![]() |
SÖYLE Birini özlediğinde, Hiç rüzgârı kokladın mı ? Umudun tükenip, Özlemin tuş ettiğinde seni, Artık, Bu son nefesim olsun dedin mi ? Sevilmediğini anladığında, Neden, Niçin soruları Beynini kemirdi mi ? Yürek yangınlarını, Çaresiz seyrettin mi ? Söyle.! Söyle allahın lûtfu, Sen hiç sevmedin mi ? Neyin var dediklerinde, Dudakların titreyip, Gözyaşlarını akıttın mı ? Dilini yutup, İşte cevap bu diye Sessizce heykırdın mı ? Gelmeyeceğini bile bile, Gözlerin bir noktada Umarsız bekledin mi ? Çaresizlikten kıvranıp, Umutsuzlukla arkadaşlık ettin mi ? Dertleştin mi ? Onlara, Karşılıksız kara sevdanı anlattın mı ? Söyle.! Söyle allahın lûtfu, Sen hiç acı çektin mi ? Sigaranın birini bitirmeden, Diğerini yaktın mı ? Şişeleri sıra sıra dizip Hayâllerle konuştun mu ? Umutlarını, Gözyaşlarında yüzdürdün mü ? Öleceğini bile bile İnadına yaşamak istedin mi ? Ha geldi, ha gelecek diye Saatlere yalvardın mı ? Söyle.! Söyle allahın lûtfu Sen hiç özlemedin mi ? |
BİZDEN SONRA Biz olmasak da içinde Yine demir alacak vapurlar İnce ince yağacak yağmur Zaman düşecek takvimlerden Tutamadığımız kuşlar Söğüt dallarını eğerken Belki de kulaklarımız çınlamayacak Radyoda Alişim söylenirken. Yakamadığımız çoban ateşleri Pırıl pırıl Koştuğumuz yollardan Nasıl gelecek nisan ayı Nasıl? |
Dün gece seni gördüm rüyamda, Issız perde arkasında Gönlümün ufuklarında; Seni arıyorum kokunla. Seni unuttum sandım, Meğer çok aldanmışım Girme artık rüyalarıma; Başka biri var HAYATIMDA..... |
Korkuların Karanlığında Küçükken bozacılarla korkuturdu annelerimiz Şimdi büyüdük ya yetmiyor birbirimize sevgimiz Korkuların yokluğunda yaşıyoruz bu ömrü Dostlar kayıp düşmanlar çok uzak Ve ben Soruyorum Anne Annee oğlun ne zaman Adam olacak? |
Firtinalar esti bugün icimde Herseyi koparip aldilar bende Artik bir eser kalmadi kalbimde Seni yaziyorum Duy, duy parcalara böldün beni Hak etmedim bunlari yasamaya Tastan yüregini yimisat biraz da Gör, gör gözlerimden akan yaslari Feryatimi duy Cigliklar arasindayim,paramparca kalbim Senin yüzünden Nasil da vurdum duymaz bir insansin Nasilda anlamiyorsun beni Ucurumun kenarinda duruyorum bak Uzat ellerini, düsüyorum derinlere Son saniyeler hayal gibi geciyor Zaman sanki durdu duracak Rüzgari hissediyorum tenimde Bosluga dogru adim adim Yaklasiyor soguk karanlik kayalar Hayatim geciyor gözümün önünden Ve sonra............. Sessizlik ,sessizlik,sessizlik! İşte ayrıldık sonunda Yani sen ayırdın bizi Niçin yalan söyledin? Niçin beni kandırdın? Oysa ben; Hiç ayrılmayacağızdiye düşünüyordum Belki ileri de yine birlikte oluruz ha Olur mu ha olur mu? Ama sen beni yine kandırırsın Bense yine seni severim Şimdikinden daha fazla Bana bir daha yalan söyleme Nolur beni kandırma Yaşadıklarımızı unuttun mu Sildin mi hepsini hayatından Unuttun mu beni ha unttun mu? Yaşananları hepsi yalan Yalan yaşanan bu kadar şey,YALAN! Yine hep birlikte olacağız Ama aramızda uçurumlar olacak Yalanlarla süren bir aşkın Uçurumun kenarında bitmesi olacak Artık sana diyecek birşey bulamıyorum Yalnız kendini kandıran Bir yalancısın sen YALANCI! |
Korkum Senin İçin Aklıma geliyorsun, unuturum diye korkuyorum. Aslında aklımdan hiç çıkmıyorsun, Her an, her zaman seni düşünüyorum. Düşünce suçundan içeri atarlar diye korkuyorum. Sen şimdi seni düşünmüyorum sandın dimi. Yok yok ben buna rağmen yinede seni düşünüyorum. Aklımdan hiç çıkmıyorsun ki, Zaten nasıl unuturum, nasıl çıkarırım aklımdan seni O güzel saçların sarı mı sarı, O güzel gözlerin şirin mi şirin, Unutamam ki seni ve bu güzelliği. Aklımdan çıkmıyorsun işte, Ama bir gün kaybederim diye korkuyorum. Ayrılırız, beni unutursun diye korkuyorum. Korkum sadece senin için, sende korkmalısın benim için... |
Sevmek Atesten gömlekmis dediler Ben o gömlegi seve seve giydim Bedenimi yaksada benligimi alsada Ben o gömlekle bir beden olmaya raziyim Yak beni atesinle bir avuc kül olsada bedenim Ugruna ölmeye raziyim Sayet can verirsem ugruna ak gömlek giysin o cansiz bedenim..... |
BIRAKIP GİTMEK YOK Nereye dokunsan Dokunduğun yerden Dökülüp dağılıyorsa Tuz kokuyorsa Burası Türkiye diyerek İngilizce sözcüklerle Felsefe yapmak yok Kaytarmak, özür bulmak Bırakıp gitmek yok! |
http://img85.imageshack.us/img85/7799/prettygirlkisswv0.jpg Aç Kapıyı Ben Geldim Korka korka değil usul usul değil Elim yüreğimde çarpa çarpa geldim Aç kapıyı bak ne diyeceğim Bir senin ellerinden bir senin gözlerinden Dişlerinden dudaklarından Nergisler ocak ayında açtı Kendimden bahsetmeyeceğim Yediveren güllerden duvarlardan sarkan güllerden Çocuklardan sabah erken okula giderlerken Atlardan bahsedeceğim Kan ter içinde atlardan Aç kapıyı bak ne diyeceğim Ne kadar küsülü çocuk varsa barıştırdım oynuyorlar Tam kırk çeşit sarmaşık gül buldum penceremin dibinde açacak Ekinleri dolu vurmadı çekirge gelmedi kurak olmadı Yorgunum demiyeceğim bir evimiz olsa demiyeceğim Yüreğim daralıyor demiyeceğim Bir baksan gözlerime başını çevirmeyeceksin Yürüyüp gitmeyeceksin elini çekmeyeceksin Bir baksan gözlerime Dağda yakılmış ateşler göreceksin Aç kapıyı kim geldi bak Bak nasıl havalandı güvercin Açmam diyemezsin artık Aç......... http://img155.imageshack.us/img155/2577/schoenerosen7fs8mk6hblc8.gif |
Kuşlar Da Gitti yalnızlık senin o konuşkan kuşun hani hep duvarlara anlattığın hapislerden kalma sürgünlerden. yalnızlık senin o konuşkan kuşun bulutlar taşıdığın yakut sürahide begonyalar büyüten eski alışkanlık. yalnızlık senin o konuşkan kuşun kırk kapıdan geçmiş kırk kilitten. yaralı, dili lal, kanadı kırık vurulmuş başında bir yokuşun. |
| Saat: 12:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık