MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/689-uykusuzlar-buraya-gece-sohbetimiz.html)

nisan_yagmuru 18 Şubat 2007 03:58

hayati ISKALAMA lüxümüz yok ki... hayatin ucundan tutmak zorundayiz...ama hayattan zevk almak, herkese göre degisir.. bu, insanlarin HAYAT ANLAYISI ile ilgilidir, diye düsünürüm.. mesela benim icin HAYAT: temelinde insan sevgisiyle , ögrenmek ve ögretmektir....ögrenmeden ve ögretmeden gecen bir günümü yasanmamis sayarim.. o nedenle buna cok dikkat ederim..

Tarkan4407 18 Şubat 2007 04:02

Alıntı:

Panzehir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 352419)
DipnoT 1: Şükretmek acı olaylar karşısındaki duygularınızla bütünleşmesin... Önemli olan acı olayları, acı yaşantıları duymadan / görmeden şükredebilmek...

Dipnot 2: Öğretmenlik kutsal meslektir elbet. Hakkını vermek için de sabır, irade, dirayet, azim, hırs lâzım. Allah yardımcın olsun.

İnşallah arkadaşım. İnşallah...

Panzehir 18 Şubat 2007 04:03

İnsan ne ile yaşar..?

Bunun cevabını verebiliyorsan hayattan tad alabilecek kapasiteye / bilgiye / heyecana /meraka sahipsin demektir...

Karamsar olmak insana faydadan çok zarar getirir arkadaş. : )

nisan_yagmuru 18 Şubat 2007 04:08

bir siir geldi aklima:
aci icinde kivranan bedenim cökmüs.
derdim SIR küpünü tasiriyor...
yoksa ben...yoksa ben...
derdimi seviyor muyum gülüm???
elim karbonmonoksit kulesinde
gözümde aglamakli bir ISLAKLIK
adimlarim gecenin kalbini eziyor
havada caresizligin verdigi agirlik..
sabahi getir Rabbim!kabusu al götür benden..
masumlar panayirinda bana da bir yer ayir..
ama biliyorum,
kac YILDIZ SACILMIS GÖKYÜZÜNE....

seklinde...aklimda kaldigi kadariyla...

Panzehir 18 Şubat 2007 04:11

İyi geceler hepinize. Gerçi sabah oldu, saat 04:10.. Şahsen belim iflas etmek üzere, yatmam, uyumam lâzım. Herneyse iyi sabahlar veya iyi uykular. Esen kalın, zamanı değerlendirmesini bilin / bilelim. : )

Tarkan4407 18 Şubat 2007 04:11

Benim için hayat...Acaba çok fazla şey mi istiyorum bilmiyorum. Ama dış dünya beni gerçekten çok korkutuyor. İnsanın yüreğindeki hayat ateşini söndüren kocaman bir buz kütlesi gibi.

Alıntı:

Panzehir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 352438)
İyi geceler hepinize. Gerçi sabah oldu, saat 04:10.. Şahsen belim iflas etmek üzere, yatmam, uyumam lâzım. Herneyse iyi sabahlar veya iyi uykular. Esen kalın, zamanı değerlendirmesini bilin / bilelim. : )

İyi geceler arkadaşım. Yazdıkların için teşekkür ediyorum..

nisan_yagmuru 18 Şubat 2007 04:17

iyi geceler PANZEHIR.. yarin görüsmek üzere...kendine iyi bak..

tarkan..yine siirle cevap verecegim sana:
görüyor musun kuslarin heyecanini?
duyuyor musun mutluluk sarkilarini?
insanlara tepeden,agac dalindan,balkondan, catidan bakarken
ne kadar da umursamazlar?
biz de HAYATA böyle bakmaliyiz gülüm...
HAYATA, yani bizi giderek cenderesinde SIKAN
ve canimizi cikartmak icin
firsat kollayan hayata...(alinti)

Tarkan4407 18 Şubat 2007 04:23

Yanlış anlamanı istemem Şiirler gerçekten de çok güzel. 4 yıldır o kadar çok şiir okudum ki Ama hepsi farklı şeylerden bahsediyorlardı. Yada ben anlayamadım şiirin dilinden.

Hayatı yaşamak için elime o kadar çok fırsatlar geçtiki. Ama her seferinde zarar gördüm. Özellikle son 6 ayda o kadar çok hatalar yaptım ki Artık değil şükretmek elimi açıp dua bile edemiyorum.

nisan_yagmuru 18 Şubat 2007 04:25

kendine dayanacak bir dal mi bulamadin yoksa?? ya da güvendigin daglara karlar mi yagdi ??

Tarkan4407 18 Şubat 2007 04:39

Bir öğrenci düşün. Hayır demesini bilmeyen. Yani ufacık bir rüzgarın bile savurmaya gücü yettiği kuru bir yaprak gibi. İşte böyle bir öğrenci.
İstemesede o rüzgar en olmadık yerlere sürüklüyor öğrenciyi. Affı olmayan yerlere.

Şimdi nasıl başını kaldırıpta geçmişiyle hesaplaşsın? nasıl özür dilesin Nasıl hayatla barışsın? Buna yüzü yeter mi? İstemesede bilerek yaptığı büyük suçların affını nasıl istesin?

"Güvendiğin dağlara karlar mı yağdı" Burda aslında dağ olan benim. Güvenilen bir dağ. Ama üzerine karlar yağdığından kimsenin haberi bile yok.

Saat: 10:36

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık