![]() |
Alıntı:
|
MERHABA ARKADALAR Windows Live parolanızı sıfırlayın Windows Live parolanızı sıfırlamaya ilişkin isteğinizi aldık. İsteğinizi onaylamak ve parolanızı sıfırlamak için aşağıdaki yönergeleri izleyin. İsteğin onaylanması, hesabınıza yetkisiz erişimi engellemeye yardımcı olur. Parolanızın sıfırlanmasını istemediyseniz, isteği iptal etmek için lütfen aşağıdaki yönergeleri izleyin. İSTEĞİ ONAYLAMA VE PAROLAYI SIFIRLAMA 1. Aşağıdaki web adresini kopyalayın: ÖNEMLİ: Sahte ("kimlik avı") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir. 2. Web tarayıcınızı açın, bağlantıyı adres çubuğuna yapıştırın ve sonra ENTER tuşuna basın. 3. Açılan web sayfasındaki yönergeleri izleyin. PAROLA SIFIRLAMAYI İPTAL ETME 1. Aşağıdaki web adresini kopyalayın. ÖNEMLİ: Sahte ("kimlik avı") e-postalarda çoğunlukla yanıltıcı bağlantılar kullanıldığından, Microsoft e-posta içindeki bağlantıları tıklatmamanızı, bunun yerine bu bağlantıları yukarıda açıklandığı gibi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırmanızı önerir. 2. Web tarayıcınızı açın, bağlantıyı adres çubuğuna yapıştırın ve sonra ENTER tuşuna basın. 3. Açılan web sayfasındaki yönergeleri izleyin. DİĞER BİLGİLER Windows Live gizliliğinizi korumak için çalışmaktadır. Microsoft İstenmeyen Posta Ã'nleme Politikası adresindeki gizlilik bildirimimizi gözden geçirmenizi öneririz. Daha fazla bilgi için https://account.live.com adresindeki Windows Live Hesabı sitesine gidin. Teşekkürler, Microsoft Müşteri Desteği NOT: İzlenmeyen bir e-posta adresinden gönderildiğinden lütfen bu iletiye yanıt göndermeyin. Bu adrese gönderilen postalar yanıtlanamaz. Windows Live parolanızı sıfırlayın MERHABA ARKADAŞLAR BEN PAROLA İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMADIĞIM HALDE BU ŞEKİLDE MAİLLER ALIYORUM, ACABA NE YAPMAM GEREK?? ADRESMİ KAPATMAK İSTESEM BİLE BAŞKA TARAFINDAN AÇILDIĞI İÇİN AKTİF HALE GELİYOR. BUNUDA ŞU ŞEKİLDE ÖĞRENDİM' BAŞKA BİR ADRESİMDE KAPATMAK İSTEDİĞİM ADRES EKLİYDİ KAPATMA İŞLEMİNİ YAPTIĞIM HALDE AMA VE ÇEVRİM İÇİ GÖRÜNÜYORDU YA DA BAŞKA BİR BİL. AÇILDI DİYE UYARI GEİYORDU' BU NEDENLE NE YAPSAMDA ADRESİMİ KAPATAMADIM... YARDIM EDERSENİZ ÇOK MAKBULE GEÇER. |
Alıntı:
Kapatmak istediğiniz hesaba hala giriş yapabiliyorsanız Sağ taraftan hesabı kapat linkine tıkladıktan sonra sizden tekrar şifreyi isteyecektir. Yazdıktan sonra da hesap kapatılamadı diye uyarı gelecektir. Bu kısa yazının sonunda mavi renkli bir link vardır. Ona tıkladıktan sonra istenen kısa işlemi yaptıktan sonra hesap kapatılacaktır. Ancak siz kapatsanız dahi bu hesaba başkası girip (posta bölümünden giriş yaptığında) yeniden etkinleştirme olanağı var. Size önerim öncelikle şifreyi değiştirin ve sonra hesabı kapatın. |
çok teşekkür ederim torchbearer. önerilerinle inş. bu kez adresten kurtulurum.. |
Alıntı:
|
çevrimdışı oturum açanları ve beni engelleyenleri nasıl görebilirim? discovery'yi yeni yükledim. çevrimdışı oturum açanları ve beni engelleyenleri nasıl görebilirim? *-) |
biri sizi hackledi ve size o MSN deki adresler lazım.Gerci cogu insan hacklendim diye uzulmezzaten içindeki msnler için uzulur. Eminim biliyorsunuzdur ama ben yinede vermek istedim .. MSN içindeki kaydettiğiniz mail adreslerini almanın bir yontemi var.şimdi MSN iniz hacklenmeden once bu onlemi almanız gerekiyor. şimdi msn i acın."kişiler" e girin. "kişi listesini kaydet" e tıklayın.Sonra kaydeteceginiz yeri secin.Daha sonra varsın msn adresiniz hacklensin.sizde yeni hesap acarsınız."Kişiler" e tıklarsanız orda "dosyadan kişi al" var ona tıklarsınız.ve kaydettiğinizi acarsanız butun adresler eklenecektir. SORU: ben yapamıyorum bu işlemi sorun nedir bende kaydettiği dosya yı tekrar açmıyor farklı bir dosya şeklinde kaydediyor galiba açamıyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
pencere basligi arkadaslar selamlar windows live messenger'ın pencere basliginin ismini degistirebilme sansimiz var mı acaba? tesekkurler |
Alıntı:
Discovery'yi sırf bu yüzden yüklemek istemezseniz Resource Hacker'dan Windows Live Messenger klasörünün içindeki msglang.dll dosyasını açıp String Table>3822>61143 bölümünü değiştirebilirsiniz. Bu Menü çubuğundaki yazıyı değiştirir. Ve diğer başlığı da değiştirmek için png biçiminde birkaç resimle istediğiniz şeyi yazıp, Resource Hacker programı ile Messenger klasöründeki msgsres.dll dosyasını açıp 4000>701 ve 4000>702 ve 4000>703 bölümlerini değiştirerek yapabilirsiniz. |
anladım ancak ben wlm 9.0 beta kullaniyorum ve gorev cubugundaki bardan sizin msxlabs powered bolumunu silme sansim var mi onu ogrenmek istiyorum.reshacker'da ilgili string'de windows live messenger yaziyor zaten yani bir problem gozukmuyor. |
Alıntı:
|
iyi günler benim sorunum şu 9.0 beta yükledigimden bu yana eski sürüm msn e sahip arkadaşlarıma yazdıklarım gitmiyor ve cam da sorunlar çıkıyor ben açamıyorum bazen onlar açamıyor bunun bi çözümü varmı yoksa elden gelen bişey yokmu ? tşkler |
msn ifadelerini nasıl msn me atarım? bilemiyorum |
Alıntı:
|
benim sorunum baska msn yükleyemiorum bilgisayarıma msn aktif oldugu zmn ekranım büyüyor. renkler birbirine giro yor. vürs taraması dahil her yolu denedim ama olmadı bide 8 .5 yükleyemiyorum:( |
Alıntı:
http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe |
bende msn açılmıyodu bayadır serwise göndermiştim formatatmışlar ama c de herşey war nese msn yine açılmadı yine attrdım sorun saatle alakalıymış tarıh 2004 de nasıl olmuşsa 2004 de ayarlı ben farketmedim sizede aynı olabilir bende nasıl oldu hiç anlamadım da nese ........... |
arkdaslar mrblar msnde hata ile karsılastım nedır bu çok aradım cevabını bulamdım bi yardımcı olablrmisinizhata diyor ve kodu81000306 ne yapmam gerek yenısını yükledım,format attım ve neler neler ama fayda yok |
Alıntı:
|
teşekkür ederim torchbearer... Önce formatladım,sonra kurdum sistemi,olmamıştı...Sistemi güvenli modda çalıştırıp tarattım (Nod-32-3.0.621.0- öneririm)...sonrasında da parolamı sıfırladımiyeni parolamla devam ediyorum şimdi...Çok memnun kaldım...Yeniden teşekkür ederim... |
ben 8.5 finali yukledim eski msn ustune kurulması masa ustunde ayrı bir ikonda cıktı plus var msn acınca nickler renkli gözukuyor fakat konusma penceresinde kod seklinde cıkıyor nedeni nedir acaba? |
Sitede aradım bulamadım. Live Messenger donma sorunu var bende. PC de bütün veirüs trojen ile temizllettim HDD sistem dosylarını birleştirdim ama sorun hala devam ediyor. Diğer yedek msnlerinde sorunum yok ama şu an kullandıgım msn açılınca donuyor yada bir arkadaşımın ismi üzerine tıklayınca ona açtığımpencere donuyor. Anlamayamadım bir türlü. |
Alıntı:
ilgili konuya bakınız >> Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı:
|
Live Messenger listemde 100 kişi var. Msn açılıyor donuyor direk. Yani diğer msnlerde sorun yok. bilgisayarı açtım kapadım değişmedi sorun. |
Alıntı:
Hangi Messenger sürümünü kullandığınızı belirtmemişsiniz ama sürüm değiştirmeyi deneyin. 8.1 veya 8.5 sürümlerini deneyin. (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
Özür dilerim. Live Messenger 8.5 kullanıyorum. Ayrıca PC de discovry live ve messengerplus yüklü. |
ArkadasLar yeniyim. Arama yaptım Fakat böyLe bir KOnuya rastLamadım. Umarım YanLıs yere Acmamamısımdır Konuyu SaygıLarla. Hatamız Varsa AffoLa. http://img151.imageshack.us/img151/8713/msnbilgiuc1.jpg |
Sağ tıklatıp seçeneklerden istediğiniz düzeltmeyi yapabilirsiniz(silme,değiştirme) gibi grubta diğer kişilere dahil olur.Kişi ekleme sekmesinin yanındaki butonla duruma göre sıralama yapın :) İlgili Konu >> MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
live mesenger'da hiç bir ifadeyi kullanmıyorum bana yardımcı olabilir misiniz? |
Alıntı:
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? Verdiğim Linke Tıklayıp Lütfen İlgili Klasörü Bulup Silin... Takılırsanız sorunuzu o konu altında belirtin :) |
MERHABALAR Benimde bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.iki mail adresim var ama birinde standart olan gözkırpmaları yok nasıl kayboldu nereye gitti bilmiorum bu konuda ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz bana |
slm arkadaşlar benim space açılmıyor onu nasıl yeninden aktif hale getirebilirim diye soracaktım. bana space ile ilgili mail geldi ona sanırım cvp yazmak zorundayım tabi ingilizce gelen mail sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum. kendinize ii bakın bye |
Alıntı:
Konuyu 1 inceleyin :)) |
Blackberry için MSN varmı? Blackberry 8310 için msn varmı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kisi isimlerinin yanında durumlarını göstermesini mess patch ile ekledim, geri düzeltmek istiyorum ama olmuyor. Yedekte almamıştım nasıl yaparım? |
Alıntı:
|
Msn messengerıma virüs girdi malesef format atamıyorum bu yüzden bu uyuz programdanda kurtulamadım listemdeki her keze sürekli 500 kontör kazanmak için burayı tıklayın gibilerinden mesaj yolluyorum , çok forumda gezindim benim başima gelen cok kişinin başina gelmiş ama kurtulmak için söylenen yolların hiç biri fayda etmedi yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
Konuyu 1 inceleyin ... :) Kolay gelsin |
benim bir sorunum var arkadaşlar msn penceresini kaptma simgesini tıkladığım zaman msn tamamen kapanıyor oysa görev çubuğunda kalmsı gerekiyordu ama temelli çıkış yapıyor nasıl düzeltebi,lirim bu sorunu ben acaba |
Alıntı:
|
Ayrıca MDL nin son sürümden bi öncekinde böyle bir sorun mevcuttu. Ayarlardan System tray e göndermek yerine Messenger ı tamamen kapat seçeneği işaretli olmamasına karşın yine de bu hatayı gösteriyordu. Son sürümde bu hata giderilmiş. Kısacası, son sürümü yüklerseniz bu hatayla karşılaşmayacaksınız |
son sürümü kullanıyorum herhalde dediğinizi bir deneyeyim |
ben bi tane hesap aldım,Görüntü Resmi Değiştir'e basınca oturum açmadınız felan diyo.Normalde oturumum açık*-) |
daha önce discovery kullanmaktaydım yeni sürümü yüklediğimden beri oturum açmadınız uyarısı geliyor. güvenlik duvarı ve de kaspersky ayarlarını aynen dediğiniz gibi yaptım. hatta bi kaç defa tekrar kurup kaldırdım da. hala aynı sorun. discovery kullanmayı özledim yardımcı olun noluuuuur:) |
Alıntı:
|
http://img508.imageshack.us/img508/986/addedr4.png arkadaslar boyle bı sorun yasıyorum ne yaptıysam duzeltemedım aslında pc ye yenı format attıktan sonra oldu benım sistem sp3 acaba ondan ola bılırmı? |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık