![]() |
YAĞMUR Aniden bastıran ama hep beklenen yağmur gibisin. Su döngüsü gibi yeniden doğuş, yeniden varoluş. Odama yağıyor yağmur; yağmur habersiz! Dışarda bulut; bulut habersiz! Çıplak tenime yapıştı damlaların; damla habersiz. Kurak günlerde geldin, yeşerdim. Ğüneşim ol ısıt beni, Yağmurun ol büyüt beni. Umudum ol yaşat beni... YANSIMALAR |
Kendimden yoruldum.. Sürekli maske takmaktan, İçim kan ağlarken, İnsanlara gülmekten yoruldum... Çok sinirliyken bile, Sakin olma zorunluluğundan yoruldum. Hüzün çizgileri sarmışken yüzümü, Gamzelerimi göstermekten yoruldum.. Bağıra bağıra ağlamak isterken, Gözyaşımı içime akıtmaktan yoruldum. İçimde deli gibi çağlayan aşk varken.. Dağlara taşlara haykırmak varken Sesimi içime çekip, Susmaktan yoruldum.. Gözlerinin mavisinde sana bulanmak isterken Siyahın esiri olmaktan yoruldum.. Kendimden yoruldum Hep güçlü olmak ne kadar zordur; Hep sorumluluk sahibi olmak, Çocukken genç olmak , Gençken olgun olmak Kimlik değiştmekten yoruldum.. Çabuk tükettim Umutlarımı Yarınlarımı Duygularımı.. Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim Yine kurulmuş sahne Başrolde ben Yardımcı oyuncular ;hüzün, acı maske Konu;herşeye rağmen mutlu olma sanatı Ha bide Oyunun adı var ;Hayat Gülüyorum yine zorunluluktan.. Bu kaçıncı rol alışım bu filmde Alışılmış senaryolar bunlar.. Acemi mi sandın beni hayat!! Ben her gece bu sahnenin müdaviniyim Hadi bırak mutlu olma tasasını Yapışmış alnımıza Hayatın kavgası Düş yakamdan hayat!!!.. Oyunumu oynarım Sahnemi kapatırım Ölümdür sonuma yakışan Bilmezmisin!... En çok ölülerdir alkışlanan.. ALINTI |
NASIL KIYDIK AŞKIMIZA İçime sinmiyor bu gidişin korkarım dönüşün olmayacak ayrılık yaman çıkar korkarım bu defa bizi fena vuracak kınası silinmeden kefeni biçilen gelin gibi duygularım daha yedisinde darmadağın uykulardaki sabinin kabusu gibi korkularım. Ne olur susma bir şeyler söyle Azrail’in adaşı sensizliğim Yavuz Sultan Selim´in sözlerinden daha keskin sessizliğin bak bu gece matemimin birinci doğum günü sensizliğimin onuncu yıl dönümü, bitmeyen yaprak dökümü. Nasılsın gittiğin yerde rahat, bahtiyar mısın? Yoksa benim gibi saçı siyah, ruhu ihtiyar mısın? Başını kaldırıp baktığın bulutları yabancımı sanırsın sende yıkıntılarımıza bakıp gözlerinle değil yüreğinle mi ağlarsın. Ne yaptık biz aklımız başımızda mıydı aşkım nasıl şakağına kurşun sıktık kanına girdik sevdanın, nasıl katili olduk uğruna düşman kazandığımız o masum aşkın. Lokman Kaya |
Senin İçin.. Beklemediğim bir anda hayatıma girdin, Yaralarımı seninle sarmak isterken, Sen büsbütün daha kötü yaraladın, Amaları keşkelerı hıç çıkaramadık hayatımızdan, Bu sana son şiirim dinle beni, Sana kanmış,aşkına inanmıştım, Eger sen senı bu kadar seven bır yureğe git diyorsan Hiç durma sen gıt, Şimdi, "bana inat" başka sevda yaşayacağım diyorsun, Gözümün önünde.. Eger sen senı bu kadar seven bır yureğe bunu yapıyorsan, Hiç durma sen gıt, Aşkından öleceğimi biliyorum.. Sen de biliyorsun.. (Alıntı-Değil) |
Seni İstiyorum Bir sabah, gün doğarken aç perdelerini, bak sevinçle... Balkonuna konuyorsa martılar, Kendini tadılmamış derin bir hazza bırak. Dökülsün dudağından en umutlu şarkılar. Bil ki; seni istiyorum ! http://www.diyemediklerim.com/images/smilies/newSmiles/smiley9.gif ALINTI |
Yaprak Dökümü Sararıp dökülmeden önce kızaran yapraklar ki onlar Şan verdiler ortalığa bütün bir sonbahar Mevsim dönüp de yeniden yeşermeğe başlayınca rüzgar Çıplaklığında o atın yine onlar koşacaklar O çocuklar O yapraklar O şarabi eşkiyalar Onlar da olmasa benim gayrı kimim var? C.Yücel |
Evlilik mi? Evlilik mi? Sanki can atıyorum Belki de istemeden kaçıyorum Bak şu an bekarım Odam karışık olsa da Aklım berrak huzurluyum Tencerede lapa olsa aşım Ne derler bir kaşık aşım kaygısız başım Düşünmekten bile ürperti duyarım Korkarım mutlu olamamaktan Birlikte anlaşmak hayatı paylaşmak Hataları bazen tartmadan Hoş görmektir evlilik birlikte Yürümek gerektir aynı adımla Sevgiyi eklemeli aşa Belki de en mutlu neşe Uyumlu olursa İlhan Koruyucu |
Bir aşk yaşatayım sana Ne gelmiş ne gelecek Ne leylanın ne de mecnunun Hiç bir zaman erişemeyecek Bir fırsat ver, Seviliversin O sıcak kalbin Yıllar yılı gizlediği O tatlı o sıcak duyguları Duyuversin Özlemle sevebileyim seni En içten duygularla Arzuların ötesindeki duyguları Yaşatayım Aşkımızın verdiği heyecanla Öpüşelim seninle Doyasıya, bıkmadan, defalarca Yaşayalım seninle bu fani dünyada Sevginin ne demek olduğunu anlayalım Sevelim sevilelim yarın ki cenneti Bugün seninle yaşayalım Bitiversin tek başımıza Yaşadığımız bu azap Yıllar yılı özlemini çektiğimiz O tatlı duyguları Beraber yaşayalım... Enis Özel |
O Kız Benim.. Ben acıların yazarıyım, Dertlerın anasıyım, Haklısın aramızda daglar var, Denızler var,ucurumlar var, Senın sevdaların uc gunluk masal, Benım sevdalarım sonsuza kadar, Elma sekerımı sandın askı, Ne sıırın sıır,ne sarkın sarkı, Hele bır kırılsın felegın carkı, Iste ben o zaman gorurum senı, Hala tahta masalara yazıyorsa senı, Arıyorsam ısmını kıtap sayfalarında, Demlıyorsam cayla cay karası gozlerını, Bılkı bu senı delıkanlıca sevdıgımden, Varsın dag gıbı buyusun hasretın, Varsın da degmesın ellerım ellerıne bır daha, Hatırla bır kız dıyordun omur boyu sevsın benı, Iste o delı,ıste o cılgın,ıste o kız BENIM., ÇÜNKÜ BEN AŞKI ÖLÜMSÜZ BİLENLERDENİM..... ( Alıntı ) |
Yağmur Gibi Usulca Yıldızlar tanığım,dün gece uyuyamadım Sarılıp resmine ağladım,çok ağladım Sokaklar ıslandı içimi tutamadım Eski bir şarkının sözleriyle ağladım Yağmur gibi usulca ağladım,ağladım Aşkımı işledim gecenin karasına Hasreti dişledim kalbimin yarasında Hep onu düşledim güllerin arasında O yaz güllerinin,güzleriyle ağladım Yağmur gibi usulca ağladım,ağladım Gelişi,gülüşü,sarılışı başkaydı Bütün yeminleri mutluluğa,aşkaydı Sanki gökyüzünden mavi bir yıldız kaydı Bakışlarımda kalan Yalnızım izleriyle ağladım Yağmur gibi usulca ağladım,ağladım Gizlisiz,saklısız,kimseden utanmadan Sokak lambasının tam dibinde ağladım Islandı geçerken iki sarhoş yanımdan Kırılmış,darılmış gözleriyle ağladım Yağmur gibi usulca ağladım,ağladım Faika Sarp |
| Saat: 07:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık