![]() |
http://img156.imageshack.us/img156/900/imks0.png arkadaşlar bu resimdeki nasıl yapılıyor sizide meşgul ediyorum kusura bakmayın ama bunu çok merak ediyorum ve bunun gibi ufak resimler nasıl koyuluyor yardımcı olurmusunuz tşk ler. |
Alıntı:
code: *unicef ahmetgns tarafından düzenleme: i'm ifadesini çıkartan kodlar: Alıntı:
|
Alıntı:
Messenger Plus! yüklüyse görüntü adı için /name, kişisel ileti için /psm komutlarını bir konuşma penceresinde başa yazıp sonra ifadeler menüsünden istediğin ifadeleri seçip yazıyı göndererek daha kolay bir şekilde yapabilirsin. Not: Soru'n bu Teknik Destek konusuna taşındı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live) yi bilgisayarnızda kullanabilmeniz için gerekli olan windows güncelleştirmesini yapmalısınız. bunlardan biri olan Windows Update Agent 5.8.02469 i download etmek için; http://rapidshare.com/files/74174799/Windows_Update_Agent.zip |
live messengeri sildim bi daha yüklemek isterken kurulum esnasında 80070643 hata kodunu alıyorum.bunun sebebi nedir?? acil yardım edebilirmisiniz? |
Alıntı:
Messenger kaldırıldığında tam olarak silinmemiş olabilir. Eğer günlük okuma hizmeti tamamen silinemediyse böyle bi hatayla karşı karşıya kalınabilir. Karşılaştığınız hata mesajının resmini buraya koyabilirseniz daha kesin olur. |
http://img329.imageshack.us/img329/6913/dfdfdyp0.jpg arkadaşlar özel ifade yapıyorum oraya koymak istiyorum ama olmuyor bu küçük resimler nasıl koyuluyor nereden bulabiliriz bunları yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin Allaha emanersiniz.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim şöle ufakcık bi sorunum vardı, hareketli gif resmini msn de hareketli larak kullanmak istiyorum ama beceremedim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Msn'e girme (login) sorunu--Help! Merhaba arkadaişar.Dun gece msn ıme 1000 Kişi ekledim ve normal bu süreç olur belki bilirsiniz açılmaya başladı kişiler her neyse normaldi bekleme süreci oldugunuda bildiğim için çıktım ama 1200 kadar kişi ekli olunca girme sorunu yaşıyorum.Bunu nasıl halledebilirim.ŞU an giremiyorum. ne kadar beklemelıyım ? ? ? :^) |
Alıntı:
Alıntı:
http://img207.imageshack.us/img207/9427/capture5242008143906ts1.jpg |
Alıntı:
Not :Varsayılan olarak, Windows Update veya Microsoft Update Web sitesi tüm hataları bastırır. Günlük dosyasını inceleyin veya güncelleştirmeyi Microsoft Yükleme Merkezi'nden yükleyerek bir hata oluşup oluşmadığına bakın.... alıntı bknz >> Sık karşılaşılan Windows Update, Microsoft Update ve Windows Server Update Services y (Y) umarım yardımcı olur :) |
merhaba. daha önce böyle bi konu açıldımı bulamadım ama benm sorunum şu: messenger listemin üstündeki alanınızı görüntüleyin yazan (space) tuşu yok oldu nezamandan beri böyle bilmiyorum ama ben bugün farkettim bunu... düzeltmek için messenger ayarlarını kontrol ettim space alanı ayarlarını kontrol ettim ama bişey bulamadım arkadaşlarım alanımı sorunsuz görüntüleyebiliyor bende istediğimde düzenleyebiliyorum fakat kısayol tuşunun programımda görünmesini istiyorum... yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler... ^o):S http://img205.imageshack.us/img205/4821/malsuo1.th.png |
Alıntı:
Eğer 8.0 ise muhakkak yükselt. 8.1 ise şunları söyleyebilirim. Bir Messenger yama programı ile o düğme kaldırılmış olabilir. Mesela A-Patch ya da Mess-Patch kullandın mı hiç? Başka bir hesapla oturum açtığında düğme geliyor mu? Eğer geliyorsa, demek ki yamaların işi değil bu. Bir de durum menüsünde (kişi listesinde adının üzerinde tıkladığında açılan menü) "Alanınıza web günlüğü girişi ekle..." maddesi çıkıyor mu? Solda olması gereken sekmeleri sen mi gizledin, yoksa onlar da mı çıkmıyor sende? Çoğunlukla bağlantı sorunlu olduğunda bu tür düğmeler, sekmeler, menü maddeleri gelmez/çıkmaz. Sürümün 8.1 ise Program Ekle veya Kaldır penceresinden Messenger'ı bulup Onar'mayı dene. Sorunu ve cevabımı Windows Live Messenger Teknik Destek konusuna taşıyorum, onunla daha alakalı çünkü. |
sadece bir kere a-patc kullanmıştım ozaman sürümüm 8.0 dı şimdi ki 8.1 ve discovery kullanıyorum sol taraftaki sekmeleri messenger ın kendi verdiği imkanlarla kendim kaldırdım arkadasımın adresiyle oturum açtığımda düğme geliyor, baska bir bilgisayardan 9.0 sürümüyle açtığımda da buton görünmüyordu, arkadasımın durum çubuğunda "alanınıza web günlüğü girişi ekleyin" yazısı var ve space butonuda görünüyor bende ikiside yok... ilgilendiğiniz için teşekkürler... |
dil seçeneğinim şu an ingilizce nasıl turçe yapabilirim yardımcı olurmusunuz msn i sil yukle yapamıyorum askeri birlik sürümü ve tarihi belli |
Alıntı:
Örnek: Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 |
Alıntı:
|
teşekkürler bunuda denicem eğer olmazsa başvururum tekrar teşekkürler... |
güvenlik için ülkeyi önceden Tunus yapmıştım şimdi başka bir ülkeye çevirdim space tuşum geldi teşekkürler yardımınız için... |
Benim soruma cvp vermediniz 682. sayfada... repeat için özür. |
Alıntı:
|
msn de önceden engeli we silinmişler tamamen silmek istiyorum yani önceden silinenler görünmesin bunu nasıl yapabilirim kimisi sil die war sağ yapınca ama hepsinde yok ............................................. ? |
Alıntı:
|
herşey yapıldı bi bumu yapılamadı:S |
Alıntı:
Kişilerinizi özelleştirin |
Alıntı:
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
arkadaşlar lütfen yardım edin.kafayı yemek üzereyim.sorunum şu.windows live contacts dosyalarında uzun zamandır girmediğim bi adres buldum.dünkü tarihe ait.arasıra şifresini bildiğim icin açıyordum arkadaşımın msnini ama dün açmamıştım.ayrıca ondan bana nasıl olduysa bi resim gelmiş.onun pc de kayıtlı bi resim daha önce hiç görmemiştim.nası oluyorda onun pc deki bi resim ben kabul etmediğim ve hiç bişekilde görmediğim bi resim benim bilgisayrıma girebiliyor anlamadım.sinirlerim bozuldu ltfen yardımcı olurmsuunuz |
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Contacts dosyalarından bir sürü var. Bilgisayarın neresindekinden bahsediyorsun. Lütfen sorunu tane tane ve net olarak anlat. Şahsen ben pek bir şey anlayamadım. Daha çok Messenger ile ilgili bir şey sorduğun için yazını Teknik Destek konusuna taşıdım. |
ya açıkcası sorun şu.benim bilgisayarıma bi arkadaşımın bilgisayrından resim gelmiş.o arkadaşa ait olduğundan eminim resmin cünkü onunla olan bi resmimiz.yalnız ben almadım resmi.arasıra onun msnine giriyorum şifresini biliyorum. acaba ordan mı bulaştı diyeceğim ama mümkünmü bilemiyorum. Bunun haricinde Bilgisayarım/Document and settings/Aidata/Contacts dosyasında kayıtlı olan msn kişilerimin arasında bu kişininde adresi kayıtlı. tamam onun adresini açtığım icin kayıtlı olabilir ama dün tarihli kayıtlı. Ben dün onun adresini hiç açmadım. Nasıl oluyorda kayıt olabiliyor oraya o tarihte. Bilmem sorunumu anlatabildim mi. Biraz karışık bi durum ama en azından bi kaç bişey söylerseniz sevirim. |
Alıntı:
Contacts klasörü için tam bir şey söyleyemeyeceğim. Ancak oluşturulma tarihinden mi bahsediyorsun, yoksa değiştirilme mi? Bunu da söylersen belki yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır. |
Msni açmaya çalışırken 80048820 hata kodu gelişletilmis hata kodu 80048411 diye bir uyarı alıyorum ve sorunuma hiç bi şekilde çözüm bulamadım. Lütfen yardım edin. |
Alıntı:
monitörde sağ alt köşede saat var ... Saat Ve Tarih Ayarlarını Kontrol Edin eğer doğruysa 2 nci adımı uygulayın . Şöyle başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll girip enter diyoruz işlem tamam :) Konuyu İnceleyiniz >>> MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası |
Alıntı:
başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll girip enterlıyoruz işlem tamam.. |
8.1 kurulu makinede msn arada donma yapıyor, konusurken konuşma penceresi kitleniyor sonra kendıne geliyor, bu sorun icin kesin çözüm varmıdır? |
Alıntı:
pc nizden wlm silip güncel sürümü yükleyiniz tekrar.eğer aynı sorun yaşarsanız pc özelliklerinden kaynaklanabilen bir sorun olabilir.(ram...) Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html |
merhaba bende vista kurulu ve msne 9.0 var benim adresimden actıgımda kişlerden gelen mesajlarda uyarı sesi gelmiyo fakat baska adresten açtıgımda her sey normal tüm sesler çalısıyo her şeyi kontrol ettim fakat hiç bi şey bulamadım bana yardımcı olurmusunuzz... |
Alıntı:
|
lütfen yardım edin... bilgisayarıma msn messenger kurmak istiyorum ancak her kurmak istediğimde ( the feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable. Click OK to try again or enter an alternate path to a folder containing the installation package " MsnMsgs.msi" in the box below C:\DOCUME~1\eceylan\LOCALS~1\Temp\Rar$DI00.421\ ) yazan uyarı kutusu çıkıyor ve kurulum ilerlemiyor. birtürlü çözüm bulamadım, msn messenger kuramıyorum. acaba ne yapabilirim ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. saygılar.. |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar... Söyleyeceğim sorunu başka kime yaşadımı bilmiyorum forumdada pek bakamadım ama yayınlaşmışsa kusura bakmayın şimdiden... Benim sorunum şu: Msn de resim yollayıp aldığım zaman veya göz kırpması tuşuna bastığım zaman msn bir anda donuyor ve hiçbirşey işlemiyor, sadece x tuşuna basıyorum ama buda programdan komple çıkmamı sağlıyor, yeniden açmam gerekiyor bu nedenle msn yi.. Bu sorun neden kaynaklı olabilir.. Çözüm yolu sizce nedir.. Daha önce kaldırıp yükleme yaptım ama sorun çözülmedi.. |
Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız Birisi ile konuşurken webcam açmaya kalktığımda Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız böyle bir hata veriyo bir kez daha yaptığımda da veya gelen daveti kabul ettiğimde şuan kamera kullanıyorsunuz diyor. Bunun sebebi ne olabilir daha önce yapmıyordu ayrıca Şimdiden teşekkürler Driverler sıldım yukledım ama bır degısıklık olmuyor yardım edersenız sız arkadaslar sevınırım .. Şimdiden tesekkurler . |
Alıntı:
Webcam Sorunları İlgili Konu İnceleyiniz :) |
Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız böyle bir Birisi ile konuşurken webcam açmaya kalktığımda Görüntülü Arama ile Bilgisayar Araması hizmetini aynı anda kullanamazsınız böyle bir hata veriyo bir kez daha yaptığımda da veya gelen daveti kabul ettiğimde şuan kamera kullanıyorsunuz diyor. Bunun sebebi ne olabilir daha önce yapmıyordu ayrıca Şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
|
msnimi açıyorum 1 dk sonra hata raporu veriyor ve kapanıyor. çok uğraştım ama nedenini çözemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim. hata raporu tam olarak şöyle: http://img219.imageshack.us/img219/3961/hataraporucq7.png |
Alıntı:
kullanığınız sürüm beta bu sürümü kaldırıp güncel sürümü yükleyiniz. mevcut beta sürümünüzü kaldırmak için: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? güncel sürüm: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html |
| Saat: 00:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık