![]() |
sanırım halloldu sorun. çok teşekkürler :):):) |
her tarafta adı geçiyor ama kimse de bu 810003d nin nasıl çözüleceğini yazmamış... bu hallolmayacak bir sorunsa biri hallolmaz desin uğraşmayalım bilen varsa 810003d nasıl çözülür söylesin... |
Alıntı:
|
birsey solıcem ben buraya yenı uyeyımn beyler bana yardım edersenız memnn olurum benım msnemdekı cam calısmıyorum napabılırım :( cam calısmıyor :(:(:(: |
Alıntı:
Uygun sürücüsü yüklü mü? (Masaüstündeki Bilgisayarım'a sağ tıkla>Özellikler>Donanım sekmesi>Aygıt Yöneticisi düğmesi. Açılan pencerede kameranıza dair herhangi bir ad/işaret görüyor musunuz?) Kamerayı başka bir programda kullanabiliyor musunuz? Messenger'da Menü>Araçlar>Ses ve Görüntü Kurulumu penceresinde kameranızı görebiliyor musunuz? |
Arkadaşlar merhaba. İş yerindeki pc ye yeni format atıldı. Bilgisayarcı tarafından Hem msn yükleme hemde hotmail giriş engellenmiş durumda. Xp SP2 Prof kullanıyorum. Bilgisayar sınırlı değil.Adminstration yani. Bütün sitelere girebiliyorum, Hotmail ana sayfasını acıyorum kull adı şifre girip giriş yapmaya calısıyorum beyaz bir ekran geliyor ve o sekilde kalıyor. Mail kesinlikle acılmıyor. Msn Dede WLinstaller indiriyorum.Yuklemeye calısıyorum hata veriyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyiniz.. Msn full dosyalarını kopyaladım acmaya calıstım hata kodu verdi. Portable msn buldum denedim yine hata kodu verdi.. 3 Gündür akıl almaz bir şekilde ugrasıyorum ama bir türlü cozemedim sorunu. Yardımcı olursanız sevinirim... |
beyler bısı dıcem ben yenı uyeyım bana yardım edersenız memnun olurum ben cameramı acamıyorum acıyorum karanlık qosterıyor :'( |
Alıntı:
|
Messenger da konuşma penceresinde avatarımın altında kamera simgesinin yanında bugün beliren bu kutucuğun ne işe yaradığını bilen birisi varsa lütfen bana anlatsın..Eklenti olarak sadece plus kullanıyordum belki onunla alakalıdır diye onuda kaldırmama rağmen o kutuyu yokedemedim.. internet tarayıcım explorer, yahooya üyeliğim yoktur bi kaç arkadaşım bunlarla alakalı olabileceğini söylediği için bunlarıda not düşmek istedim... Lütfen acil yardım edin.... ImageShack - Hosting :: kutucukfz7.jpg |
arkadaşlar merhaba msn 8.5 i msxlabs hazırladığı gibi patch li çekilde indirdim yükledim fakat uyarı seslerini alamıyorum seçeneklerdede işaretli görünüyor ama iletilerde ve çevrimiçi-dışı uyarıları yok yardım cı olabilicekmisiniz |
Alıntı:
Alıntı:
|
hayır düzelmiyor bilgisayarı yeniden başlattım onar dedim, messengerı kurup kaldırdım kullandığım eklenti plusıda kaldırmama rağmen o kutucuk gitmiyor...listemdeki herkes o kutuyu görebiliyor... |
bu indirdiğim patch li msn 8.5 ne program ekle-kaldırda var nede program files ta görünmüyor yani |
Alıntı:
Alıntı:
|
sorunum halen daha devam ediyor..işlemler menüsünün resmini ekliyorum... ImageShack - Hosting :: islemlerip2.jpg |
Alıntı:
|
İlk önce dediğiniz gibi messengerı kapattım ama o işlem hala ordaydı onuda sonlandırdım yeniden messengerı başlattım ama o işlem görev yöneticisinde tekrardan ortaya çıkmadı yani messengerla alakalı bi işlem olduğunu sanmıyorum ve sorunum hala düzelmedi :(... Messenger oturumumu başka bir bilgisayardan açtığımda da aynı şekilde o kutucuk görünüyor..Sorunun benim bilgisayarımla alakalı olduğunu sanmıyorum... |
http://img219.imageshack.us/img219/6629/adszmb9.jpg bu kare neden kaynaklanıyor acaba. oturup açıp kapadığımda gidiyor. karşımdaki kapayıp açtığında geri geliyor. arayüz falan kullanmıyorum. msni kaldırıp yeniden yükledim ama hala aynı şey devam ediyor. yardımcı olursanız çok memnun olurum... |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? güncel sürüm: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html |
verdiğiniz linkteleri aynen uygulamadım fakat şimdide msni yükliyemiyorum. şu hatayı veriyor :s http://img71.imageshack.us/img71/2446/adszos0.jpg |
Alıntı:
|
nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dediğiniz gibi güncelleme yaptım ama yine o kare orda duruyo ve ben çıldırmak üzereyim ama en azından yalnız olmadığımı biliyorum artık..Sanırım sorunuma çare bulana kadar o kareyle yaşamayı öğrenmem gerekicek :) neyse artık allah daha beterini vermesin... |
bi sorum olucak herzamanki gibi:D benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birden:S bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz?:( |
arkadaşlar yardım edinn bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil.....:(:(:(:(:( |
Alıntı:
Alıntı:
|
messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyo:(msn durumları oturum açtı kapadı kısımları teknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorum:( bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirim:) |
Alıntı:
Yüklemenizi tavsiye ederim :) Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) |
Alıntı:
|
Alıntı:
MessengerDiscovery Live kullanmanızı öneririm %100 olarak belirtmese de gizli kullanıcıları saptayabilirsiniz gerekli ayarları yapmanız gerek önce: https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/152718-messengerdiscovery-live-1-4-a.html |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
MSN'de ne yazdıklarım nede yazılanlar geliyor... Bilgisayarıma sayısız format atmama rahmen msn i ssürekli silip baştan yuklememe rahmen ne bnm yazdıklarım nede karsı tarafın yazdıkları gelıyo...her seferınde bu sorun olmuyo ama genelde oluyo we ben buyuk bır sıkıntı yasıyorum...Yazılanların gelmedıgı gıbı gonderılen ifadeler gonderılen resımlerde gelmıyor...warmı bı bılgısı olan arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum... |
Alıntı:
|
zaten herhangı bı guwenlık programı kullanmıom kullansamda engellememesıne dıkkat edıom;) |
Alıntı:
Güvenlik duvarı ayarlarına bakın. Bu da olmazsa hesabınızla ilgili bi problem olabilir. Tam kesin bişey söylemek çok zor. |
Msn hesabım baska bılgısayarda sorunsuz cok gusel bır sekılde calısıyor ama kendı makınamda oluyo bu sorunlar....bu arada guwenlık duwarına baktım engelleyen programlar arasında wındows lıve messenger ın yanında tik vardı sımdı onu kaldırdım inş. duzelır sımdı....ılgıne cok tesekkur ederım...;) |
Msn hiç açılmıyor Merhaba arkadaşlar. Ne oldu bilmem, WLM gayet güzel çalışırken birden çalışmamaya başladı. Saatin solundaki Msn simgesine sağ tıklayıp Çıkış dedim ve Msn'den çıktım. Çıkış o çıkış. Bir daha açamadım Msn'i. Msn'i açmak için simgeye tıklıyorum, saatin yanında Msn simgesi beliriyor ama program açılmıyor. Simgeye sağ tıklama olayı da olmuyor. Hatta Windows Görev Yöneticisi'nde İşlemler bölümünde bile görünmüyor Msn'in çalıştığı. (Msn çalışmıyor derken Msn penceresinin ekrana gelmediğini söylemek istedim. Simge, saatin yanında belirdiğine göre hiç çalışmıyor diyemeyiz sanırım.) Bu arada Windows Live Messenger 9 Beta kullanıyordum. Sorunu bu sürümde yaşadım. Daha sonra 8.5'i ve 8.1'i de denedim ama hepsinde aynı sonuç. Sizce bu neden olur ve bu sorunu nasıl çözebilirim? |
msn görüntü adı msn de görüntü adı oluyor ben o her baglandıgında onun görüntü adının yanına ubx,nln yada 1 gibi başka isim oturumu actı diyor msnde neden oldugunu anlamadım ve inan bana cok araştırdım hiç bir şey bulamadım yardımların için şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Alt taraf ise kişisel ileti oluyor.. http://img130.yehhe.com/images/5628goruntuadi.JPG Mesela görünen adınızı renklendirebilirsiniz; https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/26-colornick-v2-msn-de-renkli-goruntu-adi.html |
yha arkadaslar bnm bi yazı tipim war onu silmek istiorum..şöyle diim bu yazı tipi arkadasımda wardı bende ilk zamanda çoq beqendim dosyasını attı bana dosyay acınca zaten direk msne işliomuş hemen oyle yazmaya basladı..ama ifadeleri cıkarmıo sinir oluorum göstermio yani.. bende siliim dedim alınan dosyalarımdan dosyayı sildim hala değişmedi program ekle kaldırda da bulamadım programı... msni sildim yeniden msn yükledim yine olmadı... yardımcı olurmusunuz ? :( |
Alıntı:
Yazı tipi siz yazıyı yazarken bile değişik mi, yoksa siz yazıyı gönderdikten sonra "Alınan ve gönderilen iletiler" bölümündeki yazı tipi mi değişik çıkıyor? Messenger'a uyguladığınız herhangi bir eklenti var mı? Varsa adlarıyla beraber sürüm numaralarını da alabilir miyiz? Şuradan bakabilirsiniz: Messenger menüsü>Eklentinin adı>Hakkında) Arkadaşınızın size gönderdiği dosya bir Messenger Plus! Live scripti olabilir mi? Dosyanın adını hatırlıyorsanız yazabilir misiniz? İfadeleri çıkarmıyordan kastınız tam olarak nedir? Sadece sizin gönderdiğiniz ifadeler mi çıkmıyor? İfadeleri nasıl ekliyorsunuz? İfadelerin Messenger'ınızda etkinleştirilmiş olduğundan emin misiniz? (Şuradan bakabilirsiniz: Messenger menüsü>Araçlar>Seçenekler>İletiler>İfadeleri göster ve Özel ifadeleri göster kutularının işaretleri) |
yazı tipini değiştirdiqimde aynı kalıo değişmio yani.. yazı tipi bn yazarken normal oluo gönderince karşı tarafa o dediqim değişik şekilde qidio... eklenti olarak plus war discovery war bunları kastediosan.. yha dosyanın isminde bi sitenin adı yazıodu indirdiqi sitenin adı yazıodu... yha ifadeleri ben hep :R :H gibi harflerle kaydediorum.. yazarken ifadeler cıkıo ama gönderince cıkmıo.. böyle oluo mesela :я napıcam ben yha ... :S |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Messenger yazı sorunu Arkadaşlar messenger'da şeçmiş olduğum yazı tipini kullanamıyorum ayrıca karşı tarafın yazı tipide bana benim yazı tipimde geliyor bu nasıl düzeltecem.. Ben messengerde bu yazı tipini kullanıyorumfakat öyle çıkmıyor değişik ama karşı tarafa istediğim gibi gidiyor.. Programlar: Live Messenger 8.5.1302.1018 MSN Plus ! 4.60 Plus'ın özelliklerinden yazı tipini şeçtim olmadıç Plus'ın yazı denetimini kapadım yine düzelmedi.Bide Plus'da yazı tipini eğer istersem benimkiyle aynı gösteren özellik onuda kapadım yine düzelmedi.. http://img406.imageshack.us/img406/479/rnwu9.png |
Alıntı:
Mesela Comic Sans Serif gibi farklı olduğu bariz olan bir yazı tipi seçtiğinizde de aynı sorunu görebiliyor musunuz? Sorunu görürseniz Messenger'ı onarmayı dener misiniz? (Program Ekle veya Kaldır>Windows Live Messenger>Destek bilgisi için burayı tıklatın.>Onar). Sorun Messenger Plus!'tan alakasızdır diye düşünüyorum ama emin olmak için Messenger'ı Çalıştır komut satırından şu komutla başlatıp Plus!'sız da deneyebilirsiniz: "msnmsgr /PlusEnabled=0" |
msn görüntü adı msn de görüntü adı oluyor ben o her baglandıgında onun görüntü adının yanına ubx,nln yada 1 gibi başka isim oturumu actı diyor msnde neden oldugunu anlamadım ve inan bana cok araştırdım hiç bir şey bulamadım yardımların için şimdiden teşekkürler |
Sohbet Günlüğünün Şifresini Kırma :s Yaw arkadslar ben sohbet günlüğüme şifre koydum ama şifremi unuttum :s :s :S Napazam |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık