MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

Lost 22 Mayıs 2008 21:22

http://img156.imageshack.us/img156/900/imks0.png

arkadaşlar bu resimdeki nasıl yapılıyor sizide meşgul ediyorum kusura bakmayın ama bunu çok merak ediyorum ve bunun gibi ufak resimler nasıl koyuluyor yardımcı olurmusunuz tşk ler.

ahmed 22 Mayıs 2008 21:56

Alıntı:

Lost adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1063457)

arkadaşlar bu resimdeki nasıl yapılıyor sizide meşgul ediyorum kusura bakmayın ama bunu çok merak ediyorum ve bunun gibi ufak resimler nasıl koyuluyor yardımcı olurmusunuz tşk ler.

code: *unicef

ahmetgns tarafından düzenleme:

i'm ifadesini çıkartan kodlar:

Alıntı:

*red+u
*mssoc
*sierra
*komen
*unicef
*bgca
*naf
*9mil
*help

ahmetgns 22 Mayıs 2008 22:02

Alıntı:

Lost adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1063457)

Windows Live Messenger'da görüntü adlarına ve kişisel iletilere sadece Windows Live Messenger'ın varsayılan yani herkese Windows Live Messenger tarafından yüklenen ifadeleri eklenebilir. Bunu yapmak için adını ya da kişisel iletini yazarken istediğin varsayılan ifadenin kodunu mesela :) yaz. İfade hemen orada belirecektir.

Messenger Plus! yüklüyse görüntü adı için /name, kişisel ileti için /psm komutlarını bir konuşma penceresinde başa yazıp sonra ifadeler menüsünden istediğin ifadeleri seçip yazıyı göndererek daha kolay bir şekilde yapabilirsin.

Not: Soru'n bu Teknik Destek konusuna taşındı.

RuffRyders 23 Mayıs 2008 00:54

Alıntı:

PC'ye format atıldı ve daha sonra Windows Live Messenger indirdim fakat kurulmuyor. Şu hata raporunu verdi;
...önemli bir güncelleştirme gerekiyor.bu yüklemeye devam etmek için WİNDOWS UPDATE 5.8.02459 VE YA ÜSTÜNÜ YÜKLEMELİSİNİZ.

Bu bi tanıdığımın sorusu yardım ederseniz sevinirim... Ne yapmalı? :)

ahmed 23 Mayıs 2008 00:57

Alıntı:

RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1063616)
Bu bi tanıdığımın sorusu yardım ederseniz sevinirim... Ne yapmalı? :)

Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live) yi bilgisayarnızda kullanabilmeniz için gerekli olan windows güncelleştirmesini yapmalısınız.

bunlardan biri olan Windows Update Agent 5.8.02469 i download etmek için;

http://rapidshare.com/files/74174799/Windows_Update_Agent.zip

kayirhanli_09 23 Mayıs 2008 13:54

live messengeri sildim bi daha yüklemek isterken kurulum esnasında 80070643 hata kodunu alıyorum.bunun sebebi nedir?? acil yardım edebilirmisiniz?

torchbearer 23 Mayıs 2008 14:19

Alıntı:

kayirhanli_09 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1064095)
live messengeri sildim bi daha yüklemek isterken kurulum esnasında 80070643 hata kodunu alıyorum.bunun sebebi nedir?? acil yardım edebilirmisiniz?

Messenger kaldırıldığında tam olarak silinmemiş olabilir. Eğer günlük okuma hizmeti tamamen silinemediyse böyle bi hatayla karşı karşıya kalınabilir.

Karşılaştığınız hata mesajının resmini buraya koyabilirseniz daha kesin olur.

Lost 23 Mayıs 2008 21:26

http://img329.imageshack.us/img329/6913/dfdfdyp0.jpg

arkadaşlar özel ifade yapıyorum oraya koymak istiyorum ama olmuyor bu küçük resimler nasıl koyuluyor nereden bulabiliriz bunları yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin Allaha emanersiniz..

ahmetgns 23 Mayıs 2008 21:47

Alıntı:

Lost adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1064485)
http://img329.imageshack.us/img329/6913/dfdfdyp0.jpg

arkadaşlar özel ifade yapıyorum oraya koymak istiyorum ama olmuyor bu küçük resimler nasıl koyuluyor nereden bulabiliriz bunları yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin Allaha emanersiniz..

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1063477)
Windows Live Messenger'da görüntü adlarına ve kişisel iletilere sadece Windows Live Messenger'ın varsayılan yani herkese Windows Live Messenger tarafından yüklenen ifadeleri eklenebilir. Bunu yapmak için adını ya da kişisel iletini yazarken istediğin varsayılan ifadenin kodunu mesela :) yaz. İfade hemen orada belirecektir.

Şimdi sorduğun şey ise biraz farklı. https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/156300-kisisel-iletinize-ikon-yerlestirmek-msn-plus-live-scripts.html

Kokoin 23 Mayıs 2008 23:50

Alıntı:

The Unique adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1062944)
"Web kamerası ayarları" ekranına girdiğinizde nasıl 1 mesajla karşılaşıyorsunuz?Webcam'inizin daha yeni bir sürücüsünün olup olmadığını kontrol ettiniz mi? Sürücüyü yenidende yükleyebilirsiniz :)

Hiç bir uyarıyla karşılaşmıyorum ve hiçbir pencere açılmıyor... Driverlerim gayet sağlıklı ve yüklü.Ses ve görüntü kurulumundan webcamımı gorebiliyorum fakat dediğim gibi. araçlar=> Web kamera ayarları seçeneğini tıklayınca önceden kamera açılır ayar verirdik . şimdi nedense olmuyo.. acaba Live 9 Beta kullandıgım içinmi? live 9 beta kullanan birisi kendınde deneyip sonucu yazabilirmi. bendemi sorun yoksa live9betadamı en azından onu anlayabilirim. messenger üstadları önerilerinizi bekliyorum.

hierro_fe 24 Mayıs 2008 13:15

Benim şöle ufakcık bi sorunum vardı, hareketli gif resmini msn de hareketli larak kullanmak istiyorum ama beceremedim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

RuffRyders 24 Mayıs 2008 13:24

Alıntı:

hierro_fe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1065212)
Benim şöle ufakcık bi sorunum vardı, hareketli gif resmini msn de hareketli larak kullanmak istiyorum ama beceremedim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Aradığınız özellik WLM 9.0 (Beta TR) de mevcuttur... Fakat şöyle bi durum var karşınızdakininde WLM 9.0 kullanması gerekmektedir...
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 837022)
- Hareketli gif resimlerini görüntü resmi olarak kullanabilme

painkiLLeR- 24 Mayıs 2008 13:27

Msn'e girme (login) sorunu--Help!

Merhaba arkadaişar.Dun gece msn ıme 1000 Kişi ekledim ve normal bu süreç olur belki bilirsiniz açılmaya başladı kişiler her neyse normaldi bekleme süreci oldugunuda bildiğim için çıktım ama 1200 kadar kişi ekli olunca girme sorunu yaşıyorum.Bunu nasıl halledebilirim.ŞU an giremiyorum. ne kadar beklemelıyım ? ? ? :^)

kayirhanli_09 24 Mayıs 2008 14:41

Alıntı:

kayirhanli_09 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1064095)

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1064106)

Messenger kaldırıldığında tam olarak silinmemiş olabilir. Eğer günlük okuma hizmeti tamamen silinemediyse böyle bi hatayla karşı karşıya kalınabilir.

Karşılaştığınız hata mesajının resmini buraya koyabilirseniz daha kesin olur.

işte hatanın ekran görüntüsü???

http://img207.imageshack.us/img207/9427/capture5242008143906ts1.jpg

The Unique 24 Mayıs 2008 17:21

Alıntı:

kayirhanli_09 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1065298)
işte hatanın ekran görüntüsü???

Bazı durumlarda, genişletilmiş hata yükleme geçmişinde veya Windowsupdate.log dosyasında bulunmaz. Yalnızca hata 0x80070643 döndürülür.
Not :Varsayılan olarak, Windows Update veya Microsoft Update Web sitesi tüm hataları bastırır. Günlük dosyasını inceleyin veya güncelleştirmeyi Microsoft Yükleme Merkezi'nden yükleyerek bir hata oluşup oluşmadığına bakın.... alıntı bknz >> Sık karşılaşılan Windows Update, Microsoft Update ve Windows Server Update Services y (Y) umarım yardımcı olur :)

artij 24 Mayıs 2008 22:33

merhaba. daha önce böyle bi konu açıldımı bulamadım ama benm sorunum şu: messenger listemin üstündeki alanınızı görüntüleyin yazan (space) tuşu yok oldu nezamandan beri böyle bilmiyorum ama ben bugün farkettim bunu... düzeltmek için messenger ayarlarını kontrol ettim space alanı ayarlarını kontrol ettim ama bişey bulamadım arkadaşlarım alanımı sorunsuz görüntüleyebiliyor bende istediğimde düzenleyebiliyorum fakat kısayol tuşunun programımda görünmesini istiyorum... yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...
^o):S

http://img205.imageshack.us/img205/4821/malsuo1.th.png

ahmetgns 25 Mayıs 2008 01:24

Alıntı:

artij adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1065992)
merhaba. daha önce böyle bi konu açıldımı bulamadım ama benm sorunum şu: messenger listemin üstündeki alanınızı görüntüleyin yazan (space) tuşu yok oldu nezamandan beri böyle bilmiyorum ama ben bugün farkettim bunu... düzeltmek için messenger ayarlarını kontrol ettim space alanı ayarlarını kontrol ettim ama bişey bulamadım arkadaşlarım alanımı sorunsuz görüntüleyebiliyor bende istediğimde düzenleyebiliyorum fakat kısayol tuşunun programımda görünmesini istiyorum... yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...
^o):S

http://img205.imageshack.us/img205/4821/malsuo1.th.png

Sürümün eski görünüyor. 8.0 mı o yoksa 8.1 mi? Şuradan bakabilirsin: Yardım>Messenger Hakkında

Eğer 8.0 ise muhakkak yükselt.

8.1 ise şunları söyleyebilirim. Bir Messenger yama programı ile o düğme kaldırılmış olabilir. Mesela A-Patch ya da Mess-Patch kullandın mı hiç? Başka bir hesapla oturum açtığında düğme geliyor mu? Eğer geliyorsa, demek ki yamaların işi değil bu.

Bir de durum menüsünde (kişi listesinde adının üzerinde tıkladığında açılan menü) "Alanınıza web günlüğü girişi ekle..." maddesi çıkıyor mu?

Solda olması gereken sekmeleri sen mi gizledin, yoksa onlar da mı çıkmıyor sende? Çoğunlukla bağlantı sorunlu olduğunda bu tür düğmeler, sekmeler, menü maddeleri gelmez/çıkmaz.

Sürümün 8.1 ise Program Ekle veya Kaldır penceresinden Messenger'ı bulup Onar'mayı dene.

Sorunu ve cevabımı Windows Live Messenger Teknik Destek konusuna taşıyorum, onunla daha alakalı çünkü.

artij 25 Mayıs 2008 15:02

sadece bir kere a-patc kullanmıştım ozaman sürümüm 8.0 dı şimdi ki 8.1 ve discovery kullanıyorum sol taraftaki sekmeleri messenger ın kendi verdiği imkanlarla kendim kaldırdım arkadasımın adresiyle oturum açtığımda düğme geliyor, baska bir bilgisayardan 9.0 sürümüyle açtığımda da buton görünmüyordu,
arkadasımın durum çubuğunda "alanınıza web günlüğü girişi ekleyin" yazısı var ve space butonuda görünüyor bende ikiside yok...

ilgilendiğiniz için teşekkürler...

marbod 25 Mayıs 2008 15:09

dil seçeneğinim şu an ingilizce nasıl turçe yapabilirim yardımcı olurmusunuz msn i sil yukle yapamıyorum askeri birlik sürümü ve tarihi belli

NeutralizeR 25 Mayıs 2008 15:16

Alıntı:

marbod adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1066548)
dil seçeneğinim şu an ingilizce nasıl turçe yapabilirim yardımcı olurmusunuz msn i sil yukle yapamıyorum askeri birlik sürümü ve tarihi belli

Türkçe DLL dosyasına ihtiyacınız var. Messenger sürümünüzü tam olarak yazarsanız yardımcı olabiliriz.

Örnek:
Windows Live Messenger 8.5.1302.1018

ahmetgns 25 Mayıs 2008 16:23

Alıntı:

artij adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1066543)
sadece bir kere a-patc kullanmıştım ozaman sürümüm 8.0 dı şimdi ki 8.1 ve discovery kullanıyorum sol taraftaki sekmeleri messenger ın kendi verdiği imkanlarla kendim kaldırdım arkadasımın adresiyle oturum açtığımda düğme geliyor, baska bir bilgisayardan 9.0 sürümüyle açtığımda da buton görünmüyordu,
arkadasımın durum çubuğunda "alanınıza web günlüğü girişi ekleyin" yazısı var ve space butonuda görünüyor bende ikiside yok...

ilgilendiğiniz için teşekkürler...

Sorunun galiba Messenger ile Alanının iletişime geçememesinden kaynaklanıyor. Windows Live hesabına girip Bölgeni başka bir şeye mesela Amerika Birleşik Devletleri'ne değiştiripp sonra Messenger'da oturum açmayı dener misin? Bundan başka aklıma bir çözüm gelmiyor. Hem Messenger desteğine hem de Alan desteğine ulaşıp sorunu onlara bildirmelisin (http://support.live.com).

artij 25 Mayıs 2008 20:51

teşekkürler bunuda denicem eğer olmazsa başvururum tekrar teşekkürler...

artij 25 Mayıs 2008 22:49

güvenlik için ülkeyi önceden Tunus yapmıştım şimdi başka bir ülkeye çevirdim space tuşum geldi teşekkürler yardımınız için...

Kokoin 26 Mayıs 2008 11:46

Benim soruma cvp vermediniz 682. sayfada... repeat için özür.

NeutralizeR 26 Mayıs 2008 13:48

Alıntı:

Kokoin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1064668)
Hiç bir uyarıyla karşılaşmıyorum ve hiçbir pencere açılmıyor... Driverlerim gayet sağlıklı ve yüklü.Ses ve görüntü kurulumundan webcamımı gorebiliyorum fakat dediğim gibi. araçlar=> Web kamera ayarları seçeneğini tıklayınca önceden kamera açılır ayar verirdik . şimdi nedense olmuyo.. acaba Live 9 Beta kullandıgım içinmi? live 9 beta kullanan birisi kendınde deneyip sonucu yazabilirmi. bendemi sorun yoksa live9betadamı en azından onu anlayabilirim. messenger üstadları önerilerinizi bekliyorum.

Kendiniz denemelisiniz. WLM 8.5'i yükleyip aynı sorunun onda da olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

NAIAS 26 Mayıs 2008 20:15

msn de önceden engeli we silinmişler tamamen silmek istiyorum yani önceden silinenler görünmesin bunu nasıl yapabilirim kimisi sil die war sağ yapınca ama hepsinde yok .............................................
?

torchbearer 26 Mayıs 2008 20:20

Alıntı:

NAIAS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1068000)
msn de önceden engeli we silinmişler tamamen silmek istiyorum yani önceden silinenler görünmesin bunu nasıl yapabilirim kimisi sil die war sağ yapınca ama hepsinde yok .............................................
?

Bunu yapmanız ne yazık ki mümkün değil. Karşıdaki kişinin listesinde yer aldığınız sürece engelli listesinden silmeniz imkansız (kullanıcı hesabı veya kullanıcı adı üstünde sil butonu etkin olmayanlar için).

NAIAS 26 Mayıs 2008 20:29

herşey yapıldı bi bumu yapılamadı:S

The Unique 26 Mayıs 2008 23:43

Alıntı:

NAIAS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1068025)

Oturum açtıktan sonra seçenekler'den

Kişilerinizi özelleştirin

ahmetgns 27 Mayıs 2008 00:05

Alıntı:

NAIAS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1068025)

Buyurun, onu da yapın, ama olacaklara ben karışmam

MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

onunortisi 27 Mayıs 2008 13:06

arkadaşlar lütfen yardım edin.kafayı yemek üzereyim.sorunum şu.windows live contacts dosyalarında uzun zamandır girmediğim bi adres buldum.dünkü tarihe ait.arasıra şifresini bildiğim icin açıyordum arkadaşımın msnini ama dün açmamıştım.ayrıca ondan bana nasıl olduysa bi resim gelmiş.onun pc de kayıtlı bi resim daha önce hiç görmemiştim.nası oluyorda onun pc deki bi resim ben kabul etmediğim ve hiç bişekilde görmediğim bi resim benim bilgisayrıma girebiliyor anlamadım.sinirlerim bozuldu ltfen yardımcı olurmsuunuz

ahmetgns 27 Mayıs 2008 14:05

Alıntı:

onunortisi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1068988)
arkadaşlar lütfen yardım edin.kafayı yemek üzereyim.sorunum şu.windows live contacts dosyalarında uzun zamandır girmediğim bi adres buldum.dünkü tarihe ait.arasıra şifresini bildiğim icin açıyordum arkadaşımın msnini ama dün açmamıştım.

Buraya kadarki sorunu anlayamadım. Ancak sanki bir sorundan bahsediyormuşsun gibi çünkü bundan sonraki cümlen "ayrıca" ile başlıyor.
Alıntı:

onunortisi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1068988)
ayrıca ondan bana nasıl olduysa bi resim gelmiş.onun pc de kayıtlı bi resim daha önce hiç görmemiştim.nası oluyorda onun pc deki bi resim ben kabul etmediğim ve hiç bişekilde görmediğim bi resim benim bilgisayrıma girebiliyor anlamadım.sinirlerim bozuldu ltfen yardımcı olurmsuunuz

Hiç görmediğin bir resmin onun bilgisayarında olduğunu nasıl bilebiliyorsun.

Windows Live Contacts dosyalarından bir sürü var. Bilgisayarın neresindekinden bahsediyorsun. Lütfen sorunu tane tane ve net olarak anlat. Şahsen ben pek bir şey anlayamadım.

Daha çok Messenger ile ilgili bir şey sorduğun için yazını Teknik Destek konusuna taşıdım.

onunortisi 27 Mayıs 2008 20:39

ya açıkcası sorun şu.benim bilgisayarıma bi arkadaşımın bilgisayrından resim gelmiş.o arkadaşa ait olduğundan eminim resmin cünkü onunla olan bi resmimiz.yalnız ben almadım resmi.arasıra onun msnine giriyorum şifresini biliyorum. acaba ordan mı bulaştı diyeceğim ama mümkünmü bilemiyorum. Bunun haricinde Bilgisayarım/Document and settings/Aidata/Contacts dosyasında kayıtlı olan msn kişilerimin arasında bu kişininde adresi kayıtlı. tamam onun adresini açtığım icin kayıtlı olabilir ama dün tarihli kayıtlı. Ben dün onun adresini hiç açmadım. Nasıl oluyorda kayıt olabiliyor oraya o tarihte. Bilmem sorunumu anlatabildim mi. Biraz karışık bi durum ama en azından bi kaç bişey söylerseniz sevirim.

ahmetgns 27 Mayıs 2008 23:24

Alıntı:

onunortisi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1069629)
ya açıkcası sorun şu.benim bilgisayarıma bi arkadaşımın bilgisayrından resim gelmiş.o arkadaşa ait olduğundan eminim resmin cünkü onunla olan bi resmimiz.yalnız ben almadım resmi.arasıra onun msnine giriyorum şifresini biliyorum. acaba ordan mı bulaştı diyeceğim ama mümkünmü bilemiyorum. Bunun haricinde Bilgisayarım/Document and settings/Aidata/Contacts dosyasında kayıtlı olan msn kişilerimin arasında bu kişininde adresi kayıtlı. tamam onun adresini açtığım icin kayıtlı olabilir ama dün tarihli kayıtlı. Ben dün onun adresini hiç açmadım. Nasıl oluyorda kayıt olabiliyor oraya o tarihte. Bilmem sorunumu anlatabildim mi. Biraz karışık bi durum ama en azından bi kaç bişey söylerseniz sevirim.

Resmi bilgisayarın neresinde gördün? Boyutları (en, boy) ne kadar o resmin? Messenger'da oturum açtığın için oradan gelmiş olabilir.

Contacts klasörü için tam bir şey söyleyemeyeceğim. Ancak oluşturulma tarihinden mi bahsediyorsun, yoksa değiştirilme mi? Bunu da söylersen belki yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.

yabik 28 Mayıs 2008 10:15

Msni açmaya çalışırken

80048820 hata kodu gelişletilmis hata kodu
80048411

diye bir uyarı alıyorum ve sorunuma hiç bi şekilde çözüm bulamadım. Lütfen yardım edin.

The Unique 28 Mayıs 2008 10:20

Alıntı:

yabik adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1070177)
Msni açmaya çalışırken

80048411

diye bir uyarı alıyorum ve sorunuma hiç bi şekilde çözüm bulamadım. Lütfen yardım edin.

Msn Hata Kodu 80048820

monitörde sağ alt köşede saat var ... Saat Ve Tarih Ayarlarını Kontrol Edin eğer doğruysa 2 nci adımı uygulayın .

Şöyle
başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll
girip enter diyoruz işlem tamam :)

Konuyu İnceleyiniz >>> MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası

ahmed 28 Mayıs 2008 10:22

Alıntı:

yabik adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1070177)
Msni açmaya çalışırken

80048411

Msn Hata Kodu 80048820monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat vardır ... SAAT VE TARİH AYARLARIMIZI KONTROL EDİORUZ eğer doğru olduğundan Eminsek ikinci adım...Şöyleki
başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll
girip enterlıyoruz işlem tamam..

Lasthero 28 Mayıs 2008 15:23

8.1 kurulu makinede msn arada donma yapıyor, konusurken konuşma penceresi kitleniyor sonra kendıne geliyor, bu sorun icin kesin çözüm varmıdır?

ahmed 28 Mayıs 2008 17:19

Alıntı:

Lasthero adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1070504)
8.1 kurulu makinede msn arada donma yapıyor, konusurken konuşma penceresi kitleniyor sonra kendıne geliyor, bu sorun icin kesin çözüm varmıdır?

pc nizden wlm silip güncel sürümü yükleyiniz tekrar.eğer aynı sorun yaşarsanız pc özelliklerinden kaynaklanabilen bir sorun olabilir.(ram...)

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

handsome_wolf69 29 Mayıs 2008 02:30

merhaba bende vista kurulu ve msne 9.0 var benim adresimden actıgımda kişlerden gelen mesajlarda uyarı sesi gelmiyo fakat baska adresten açtıgımda her sey normal tüm sesler çalısıyo her şeyi kontrol ettim fakat hiç bi şey bulamadım bana yardımcı olurmusunuzz...

ahmetgns 29 Mayıs 2008 08:12

Alıntı:

handsome_wolf69 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1071155)
merhaba bende vista kurulu ve msne 9.0 var benim adresimden actıgımda kişlerden gelen mesajlarda uyarı sesi gelmiyo fakat baska adresten açtıgımda her sey normal tüm sesler çalısıyo her şeyi kontrol ettim fakat hiç bi şey bulamadım bana yardımcı olurmusunuzz...

Her şeyi kontrol ettim dediğinize göre bizim yardımcı olabilmemiz için bir şey bırakmadınız galiba. Neyse biz yine de şansımızı deneyelim. Seçenekler>Uyarılar ve Sesler kısmındaki sesler düzgün bir şekilde ayarlı mı? Eğer ayarlıysa 9.0 kullanmanızdan kaynaklanıyor olabilir, ne de olsa özel beta bir sürüm ve hata ihtimali çok fazla.

zorziyak 29 Mayıs 2008 15:23

lütfen yardım edin...

bilgisayarıma msn messenger kurmak istiyorum ancak her kurmak istediğimde

( the feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable.
Click OK to try again or enter an alternate path to a folder containing the installation package " MsnMsgs.msi" in the box below
C:\DOCUME~1\eceylan\LOCALS~1\Temp\Rar$DI00.421\ )

yazan uyarı kutusu çıkıyor ve kurulum ilerlemiyor. birtürlü çözüm bulamadım, msn messenger kuramıyorum.

acaba ne yapabilirim ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. saygılar..

handsome_wolf69 29 Mayıs 2008 19:36

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1071260)
Her şeyi kontrol ettim dediğinize göre bizim yardımcı olabilmemiz için bir şey bırakmadınız galiba. Neyse biz yine de şansımızı deneyelim. Seçenekler>Uyarılar ve Sesler kısmındaki sesler düzgün bir şekilde ayarlı mı? Eğer ayarlıysa 9.0 kullanmanızdan kaynaklanıyor olabilir, ne de olsa özel beta bir sürüm ve hata ihtimali çok fazla.

evet onlar normalçalışıyo fakat benim anlamadıgım neden sadece benim adresimden ses çıkmıyo baska adresten açıyorum normal çalısıyoo..

isyann 29 Mayıs 2008 23:28

Merhaba arkadaşlar...
Söyleyeceğim sorunu başka kime yaşadımı bilmiyorum forumdada pek bakamadım ama yayınlaşmışsa kusura bakmayın şimdiden... Benim sorunum şu:
Msn de resim yollayıp aldığım zaman veya göz kırpması tuşuna bastığım zaman msn bir anda donuyor ve hiçbirşey işlemiyor, sadece x tuşuna basıyorum ama buda programdan komple çıkmamı sağlıyor, yeniden açmam gerekiyor bu nedenle msn yi.. Bu sorun neden kaynaklı olabilir.. Çözüm yolu sizce nedir.. Daha önce kaldırıp yükleme yaptım ama sorun çözülmedi..

4ergenekon 30 Mayıs 2008 11:01

Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız

Birisi ile konuşurken webcam açmaya kalktığımda Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız böyle bir hata veriyo bir kez daha yaptığımda da veya gelen daveti kabul ettiğimde şuan kamera kullanıyorsunuz diyor. Bunun sebebi ne olabilir daha önce yapmıyordu ayrıca Şimdiden teşekkürler

Driverler sıldım yukledım ama bır degısıklık olmuyor yardım edersenız sız arkadaslar sevınırım ..
Şimdiden tesekkurler .

The Unique 30 Mayıs 2008 12:29

Alıntı:

4ergenekon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1072915)
Birisi ile konuşurken webcam açmaya kalktığımda Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız böyle bir hata veriyo bir kez daha yaptığımda da veya gelen daveti kabul ettiğimde şuan kamera kullanıyorsunuz diyor. Bunun sebebi ne olabilir daha önce yapmıyordu ayrıca Şimdiden teşekkürler

Driverler sıldım yukledım ama bır degısıklık olmuyor yardım edersenız sız arkadaslar sevınırım ..
Şimdiden tesekkurler .

Webcam Sorunları İlgili Konu İnceleyiniz :)

4ergenekon 30 Mayıs 2008 14:45

Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız böyle bir

NeutralizeR 30 Mayıs 2008 15:46

Alıntı:

4ergenekon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1073180)

Birden fazla kişiye aynı anda kamera açabilirsiniz ancak birden fazla kişiyle görüntülü arama başlatamazsınız. Daha önceden bunu yapabildiğinize emin misiniz?

Aydan 1 Haziran 2008 13:59

msnimi açıyorum 1 dk sonra hata raporu veriyor ve kapanıyor. çok uğraştım ama nedenini çözemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
hata raporu tam olarak şöyle:

http://img219.imageshack.us/img219/3961/hataraporucq7.png

ahmed 1 Haziran 2008 15:33

Alıntı:

Aydan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1075467)
msnimi açıyorum 1 dk sonra hata raporu veriyor ve kapanıyor. çok uğraştım ama nedenini çözemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
hata raporu tam olarak şöyle:

http://img219.imageshack.us/img219/3961/hataraporucq7.png

kullanığınız sürüm beta bu sürümü kaldırıp güncel sürümü yükleyiniz.

mevcut beta sürümünüzü kaldırmak için:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

güncel sürüm:

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

Saat: 00:36

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık