![]() |
neden bence isteynce herşey olur (((: |
evet..sükretmek gerek..cünkü meslegim geregi, o kadar cok kisiyle irtibat halindeyim ki, ögrencilerim, velilerim, arkadaslarim, komsularim, meslektaslarim...vs.. cok daha zor durumda olan insanlar taniyorum... ve cok sükür diyorum her sabah uyandigimda, her gece yatarken... |
Bilmiyorum ama şükretmek istediğimde sanki kendimi kandırmaya çalışıyormuşum gibime geliyor. bunu bir türlü söküp atamıyorum.. |
haklısınız öğretmenlik gerçekten zor ve kutsal bir meslek yılmamak sabretmek gerekir eğitmekte güzel öğretmekte (: |
evet.ögretmenligin temeli, sabir ve sevgiye dayanir..insanlari seven, özellikle de cocuklari seven, basarir.. sizler, ne is yapiyorsunuz?? |
İşin kötü yanı kafamdaki bu gibi olumsuzluklarla ilerde nasıl bir öğretmen olurum? nasıl öğrenciler yetiştiririm Bunlar beni çok korkutuyor. Sanırım yanlış bölümde yanlış yerde yıllarımı tükettim. |
kasiyerlik yapıodum ayrıldım össye hazrlanyrm ama yakn bi zmnda işe başlıcam yine dd |
bu kadar karamsarlik niye?? hangi bölümdesin?? inan, is basa düsünce, karsinda merakli gözlerle sana bakan, bilgiye ac cocuklar oldu mu, mecbursun, kendini unutmaya ve onlara yararli olmaya... |
DipnoT 1: Şükretmek acı olaylar karşısındaki duygularınızla bütünleşmesin... Önemli olan acı olayları, acı yaşantıları duymadan / görmeden şükredebilmek... Dipnot 2: Öğretmenlik kutsal meslektir elbet. Hakkını vermek için de sabır, irade, dirayet, azim, hırs lâzım. Allah yardımcın olsun. |
Edebiyat bölümündeyim. Ama karamsar olmamın sebebleri çok farklı. Belki buda var ama. bazen insan hayatının sadece 22 yıl olmasını o kadar çok isterdim ki. Neden insanlar hayata bu kadar bağlı Nasıl bir tat buluyorlar anlayamıyorum... |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık