MsXLabs
Sayfa 7 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Bilgisayar (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/)
-   -   Hata Veren *.dll* Dosyalarına Çözüm (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/4538-hata-veren-dll-dosyalarina-cozum.html)

Misafir 8 Ağustos 2012 11:20

bende Getmessegedll yordan giriş noktası cscomp.dll dinamik bağlantı kitaplıgında bulunamadı diyor bir yardımcı olurmusunuz ?

Misafir 31 Ağustos 2012 02:27

arkadaşlar ati radeon x1650 kulanıyoum ati3duag.dll hatası alıyorum. sürüm güncel ram güzel .. o dediğiniz WindowsXP-KB935448 bunuda gunceldi zaten herşey tamam ati3duag.dll system32 içine de attım oyunun ıcınede attım ama gene aynı htayı alıyorum kafayı yicemm

Misafir 26 Ekim 2012 22:30

ya arkadaşlar ben wiindows ultimate den windows7 starter yüklemek istiyorum bu hatayı veriyo

Misafir 14 Kasım 2012 02:37

msidge32.dll dosyası hatsı veriyor yardım

Misafir 4 Mart 2013 14:53

arkadaşlar uxınıt.dll ne olduğunu bileniz varmı varsa bile nasıl yapa bilirim

ahmetseydi 12 Nisan 2013 10:25

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2516138)
msidge32.dll dosyası hatsı veriyor yardım

Aldığınız hata muhtemelen trojenden kaynaklanıyordur. Spyware Doctor programı ile bilgisayarınızı taratın.

Alternatif program olarak UnHackMe

refikilhan 13 Mayıs 2013 12:06

Arkadaşlar,bu siteye şimdi üye oldum, sebebide günlerdir çözemediğim bir konuda yardım alabilmek umudu, inşallah beklentim tez zamanda karşılanır ve bende "iyiki bu siteye rastlamışım" diyebilirim.
Sorunum şu:Bilgisayarım sık sık şu hata mesajını veriyor "Program,NeroAPIEngine.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin."
Günlerdir google amcada aramadığım site kalmadı çare yok, karşıma sürekli "SpeedyPC_Error_Fix" programını çıkarıyorlar bu aklıma özellikle bu programı satmak için virüs göndermiş olabilirlermi ? sorusunuda getirmiyor deyil.
Sizlerden sorunuma çözüm rica ediyorum.
Saygılarımla...

ahmetseydi 13 Mayıs 2013 16:31

Alıntı:

refikilhan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2619936)
Arkadaşlar,bu siteye şimdi üye oldum, sebebide günlerdir çözemediğim bir konuda yardım alabilmek umudu, inşallah beklentim tez zamanda karşılanır ve bende "iyiki bu siteye rastlamışım" diyebilirim.
Sorunum şu:Bilgisayarım sık sık şu hata mesajını veriyor "Program,NeroAPIEngine.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin."
Günlerdir google amcada aramadığım site kalmadı çare yok, karşıma sürekli "SpeedyPC_Error_Fix" programını çıkarıyorlar bu aklıma özellikle bu programı satmak için virüs göndermiş olabilirlermi ? sorusunuda getirmiyor deyil.
Sizlerden sorunuma çözüm rica ediyorum.
Saygılarımla...

Nero programını kaldırıp yeniden kurun. Sorun çözülecektir.

Misafir 13 Mayıs 2013 18:13

BAKIN

BAKIN SİZE SÖYLEYİM ARKADAŞLAR HEMEN BİR İNTERNETE GİDİN BİLGİSAYAR GİR DİSK C YE GİR TEMPE GİR HEPSİNİ KOPYALA KENDİ BİLGİSAYARINI EKRANINA DOSYA AÇ İÇİNE AT İÇİNE GİR İÇİNDE DXSETUP YAZIYO 2 TIK YAP KURSUN ONDAN SONRA KAPAT AÇILDI

Misafir 2 Aralık 2013 00:47

merhaba knight online oynamak istedim oyunu kurdum yalnız oyunu acarken libvorbisfile.dll hatası verdi.sonra dll indirdim system 32 ye attım yıne aynı hatayı vermeye devam ettı. destek lutfen :(

Saat: 09:00
Sayfa 7 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık