUZ |
Seni bende, beni sende arıyorlar, Beni senden, seni benden tanıyorlar, Bir birim gibiyiz tümünün gözünde, Yarım'larımızı bütün sanıyorlar. ...... Özdemir Asaf |
"...ve ben Olric düşmeseydim düşlerimin sırtından zaten inecektim." |
Ölüm olsa; yok olan biri için ağlayacaktır gözler! Peki yok olmadan ölen biri için nasıl ağlanır? |
˙·٠•●♥Gördüğüm her rüyada şiir gibi gözlerin..anlamın derin aklımda kal ! |
Kül kedisinin ayakkabısı gibi, sadece senin başına uygun omzumdaki çukur... |
Her insan mutlu olamaz.. Çünkü gereğinden fazla özler dünü, Hak ettiğinden fazla düşünür yarını. Ve hiç haketmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü. Her insan mutlu olamaz... "Çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları, Hak ettiğinden daha büyük umutlarla bekler hayatına girenleri. Ve asla göremez yanıbaşındakileri". |
Affedilen vazgeçilendir..O affedildi çünkü ondan vazgeçildi |
ahmed ...Ama umut edeRsin, KaramsarLığın tam içinde.. İhtimaLLeri seweRsn, İmkansızın oLsa biLe... [♥] |
HaNi DağLar vaR BaKtıqIndA UcU göRüLmeYen HaNi DenİzLer vaR BakTığınDa SonSuZa gİdeN Benİm de BiR Kalbİm vaR Senİ SevMekTen Hİç VazqEçmEyeNn. |
Kimseyi suçlama, Suçlanacak biri varsa o da sensin. Sonuçta o sana küçük bir umut verdi, Sen ise ona herseyini verdin. |
Sen ancak FAHİSE gönüllerin satılık sevdalarına layıksın benimkine ASLA! |
Burada hava her geçen gün biraz daha soğuyor... Zaman diyorum,biraz daha zaman... Dilimin ucundaki kelimeler bu kış da donmazsa bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler... ...Biraz zaman diyorum.Kalbimin bir yanı sıcak kalabilirse bu kış,bir delilik daha yapacağım... Ne bir portakal bahçesinde dolaştım ne de bir posta treninde yolculuk ettim... Çiçekler bir açmaya görsün,bir çılgınlık yapıp hatır için öleceğim... Aslında seni çok özledim... |
Ama çok sevmişti...0.. Herhangi bir geminin limandan ayrılmasına bile ağlar oldum Sonra akşamların gelişi gündüzlerin vedası üzdü beni Sayende yaşadığıma bile efkarlanıyorum Artık gerisini sen düşün Nasıl bir selama mutlu oluyorsam Sensizliğimde bir yağmur damlası bazen kahrediyor beni Çok genç ölücem belki Belkide yaşayanlar kendi nefeslerine bile inanamayacaklar öldüğümde Elbette her veda gibi hüzünle uğurlanıcam Kimileri üzülecek kimilerinden fazla Az yaşadı diyecekler arkamdan az yaşadı Ama çok sevmişti... |
"Bir silgi gibi tükendim ben. başkalarının yaptıklarını silmeye çalıştım: mürekkeple yazmışlar oysa. ben, kurşunkalem silgisiydim. azaldığımla kaldım..." |
Ben sende solayım Sen bende diril Yada boş verelim Sen bende Ben sende Bir ilk gibi Soluksuz kalmalara sobelenelim Bir sen bide ben Ellerin bir de ellerim Sen mahmur; ben geç kalmış edalı Sen gülümsesen ben koşsam gün bitse ve ben sana gelsem... İşte yine Sobe SEN BENDE SAKLI; BEN SENDE... |
"Vurulana kadardır kuşların hürriyeti...!" |
"belki biraz ara bir daha merhaba diyene kadar şimdilik eyvallah" |
ölesne.. Korkularım korkularınla yüzleşirken yüzüme bak,olur mu? Duygularım duygularını beklerken kalbimi dinle, olur mu? Bu seni senden çok isterken hep geri benden kaç, olur mu? Kalbim kalbine muhtaçken sen bana bunu çok gör, olur mu? |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık