![]() |
Olan oldu..Geri Dönemem..! Bir rüzgar eserde ürperirsen sebebi; SON NEFESİM :cry: |
degişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir ( kendini olumlu yönde geliştir ki değişimin bi işe yarasın değişmene deysin ) her gün yüzlerce hayal kurarsın hiç biri olmaz bir gün bir gerçek yaşarsın hiç bir hayale sığmaz ... |
## İnsan aynı anda hem güzel hem çirkin . Hem düşünceli hem umarsız . Olabilir mi diye düşündüm. Ben olabiliyorum. |
Sık sık verilen aynı öğütten sıkılma .. Çünkü bir çiviyi çakabilmek için defalarca vurmak gerekir. |
kaçırdığım güzellikleri görüyorum şimdi çok iyi, gözlerindeyim yani. |
yanımda olsan şimdi,nasıl sevesim var.(@) |
Unut beni unuttuğum gibi senii..! unut ki beni yanındakini aldatma.. |
ahmed Akşam oldu penceremde Yorgun rüzgar esiyor geçiyor renkler suskun Bir mahsun mor menekşe Ağlıyor mu ne . . . |
Unut benden kalan ne varsa Unutmak tesellidir yalnızlığın Güneşi bir kadeh şarap gibi içip Delicesine sarhoş olmak En güzel tarafı imkansızlığın!!! |
Aklım Seni Düşünüyor, Gözlerim Seni Arıyor, Kalbim Senin Için Çarpıyor ! ... Yahu Bu Organlar Benim Değilmi ? Neden Hep Sana Çalışıyor |
Eskiden Derdim Ki; İnsanın Başına Gelebilecek En Kötü Şey Birgün "Yapayalnız Kalması"dır. Öğrendim Ki; Hayatta İnsanın Başına Gelebilecek En Kötü Şey "Yapayalnız Hissetmesine Neden Olan İnsanlarla Yaşaması"dır... |
-Birini çok sevdiğinizde o sizi çok üzse de, Yine onun yanında ağlamak istersiniz. -O size korkunç bir şey yapsa da, Yine onun kollarında teselli bulmak istersiniz. -Birini çok sevdiğinizde size bin kere de yalan söylese, Yine de herkesten çok ona inanmak istersiniz. "Sakın tek bir kelime daha etme! Sakın tek bir yalan daha söyleme. Niye biliyor musun? Çünkü yine inanırım.." |
Öyle gülmedim çok zamandır... Öyle ağlamadım hıçkırarak... |
-Bazen üzüntüler, Gözyaşlarının ulaşamayacağı kadar derindedir- |
Bir Kez Düşündüm Bin Kez Vazgeçtim Senden |
Cennetlik duygularla cehennem oldum kaldım.. |
Yüreğimin yorganı olmuş yüreğin. Üstümü örter misin ? Aşk'a üşüyorum... |
yanımda olmaman neyi değiştirir ki.. güneşte benden uzakta ayda!. ama hiç bir sabahım güneşsiz hiç bir gecem aysız geçmiyor tıpkı yüreğimin senden geçmediği gibi.. yaşamaksa seni sevmek..ben hiç ölmedim... |
Hayatta 2 şeyi iyi bileceksin; benimsen değerimi, değilsen haddini..!! |
" Olmamış gibi yapabilenlerin dünyası bu benim değil. Ben yapamıyorum. Ben sosyal bukalemun olamıyorum. Bulunduğum kabın şeklini bindiğim dalın rengini alamıyorum. Yetmezmiş gibi bir de ışıldıyorum ...!" |
Nerdeyim; Neye isyan ediyorum.. Bilmiyor kimse .. Ruhumdan çoktan geçmiş sevdiklerim. Ölü yada Diri bedenimi bulana mükafatları bozuk para... Oysa bilmiyorlar toprak kokusu satıyor kimliksiz kimsesizliğim beton yığınlarına.. Bilmiyorlar... SessizLeştiğimi; Kırıldığımı; Soğuduğumu; |
Kadın olmak masallarda bile zor: Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın, Ya kurbağa öpersin, Ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin, Ya kuleye kapatılırsın, Ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın, Ya gece 12' de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır.. Ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan birilerine aşık olursun. |
I was in the wrong place at the wrong time.. |
"Sevgili dedi ki, düşüne gireceğim senin. Öyle sevindim ki yıllardır gözüme uyku girmedi.." |
Can yoldaşı dostlar çekildi gittiler Ecel çiğnedi hepsini birer birer Yan yana oturmuştuk hayat sofrasına Bizden birkaç kadeh önce sızdı gittiler... Hayyam. |
Benim sana asik oldugumu anlatmak için bir siirmi yoksa bir masalmi yazsam.Ama ben sana iki kelime yaziyorum.SENI SEVIYORUM. :inlove: |
Bir yol biliyorum... Bir ucu sen, bir ucu ben... Bir Şiir Yazıyorum... Kalemi sen, Kağıdı Ben... Bir Çiçek Biliyorum... Çiçegi sen, Dikeni Ben... Bir Göz Yaşı Biliyorum... Ağlayan BeN, AğLatan SeN... Bir KaLp Biliyorum... Kıran Sen, Kırılan BeN... Ama Yine de Bir insan Biliyorum... Yarısı Sen, Yarısı Ben... |
Zaman alıp götürür herşeyi, bende fazla kasmam. Bilirim dostlar silinir, aşklar silinir.. İşte böyle.. |
Dertli bir WC döneminin basladığı bir mevsim, klozetin kapağına oturamamak,son baharla belli eder kendini kara kıs derler ona. |
Biliyorum yarınlarım dünden farksız. Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız :( |
Zor ise sev, sevmiyorsa zorlama.. Unutma ki, senin için başkasını terk eden, başkası için seni de terk eder.. Hz. Mevlana.. |
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=275109565852293&set=a.265314396831810.79835.265281030168480& type=1&theater gülebilirsinz :D ---------- Mesaj tarihi 21:12 ---------- Önceki mesaj tarihi 21:11 ---------- Duvar Fotoğrafları | Facebook linki yanlış verdim özür :D |
Kimi eskidiği için yaşar, kimi yaşadıkca eskir. Ne tohumda keramet, ne toprakta, ne başakta.. Marifet yaşamakta… |
Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği. yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet.Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir. ... |
Çok şey değil, bana küçük mutluluklar yaşat, onlardan büyük mutluluklar çıkarmasını bilirim... |
Pişmiş 'Aşk' ıma ayrılık suyu kattın katalı Ne kıvamındayım yaşamın Ne tadında ne de tuzunda, Öyle uluorta içimde ki başkaldırışınla Kül gibi geçinip gidiyorum... ---------- Mesaj tarihi 14:07 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:02 ---------- Küçükken Nasildi Diye Sordu Anneme , " Küçükken Yaramazdı. " Dedi Annem , Tebessüm Etti .. Doğru mu Dedi Gözlerime Bakarak ... " Doğru Dedim " ve Aynen Tekrarladım Annemin Sözlerini; " Küçükken Yaram Azdı ...'' |
Sevmek saatlerce öpüşmek değil, öpmek için saatlerce düşünmektir. Özdemir Asaf |
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatı...r. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen... |
Şimdi geri mi duracaksın Saklanacak mısın şimdi Başa mı döneceksin Ne yaparsın? |
“Bazı insanlar gerçekten sihirlidirler. aranızdan bilmem kaç yüz kilometre, kaç aşk, kaç yabancı, kaç cümle, kaç şarkı, kaç öpücük geçmiş olursa olsun. onlar unuttuğunuz şeyleri hatırlatırlar size. sıcaktırlar. ... dışarıdan bakınca salt kaos görünürler. içlerinde ise saçını okşayarak uyutmak isteyeceğiniz hüzünlü bir çocuk saklıdır. asla sizin değillerdir, ama hep sizinledirler. en çok ihtiyacınız olduğu anda ortaya çıkar, ufacık bir hamleyle her şeyi yoluna sokarlar. onları sakın kaybetmeyin. ”:tender: |
nerede? aslında hiç olmak istemediğimiz insanlara benziyoruz git gide.ne yazık.............içimizde mi vardı bu kin öfke nefret yoksa zamanla mı oluştu?hani bir karıncayı bile ezmeyen yufka yüreğimiz nerede? |
İçimde bir sıkıntı var. Akşam çöktü ondan mı ?.. |
En ''Vav'' Halimle Sana,Sevdana Sustum.. Sözlerim bitti… Gayri sana geliyorum… Bulut bulut sevda sağanağı halimle. Gayri sana geliyorum.. Duasını unutmuş çocuğun ıslak dudağı mahcubiyetimle.. Sana geliyorum… İster tek kurşunla vur sinemi… İster tek bir kelimende sustur beni.. Cümlelerim bitti….. Gayri susmak vakti devrik cümlelerde.. Söylenebilecek her şeyi söyledim Artık tüm gurbet kuşları özgür… Sana kavuşmuşken her gece beni “ sende “ öldür…. Ve gece sabaha kavuşmadan Beni yeniden sana doğur… Sana geliyorum.. Öznesi senin olduğu bu hayatı, Devrik fiillerle kurduğum cümlelerimle Yaşama geliyorum… Bir, İki…Üç.. Tıp… Sustum… En “ vav “ halimle “ sana / sevdana “ sustum… Çünkü sen; “ Umut “ oldun ” vav “ hali yalnızlığıma… “ Elif “ oldun “ canı “ sende saklı yarınlarıma… “ Gül “ oldun dalında “ Cennet “ yazılı kavuşmalarıma.. |
Konuşmak bir mâna ise susmak binbir mâna. Herkes konuşmasına konuşur lâkin sükut yürekli olana. |
HayaTıma anLam YükLüyoRum.. Loading... ■■■■■■□□□□□□□□ |
Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? |
Bir şey sorduğumda ‘evet’ diyorsun ya hani Ayağına basmak geliyor hemen içimden. Hayal işte kuruyor insan.. Ezgin Kılıç |
Ey Âşk durağım.. !Ey adından başka hiç bir söze dilimin dönmediği tek hecem.. Dudağıma öyle bir mühürlensin ki Duâ’n; Bu Duâ’ya ”Âmin” demekten başka kelâmlara dönmesin diller.. ! Ve Lâl olsun dilim Sen’den başka isimleri anarsam eğer... |
"Hani insan bazen ne ileri, ne geri tek bir adım atamaz ya.. Birini yanında tutmayı bilmez ama onun yokluğunu da istemez. Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için mücadele etmez. 'Bağlanmaya cesaret edemez ama ondan tamamen kopmayı da beceremez'. Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir. ... Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya, O zaman dökülür dudaklardan, itiraf edercesine; “Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim..." |
Alemin derdi ben olmuşum demekki aleme çok fena koymuşum :hih2::P |
| Saat: 21:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık