![]() |
BİRGÜN OLURDA KARŞILAŞIRSAK YİNE ÖYLE BAKIŞIRSAK KONUŞMADAN AYRILIP GİDERSEM İNANMA YİNE "SENİ SEVİYORUM" MUTLU GÖRÜNÜYORSAM SENİ TANIMAMAZLIKTAN GELİYORSAM SEVMEMİŞTİMKİ ONU DİYORSAM İNANMA KENDİMİ AVUTUYORUM SENDEN UZAKTA DURDUĞUMA BAKMA NEŞELİ HALİME ALDANMA SENSİZLİĞE ALIŞTĞIMI SÖYLÜYORSAM İNANMA SENİ ÖZLÜYORUMDUR.... |
Güz geldi ah, güle ne söylesem Sana ne söylesem ömrüm Sen ki şiirler düşürürdün Uzun uğultularla akan sulara Toprağın tuzu, taşın izi olurdum Ayışığı toplardın güllerden Gecenin ürpertisinden çocukluğumuza Kırgın kadınlarımıza yazılarda Oradan oraya savurduğumuz Sarılan sarılan yalnızlığa Şimdi nasıl koysam yerine Kırılan dalı, örselenen çiçeği Okşasam usulca, öpsem öpsem Bulutlarla düşlesem, kuşlarla düşünsem, Şiirle sağaltsam sayrı yüreğimi Sana ne söylesem ömrüm sana Sen ki gümüş pullar düşürürdün Bulanık karanlığına hüznümüzün Yeniden yeniden kazanırdık umudu Unutulurdu yenilgi, susardı ölüm Güz geldi ah, güle ne söylesem Sana ne söylesem ömrüm Toparlan, kanınla katıl haydi Kalan ömrünle, kanayan yanınla Bir yoğunluğa koy günlerini |
Kocaman yıldızlar altında ufacık dünyamız, Ve minnacık bir ``hane': Kokar kır çiçekleri gün ağarmadan, Anısız, uykusuz, Kokar nane. Ta öncelerden beri mestolmuş herkes, Bir bakıma her şey ``mestane'. Hayal edilir nazlı yar yönlerden, Aşk ile kuşlar süzülür, Değisir gökler şahane. Farkında değil gönül, Sanki hepten divane; İçimizden, dışımızdan Geçer vakit Zalim, zalimane ! |
Geri ver bana yok ettiğin değerlerimi Geri ver gülebildiğim günlerimi Geri ver sensiz boş yüreğimi Geri ver çaldığın ümitlerimi... Geri ver sensiz özgür günlerimi Sen unutmak istedikçe unutamadığım Sen uğruna sadece ağladığım. Her yürekte bir isyan vardır benim isyanım sen Her gözde yaş vardır benim göz yaşımda sen Her gönülde bir hüsran vardır hüsranımda sen Her gecenin sabahı vardır benim sabahım sen Her Sabahında yine bir gecesi. Her hüsranın sonu vardır bu hayat bilmecesi. Her gözyaşı bir gün diner bu hayatın sillesi Her isyan bir son bulur kahroluş neticesi Varsın şimdi hayatıma güneş doğmasın Varsın gözyaşım hiç son bulamasın Varsın hüsranım sonum olsun Varsın hayatım kahroluşlarla son bulsun Varsın yansın yüreğim orda sen varsın... Sende benimle yan tek bana ağla Kahrettiğin hayatımı devam ettt!! dağla Hiç son bulmasa da kahroluşlarım Yeni can bulmasada varoluşlarım. Ömrümün sonuna dek yalvarışlarım Affet tanrım!! o beni hiç sevemedi Çok sevdim dedi ümitler verdi Tüm dert ve kederi ruhuma serpti Bir kadın yoketti hiç üzülmedi Affet tanrım!! ben affettim diyemesemde |
Saklambaç nerde yitirsem hep sende buluyorum başlangıçlarımı sense hiç bitmez gibi bende oynuyorsun tüm saklambaçlarını Tekin Gönenç |
bitmez sandım başlarken hiç çekinmedim senin için yağmurlarımı akıtırken benimdin artık benimdin ya! yaşama sevincim yaşamımdın... başlarken bitmez sandım seni kalbimin en derin yerinde barındırdım yüreğime aittin artık sonumdun sonumdun ya işte ecelim oldun...! |
Kül Olan Bu kentte sorular yasaklanmıştır böyle diyorlar fısıldarcasına ve ürkek ve diyorlar ki gidip anlatılsın bir kez çare düünsün tarih denilen bilici Gidip anlatılsın beklenen yolculara aşklar küllenmeden ve beynimizi büsbütün kemirmeden veba yetişsin durmadan yolu gözlenen Bu kentin sorusunu yanıtla ey yanılmaz olan kahret ya da ışıklandır ve de ki: -Siz ki yangın yıllarından geliyorsunuz umuda bağlanmak umutsuzluktur ancak Ve sen ey bilici, de ki: -Bu masal çok anlatıldı önceleri çocuklar da susturuldu her defa karartıldı evlerin bütün ışıkları -Ve direnmeyi bilmiyorsanız kül olun savrulun dağlara taşlara belki hayat yeniden fışkıracaktır o zaman bu kentin ışıksız varoşlarından Bir sfenksten söz ediliyor durmadan yakınmış kahredilmesi |
Seni saklayacagım inan Yazdıklarimda, cizdiklerimde, Sarklarmda, sozlerimde. Sen kalacaksn kimse bilmeyecek Ve kimseler görmiyecek seni, Yasayacaksın gozlerimde. Sen goreceksin, duyacaksın Parildayan bir sevi sicakligi, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler gecenlere, Dalacaksın. Bir sevgiyi anlamak Bir yasam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacagım, anlatılmaz, Yasayacagım gozlerimde; Gozlerimde saklayacagım. Bir gun, tam anlatmaya.. Bakacaksın, Gozlerimi kapayacagm.. Anlayacaksn. |
Kulak Ver Nerden aldın bu nefreti, bu kini Bırak, dostluk ile tanışsın gönlün Çekemezsin bu dünyanın yükünü Bırak, sevgi ile tanışsın gönlün Kötülükten kim ne bulmuş, sorarım Yüz dönmeyle kime olur yararın Bilsen, ne ilaçtır bir tek kelamın Bırak, sevgi ile tanışsın gönlün Bakıp gördüklerin güzellik olsun Daim gül yüzlerin gülücük dolsun Bilir isen, Engin sana dost kalsın Bırak sevgi ile yaşasın gönlün |
SÖZ VERDİM UNUTACAĞIM gidisin ecelim olsa da var git sanma ki diz cöküp yalvaracağım varsın da kalmasın senden bir ümit sanma ki ardından ağlıyacağım yalnız sen değilsin vefasız cıkan yalnız ben değilim askta aldanan anlamsız dönüpte arkana bakman sanmaki dur diye haykıracağım bilmedin askımı artık hic bilme sevmedin ben gibi artık hic sevme istemem pismanlık duyup da dönme söz verdim kendime unutacağım…. |
| Saat: 08:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık