MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

Aydan 1 Haziran 2008 17:06

sanırım halloldu sorun. çok teşekkürler :):):)

tuz_ak 2 Haziran 2008 19:07

her tarafta adı geçiyor ama kimse de bu 810003d nin nasıl çözüleceğini yazmamış... bu hallolmayacak bir sorunsa biri hallolmaz desin uğraşmayalım

bilen varsa 810003d nasıl çözülür söylesin...

ahmetgns 2 Haziran 2008 22:21

Alıntı:

tuz_ak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1076720)
her tarafta adı geçiyor ama kimse de bu 810003d nin nasıl çözüleceğini yazmamış... bu hallolmayacak bir sorunsa biri hallolmaz desin uğraşmayalım

bilen varsa 810003d nasıl çözülür söylesin...

Sanırım bu hata, dediğinizin aksine çok yerde geçmiyor, bizim forumda daha önce bir kişi sormuş, Google'daki sonuçların sayfa sayısı bir elin parmakları kadar. Windows Live Messenger'ın Yardım sayfalarında da bu hata kodu geçmiyor. Önerim MSN Messenger ya da Windows Live Messenger'ı, hangisinden bahsediyorsunuz bilemiyorum ama tamamen bilgisayarınızdan kaldırmak. Eğer eklentiler yüklediyseniz onları da tamamen kaldırmayı, sonra Windows Live Messenger'ın son umumi sürümünü indirip kurmayı deneyin. Sorun hala da düzelmezse Messenger'ın destek takımından yardım isteyin. Bunun düzelmeyecek bir sorun olduğunu zannetmiyorum, en fazla kendinizin düzeltemeyeceği bir sorun olabilir.

kalyoncu 3 Haziran 2008 22:57

birsey solıcem ben buraya yenı uyeyımn beyler bana yardım edersenız memnn olurum benım msnemdekı cam calısmıyorum napabılırım :(

cam calısmıyor :(:(:(:

ahmetgns 3 Haziran 2008 23:11

Alıntı:

kalyoncu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1078350)
birsey solıcem ben buraya yenı uyeyımn beyler bana yardım edersenız memnn olurum benım msnemdekı cam calısmıyorum napabılırım :(

cam calısmıyor :(:(:(:

Web kameranız bilgisayara doğru bir şekilde takılı mı?
Uygun sürücüsü yüklü mü? (Masaüstündeki Bilgisayarım'a sağ tıkla>Özellikler>Donanım sekmesi>Aygıt Yöneticisi düğmesi. Açılan pencerede kameranıza dair herhangi bir ad/işaret görüyor musunuz?)
Kamerayı başka bir programda kullanabiliyor musunuz?
Messenger'da Menü>Araçlar>Ses ve Görüntü Kurulumu penceresinde kameranızı görebiliyor musunuz?

myheart 4 Haziran 2008 09:19

Arkadaşlar merhaba.

İş yerindeki pc ye yeni format atıldı. Bilgisayarcı tarafından Hem msn yükleme hemde hotmail giriş engellenmiş durumda. Xp SP2 Prof kullanıyorum. Bilgisayar sınırlı değil.Adminstration yani.

Bütün sitelere girebiliyorum, Hotmail ana sayfasını acıyorum kull adı şifre girip giriş yapmaya calısıyorum beyaz bir ekran geliyor ve o sekilde kalıyor. Mail kesinlikle acılmıyor.
Msn Dede WLinstaller indiriyorum.Yuklemeye calısıyorum hata veriyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyiniz.. Msn full dosyalarını kopyaladım acmaya calıstım hata kodu verdi. Portable msn buldum denedim yine hata kodu verdi.. 3 Gündür akıl almaz bir şekilde ugrasıyorum ama bir türlü cozemedim sorunu. Yardımcı olursanız sevinirim...

kalyoncu 4 Haziran 2008 15:36

beyler bısı dıcem ben yenı uyeyım bana yardım edersenız memnun olurum ben cameramı acamıyorum acıyorum karanlık qosterıyor :'(

ahmetgns 4 Haziran 2008 16:09

Alıntı:

kalyoncu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1079255)
beyler bısı dıcem ben yenı uyeyım bana yardım edersenız memnun olurum ben cameramı acamıyorum acıyorum karanlık qosterıyor :'(

Messenger menülerinden Araçlar>Ses ve görüntü kurulumu... penceresine geldiğinizde kameranızı görüp seçebiliyor musunuz? Araçlar>Web kamerası ayarları penceresinden kameranıza Gelişmiş ayar verebiliyor musunuz? Parlaklık ve Karşıtlık değerlerini arttırmayı deneyin.

manselina 4 Haziran 2008 16:48

Messenger da konuşma penceresinde avatarımın altında kamera simgesinin yanında bugün beliren bu kutucuğun ne işe yaradığını bilen birisi varsa lütfen bana anlatsın..Eklenti olarak sadece plus kullanıyordum belki onunla alakalıdır diye onuda kaldırmama rağmen o kutuyu yokedemedim..

internet tarayıcım explorer, yahooya üyeliğim yoktur bi kaç arkadaşım bunlarla alakalı olabileceğini söylediği için bunlarıda not düşmek istedim...

Lütfen acil yardım edin....

ImageShack - Hosting :: kutucukfz7.jpg

hardmeteor 4 Haziran 2008 16:50

arkadaşlar merhaba
msn 8.5 i msxlabs hazırladığı gibi patch li çekilde indirdim yükledim fakat uyarı seslerini alamıyorum seçeneklerdede işaretli görünüyor ama iletilerde ve çevrimiçi-dışı uyarıları yok yardım cı olabilicekmisiniz

ahmetgns 4 Haziran 2008 17:01

Alıntı:

manselina adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1079314)
Messenger da konuşma penceresinde avatarımın altında kamera simgesinin yanında bugün beliren bu kutucuğun ne işe yaradığını bilen birisi varsa lütfen bana anlatsın..Eklenti olarak sadece plus kullanıyordum belki onunla alakalıdır diye onuda kaldırmama rağmen o kutuyu yokedemedim..

internet tarayıcım explorer, yahooya üyeliğim yoktur bi kaç arkadaşım bunlarla alakalı olabileceğini söylediği için bunlarıda not düşmek istedim...

Lütfen acil yardım edin....

ImageShack - Hosting :: kutucukfz7.jpg

Bu, ben bir gün Messenger'ı çok kurcaladığımda, kapatıp kapatıp açtığımda benim de başıma gelmişti ama biraz sonra gitmişti. Sizinki bir türlü düzelmiyor mu? Messenger'ı hatta bilgisayarı kapatıp açmayı deneyin. Bütün kişilerin konuşma penceresinde mi oluyor? Messenger onarmayı deneyin, şuradan: Program Ekle veya Kaldır penceresi>Windows Live Messenger>Destek bilgisi için burayı tıklatın.>Onar. Sorun Messenger Plus! ile alakalı değil.

Alıntı:

hardmeteor adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1079315)
arkadaşlar merhaba
msn 8.5 i msxlabs hazırladığı gibi patch li çekilde indirdim yükledim fakat uyarı seslerini alamıyorum seçeneklerdede işaretli görünüyor ama iletilerde ve çevrimiçi-dışı uyarıları yok yardım cı olabilicekmisiniz

Önce yukarıda manselina'ya anlattığım şekilde Messenger'ı onarmayı dener misiniz? Bu düzeltmezse tamamen kaldırın ve şuradan indirip tekrar kurun: Windows Live

manselina 4 Haziran 2008 17:11

hayır düzelmiyor bilgisayarı yeniden başlattım onar dedim, messengerı kurup kaldırdım kullandığım eklenti plusıda kaldırmama rağmen o kutucuk gitmiyor...listemdeki herkes o kutuyu görebiliyor...

hardmeteor 4 Haziran 2008 17:20

bu indirdiğim patch li msn 8.5 ne program ekle-kaldırda var nede program files ta görünmüyor yani

NeutralizeR 4 Haziran 2008 17:20

Alıntı:

manselina adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1079351)
hayır düzelmiyor bilgisayarı yeniden başlattım onar dedim, messengerı kurup kaldırdım kullandığım eklenti plusıda kaldırmama rağmen o kutucuk gitmiyor...listemdeki herkes o kutuyu görebiliyor...

Messenger'la birlike çalışan ve yüklü olan başka bir program daha var gibi görünüyor. En azından tamamen kaldırılmamış. CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın ve İşlemler listesinin görüntülerini buraya resim olarak ekleyin.

Alıntı:

hardmeteor adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1079364)
bu indirdiğim patch li msn 8.5 ne program ekle-kaldırda var nede program files ta görünmüyor yani

Windows Live Installer ile sorun yaşayan kullanıcılar için o kurulum paketini hazırlamıştık. WLInstaller.exe ile WLM 8.5'i indirip kurmayı deneyin. Ses sorunu çözülecektir.

manselina 5 Haziran 2008 11:13

sorunum halen daha devam ediyor..işlemler menüsünün resmini ekliyorum...

ImageShack - Hosting :: islemlerip2.jpg

ahmetgns 5 Haziran 2008 12:42

Alıntı:

manselina adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1080230)
sorunum halen daha devam ediyor..işlemler menüsünün resmini ekliyorum...

ImageShack - Hosting :: islemlerip2.jpg

Oradaki ApMsgFwd.exe işleminden şüphelendim. O işlemi sonlandırmayı dener misiniz? Bilgisayarınıza birşey olursa sorumluluk size ait. Ya da önce Messenger'dan tamamen çıkın, işlemlerden msnmsgr.exe gittiğinde o işlemde gidecek mi? Önce ona bakın bence. Eğer sorunun o işlemden kaynaklandığından emin olursanız, o işlemi çalıştıran programı Program Ekle veya Kaldır penceresinden bulup kaldırmalısınız.

manselina 5 Haziran 2008 13:56

İlk önce dediğiniz gibi messengerı kapattım ama o işlem hala ordaydı onuda sonlandırdım yeniden messengerı başlattım ama o işlem görev yöneticisinde tekrardan ortaya çıkmadı yani messengerla alakalı bi işlem olduğunu sanmıyorum ve sorunum hala düzelmedi :(... Messenger oturumumu başka bir bilgisayardan açtığımda da aynı şekilde o kutucuk görünüyor..Sorunun benim bilgisayarımla alakalı olduğunu sanmıyorum...

veyssi 5 Haziran 2008 14:49

http://img219.imageshack.us/img219/6629/adszmb9.jpg

bu kare neden kaynaklanıyor acaba. oturup açıp kapadığımda gidiyor. karşımdaki kapayıp açtığında geri geliyor. arayüz falan kullanmıyorum. msni kaldırıp yeniden yükledim ama hala aynı şey devam ediyor. yardımcı olursanız çok memnun olurum...

ahmed 5 Haziran 2008 14:55

Alıntı:

veyssi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1080533)

bu kare neden kaynaklanıyor acaba. oturup açıp kapadığımda gidiyor. karşımdaki kapayıp açtığında geri geliyor. arayüz falan kullanmıyorum. msni kaldırıp yeniden yükledim ama hala aynı şey devam ediyor. yardımcı olursanız çok memnun olurum...

kaldırma işlemi bu yöntem ile yapıp wlm 8.5 güncel sürümü tekrar kurunuz.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

güncel sürüm:

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

veyssi 5 Haziran 2008 15:29

verdiğiniz linkteleri aynen uygulamadım fakat şimdide msni yükliyemiyorum. şu hatayı veriyor :s

http://img71.imageshack.us/img71/2446/adszos0.jpg

ahmetgns 5 Haziran 2008 16:17

Alıntı:

manselina adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1080456)
İlk önce dediğiniz gibi messengerı kapattım ama o işlem hala ordaydı onuda sonlandırdım yeniden messengerı başlattım ama o işlem görev yöneticisinde tekrardan ortaya çıkmadı yani messengerla alakalı bi işlem olduğunu sanmıyorum ve sorunum hala düzelmedi :(... Messenger oturumumu başka bir bilgisayardan açtığımda da aynı şekilde o kutucuk görünüyor..Sorunun benim bilgisayarımla alakalı olduğunu sanmıyorum...

Kusura bakmayın, ben başka bir kişinin sorusuyla sizinkini karıştırmışım. Siz http://account.live.com adresinden ülke/bölge ayarınızı değiştirmeyi dener misiniz? Son dediğinize bakılırsa sorun bilgisayarınızdan kaynaklanmıyor. Olsa olsa hesabınızla ilgili bir sorun vardır.

veyssi 5 Haziran 2008 16:59

nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim....

NeutralizeR 5 Haziran 2008 18:12

Alıntı:

veyssi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1080662)
nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim....

Siz de bir üst mesajda verilen adresten hesabınıza giriş yapın ve hesap bilgilerinizi güncelleyin.

manselina 5 Haziran 2008 23:14

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1080764)
Siz de bir üst mesajda verilen adresten hesabınıza giriş yapın ve hesap bilgilerinizi güncelleyin.

Dediğiniz gibi güncelleme yaptım ama yine o kare orda duruyo ve ben çıldırmak üzereyim ama en azından yalnız olmadığımı biliyorum artık..Sanırım sorunuma çare bulana kadar o kareyle yaşamayı öğrenmem gerekicek :) neyse artık allah daha beterini vermesin...

sinemiss_ 6 Haziran 2008 14:04

bi sorum olucak herzamanki gibi:D

benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birden:S

bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz?:(

she123 6 Haziran 2008 17:13

arkadaşlar yardım edinn

bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil.....:(:(:(:(:(

ahmetgns 6 Haziran 2008 18:01

Alıntı:

sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1081843)
bi sorum olucak herzamanki gibi:D

benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birden:S

bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz?:(

Kalan kısımlar hep Türkçe mi? Ve çevrimiçi ve çevrimdışı birçok yerde yazıyor, nereyi kastediyorsunuz?

Alıntı:

she123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082023)
bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil.....:(:(:(:(:(

Yok.

sinemiss_ 6 Haziran 2008 18:31

messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyo:(msn durumları oturum açtı kapadı kısımları

teknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorum:( bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirim:)

The Unique 6 Haziran 2008 18:42

Alıntı:

sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082091)
messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyo:(msn durumları oturum açtı kapadı kısımları

teknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorum:( bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirim:)

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Yüklemenizi tavsiye ederim :)

Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

she123 6 Haziran 2008 21:27

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082075)
Ve çevrimiçi ve çevrimdışı birçok yerde yazıyor, nereyi kastediyorsunuz?

Yok.

yaa messenger dan bahsediyorumm eğer karşıdaki insan msnden çıkmamış fakat çevrim dışı girdiyse bana bildirecek bi programdan bahsediyorum yeterince açıkmı acaba lütfen yardımm.......:(

ahmed 6 Haziran 2008 21:47

Alıntı:

she123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082302)
yaa messenger dan bahsediyorumm eğer karşıdaki insan msnden çıkmamış fakat çevrim dışı girdiyse bana bildirecek bi programdan bahsediyorum yeterince açıkmı acaba lütfen yardımm.......:(

MessengerDiscovery Live kullanmanızı öneririm %100 olarak belirtmese de gizli kullanıcıları saptayabilirsiniz gerekli ayarları yapmanız gerek önce:

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/152718-messengerdiscovery-live-1-4-a.html

she123 6 Haziran 2008 22:17

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082317)
MessengerDiscovery Live kullanmanızı öneririm %100 olarak belirtmese de gizli kullanıcıları saptayabilirsiniz gerekli ayarları yapmanız gerek önce:

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/152718-messengerdiscovery-live-1-4-a.html

zaten bende onu kullanıyorum ama bende sadece tamamen çıktıkları zaman çevrimdışı gösteriyo kişi çevrim dışı girdiği zaman göstermio kii.........:(

ahmed 6 Haziran 2008 22:26

Alıntı:

she123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082327)
zaten bende onu kullanıyorum ama bende sadece tamamen çıktıkları zaman çevrimdışı gösteriyo kişi çevrim dışı girdiği zaman göstermio kii.........:(

mdl nin mevcut ayarlarında konusma penceri açtı özelliği var onu aktif yaparsanız gizli kişilerden size pop uyarısı alırsınız ama dediğim gibi %100 etkin değildir.

ultrAslan35 7 Haziran 2008 01:34

MSN'de ne yazdıklarım nede yazılanlar geliyor...

Bilgisayarıma sayısız format atmama rahmen msn i ssürekli silip baştan yuklememe rahmen ne bnm yazdıklarım nede karsı tarafın yazdıkları gelıyo...her seferınde bu sorun olmuyo ama genelde oluyo we ben buyuk bır sıkıntı yasıyorum...Yazılanların gelmedıgı gıbı gonderılen ifadeler gonderılen resımlerde gelmıyor...warmı bı bılgısı olan arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum...

torchbearer 7 Haziran 2008 01:44

Alıntı:

ultrAslan35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082478)
Bilgisayarıma sayısız format atmama rahmen msn i ssürekli silip baştan yuklememe rahmen ne bnm yazdıklarım nede karsı tarafın yazdıkları gelıyo...her seferınde bu sorun olmuyo ama genelde oluyo we ben buyuk bır sıkıntı yasıyorum...Yazılanların gelmedıgı gıbı gonderılen ifadeler gonderılen resımlerde gelmıyor...warmı bı bılgısı olan arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum...

Güvenlik programının engelleyip engellemediğini kontrol edin.

ultrAslan35 7 Haziran 2008 01:47

zaten herhangı bı guwenlık programı kullanmıom kullansamda engellememesıne dıkkat edıom;)

torchbearer 7 Haziran 2008 01:49

Alıntı:

ultrAslan35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1082508)
zaten herhangı bı guwenlık programı kullanmıom kullansamda engellememesıne dıkkat edıom;)

Güvenlik duvarı ayarlarına bakın. Bu da olmazsa hesabınızla ilgili bi problem olabilir. Tam kesin bişey söylemek çok zor.

ultrAslan35 7 Haziran 2008 01:59

Msn hesabım baska bılgısayarda sorunsuz cok gusel bır sekılde calısıyor ama kendı makınamda oluyo bu sorunlar....bu arada guwenlık duwarına baktım engelleyen programlar arasında wındows lıve messenger ın yanında tik vardı sımdı onu kaldırdım inş. duzelır sımdı....ılgıne cok tesekkur ederım...;)

berksancan 7 Haziran 2008 20:48

Msn hiç açılmıyor

Merhaba arkadaşlar. Ne oldu bilmem, WLM gayet güzel çalışırken birden çalışmamaya başladı. Saatin solundaki Msn simgesine sağ tıklayıp Çıkış dedim ve Msn'den çıktım. Çıkış o çıkış. Bir daha açamadım Msn'i.

Msn'i açmak için simgeye tıklıyorum, saatin yanında Msn simgesi beliriyor ama program açılmıyor. Simgeye sağ tıklama olayı da olmuyor. Hatta Windows Görev Yöneticisi'nde İşlemler bölümünde bile görünmüyor Msn'in çalıştığı.

(Msn çalışmıyor derken Msn penceresinin ekrana gelmediğini söylemek istedim. Simge, saatin yanında belirdiğine göre hiç çalışmıyor diyemeyiz sanırım.)

Bu arada Windows Live Messenger 9 Beta kullanıyordum. Sorunu bu sürümde yaşadım. Daha sonra 8.5'i ve 8.1'i de denedim ama hepsinde aynı sonuç.

Sizce bu neden olur ve bu sorunu nasıl çözebilirim?

nuyageva 8 Haziran 2008 00:49

msn görüntü adı

msn de görüntü adı oluyor ben o her baglandıgında onun görüntü adının yanına ubx,nln yada 1 gibi başka isim oturumu actı diyor msnde neden oldugunu anlamadım ve inan bana cok araştırdım hiç bir şey bulamadım yardımların için şimdiden teşekkürler

hellboy726 8 Haziran 2008 01:01

Alıntı:

nuyageva adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1083643)
msn de görüntü adı oluyor ben o her baglandıgında onun görüntü adının yanına ubx,nln yada 1 gibi başka isim oturumu actı diyor msnde neden oldugunu anlamadım ve inan bana cok araştırdım hiç bir şey bulamadım yardımların için şimdiden teşekkürler

Resimdeki gibi üst taraf, görünen ad yani görüntü adı.
Alt taraf ise kişisel ileti oluyor..
http://img130.yehhe.com/images/5628goruntuadi.JPG

Mesela görünen adınızı renklendirebilirsiniz;
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/26-colornick-v2-msn-de-renkli-goruntu-adi.html

ask_qzLi 8 Haziran 2008 10:23

yha arkadaslar bnm bi yazı tipim war onu silmek istiorum..şöyle diim bu yazı tipi arkadasımda wardı bende ilk zamanda çoq beqendim dosyasını attı bana dosyay acınca zaten direk msne işliomuş hemen oyle yazmaya basladı..ama ifadeleri cıkarmıo sinir oluorum göstermio yani.. bende siliim dedim alınan dosyalarımdan dosyayı sildim hala değişmedi program ekle kaldırda da bulamadım programı... msni sildim yeniden msn yükledim yine olmadı... yardımcı olurmusunuz ? :(

ahmetgns 8 Haziran 2008 11:00

Alıntı:

ask_qzLi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1083765)
yha arkadaslar bnm bi yazı tipim war onu silmek istiorum..şöyle diim bu yazı tipi arkadasımda wardı bende ilk zamanda çoq beqendim dosyasını attı bana dosyay acınca zaten direk msne işliomuş hemen oyle yazmaya basladı..ama ifadeleri cıkarmıo sinir oluorum göstermio yani.. bende siliim dedim alınan dosyalarımdan dosyayı sildim hala değişmedi program ekle kaldırda da bulamadım programı... msni sildim yeniden msn yükledim yine olmadı... yardımcı olurmusunuz ? :(

Messenger'da başka bir yazı tipi seçtiğinizde değişiklik olmuyor mu? (Yazı tipini şuradan değiştirebilirsiniz: Messenger menüsü>Araçlar>Seçenekler>İletiler>Yazı tipini değiştir)

Yazı tipi siz yazıyı yazarken bile değişik mi, yoksa siz yazıyı gönderdikten sonra "Alınan ve gönderilen iletiler" bölümündeki yazı tipi mi değişik çıkıyor?

Messenger'a uyguladığınız herhangi bir eklenti var mı? Varsa adlarıyla beraber sürüm numaralarını da alabilir miyiz? Şuradan bakabilirsiniz: Messenger menüsü>Eklentinin adı>Hakkında)

Arkadaşınızın size gönderdiği dosya bir Messenger Plus! Live scripti olabilir mi? Dosyanın adını hatırlıyorsanız yazabilir misiniz?

İfadeleri çıkarmıyordan kastınız tam olarak nedir? Sadece sizin gönderdiğiniz ifadeler mi çıkmıyor? İfadeleri nasıl ekliyorsunuz? İfadelerin Messenger'ınızda etkinleştirilmiş olduğundan emin misiniz? (Şuradan bakabilirsiniz: Messenger menüsü>Araçlar>Seçenekler>İletiler>İfadeleri göster ve Özel ifadeleri göster kutularının işaretleri)

ask_qzLi 8 Haziran 2008 16:26

yazı tipini değiştirdiqimde aynı kalıo değişmio yani..

yazı tipi bn yazarken normal oluo gönderince karşı tarafa o dediqim değişik şekilde qidio...

eklenti olarak plus war discovery war bunları kastediosan..

yha dosyanın isminde bi sitenin adı yazıodu indirdiqi sitenin adı yazıodu...

yha ifadeleri ben hep :R :H gibi harflerle kaydediorum.. yazarken ifadeler cıkıo ama gönderince cıkmıo.. böyle oluo mesela

napıcam ben yha ... :S

The Unique 8 Haziran 2008 17:39

Alıntı:

ask_qzLi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1084011)

yazı tipi bn yazarken normal oluo gönderince karşı tarafa o dediqim değişik şekilde qidio...

yha ifadeleri ben hep :R :H gibi harflerle kaydediorum.. yazarken ifadeler cıkıo ama gönderince cıkmıo.. böyle oluo mesela

Kaldırıp tekrar yükleyin bence ve güncel sürümleri kullanın :)

ahmetgns 8 Haziran 2008 20:23

Alıntı:

ask_qzLi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1084011)

Şuraya gidin: Messenger Plus!'ın Tercihler penceresi>Genel>Scriptler; burada gördüğünüz bütün scriptlerin başlarındaki kutucukların işaretini kaldırın ve Uygula'ya basın, bir konuşma penceresinde durumu kontrol edin.

byseus 9 Haziran 2008 02:42

Messenger yazı sorunu

Arkadaşlar messenger'da şeçmiş olduğum yazı tipini kullanamıyorum ayrıca karşı tarafın yazı tipide bana benim yazı tipimde geliyor bu nasıl düzeltecem.. Ben messengerde bu yazı tipini kullanıyorumfakat öyle çıkmıyor değişik ama karşı tarafa istediğim gibi gidiyor..

Programlar:
Live Messenger 8.5.1302.1018
MSN Plus ! 4.60

Plus'ın özelliklerinden yazı tipini şeçtim olmadıç Plus'ın yazı denetimini kapadım yine düzelmedi.Bide Plus'da yazı tipini eğer istersem benimkiyle aynı gösteren özellik onuda kapadım yine düzelmedi..

http://img406.imageshack.us/img406/479/rnwu9.png

ahmetgns 9 Haziran 2008 11:05

Alıntı:

scelimx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1084460)
Arkadaşlar messenger'da şeçmiş olduğum yazı tipini kullanamıyorum ayrıca karşı tarafın yazı tipide bana benim yazı tipimde geliyor bu nasıl düzeltecem.. Ben messengerde bu yazı tipini kullanıyorumfakat öyle çıkmıyor değişik ama karşı tarafa istediğim gibi gidiyor..

Programlar:
Live Messenger 8.5.1302.1018
MSN Plus ! 4.60

Plus'ın özelliklerinden yazı tipini şeçtim olmadıç Plus'ın yazı denetimini kapadım yine düzelmedi.Bide Plus'da yazı tipini eğer istersem benimkiyle aynı gösteren özellik onuda kapadım yine düzelmedi..

Ekran görüntüsü: http://img406.imageshack.us/img406/479/rnwu9.png

Konuşma pencerenizin ekran görüntüsündeki yazınızın tipi bana Trebuchet MS gibi geliyor, herhangi bir sorun göremiyorum.

Mesela Comic Sans Serif gibi farklı olduğu bariz olan bir yazı tipi seçtiğinizde de aynı sorunu görebiliyor musunuz? Sorunu görürseniz Messenger'ı onarmayı dener misiniz? (Program Ekle veya Kaldır>Windows Live Messenger>Destek bilgisi için burayı tıklatın.>Onar).

Sorun Messenger Plus!'tan alakasızdır diye düşünüyorum ama emin olmak için Messenger'ı Çalıştır komut satırından şu komutla başlatıp Plus!'sız da deneyebilirsiniz: "msnmsgr /PlusEnabled=0"

nuyageva 9 Haziran 2008 11:28

msn görüntü adı

shekiLL-Pepe 9 Haziran 2008 11:44

Sohbet Günlüğünün Şifresini Kırma :s

Yaw arkadslar ben sohbet günlüğüme şifre koydum ama şifremi unuttum :s :s :S
Napazam

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık